eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مواد لازم : 📝 ▫️قیصی ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️پودر نارگیل ۱/۲پیمانه ▫️پودر ژلاتین ۳ ق غ ▫️رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ ق م ▫️پودر زنجبیل ۱/۴ ق م ▫️گلاب ۱ ق غ ▫️عسل ۱ ق غ ▫️پودر نارگیل اضافه ۲ تا ۳ ق غ ✍قیصی هارو همراه با گلاب و عسل در مخلوط کن میکس کنید بعد پودر نارگیل و ژلاتین ، رنده پوست پرتقال ، پودر زنجبیل رو اضافه و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیاد. از خمیر مقداری جدا کنید و توی دستتون گوله کنید وتوی پودر نارگیل بغلتونید . ژلاتین هیچ نقشی توی بافتش نداره و فقط برای افزودن ارزش غذایی و اینکه از هر سه گروه اصلی مواد غذایی توش باشه بهش اضافه شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_توپک_قیصی_ونارگیل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس مایونز مواد لازم: روغن زیتون یک پیمانه زرده تخم مرغ دو عدد  خردل یک قاشق مرباخوری سرکه2 تا 3 قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم(با این عمل مایونز به هیچ وجه نمی برد و سس بهتری تهیه می شود) بعد کمی نمک می ریزیم و تخم مرغ ها را کمی می زنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و مرتب به هم می زنیم تا سس کاملا غلیظ شود. بعد دو سه قطره سرکه اضافه می کنیم و باز روغن زیتون را قطره قطره داخل سس می ریزیم و هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه می ریزیم و این عمل را ادامه می دهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود. در صورتیکه مایونز برید. با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه می کنیم و مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایونز آماده شود و بعد فلفل یا خردل به آن اضافه می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_مایونز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️آب ۲ پیمانه ▫️نشاسته گل ۲ ق غ ▫️شکر ۱/۳ لیوان ▫️گلاب ۱/۴ لیوان ▫️زعفران به میزان لازم ✍ابتدا آب رو بزارید جوش بیاد . نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به آب جوش اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید هم بزنید تا باز به جوش بیاد و شکر حل شود . در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید۲ دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماقوت_مشهدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی گردویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به چهارشنبه🌺 دومین روز رمضان خوش آمدید خوشبختی نگاه خداست در این صبح دعا میکنم خدا هیچوقت چشم ازتون برنداره، امروزتون شاد، خوبیهاتون مستدام در پناه خدا💐 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی نمک 1 قاشق چایخوری پر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه و سالم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. موادلازم شیر ولرم یک لیوان ماست نصف لیوان شکر چهار تا پنج ق غ  خمیر مایه یک قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان آرد به میزان لازم (من تقریبا سه و نیم لیوان آرد زدم) مواد میانی کره 50 گرم دارچین یک قاشق مرباخوری شکر قهوه ای یا شکر سفید دو قاشق غذاخوری . مواد لازم برای رومال کردن  زعفران دم شده کمی  تخم مرغ یک عدد طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل بیارین یه قاشق خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه حسابی پف کنه و بالا بیاد کره ی نرم شده رو با دارچین و شکر قهوه ای مخلوط کنید (اگه نداشین از شکر معمولی استفاده کنید) ماست، شکر و روغن مایع رو مخلوط کنید و بعد خمیر مایه همل اومده رو اضافه کنید، سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن تو کیفیت نون خیلی تاثیر داره پس دست از کار نکشید تا نتیجه ی خوبی داشته باشین حالا خمیر رو داخل یه کاسه ی چرب قراد بدین و روشو بپوشونید و در جای نسبتا گرمی قرار بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه (من همیشه قبلش فر رو گرم میکنم و بعد خاموش میکنم و خمیر رو تو فر گرم میزارم) بعد از این مدت پف خمیر رو با دست بگیرید و با کمک چاقو به چونه های مساوی تقسیم کنید هر چونه رو با کمک وردنه باز کنید و از مخلوط کره و دارچین و شکر ما بینش بزارین و خمیر رو به شکل دلخواه بپیچید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله ی مناسب قرار بدین  حالا روشو با یه پارچه ی نمدار به مدت بیست دقیقه بپوشونید  بعد از این مرحله با استفاده از زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کنید ودر فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت یکربع تا بیست دقیقه قرار بدین (باید چک کنید تا زیرش کمی رنگ گرفته باشه) پنج دقیقه اخر گریل رو روشن کنید برای اینکه نونهای لطیفی داشته باشین وقتی خمیرها رو داخل فر قرار میدین یه کاسه آب هم داخل فر بزارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیرمال_با_مغز_دارچین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️برنج 1 پیمانه ▫️آب 6 پیمانه ▫️شکر 2 پیمانه ▫️خلال بادام 1/4 پیمانه ▫️کره 50 گرم ▫️زعفران و دم شده نصف استکان ▫️گلاب 1/2 پیمانه ▫️هل ساییده 1/4 قاشق چایخوری ▫️دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه ✍برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم.بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید. در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید. البته میتونید خلال بادوم رو فقط برای تزیین استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲۵۰گرم گوشت چرخی و۱پیازرنده و۱فلفل دلمه ای را با کمی روغن تفت بدید ونمک و فلفل ورب بزنید دوباره تفت داده وازروی حرارت بردارید ۱بسته پاستا را هم در اب جوش ریخته نمک زده وبعد ابکش کنید وبذارید کاملا ابش کشیده بشه حالا در ظرفی ۵تخم مرغ را شکسته نمک وفلفل وکمی زردچوبه بزنید وخوب مخلوط کنید در قالب کمربندی روغن ریخته نصف مواد پاستا را داخل قالب ریخته وروی ان مواد گوشتی را بریزید ودوباره مواد پاستا وروی ان پنیر ودر اخر مواد تزیینی را به هرشکلی که خواستید روی پنیر ریخته ودر فر بادمای۱۸۰به مدت۳۰ دقیقه بگذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص برای درست کردن این نون خوشمزه مناسب برای افطار ابتدا نصف پیمانه آب ولرم با یه ق غ خ شکر مخلوط کردم ویه ق غ خ پودر خمیر مایه روش ریختم درشو پوشوندم ده دقیقه کنار گذاشتم تا عمل بیاد بعد صد گرم کره یه لیوان شیر سه ق سوپ خوری روغن مایع دوتا تخم مرغ و سه ق سوپ خوری عسل و دوق غ خ شکر وخمیر مایه عمل اومده روباهم مخلوط کردم و آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم تا خمیر لطیفی بدست بیاد اگه خمیر چسبناک بود با ورز دادن درست میشه بعد خمیرمو دوساعت استراحت دادم بعد از دوساعت پف خمیرو گرفتم و کمی کشمش اضافه کردم اگه دوست نداشتین میتونین کشمشو حذف کنین بعد تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم به شکل مناسب گذاشتم روشو نیم ساعت پوشوندم واستراحت دادم بعد از نیم ساعت با زرده تخم مرغ وکره آب شده رومال کردم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه طبقه بالا گذاشتم بعد فرو خاموش کردم ده دقیقه گذاشتم تا روی نون ها طلایی بشه بعد از اینکه از فر درآوردم با عسل وکره آب شده رومال کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تقويت بينايي ، حفظ شادابي پوست ، تسكين دردها از مزاياي اين آش است . موادلازم نخود ١/٢ پيمانه استاك گوشت ٥ پيمانه گوشت چرخ كرده ٥٠ گرم نمك و فلفل سياه به مقدار لازم ادويه كاري ١/٢ سوپخوري پياز رنده شده ١ عدد زنجبيل ١/٤ قاشق چايخوري گوجه فرنگي رنده شده ٢٥٠ گرم برنج ١/٢ پيمانه سبزي تره و جعفري ١٥٠ گرم آب غوره ١/٤ پيمانه نعناع داغ و پياز داغ به مقدار لازم نخودخيس خورده را روي حرارت به مدت ٤ساعت بپزيد . گوشت را با نمك و پياز و زنجبيل و ادويه كاري و زردچوبه و فلفل مخلوط و ورز دهيد و به شكل كوفته ريزه در آوريد .در تابه اي با روغن سرخ كنيد . در قابلمه اي جدا نخود، برنج ، گوجه فرنگي ، استاك ، را روي حرارت قرار داده تا ١ ساعت بپزند . در٣٠ دقيقه آخر سبزي ها را ريخته نيمي از نعناع داغ و پياز داغ را همراه كوفته ريزه ها را بريزيد . نمك و فلفل آنرا بچشيد و با نعناع و پياز داغ تزئين و سرو كنيد . در صورت تمايل به جاي استاك به همان اندازه آب با ٢ عدد قرص عصاره گوشت استفاده كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_قرمز_گوجه_فرنگي #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد برای 10 عدد سیب زمینی ۲ عدد متوسط خمیر بین نان ساندویچی ۱۲۵ گرم (خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد) تخم مرغ ۱ عدد شیر یک چهارم پیمانه آرد سوخاری ۱ ق س پیاز ۱ عدد متوسط نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه و پودر انبه به میزان لازم بکینگ پودر کمی سیب زمینی ها رو شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی رو خارج کنید. پیاز را رنده کرده و آب اضافیشو دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزین. همه مواد رو با هم مخلوط کنید. و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله رو به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. تا ور بیاد و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شه. دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید. و مطابق تصویر فرم دهید. و در آرد سوخاری بغلتانید گ. در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلت ها رو با حرارت پایین سرخ کنید. موقع سرخ شدن یه مقدار روغن به خودش جذب میکنه. بهتره روی دستمال آشپزخونه بزارینش تا روغن اضافیش گرفته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛