🌸الهی در این روز
🎊زیبای عیـد فطـر
🌸هرچی سلامتی و خوبیه وخوشبختیه
🎊خدای مهربون براتون رقم بزنه
🌸کلبه هاتون ازمحبت گرم باشه
🎊و آرامش مهمون همیشگی
🌸خونـه هاتون باشه
صبحتون شـاد 🎉
🌸عیـدتون مبارک😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎈سيگارت يوفكا باگوشت🎈
٤ عدد خميريوفكا
٥٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٢ عددپياز
٣ عددفلفل سبز
٢ عددگوجه فرنگي
١ ق مربارب گوجه فرنگي
١ ق چ پودرفلفل قرمز
نمك وفلفل
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
سيروماست براي روي غذا
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
پيازراريزخردكرده اروغن تفت دهيدگوشت چرخ كرده رابه آن اضافه كنيد وقتي خوب سرخ كرديدفلفل هارااضافه كنيدبعدگوجه نگيني ورب رااضافه كنيدونمك وفلفل ودرآخرجعفري رابريزيد وخاموش كنيد.
خميريوفكارااول به ٤قسمت بعدهركدام رابه ٣قسمت برش دهيد خميرهاي مثلثي را ازطرف پهن ان رول كنيدونوك آن راآب زده بچسبانيدبعدداخل روغن سرخ كنيدودورظرف كه ميخواهيدسروكنيدبچينيدووسط آن ماست سيرداربريزيدوروي آن گوشت رابريزيد وكمي جعفري ريزشده بپاشيد. 🎀
نوش جان💝
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎀نان زنجبيلي باپنيروگردو🎀
٤ ليوان آرد
١٢٥ گرم روغن نباتي لادن
٠/٥ ليوان ماست چكيده
٠/٥ ليوان شير
٢ عددتخم مرغ با١ سفيده اضافه
١ ق غ زنجبيل
١ ق غ خميرمايه
١ ق چ جوش شيرين
١ ق م شكر
٠/٥ق چ نمك
زرده تخم مرغ وكنجد براي روي نان
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
شيرراگرم كرده وشكرونمك راريخته حل ميكنيم خميرمايه راداخل آن ميريزيم تاوربيايد. روغن راآب ميكنيم. تخم مرغ وروغن وزنجبيل وماست بعلاوه بكينگ پودر وجوش شيرين را باهم مخلوط كرده وآردرابتدريج ميريزيم وخميرنرمي درست ميكنيم وبمدت سه ربع استراحت ميدهيم تاخميروربيايد. خميررابه دوقسمت تقسيم كرده هرگلوله رابه ٨تا ١٠قسمت تقسيم كرده ويك يك بازكرده وداخل آن پنيروگردو گذاشته لوله كنيد وپيچانده وداخل كاپ كيك چرب شده گذاشته وروي آن رابازرده تخم مرغ وكنجدتزيين كنيدو١٠دقيقه استراحت داده ودرفربا ١٧٥ درجه بمدت نيم ساعت بپزيد. 🎀
ميتوانيدروي آن رابازيتون وجعفري تزيين كنيد.
(توجه:بكينك پودروجوش شيرين راداخل ماست حل كنيد)
نوش جان💞
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ساده بدون فرمن😋😋
دستور👇👇👇
شیش تا تخم مرغ رو سفیده و زرده شو جدا کردم سفیده رو اول زدم یکم ک فرم گرفت نصف لیوان شکر بهش اضافه کردم و حسابی زدم تا سفت شد،گذاشتم تو یخچال تا آب نندازه
زرده هارو با وانیل و نصف لیوان شکر حسابی زدم تا کرم رنگ شد
دوسوم لیوان روغن
و دوسوم لیوان آب اضافه کردم ب مواد و بیست ثانیه با همزن زدم
بعد دونیم لیوان آرد سفید با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ک از قبل سه بار الک کرده بودم رو ب مواد اضافه کردم
و مخلوط کردم
سفیده هارو از یخچال بیرون اوردم و ب کمک لیسک ب صورت دورانی ب مواد اضافه کردم تا پفش نخوابه.
قابلمه رو قبل از شروع کار روی اجاق گذاشتم ی کاتر گذاشتم توش تا داغ بشه
قابلمه روغن جدا کننده زدم
(روغن جدا کننده یک قاشق آرد یک قاشق روغن جامد و حسابی مخلوط میکنیم بعد ب قالب میزنیم)
موادمو ریختم توی قالب و گذاشتم تو قابلمه زیرشو شعله پخش کن
و روشو دمکنی گذاشتم
کیک من ۵۰دقیقه آماده شد😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیاز_داغ_مجلسی
طرزتهیه:
اول از اینکه باید پیازهای کوچیکو انتخاب کنین از عرض توپول باشن از طول کوتاه ،خلاصه اینکه قد کوتاه و توپول باشن بعد با یه چاقوی خیلی تیز برشای نازک میزنیم.
پیازاتونو تو یه قابلمه پر از آب بریزید بزارید رو اجاق به مدت 15دقیقه بجوشه.
بعد بلافاصله تو یه ظرف آب سرده سرده بریزید و به مدت 10 دقیقه تو آب سرد باشه به این عمل (بلانچ کردن) میگن که باعث میشه پیاز داغتون فوق العاده عالی ترد و خوشرنگ میشه.
توی آبکش بریزید بزارید خوووب آبش بره و توی روغن داغ شناور با حرارت ملایم بزارید سرخ شه و کمی نمک بزنید ،اصلاااا حرارت گازوزیاد نکنید چون تیره میشه،هر چند دقیقه یکبارم هم بزنید تا یکدست سرخ بشن.
این روش سرخ کردن اصلا روغن جذبش نمیشه خیلی خوشرنگو تردم میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_صب_القفشه
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد سفید ۱ لیوان
▫️آرد نخود ۱ ق غ
▫️شیر خشک ۱ ق غ
▫️پودر هل ۱ ق چ
▫️زعفران نصف ق چ
▫️نشاسته ۱ ق غ
▫️روغن یک چهارم لیوان
▫️خمیر فوری ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب سه چهارم لیوان
✍ابتدا تخم مرغ با همزن خوب میزنیم بعد پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم چون نوع آرد فرق میکنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد که خوب موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا زعفرون خوب مخلوط بشه و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خخمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش میکنیم وقتی سرد شد میریزیم توی شربت و هم میزنیم تا کمی شربت به خوردش بره اگه می خواین کم شیرین باشه فوری از شربت بیارین بیرون یا میتونید روی شیرینی ها پودر قند و هل بپاشید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شربت_گل_محمدی
نیم کیلو گل محمدی رو گلبرگ هاش از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید
گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید
تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و۲۴ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه
بعد از۲۴ ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه
حالا ۲کیلو شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر نوک ق چ جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم.m
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_شاتوت
شاتوت ۱ کیلوگرم
آب ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
طرز تهیه: 👇🏻👇🏻👇🏻
این شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنک و بسیار دلچسبی در روزهای گرم تابستان است. پس تا بیش از این گرمای تابستان اذیتتان نکرده دست به کار شوید:
آب و شکر را مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. شاتوت را در کیسه توری قرار دهید و کیسه را در آب شکر بگذارید. هر چند دقیقه با کفگیر چوبی کیسه را فشار دهید تا شیره شاتوت خارج شود. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته، از ارتفاع به داخل قابلمه سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. وقتی غلظت مناسب یافت و نه خیلی سفت و نه خیلی شل بود و عصاره شاتوت به طور کامل وارد شربت شد، کیسه را از قابلمه یا ظرف خارج کنید و بگذارید سرد شود. بعد آن را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر وقت مهمانی رسید یا خودتان هوس کردید، آن را درآورده، درون لیوان یا فنجانی چند قطعه یخ بیندازید و مقداری از شربت را در آن بریزید. بسته به این که غلیظ میخورید یا رقیق، مقداری آب هم میتوان به آن اضافه کرد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛