هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شیرینی_توت
١/٤ پيمانه ارد بادام
١ پيمانه پودر قند
٢ ق غ خ شکر
١ ق چ خ گلاب
خلال پسته ٢٠ گرم
رنگ خوراكي به مقدار لازم
طرز تهيه 👇
ارد بادام و پودر قند را مخلوط كنيد و بعد گلاب مواد كه خوب مخلوط شد
چند قطره رنگ بزنيد و مخلوط كنيد
١ ق چ خ از مواد را در دست بن شكل توت در بياريد و در شكر بقلتانيد و خلال پسته را قسمت بالا فشار دهيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیر برنج خامه ای
شیر_برنج_خامه_ای
مواد لازم
برنج یک پیمانه پلوپز
شیر حدودا یک و نیم لیتر
گلاب یک استکان
خامه 100 گرم
طرز تهیه
ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با کاکائو یا دارچین و خلال پسته دیزاین کنین. نوش جان 😍
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
چیز کیک با پایه بیسکویت و ژله نوشابه
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق
بیسکویت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا یک بسته
نوشابه مشکی گازدار یک لیوان
آب جوش یک لیوان
ابتدا بیسکویت رو خورد کرده و داخل میکسر میزنیم تا کاملا پوره بشه بعد کره را تیکه تیکه کرده و بهش اضافه میکنیم و مجددا میکس میکنیم کف قالب و دیواره هاشو کمی چرب کرده بیسکویت را کف قالب کمربندی ریخته و خوب با کف قاشق پهنش میکنیم تا یکدست بشه بمدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا سفت بشه حالا میریم سراغ لایه ی پنیری،پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب بنماری کرده میزاریم کنار تا کمی خنک بشه بعد پنیر،خامه و وانیل را با هم مخلوط و با همزن خوب هم میزنیم حالا پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کرده هم میزنیم روی بیسکویت میریزیم دوباره بمدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه.
ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم
آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود،روی مایه ی پنیری میریزیم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بلدرچين
زرشك_پلو_بلدرچين
براي مزه دار كردن :
بلدرچين شش عدد
پياز يك عدد
ليمو ترش سه عدد
نمك و زردچوبه و فلفل كمى
زعفران سه ق غ
كرفس خورد شده كمى
فلفل دلمه خورد شده نصف
براى سس:
پياز يك عدد
فلفل دلمه خورد شده نصف
رب گوجه دو ق غ
زردچوبه و فلفل كمى
آب بلدرچين پخته شده
برنج دو پيمانه
زعفران
زرشك سه ق غ
خلال پسته دو ق غ
ابتدا بلدرچين ها رو تميز شسته و از شب قبل مزه دار يا مرينيت ميكنيم
به اين ترتيب كه پياز و آب ليمو و زعفران و نمك و.. وفلفل دلمه و كرفس به بلدرچين اضافه و در ظرف دردار گذاشته و در يخچال ميزاريم تا خوب مزه دار بشه
بعد بلدرچين ها رو با همان مواد داخل قابلمه ريخته و يك ليوان آب اضافه كرده و درش رو بسته و ميزاريم تا بپزه . نيم ساعت زمان كافيه تا بپزه و از آبش كه مونده به سس اضافه ميكنيم.
بعد بلدرچين ها رو از آب جدا كرده وقتي كامل خشك شد در روغن همه طرفشو سرخ ميكنيم.
ميتونيد در فر هم بزاريد و فقط گريل رو بزنيد فقط بايد مواظب باشيد تا خشك نشه
#سس:
يك پياز خورد كرده و در روغن تفت داده بعد فلفل دلمه رو اضافه وبعد رب ودر آخر آب بلدرچين
و زيرشو كم كرده تا به غلظت مناسب برسه
برنج رو هم آماده كرده
زرشك و خلال پسته را هم جدا سرخ ميكنيم.
بلدرچين رو در ظرف سرو كشيده
آبش رو هم در ظرف ريخته
برنجو هم تزيين ميكنيم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 #ایده_شیر_عسلی🍯
شیر١/٥لیوان
شکر٣/٤لیوان
کره ۱۵گرم
شیروشکر روبگذاريدجوش بیادوقتی١/٢شیرتبخیر شد،کره رواضافه وهم بزنین تاغلیظ شه
درآخردرمخلوط كن بريزيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#هات_چاکلت
مواد لازم برای ۴ نفر :
پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان
شکر : ۳/۴ فنجان
شیر : ۳/۵ فنجان
آب جوش : ۱/۳ فنجان
وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری
✍طرزتهیه
پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنیشما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید.
نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
برشتوک 🌸🌸🌸
آرد نخود 2 لیوان
پودرقند 1لیوان
کره 100 گرم
شکلات تخته ای
اول آرد رو الک میکنیم.و با شعله ملایم حدود 20 دقیقه تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته بشه.
سپس کره رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه تفتش میدیم.
بعد حلوارو از رو گازبرمیداریم .وقتی که ازداغی افتاد ،پودرقند الک شده رو اضافه میکنیم و خوب بادست ورز میدیم.
داخل قالبمون کمی شکلات بن ماری شده میریزیم.و حدود 10 دقیقه داخل یخچال میزاریم..این مدت نباید زیاد بشه چون ممکنه دو طبقه از هم جدا بشه.سپس حلوارو روش پرس میکنیم و کمی داخل یخچال میزاریم وقتی خودش رو گرفت از داخل قالب درش میاریم.
من که دوست ندارم هل و داچین یا هر افزودنی دیگه ای بزنم،چون اون طعم مطبوع آردنخود میخوام حس بشه.
نوش جونتون🌸🌸🌸
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاستیل خانگی مناسب برای کودکان 😍😍
مواد لازم
پودر ژله هر طعمی که دوست دارید: یک بسته
آب خیلی سرد (آب خیلی سرد موثر در شفافیت پاستیل): ۱/۲ پیمانه
گلوکز: ۱/۴پیمانه
پودر ژلاتین: ٢ قاشق غذاخوری
گلوکز باعث می شود پاستیل منسجم تر شود؛ البته اختیاریست.
طرز تهیه پاستیل خانگی :
اول آب سرد و گلوکز را خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمیشود ایرادی ندارد پودر ژلاتین و پودر ژله را روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
حدود ۷ تا ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بهوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید (اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست).
وقتی کامل آن لایه را برداشتید میتوانید در جاسسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک آن در قالبهای مخصوص منتقل کنید کمی در محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد میتوانید به یخچال منتقل کنید بعد از ۲تا۳ ساعت کامل خودش را گرفته و طعم آن عالی است.
برای تهیه پاستیل بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر از قالب خارج کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱