eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مریم _ ساوه مواد لازم: آرد نخودچی 150 گرم کره یا روغن جامد 85 گرم پودر قند 75 گرم هل ساییده ½ قاشق چایخوری شکلات تلخ 100 گرم طرز تهیه: ابتدا آرد نخودچی را الک کنید سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. کره یا روغن آبکرده را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قند و هل ساییده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه خمیر مانندی بدست آید(برشتوک نخودچی ) شکلات تلخ را خرد کنید دو سوم شکلات را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری (روی8 حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش) ذوب کنید. باقیمانده خرده های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شده و یکدست شود . شکلات را در قیف یکبارمصرف ریخته و نوک قیف را قیچی کنید و به اندازه نیم سانت قالبها را با شکلات ذوب شده پر کنید. قالب شکلات را ده دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات بسته شود سپس قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کنید . قالبها را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خنک شوند سپس از فریزر خارج کرده و به راحتی از قالب جدا کنید. برشتوک در ظرف دردار به مدت دو هفته و داخل یخچال قابل نگه داریست. اگر از روغن جامد استفاده کنید ماندگاری بیشتری خواهد داشت. برای رنگ طلایی روش هم که پودر طلایی رو با قلم سه صفر زدم لبه های کار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برشتوک_نخودچی_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سس زردآلو مواد لازم برای تهیه کیک تخم مرغ سه عدد آرد دو ونیم پیمانه شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه کره ۱۰۰ گرم روغن مایع یک سوم پیمانه وانیل نصف ق چ خ بیکینگ پودر یک ق غ خ زرد آلو پنج عدد مواد لازم برای تهیه سس زرد آلو پنج عدد شکر چهار ق س خ نشاسته ذرت یک ق غ خ برای تهیه کیک اول شکر روغن کره رو به مدت پنج دقیقه با همزن زده بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل هرکدام رو یک دقیقه هم می زنیم وقتی تخم مرغ اول کامل به خورد مواد رفت بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم درنهایت ماست رو اضافه کرده و درحد مخلوط کردن هم می زنیم و درنهایت آرد رو به همراه بگینگ پودر سه بار الک کرده و به موادمون اضافه می کنیم و مواد رو داخل قالب ریخته زرد آلو ها رو نصف کرده و هسته رو جدا کنید و روی کیک بچینید کیک رو به مدت تقریبا ۴۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه بپزید واجازه بدید کیک کاملا خنک بشه و بعداز قالب خارج کنید تهیه سس برای سس هسته زرد آلو ها رو جدا کرده وبه همراه نصف لیوان آب بپزید و بعد از پخت داخل مخلوط کن ریخته و با صافی صاف کنید و بعد شکر رو به پوره زرد آلو اضافه کنید نشاسته رو با نصف لیوان آب ترکیب کرده تا صاف بشه وبعد به مواد اضافه کنید وروی حرارت بزارید تا غلیظ بشه به غلظت فرنی رسید کافیه بعد اینکه کیک خنک شد سس رو روی کیک بریزید ونوش جان کنید❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زردآلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ پای چوپان😋 ✍مواد لازم : سیب زمینی آب‌پز 3 عدد. خامه ی صبحونه 2قاشق غذاخوری. کره 1 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا به مقدار لازم. نمک و آویشن کمی. مواد میانی شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل. 🍜طرز تهیه : ابتدا مواد میانی رو مثل مایه ماکارونی درست میکنیم ولی فقط یک قاشق غذاخوری رب گوجه برای خوش رنگ شدن بهش اضافه می کنیم. سه عدد سیب زمینی بزرگ رو آب‌پز کرده به همراه خامه، کره و نمک داغ داغ پوره می کنیم، سپس‌ در ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه پوره ی سیب زمینی ریخته با پشت قاشق صاف می کنیم، لایه بعدی از مواد میانی ریخته، پودر آویشن می ریزیم،سپس‌ پنیر پیتزا ی رنده شده را روی گوشت ها می ریزیم، در پایان برای لایه آخر می‌توان پوره سیب زمینی را روی مواد قرار داد. من به صورت پرسی درست کردم شما می تونین در یک ظرف بزرگ به صورت یک تکه نیز درست کنین. در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی سیب زمینی ها برشته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_چوپان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ کیک پنبه ایی😋 ✍مواد لازم : تخم مرغ ١ عدد شکر ١ پیمانه ماست ١ پیمانه روغن ١/٢ پیمانه آرد ٢ پیمانه جوش شیرین ١ ق. م پگینگ پودر ١ق. م وانیل ١ ق. م نمک نوک کاردک 🍜طرز تهیه: ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده والک میکنید . در یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود و کمی پف کند بعد روغن را اضافه کرده و باهمزن زده و حالا ماست را اضافه کرده و هم میزنیم حالا مواد خشک را که با هم مخلوط کرده بودیم را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم زیاد نباید هم زد در حدی که مواد کاملا مخلوط شده باشد. اگه دوست داشتید میتوانید کمی از مواد را نگهدارید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید یا کشمش یا گردو بریزید . ته قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشیده و حالا مواد را ریخته و در فر میگذاریم به مدت ۴۵ دقیقه به هیچ عنوان در فر باز نشود چون پف کیک میخوابه. البته من به جای جوش شیرین از بکین پودر استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پنبه_ای
🔻مواد لازم : 📝 ▫️سیب زمینی ۵۵۰ گرم ▫️ماهی سالمون یا تیلاپیلا ۲۲۰ گرم ▫️پیازچه ۳ ساقه ▫️لیمو سنگی ۱ عدد ▫️نخود سبز پخته ۵۰ گرم ▫️لوبیا سبز پخته ۱۵۰ گرم ▫️آرد ساده به مقدار لازم ▫️نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز ✍ابتدا سیب زمینی رو بپزین و پوستشو بگیرین و با رنده ،رنده درشت بزنید . ماهی رو بعد از مزه دار کردن توی مایکروویو برای ۳ دقیقه بپزین و یا اینکه توی آبجوش بندازین و ۳ دقیقه بپزید بعد از آب خارج کرده وبا دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید و با چنگال فیله رو ریز ریز کنید پیازچه رو هم ریز خرد کنید بعد پوست لیمو رو رنده کنید و کنار بزارید آب نصف لیمو رو بگیرید و روی ماهی بریزید .حالا سیب زمینی + ماهی + پیازچه +پوست لیمو + نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و در تابه روغن رو گرم کنید و کتلت رو توی آرد بزنید و توی روغن سرخ کنید کتلت ها رو کنار لوبیا سبز و نخود و که با بقیه لیمو رو روی اونا ریختین سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# حلوای_اُماج مواد لازم :دو پیمانه آرد سه چهارم پیمانه روغن جامد یک آبپاش خالی  یک لیوان شیر نصف استکان گلاب گردوی نیمکوب در صورت تمایل در صورت تمایل پودر یا عرق هل کمی( روش سنتی هل نداره ) برای شهد : یک چهارم پیمانه آب نصف پیمانه شکر ونصف پیمانه شیره انگور یا دوشاب و زعفران دم کرده کمی طرز تهیه : این حلوا یکی از حلواهای محلی آذربایجانه ( گرگانیای عزیز هم درست میکنن که اونا عسل هم میریزن که ما عسل نداریم توش) آرد رو توی یک سینی میریزیم . با آب پاش روش شیر میپاشیم و با دست دیگه با یه چنگال مدام سطحش رو به هم میزنیم تا آرد به گلوله های ریز خمیر( اوماج) تبدیل بشه .حالا این سینی رو میذاریم تو آشپزخونه تا یه کم خشک بشه . چون اگه تو همین حالت سرخش کنیم کاملا دونه ها به هم چسبیده و خمیر میشه . در این فاصله با نصف پیمانه شکر شربت درست میکنیم توی این شربت زعفران هم می ریزیم. و توش نصف پیمانه دوشاب ( شیره انگور) غلیظ می ریزیم و میگذارم یه کم بجوشه تا موقع ریختن توی حلوا داغ باشه. میشه فقط از دوشاب استفاده کنیم و اصلا اب و شکر نریزیم. وقتی اوماجها کمی خشک شدند میریزیمشون توی غذا ساز تا دونه ها همه یکدست ریز بشن سه چهارم پیمانه روغن رو داغ میکنیم( در صورت استفاده از روغن حیوانی حواستون باشه که خیلی داغ نشه ) و اوماجها رو توش میریزیم . و روی حرارت ملایم همش میزنیم تا سرخ بشه. به قدری هم می زنیم که رنگش کاملا عوض بشه .حالا وقتشه که شربت رو تو حلوا بریزیم . البته قبلش یه کم گلاب یا عرق هل توی شربت می ریزیم. شربت رو که ریختیم توی حلوا یه کم روی حرارت هم میزنیم تا به خورد حلوا بره و از روی حرارت بر می داریم.اگه خواستیم می تونیم یه مقدار گردوی ریز خرد شده هم تو این مرحله اضافه کنیم و هم بزنیم...این بسیار خوشمزست... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛