✅سالاد اندونزی😋
✍مواد لازم
کلم بنفش:نصف پیمانه
کلم سفید: یک پیمانه
سیب زمینی پخته شده:یک عدد متوسط
هویج: یک عدد متوسط
خیارشور: چهارعدد کوچک
کالباس یا سوسیس:سه چهارم پیمانه
ذرت کنسروی: نصف پیمانه
نخود فرنگی کنسروی:نصف پیمانه
سس مایونز:به میزان لازم
🍜طرز تهیه
ابتدا کلم بنفش و سفید را با رنده به صورت خلالی ریز میکنیم.در مرحله بعد کنسرو ذرت و نخود فرنگی را ابکش کرده داخل مواد رنده شده میریزیم حالا هویج،کالباس،سیب زمینی و خیار شور را نگینی خورد کرده به مواد اضافه کرده و خوب با مقدار سس دلخواه مخلوط کرده و درون یخچال قرار داده تا مواد و سس به خورد هم برن.
برای سس باید از مخلوط سس مایونز،آبلیمو،نمک و فلفل استفاده کنید.
#سالاد_اندونزی🥗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_کیکی
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲ق غ
آرد ۴ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه
مواد شربت
شکر یک و نیم پیمانه
آب سه چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران و هل
اول شربت رو حاضر میکنیم و میزاریم تا خنک بشه تخم مرغ و وانیل را با همزن کمی میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه میکنیم.در آخر آرد و ب پ را ب موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و در قالب مورد نظر ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه .بعد که خاگینه آماده شد.شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت_درباری
گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت)
پیاز نگینی ۴ عدد متوسط
هویج ۱ عدد حلقه شده
فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده
چوب دارچین ۱ تیکه
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف
رب گوجه ۲ قاشق
کره ۱ قاشق
نمک ب مقدار کافی
ابتدا پیاز رو تفت میدهیم بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_تن_ماهی
ترکیب اصلی سالاد مشابه سالاد شوید هست با این تفاوت که در ترکیب سس؛ ماست حذف شده چون به هیچ عنوان ماست و ماهی رو نباید باهم مصرف کرد
به این ترکیب مقداری ساقه جوان کرفس خرد شده و در صورت تمایل یک تا دو قاشق فلفل دلمه قرمز نگینی هم میتوتید اضافه کنید.
سالاد رو به تنهایی یه به صورت ساندویچ سرو کنید.
تن ماهی رو حتما قبل از استفاده بیست دقیقه بحوشونید و روغنشو بگیرید صبر کنید خنک بشه و بعد در سالاد استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو تره فرنگی 😋
مواد لازم :
تخم مرغ 3عدد
تره فرنگی 150گرم خورد شده
هویج 1عدد متوسط
شوید
جعفری
پیازچه
آرد گندم 2قاشق
آرد نخودچی 3قاشق
فلفل سیاه
بکینگ_پودر 1قاشق مربا خوری 🔵ترجیحا با آرد مخلوطش کنید جدا اضافه نکنید.
روغن 4قاشق
داخل کلیپ از روغن زیتون استفاده شده ،میتونید روغن کنجد یا معمولی جایگزین کنید.
ادویه دلخواه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_قرمز_نارگیلی
مواد لازم برای۸ نفر
آرد 1.5 پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۴ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق مربا خوری
رنگ خوراکی ژله ای ۲ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
ابتدا بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با آرد مخلوط کرده و سه بار الک کنید و پودر نارگیل را اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.تخم مرغ ها را با وانیل همزده و کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کند ماست را کم کم اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید در این مرحله آرد را در سه مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و مقداری از مایع کیک را برداشته و با رنگ خوراکی مخلوط کنید و بعد به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد یکدست قرمز شود زیاد هم نزنید ده دقیقه قبل از پخت کیک فر را با درجه حرارت ۱۸۰ روشن کنید تا فر گرم شود ، قالب کیک را با روغن جدا کننده چرب کنید و مایع کیک را داخلش ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید کمی زودتر به کیک سر بزنید چون دمای فرها با هم فرق دارد امکان زودتر و دیرتر پخته شدن کیک وجود دارد قبل از بیست دقیقه درب فر را باز نکنید ، با خلال دندان تست کنید تا از پخت کیک مطمئن شوید ، وقتی کیک پخت اجازه دهید سرد شود بعد از قالب خارج کنید .
سایر نکات
اگر دوست داشتید کیک پر رنگتر و یا کم رنگتر باشه
می تونید مقدار رنگ رو تغییر بدید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیتا_کیک ( کیک پلنگی)
آرد ۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کره گیاهی یا روغن۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۳ ق چ
کاکائو ۳ ق غ
زعفران دم کرده غلیظ ۲ق س
کره وشکر راباهمزن بزنید تخم مرغها رایکی یکی اضافه وهربار یک دقیقه با همزن بزنیدبعد شیر ،سپس همزن راخاموش کنید آرد وبیکینگ پودر را مخلوط والک کنید وکم کم اضافه کنید در حدی که مخلوط شوند هم بزنید چهارتا کاسه بردارید به ترتیبی که تو عکس نشون دادم،دوتا ساده،یه قسمت کاکائو بریزید و یک قسمت کوچیکتر را زعفرانی کنید ودر قیف بریزید .کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید اول یک کاسه مایه سفید را به طورکامل بریزید بعدمایه شکلاتی رو به صورت مارپیچ در سه ردیف بریزید دوباره با مایه شکلاتی ردیف اول وسوم رابریزید و ردیف وسط را زعفرانی، ودوباره روی زعفرانی را با شکلاتی بپوشانید سپس در دریف مابین مارپیچ سفید بریزید کاملا سطح کیک سفید میشه دوباره اگه از مایه تون اضافه اومدکار راتکرار کنید،در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۵۵ دقیقه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه عالی
مواد لازم:
آرد قنادی ۷۰ گرم؛
نشاسته ذرت ۲۵ گرم (از آرد ذرت نیز میتوانید استفاده کنید)؛
تخم مرغ ۳ عدد؛
وانیل مایع یک دوم قاشق چایخوری یا وانیل پودری یک چهارم قاشق چایخوری؛
پودرشکر ۸۵ گرم (شکر پودر شده یا همان پودر قند موجود در بازار)؛
خامه فرم گرفته و پودر پسته یا خلال پسته برای تزیین به میزان لازم؛
طرز تهیه:
تخم مرغها را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذا ید تا همدمای محیط شوند.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با دقت جدا کنید. کوچکترین ذره ای چربی یا زرده نباید وارد سفیده شود وگرنه فرم نمیگیرد.
زرده ها را با نصف میزان پودر شکر و وانیل با دور تند همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار شود. این فرایند بین ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشد و بستگی به قدرت همزنتان دارد. باید در حدی بزنید که کاملا کرمی و کشدار شود. هر از گاهی همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با لیسک به وسط کاسه جمع کنید. این کار باعث میشود که بعدا کیکتان بوی زهم نگیرد.
پره های همزن را تمیز بشویید و خشک کنید. حالا در کاسه ی دیگری که عاری از هر گونه چربی است، سفیده ها را کمی با دور تند همزن برقی بزنید تا از لختگی درایند و کمی کف کنند. نصف دیگر پودر شکر را به ان اضافه کنید و انقدر این مواد را با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و اگر کاسه را برگردانید، از کاسه نریزد.
حالا سفیده های فرم گرفته را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید. دقت کنید که نباید مواد را بیش از حد بزنید. چون پف سفیده می خوابد و نتیجه مطلوب نخواهید گرفت.
حالا مخلوط آرد و نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید و مجددا به حالت دورانی مواد را با لیسک مخلوط کنید.
یک ماسوره گرد ساده به قطر یک و نیم الی دو سانت در قیف بگذارید و مواد را در آن بریزید.
این مواد باید حالت فومی داشته باشد و نباید شل باشد.
کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کنید و به شکل دلخواه مواد را با فاصله روی ان پایپ کنید.
برای راحتی کار میتوانید پشت کاغذ روغنی را با فاصله دایره های دلخواهی به قطر ۴ سانت بکشید و دقیقا روی دایره های مواد را پایپ کنید.
حالا روی لطیفه ها را پودر قند الک کنید بهتر است از الک کوچک استفاده کنید تا در حد امکان پودر قند اضافی در سینی نریزد.
حالا با ته کاسه یا یک وسیله ی صاف دیگر، در حد خیلی کم روی لطیفه ها را فشار دهید تا کمی از پودر قند، جذب پوسته لطیفه ها شود و سطحشان کمی صاف شود.
سینی را در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی هشت دقیقه بگذارید تا زمانیکه زیر لطیفه ها کمی تغییر رنگ دهد.
سپس سینی را از داخل فر دراورید و اجازه دهید شیرینیها کاملا خنک شوند و بعد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
به دلخواه مابین هر دو عدد نان لطیفه را خامه فرم گرفته پایپ کنید و اطراف آن را در پودر پسته یا خلال پسته بزنید و در کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.
نکات:
به جای نشاسته ذرت سفید رنگ، میتوانید از ارد ذرت زرد رنگ استفاده کنید.
در قنادیها اکثرا به جای الک کردن پودر قند روی شیرینیها، بعد از اتمام پایپ، کاغذ روغنی را بلند کرده و روی سینی پر از پودر قند برمیگردانند و کمی پشت لطیفه ها را فشار میدهند تا سطح انها کاملا به پودر قند آغشته شود. سپس کاغذ روغنی را در سینی فر میگذارند و مابقی مراحل پخت را طبق دستور انجام میدهند. شما نیز میتوانید در منزل به همین روش عمل کنید اما باید این کار را با دقت و مهارت و سریع انجام دهید که لطیفه هایتان تغییر شکل ندهند.
شیرینی لطیفه به خاطر پودر قند و دمای فر معمولا ترک میخورد.
توضیحات تکمیلی:
دوستان عزیز در مورد شیرینی لطیفه لازمه که توضیح بدم مدت زمان زدن زرده ها و سفیده ها خیلی بستگی به قدرت همزنتون داره. برای زرده های من حدود ۴ دقیقه طول کشید ولی ممکنه برای شما بیشتر طول بکشه. بهترین نتیجه رو زمانی میگیرید که زرده هاتون کاملا غلیظ و کشدار بشه.
همینطور در مورد سفیده ها بهتره انقدر بزنید که کاملا کاملا فرم بگیره.
با رعایت این دو نکته غلظت مواد لطیفه شبیه بستنی و کاملا فومی میشه و نتیجه خیلی عالی میگیرید.
نحوه ترکیب کردن مواد هم خیلی مهمه . اگر موادتون رو بیش از حد بهم بزنید، مواد نهایی رقیق میشه و لطیفه هاتون پهن میشه و نتیجه مطلوبی نمیگیرید.
من توی کلیپ زرده ها و سفیده ها رو کمتر از این حالتی که توضیح دادم زدم اما توی ترکیب کردن مواد خیلی دقت کردم که پف سفیده ها نخوابه و به خاطر همین لطیفه هام پهن نشد و کاملا گنبدی شد.
همینطور دمای فر هم خیلی مهمه. مراقب باشید فرتون افت دما نداشته باشه.
پس لطفا به این نکاتی که توضیح دادم
دوستان عزیزم این دفعه کمی هم من
1/4ق چ نمک مبوه زدم برای هوادهی
وپوک شدن شبرینیم ولی دفعه قبل هم
نزده بودم اونم عالی شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونر_مرغ
یه پیاز بزرگ رو خلال نازک میکنم و در حد سبک شدن تفت میدم،گوشت یا مرغ رو هم خلال های نازک برش میدم و اضافه کرده و سریع تفت میدم که آب نندازه،فلفل دلمه های رنگی و هویج رو هم خلال کرده به همراه قارچ اسلایس شده،به خوراک اضافه میکنم و یک ربع تا بیست دقیقه اینمخلوط رو تفت میدم.
یک قوطی کنسرو ذرت به همراه چند عددگوجه فرنگی خلال شده،نمک،ادویه،فلفل سیاه،مقدار خیلی کمی آویشن و یک قاشق کچاپ تند هم اضافه میکنم و دوسه دقیقه دیگه تفت میدم فقط در حدی که مواد ومزه ها به خورد هم بره و تمام.
چند پر ریحون و جعفری و آب یکعدد لیمو ترش عطر غذامونو دو چندان میکنه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نیمرو_رنگی_بارنگ_مجاز_خونگی
#صبحانه
آموزش نیمرو رنگی
. بدون رنگ خوراکی مصنوعی
خب اول توضیح بدم که نیمرو اصلا بوی کلم نمیگیره...چون مقدار اب کلم خیلی کمه تاثیری روی مزه نداره
.
برای سرگرمی بچه ها به نظرم یک بار هم که شده امتحان کنید
البته من خودم بیشتر برای درست کردن این نیمرو هیجان داشتم
یه عکس از یه پیج خارجی دیده بودم
گفتمحتما یه تست باید بکنم ببینم همینجور که تو عکس بود میشه یا نه .... که شد
.
حتما درست کن . قیافه پسر من که دیدنی بود ، کلی ذوق میکرد
پ.ن ۲ : من به خاطر کلیپ که بیشتر از یه دقیقه نشه . زود کات کردم . البته که زرده باید بیشتر پخته بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نیمرو_رنگی_بارنگ_مجاز_خونگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام مهربانان
صبحتون بخیر و شادی
يک سبد عشق
يک دنيا زیبایی
يک آسمان لطف خداوند
یک لب خندان
یک دل شاد
یه خونه ی دل پر از صفا
آرزوی قلبی من برای شما
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#پنکیک_شکلاتی_رول_موزی
✍طرزتهیه:
دوتا تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا کاملا از لختگی دربیاد سه قاشق غذاخوری سرپر آرد و نصف قاشق چای خوری وانیل و نوک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و خوب بزنید سه قاشق ماست پرچرب و سه قاشق روغن مایع و سه قاشق شکر و سه قاشق شیر و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو افزوده حسابی بزنید تا صاف شودو در نهایت یک قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید
بعد ماهیتابه تفلون رو خیلی کم چرب کنید و از مایع پنکیک ریخته و دو طرفش رو باحرارت ملایم سرخ کنید ازاین مقدار سه تا پنکیک بزرگ درمیاد دوست داشتید در اندازه های کوچک هم میتونید درست کنید
بعدازاینکه پنکیک ها خنک شد موز رو داخلش گذاشته رول کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی بدون فر 🍪
مواد لازم:👇
۲و یک سوم پیمانه آرد(ک ۲ ق غ خوری از اوردم کم کردم پودرکاکائو ریختم)
یک عدد تخم مرغ
یک ق چ خوری بکینگ پودر
کمی وانیل
۱۲۵گرم کره(ب دمای محیط رسیده)
یک پیمانه پودر قند
شکلات چیپسی
طرز تهیه:👇
کره و پودر قند رو میزنیم بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم وقتی مخلوط شد وانیل و بکینگ پودر ب همراه آرد الک شده رو اضافه میکنیم بعد این ک مخلوط شد شکلات چیپسی رو میریزم و باهم قاطی میکنیم.ب اندازه گردو از مواد برمیداریم یکم پهنش میکنیم روش چنتا شکلات و میچینیم تو ظرف
بدون فر:👇👇👇
کف تابه رژیمی ۲لایه کاغذروغنی میندازیم واشر تابه رو حتما دربیارید تابه رو بذارین رو شعله کم گرم بشه و بعد مواد رو بچینین توش و درشو ببندین بعد ۲۵ دیقه تا نیم ساعت امادس(بستگی ب شعله داره)زیر تابه شعله پخش کن هم بذارین
با فر
کوکیارو بچینین تو قالبی ک کفش کاغذ روغنی هس بذارین تو فری ک از ۱۰دیقه قبل گرم شده ۲۰دیقه دمای ۱۸۰(بازم بستگی ب دمای فرتون داره بچها)
نکته:👇
خیلی نذارید رو شعله یا تو فر بمونه چون کوکی خشک میشه زیرش ک پخته شد کافیه
میتونین پودرکاکائو رو حذف کنین.کوکیا ک اماده شد داخل ظرف دربسته نگه دار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی بادمجان شکم پر 🍆🍆🍆
✏️مواد لازم:
🔸بادمجان
🔸سبزیجات تازه شامل :کرفس ، نعناع ، 🔸شوید ، ریحان سبز ، فلفل سبز تند
🔸ادویه ها: تخم گشنیز و گلپرآسیاب شده و کمی جوز هندی کوبیده شده
🔸سیر رنده یا خرد شده کمی
🔸گل کلم و هویج ریز خرد شده
📝طرز تهیه:
گل کلم و هویج رو بعد از شستن خوب خشک کنید یک شب تا صبح بمونه که اصلا آب نداشته باشه تا ترشی کپک نزنه ، بعد ریز خرد کنید ، بادمجونها رو یه شکاف بغلش بدید و توی سرکه بجوشونید تا کمی پخته بشن ،
سبزیجات رو ساطوری خرد کنید و با ادویه ها و نمک مخلوط کنید و شکم بادمجون ها رو باهاش پر کنید ، بعد بادمجونها رو تو ظرف بچینید و روش سرکه بریزید کمی نمک بپاشید روش و از مواد توی شکم بادمجونها توی سرکه بریزید درشو خوب محکم کنید که هوا نکشه ، معمولا یک ماه میگذارم تا خوب جا بیفته ، جای خنک و یا یخچال ـ
همیشه شکم بادمجونها رو با سیر و سبزیجات پر میکردم این بار مخلوط هویج و گل کلم هم اضافه کردم ـ میتونید توی سرکه قدری تمرهندی و رب انار بریزید😋😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛