مربای زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی)
یک کیلو زردآلو
یک کیلو شکر
دو لیتر آب
سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین)
هل مقداری
اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک تهنشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره
بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و
در ظرف دیگهای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیرهی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم
مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره
بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا_قالبی
مواد لازم:
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده
سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
سیر : ۴ حبه
پیاز : ۱/۲ پیاز
تخم مرغ : ۱ عدد
ریحان : ۱/۲ پیمانه
ریکوتا : ۸۰۰ گرم
پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه
کره : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ۲ قاشق چایخوری
شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد #سس_گوجه و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد.
پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.
داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت و سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید.
آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید.
لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید.
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_قالبی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ لاغری و اب کردن #شکم
ازاستادطب سنتی ایران باراهکاری اصولی
💠 دیگه نگران درمان خودنباشید درمان شگفت انگیز( #پادردزانودرداستخوان_درد #دیسک،آرتروز،برص،بیماری زنان، #ناباروری و...بدون جراحی)
✅ حتی صعب العلاج توسط اساتید طب اسلامی ،سنتی
🚨بانسخه های مجرب درکانال زیر👇
اینم لینک عضویتش بدو ظرفیت محدود هست زود پاک می کنم 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
http://eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
🔴پیشنهاد ویژه
#بیسکویت #های #بای خانگی 😍😍
دستور:👇👇👇
يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم ليوان روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد😊 دردماي ١٨٠درجه تا وقتي زيرش طلايي بشه بايد بپزه😋
حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه ❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه غذای خوشمزه
مواد لازم:
خمیر پف دار
گوشت چرخ کرده
پیاز سرخ شده
فلفل: ۱ قاشق
پونه کوهی: ۱ قاشق
نمک: ۱ قاشق
پنیر خامه ای: ۱/۲ لیوان
پنیر موزارلا رنده شده: ۱ لیوان
زرده تخم مرغ
سس⬇
شیر: ۱ لیوان
سس تند: ۲ قاشق
فلفل تند
پنیر چدار: ۱ و ۱/۲ لیوان
طرز تهیه:
خمیر را به شکل مثلث های کوچک میبریم
درون ظرفی گوشت، پیاز، فلفل، پونه، نمک، پنیر خامه ای و موزارلا را مخلوط میکنیم و روی خمیر می گذاریم و رویش زرده تخم مرغ میزمیم سپس خمیر را تا کرده و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۵۰ فارنهایت قرار میدهیم
طرز تهیه سس:
شیر را درون ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم سپس سس، فلفل و پنیر چدار را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم جا بیافتد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد)
پیاز+جعفری+پودر سیر
نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط
آرد نخودچی
پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تابه_ای
سیب زمینی ریز + روغن زیتون۳ق + نمک + فلفل سیاه + آویشن + فلفل قرمز+ خیلی کم آب
🔻همه مواد روی حرارت کم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گردویی_زعفرانی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️کره ۱۵۰ گرم
▫️پودرشکر ۱۰۰ گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق چ
▫️تخممرغ یک عدد
▫️زعفران بمقدارلازم
▫️ارد ۲۷۵ گرم
▫️گردو ۱۰۰ گرم
🔴طرز تهیه🔻🥟
🔸کره به دمای محیط رسیده رو باپودر شکر مخلوط میکنیم
تا کاملا صاف ویکدست شود
بعد تخم مرغ
وانیل وزعفران رو اضافه میکنیم ومخلوط
سپس ارد رو کمکم اضافه میکنیم و یه کوچولو خمیررو با نوک انگشت ورز میدیم
بعدخمیر اماده رو داخل کیسه فریزر گذاشته وحدود یک تا دوساعت داخل یخچال استراحت داده
🔸بعدازاین مدت ازخمیر اندازه یک قاشق چایخوری برداشته وتو دست گرد کرده
وروی هرکدام یک پر گردو گذاشته
درسینی میچینیم
ودرمایکروفرازقبل گرم شده
دمای 150 درجه
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم
♦️حواستون باشه دمای دستگاهها متفاوت هست
من گود کردم توشو با انگشت و بعد پخت توش شکلات آب شده ریختم
♦️تا شکلات خودشو نگرفته جا به جا نکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_با_روکش_ژله_ای
آرد 3لیوان .روغن مایع نصف لیوان. تخم مرغ 5عدد. ماست 1لیوان.شکر 1لیوان. بگین پودر نصف قاشق چایخوری. وانیل به میزان دلخواه.ابتدا زرده ها و سفیده هارا جدا زده، سپس شکر و روغن و ماست را به ترتیب به زرده اضاف کرده و خوب همزده بگین پودر و وانیلو با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در آخر سفیده هارا به موادمان اضافه کرده آرام همزده سپس درون قالب مورد نظر ریخته و درون قابلمه ای 2الی 3لیوان آب ریخته و قالب را داخل قابلمه در حال جوش گذاشته مثل درست کردن کیک فنجونی ، ودر قابلمه را گذاشته به مدت45دقیقه. وقتی کیک آماده شد از قالب در اورده گذاشته کنار تا خنک شود. بعد یک بسته ژله آلورا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان شیر کاکایو شیرین شده غلیظ به ژله اضافه کرده و کمی از ژله را داخل همون قالب کیک ریخته به قطر یک سانت و در یخچال گذاشته تا یکم ژله نیم بند شه سپس کیک را روی ژله قرار داده و بقیه ژله را دور کیک ریخته و در یخچال به مدت 2ساعت گذاشته تا حسابی خودشو بگیره و وقتی گرفت ته قالب و تو آب جوش گذاشته و کیک را در میاریم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شير
جو پوست كنده ٣پيمانه
هويج ٤تادرشت
پياز ١بزرگ
سينه مرغ ١عدد
شير پرچرب ٤ الى ٥ ليوان
خامه ٢ قاشق غذاخوري
قارچ ٨ عدد اسلايس شده
آبليمو دو قاشق غذاخوري
اول جو رو ميشوريم و از شب قبل خيس ميكنيم بعد ميزاريم با اب زياد بپزه بين ٣تا٤ ساعت زمان لازم داره تا قشنگ مغز پخت بشه (من هميشه يه پياز بزرگ رو نگينى ميكنم و از اول با جو ميريزم خيلى توى طعم سوپ تاثير داره)
داخل يه قابلمه ديگه سينه هاي مرغ و با يه دونه پياز خرد مي كنيم بامقداري چوب دارچين ميزاريم بپزه بعداز پخت از قابلمه در مياريم ريش ميكنيم، اب مرغ رو هم از صافى رد مي كنيم و به جو اضافه ميكنيم(البته جو بايد كاملا پخته شده باشه)
سپس هويج هارو رنده و اضافه كرده
قارچ هارو خرد كرده توى كره يا روغن تفت ميديم بعد به سوپ اضافه مي كنيم بعد نمك و فلفل بزنيد خوب اينجاديگه سوپ خيلى غليظ شده و هر لحظه ممكن ته بگيره مرتب هم بزنيد به اندازه۲ملاقه از سوپ رو داخل يه ظرف بريزيد و شير رو كم كم بهش اضافه كنيد خوب هم بزنيدتا هم دما بشن بعد به قابلمه سوپ اضافه كنيد اين طورى شير نميبُره يا اينكه شير رو جدا گرم كنيدو به سوپ اضافه كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوا😍
✍ مواد لازم
یک لیوان آرد
یک و نیم لیوان آب
دو لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
🍜طرز تهیه
اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d) .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تک نفره
مواد لازم
2عدد تخم مرغ
1لیوان شکر(کمتر هم میتوانید بریزید)
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
1لیوان سرپر آرد
1پنس نمک
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
2قاشق غذاخوری کاکائو
👈برای گاناش
نصف پاکت خامه(100ml)
1بسته شکلات شیری
👈طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت 5تا 6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود .سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود و در آخر مواد خشک الک کرده را اضافه کنید و هم بزنید .
قالب های تارت کوچک را با اسپری روغن چرب کرده و از مایه کیک به اندازه 2/3قالب در آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه با کنترل بپزید.
برای گاناش شکلاتها را در ظرفی خرد کنید و خامه را روی آنها ریخته و روی حرارت بنماری آب کنید وبا هم ترکیب کنید و روی کیکهای پخته شده (بعد از 5دقیقه) بریزید و مطابق آنچه در ویدئو میبینید روی انها را با شکلات سفید که به روش بنماری آب شده خط گرد و مارپیچ ایجاد کنید و در آخر با خلال دندان آنها را به شکل گل در آورید.نوش جان🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تک_نفره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اسکار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به شنبه ۲ شهریور ماه خوش امدید😊✋
صبحتون پُر انرژی ☕ 🌸 😊
الهی 🙏
امروزتون رو
بایک دنیا مهر ومحبت💕
با یک دنیا امید
بایک دل پاک و زیبا 💞
با یک ذهن آرام😇
و انرژی 🌸🍃
مثبت شروع کنید🌸🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بامیه
بامیه های که برای ترشی اسنفاده میشه سعی کنید ریز باشه
بامیه ها رو شسته وکنار میزارید تا کاملا خشک بشن
بامیه نیم کیلو
سرکه سفید ۳ لیوان
آب دولیوان
نمک یک ق س سرخالی
سیر چند حبه پوست گرفته شده
ترخان وشوید چند ساقه
فلفل تند دوعدد
آب وسرکه ونمک رو میزاریم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد گاز را خاموش کرده ومیزاریم سرد بشه
در شیشه مورد نظر بامیه ها رو چیده مابین بامیه ها سیر و ترخان و شوید و فلفل تند میزاریم تا شیشه پر بشه سپس مخلوط سرکه واب ونمک میریزیم روش تا شیشه پر بشه سر شیشه رو کیپ میکنیم ومیزاریم جای تاریک تا چند روز تو به اصطلاح جا بیفته سپس بزارید یخچال این ترشی بعد از یک ده روز قابل خوردنه بامیه ها اصلا سفت نیستن خیالتون تخت خیلی خوشمزه س،اگه میخواید بامیه هاتون خبلی نرم باشه چند دقیقه ای بجوشانید وابکش کنید بزارید ابش کاملا بره و بعدش طبق دستور عمل کنید توجه کنید اگه بامیه ها بپزن آب سرد روش نریزید وگرنه ترشی کپک میزنه
بامیه های خام هم قبل از اینکه سرکه بریزید روش باید کاملا خشک بشن
اگه ترشی تند دوست دارید فقط از سرکه استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛