eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه تون زیبا امروز از خدا🍃🌷 برای تک تکون بهترین هارو میخوام بهترین لحظه ها بهترین فرصت ها بهترین موفقیت ها بهترین پیشرفت هاو ازهمه مهم تربهترین احوال را ان شاء الله🍃🌷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیرجادویی: مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید. مراحل درست کردن نان به شکل سبد: اول یه قابلمه سایز ریز رو گرفتم و دورشو با فویل الومینیوم پیچیدم و فویل رو چرب کردم یه مقدار خمیر گرفتم و پهنش کردم و برشهای حدود یک سانت زدم و هر برش رو طبق شکل بالا دور تا دور قابلمه به طور عمودی گذاشتم بعد یه برش دیگه گرفتم و به صورت افقی یکی بالا و یکی پایین از نوارهای خمیر رد کردم (به تصویر توجه کنین)بعد که کل قابلمه رو با خمیر بافتم اونو تو سینی فر که کفشو کاغذ روغنی پهن کردم گذاشتم برای دسته سبد هم سه تا از برشهای خمیرو کنار هم گذاشتم و مثل گیس بافتم یه فویل الومینیوم گرفتم و به شکل منحنی گردش کردم و خمیر بافت رو روی اون قرار دادم تا توی فر شکل منحنی خودشو از دست نده برای اون گلهای رز هم پنج تا دایره رو تو هم قرار دادم و طبق شکل پیچیدن بهد از وسط با چاقو نصفش کردم هر برش خمیر شکل یه رز میشه (تو تصویر بالا مراحلشو گذاشتم )در اخر همه خمیر رو با محلوط زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کردم و گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه بپزه وقتی نان پخته شد از فر بیرون بیارین بزارین نان سرد سرد بشه بعد اروم قابلمه رو اول در بیارین بعد اروم فویل رو از خمیر جدا کنین دسته سبد رو هم با خلال به سبد وصل کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سبد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 😋 ✍مواد لازم: رشته آش زر ماکارون: 1بسته سبزی آش رشته:1کیلو گرم نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم پیاز:4عدد(بزرگ) نعنا خشک:1قاشق غذا خوری نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین 🍜طرز تهیه: ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد. 2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد. آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_رشته #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: مواد لازم: رشته کنافه ................................ 350 گرم کره ........................................... 120 گرم زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ پودر هل ..................................... 1 ق چ پنیر خامه ای ............................... 200 گرم گلاب ......................................... 2 ق غ عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم طرز تهیه: کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید. اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید. تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن. هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید. تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه. درجه روشن کنید. از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه. ز مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید. مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید. به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید. وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید. هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه. کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید... ... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید! کنافه یک اسم عربيه ولی تو ایران به کادايف معروفه این یک مدلش هست یک مدل دیگه هم به اسم دسر کادايف با کرم معروفه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_کنافه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_کنافه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_کنافه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_کنافه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍄🍄🍄🍄🍄 برنج : ۳ پیمانه ماست : ۱ لیوان زرده تخم مرغ : ۳ عدد زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم🍄🍄🍄🍄🍄 مرغ : ۲ تکه زرشک : ۱/۳ پیمانه روغن مایع : نصف لیوان پیاز کوچک : ۱ عدد ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )🍄 قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیموزده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.🍄 برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم🍄. تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه وزعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.🍄 کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و۱ ساعت)🍄 ته چین بعد از ۱ ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.🍄🍄🍄🍄🍄🍄 دوستان داخل قابلمه وفرهم قابل تهیه میباشد.🍄 فقط مواددروسط برنج ریخته بشه اگربه اطراف پخش کنیدمیسوزه🍄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛