فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه تون زیبا
امروز از خدا🍃🌷
برای تک تکون
بهترین هارو میخوام
بهترین لحظه ها
بهترین فرصت ها
بهترین موفقیت ها
بهترین پیشرفت هاو
ازهمه مهم تربهترین احوال را
ان شاء الله🍃🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سبد_
خمیرجادویی:
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید.
مراحل درست کردن نان به شکل سبد:
اول یه قابلمه سایز ریز رو گرفتم و دورشو با فویل الومینیوم پیچیدم و فویل رو چرب کردم یه مقدار خمیر گرفتم و پهنش کردم و برشهای حدود یک سانت زدم و هر برش رو طبق شکل بالا دور تا دور قابلمه به طور عمودی گذاشتم بعد یه برش دیگه گرفتم و به صورت افقی یکی بالا و یکی پایین از نوارهای خمیر رد کردم (به تصویر توجه کنین)بعد که کل قابلمه رو با خمیر بافتم اونو تو سینی فر که کفشو کاغذ روغنی پهن کردم گذاشتم برای دسته سبد هم سه تا از برشهای خمیرو کنار هم گذاشتم و مثل گیس بافتم یه فویل الومینیوم گرفتم و به شکل منحنی گردش کردم و خمیر بافت رو روی اون قرار دادم تا توی فر شکل منحنی خودشو از دست نده برای اون گلهای رز هم پنج تا دایره رو تو هم قرار دادم و طبق شکل پیچیدن بهد از وسط با چاقو نصفش کردم هر برش خمیر شکل یه رز میشه (تو تصویر بالا مراحلشو گذاشتم )در اخر همه خمیر رو با محلوط زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کردم و گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه بپزه وقتی نان پخته شد از فر بیرون بیارین بزارین نان سرد سرد بشه بعد اروم قابلمه رو اول در بیارین بعد اروم فویل رو از خمیر جدا کنین دسته سبد رو هم با خلال به سبد وصل کردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷 #آش_رشته😋
✍مواد لازم:
رشته آش زر ماکارون: 1بسته
سبزی آش رشته:1کیلو گرم
نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم
پیاز:4عدد(بزرگ)
نعنا خشک:1قاشق غذا خوری
نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین
🍜طرز تهیه:
ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد.
2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد.
آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كاپ_كيك_كنافه:
مواد لازم:
رشته کنافه ................................ 350 گرم
کره ........................................... 120 گرم
زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ
پودر هل ..................................... 1 ق چ
پنیر خامه ای ............................... 200 گرم
گلاب ......................................... 2 ق غ
عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم
طرز تهیه:
کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.
اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.
تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.
هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.
تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.
درجه روشن کنید.
از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.
ز مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.
مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.
به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.
وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.
هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.
کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...
... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید!
کنافه یک اسم عربيه ولی تو ایران به کادايف معروفه
این یک مدلش هست
یک مدل دیگه هم به اسم دسر کادايف با کرم معروفه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ_و_قارچ_با_پلوپز🍄🍄🍄🍄🍄
برنج : ۳ پیمانه
ماست : ۱ لیوان
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم🍄🍄🍄🍄🍄
مرغ : ۲ تکه
زرشک : ۱/۳ پیمانه
روغن مایع : نصف لیوان
پیاز کوچک : ۱ عدد
ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )🍄
قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیموزده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.🍄
برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم🍄.
تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه وزعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.🍄
کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و۱ ساعت)🍄
ته چین بعد از ۱ ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.🍄🍄🍄🍄🍄🍄
دوستان داخل قابلمه وفرهم قابل تهیه میباشد.🍄
فقط مواددروسط برنج ریخته بشه اگربه اطراف پخش کنیدمیسوزه🍄
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_گل_سرخ
مواد لازم:
پودر گل سرخ (با دست سابیده شده) یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آ رد 2ق غ
گردوی خرد شده یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو با همزن می زنیم تا کف کند بعدآ ردو پودر گل سرخ و گردو رو بهش اضافه می کنیم وهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم . حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید
بعد از پخت در شیره آماده شده می گذاریم تا شیره جذب خاگینه بشود …شربت باید سرد باشه و خاگینه گرم ..بعد از اینکه یکی دو جوش زد بر می دارم
طرز تهیه شربت:
شکر یک لیوان
آب یک دوم لیوان
شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود
این خاگینه یکی از خوشمزه ترین خاگینه هاست .
😋نوش جون😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انگلیسی_مخصوص
♨
کیکی فوق العاده خوشمزه با بافت معرکه و پف عالی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۳۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
گردو و کشمش دلخواه هست و میتوانید اصلا نریزید
📝طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده...
سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی میزنید تا جای که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد...
وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود...
بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود...
سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم...
ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد...
آرد و پیکینگ پودر را رابه مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه میکنیم، البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم...
سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود...
شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید...
مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست...
فر را از قبل روشن کنید...
درجه حرارت ۱۸۰ ومدت ۴۵ دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره😘
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا_گوشت
مواد لازم خمیر:🍚
▫️تخم مرغ همدما شده 1عدد
▫️خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری
▫️آب ولرم نصف پیمانه
▫️شکر ی قاشق م
▫️نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره
▫️شیرنصف پیمانه
▫️روغن5قاشق غذاخوری مایع
▫️آرد اندازه نیاز
طرز تهیه:🍕
خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه 10تا یکربع بمونه پف کنه.بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه.خمیر ک آماده شد روشومیپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه.مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه.من ی پیاز متوسطو با 400گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تف دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.
ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید.فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید.دمای فررو 200بمدت یکربع شایدم یکم بیشتردرآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی
یا بال سوخاری دسته دار یکی از اون غذاهای خوشمزه است که کم هزینه هم به حساب میاد. برای منوی مهمانی هم غذای مناسبیه. خوبیش اینه که میشه از قبل پاچینی ها رو آماده کرد و فقط برای سرخ کردنشون ۲۰ دقیقه زمان گذاشت. خوردنش هم که راحته، دسته یا همون استخون کتف مرغ رو بگیرید و گاز بزنید;)
دلیل نامگذاریش رو راستش نمیدونم. بعضی جاها خوندم که به اون قسمت بازوی مرغ ( بالای بال مرغ ) میگن پاچین! بعضیا هم میگن بازوی مرغ که به این روش درست میشه، بازو یا بال سوخاری به سبک چینی هست که خلاصه ش میشه پاچینی. حالا درستش کدومه؟ هر کی میدونه به منم بگه.
امیدوارم خوشتون بیاد.
مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر:
بازوی مرغ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران آب گرفته مقداری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۴ قاشق غذاخوری یا به میزان دلخواه
پودر سوخاری ۱ پیمانه یا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همون بازوی مرغه استفاده میکنیم. بازوهای مرغ رو جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ بره. مرغها رو بذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار بشه. اگه عجله دارید میتونید این مرحله رو حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی توی طعم نهایی داره. پس توصیه میکنم حذف نکنید.
در حالیکه بازوی مرغ رو با یک دستتون گرفتید با چاقو یه برش به قسمت بالاش بدید تا گوشتش از استخون جدا شه.
حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو رو به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا بشه.
گوشت بازو رو به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا میکنه و انتهای بازو جمع میشه. اگه گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتون بهش حالت بدید. بعداً توی آرد و تخم مرغ که میزنید بهتر جمع میشه و خودشو میگیره.
در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ رو هم در ظرف گود دیگه ای هم بزنید.اشپزی خاص
حالا بازوهای آماده شده رو ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور بشه.
بعد در تخم مرغ زده شده بزنید.
و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکون بدید تا کاملاً آغشته بشه.
همه ی بازوها رو به همین ترتیب آماده کنید.
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا خوب داغ بشه.
بهتره روغن تا حدی باشه که روی قسمت گوشت پاچینی ها رو بگیره.
وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده رو در قابلمه بذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدید خوب سرخ بشن.
حرارت زیاد نباشه چون در این صورت کاورشون زود میسوزه ولی توشون خام می مونه.
پس حرارت رو کم کنید و بذارید حدوداً ۲۰ دقیقه سرخ بشن.
بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رنده_ای
یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه .
وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی تک نفره لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛