#چیز_کیک_توت_فرنگی »
موادّ لازم برای کراست (پایه چیز کیک) :
تخم مرغ : ۶ عدد
آرد : ۱۵۰ گرم
شکر : ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
آب جوش : ۳ قاشق سوپخوری
موادّ لازم رویه :
خامه قنادی : ۳۰ گرم
پنیر خامهای : ۱۵۰ گرم
پوره توت فرنگی : ۱ پیمانه
پودر ژلاتین : ۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
آب سرد : ۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی قرمز : ۱ تا ۲ قطره (بدلخواه)
طرز تهیّه :
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. شکر ، زرده و وانیل را خوب بزنید تا حجم پیدا کند (حدوداً ۵ تا ۶ دقیقه). سفیده تخم مرغ را هم خوب بزنید تا کاملاً حجم بگیرد و در آخر یک قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده بیافزایید و دوباره بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس آب جوش را به زرده افزوده و خوب هم بزنید. سفیده ها و زرده ها را که جداگانه هر کدام را زده بودید با هم مخلوط کنید و بصورت دورانی هم بزنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد فوق بیافزایید و مواد را در قالبِ ۲۸ تا ۳۰ سانتیمتری (دارای کاغذ روغنی و چرب شده) بریزید و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدّت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار داده تا بپزد. وقتی کیک خنک شد آنرا از قالب جدا کرده و روی آن یک بشقاب گذاشته و وسط کیک را بصورت یک دایره خالی کرده و گود کنید البته یادتان باشد که ته کیک را خالی نکرده و یک لایه کف آن کیک باشد. مواد رویه را داخل آن ریخته و به مدتّ ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار داده تا مواد رویه خودش را بگیرد. وقتی خودش را گرفت روی چیز کیک را با مربای توت فرنگی یا توت فرنگی تازه تزئین نمایید.
طرز تهیه موادّ رویه :
پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب کتری قرار دهید تا حل شود و مرتباً هم بزنید تا وقتیکه مواد شفاف شد کناری بگذارید تا خنک شود. خامه قنادی و پنیر خامه ای را خوب بزنید و پوره توت فرنگی را به آن بیافزایید سپس ژلاتین حل شده و خنک شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید در آخر می توانید به دلخواه رنگ قرمز خوراکی بیافزایید.
🎂 توت فرنگی ها را در مخلوط کن پوره نمایید.
🎂 افزودن شکر به سفیده به این خاطر است که سفیده زده شده آب نیاندازد.
🎂 ریختن آب جوش در زرده باعث پفکی شدن زرده و لطافت کیک خواهد شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كاپ كيك امريكايي
مواد لازم:
آرد٣/٤ليوان
شكر٣/٤ليوان
كره١٠٠ گرم
تخم مرغ٢عدد
شكلات تلخ٥٠گرم
بكينگ پودو٣/٤قاشق چايخوري
نمك١/٨قاشق چايخوري
خامه١/٢ليوان
وانيل١قاشق چايخوري
طرزتهيه:
شكلات را با كره به روش بن ماري ذوب ميكنيم
تخم مرغ و شكر و وانيل را با همزن ميزنيم
مواد خشك رو ألك كرده وبا خامه به تناوب با مواد تخم مرغي فولد ميكنيم
دماي فر آخرين درجه
مدت ١٥دقيقه
فر را قبلا روشن كرده تا گرم شود
بافت اين كاپ خيلي عاليه
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا
مواد لازم
تخم مرغ 6عدد
شکر 1 لیوان
ارد 3 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر 2 ق م
هل پودر شده 2 ق م
وانیل نصف ق چ
مواد جهت زرینه کردن روی باقلوا
زرده تخم مرغ 1عدد
شیر یا ماست 1 ق غ
پود قند 1 ق ع
زعفرون غلیظ 2 ق م
وانیل نوک ق چ
مواد برای شهد
شکر 2 لیوان
گلاب نصف لیوان
اب 1ونیم لیوان
طر ز تهیه
تخم مرع اول کمی با همزن بزنید
سپس شکر روبا وانیل با دور کند
همزن بزنیدکمی بعدروعن رو اضافه
کرده بمدت 5 الی 7 دقیقه با دور
کند هم زده وبعد همزن رو کنار
گذاشته ارد بکینگ پودر پودر هل
رو 3 بار الک کرده وبا لیسک مخلوط
کرده درسینی 25 در 35 فقط با روعن
مایع چرب کرده مواد رو میریزیم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقیقه
داخل فر از قبل شده میگذاریم بعداز
پخت کمی صبر کرده تا کیک خنک بشه
از مواد زرینه با کمک فرچه به حالت
ضربه ای روی کیک میزنیم سپس کیک
رو درون فر فقط باشعله گریل روی ان
را طلایی مکنم
وبعد کامل خنک شدن کیک شهد
اماده شده باید داع باشه روی کیک ریخته وبعد برش زده وپودر پسته
نارگیل تزیین نموده البته من با دایقه
خودم کمی داخل شهد زعفرون ریختم
طعمش عالیشده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤یٰا معین الضعفاء
💚شب شهادت مولای
🖤عزیز و مهر پرور ماست
💚کسی که سایه لطفش
🖤پناهِ کشور ماست..
💚شب شهادت هشتم
🖤امام معصوم است..
💚که آستانه ی او
🖤قبله گاه باور ماست
💚شهادت امام علی بن موسی الرضا
🖤بر امام زمان و شما تسلیت باد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از آشپزی خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
✨صبحتون پُر از عطر خدا
🌸یک سـلامِ بی حسرت
✨بی نگــــرانی
🌸سلامی سرشار از آرامش
✨روزتــــوڹ بخیـر و شاد شاد
🌸عاقبتتوڹ بخیـــر
✨مهرتوڹ مستـدام
🌸محبتِ خــدا
✨در دلتوڹ پیوسته جاری
🌸 #صبح_زیباتون_بخیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نارگیلی_
مواد لازم:
۴ عدد سفیده تخممرغ درشت
یک پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری پودر وانیل
نصف پیمانه آرد
۲.۵ پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
۳. وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
۴. روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله ۲.۵ سانتیمتر از هم، آنها را روی کاغذ مخصوص، بچینید.
۵. آنها را به اندازه ۲۰- ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
۶. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالادماکارونی با جامبوشلز
طرز تهیه:
نصف یک کلم سفید متوسط رو خرد کردم و شستم و آبکش کردم،دوتا هویج متوسط رو با رنده خرد کردم،پنج ورق ژامبون رو نگینی خرد کردم و ۳ عدد خیارشور رو هم نگینی خرد کردم،نصف بسته جامبو شلز رو مثل ماکارونی معمولی جوشوندم ،به اینصورت که توی قابلمه ای آب ریختم و گذاشتم بجوشه وبعد بهش یک قاشق چایخوری روغن و یک عصاره مرغ اضافه کردم و پاستاهای صدفی رو حدود یه ربع توش جوشوندم و بعد ابکش کردم و کمی روش آب ریختم،دو قاشق ذرت کنسروی و دوقاشق نخودفرنگی هم بهش اضافه کردم و درآخر همه ی موادو مخلوط کردم و بهش سس زدم ،مقدار همه ی مواد بستگی به سلیقه خودتون داره.بعد از اینکه مواد رو مخلوط کردم داخل جامبو شلزها رو با مواد سالاد پر کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰رول ژامبون سوخاری
.
برای کرپ :
آرد ۲ لیوان + ۲ ق غ
شیر ۱.۵ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد بزرگ
نمک فلفل و پودر آویشن به قدر نیاز
روغن ۵ ق غ
برای رول سوخاری :
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ لیوان .
.پنیر ورقه ای. و ژامبون به مقدار نیاز .
.
طرز تهیه :
اول کرپ آماده کنید تخم مرغ ها با ادویه جات و نمک با همزن بزنید بعد روغن و شیر و در آخر آرد روی مواد الک کنید .
کف تابه رژیمی چرب کردم و برای هر کرپ ۲ ملاقه ریختم تابه را به حالت چرخشی تکون بدید تا همه جا پخش بشه بعد از پخت روی اون پارچه بندازید تا خشک نشه .
.
از داغی که افتاد روی کرپ سس مایونز بمالید بعد ژامبون و پنیر ورقه ای بزارید بعد ۱ تخم مرغ با چنگال بزنید تا از لختی در بیاد سپس رول ها رو اول توی تخم مرغ بعد در آرد سوخاری بغلطانید سپس در روغن سرخ کنید. کمی که از حرارتش کم شد ، ۱ ربع توی ظرف با دربسته بمونه بعد برش بزنید .
. این مقدار مواد ۵ رول ژامبون سایز تابه رژیمی بهتون میده که بعد از برش ۳۰ تا ۴۰ عدد رول ژامبون خواهید داشت.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_پیاز_قرمز
مواد لازم برای 3 نفر:
پیاز ریز قرمز2 کیلوگرم
نعناع تازهچندین شاخه
نمک2 قاشق سوپخوری
سرکه سفیدبه مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛
نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛
سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی
۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.خمیر دوباره یکم ورز میدیم از خمیر ب اندازه نارنگی برمیداریم بازش میکنیم مواد میذاریم وسطش پنیر میریزیم و بعد خمیر رو مبندیم و با انگشت لبه هاش میچسبونیم ب هم ک باز نشه.من پیراشکیارو تو روغن سرخ کردم شما میتونین تو فربذارین با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دیقه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ آبگوشت کشک 😋
✍مـواد لازم:
یک پیمانه نخود
4عدد پیاز متوسط
یک بوته سیر
500 گرم گوشت بدون استخوان
کشک
نمک و فلفل و زردچوبه
یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
نعنا داغ به مقدار لازم
گردو خرد شده به مقدار لازم
🍜طرزتهیه:
برای تهیه خورش بز قرمه ابتدا نخودها را از قبل بمدت دو ساعت خیس کنید، پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید و تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید. حال گوشت را بریزید، سپس تفت دهید.
آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود. نخودها را داخل قابلمه گوشت که با پیاز و سیر تفت داده اید بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً بکوبید و له کنید.
کشک و زعفران را به خورش اضافه کنید و نمک را نیز به خورش بز قرمه اضافه کنید، روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد. خورش بز قرمه آماده است آن را در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین کرده و سرو کنید.
#آبگوشت_کشک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_مرغ
مواد لازم:
سينه مرغ چرخ شده: يك عدد
نان تست: هشت ورق
سيب زميني: يك عدد
تخم مرغ: دو عدد
جعفري، تره و پيازچه ريز خرد شده: يك پيمانه
شير: به ميزان لازم
نمك، فلفل، آويشن و ادويه: به ميزان لازم
سیر رنده شده سه تا چهارحبه
روغن سـرخ كـردني: به ميزان لازم
آرد سوخاري: به ميزان لازم
طرز تهیه:
نانهاي تست را در شير خيس كرده و اجازه ميدهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار ميدهيم و شير اضافه آن را ميگيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ ميكنيم. سيبزميني پخته شده را نيز چرخ ميكنيم، سپس مرغ، نان تست و سيبزميني و سیر را مخلوط كرده، سبزيها را به آنها افزوده و تخممرغها را نيز ميافزاييم. نمك، فلفل، آويشن و ادويهكاري را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم.
از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري ميغلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ سرخ ميكنيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_گوشت
موادلازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
آرد گندم ۴۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
اول مایع خمیر رو با کمی از شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیادروغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنیدآرد رو کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغو روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی اونو با روغن چرب کنیدو مخلوطو یه جای گرم قرار بدین تا عمل بیادبعد از یک ساعت میز کارتونو ارد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه پهن کنیدبرید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده رو ۴دقیقه تفت بدین بعدش گوشت رو اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی رو اضافه کرد کنید مواد رو ۵دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روش بزارین اشترودل ها رو به مدت ۲۰دقیقه توی طبقه وسط قر با دمای ۲۰۰
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_پرتقال_حلقه ای
برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور
پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید
بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین
بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛