eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شکلات تلخ 100 گرم ▫️کره 130 گرم ▫️شکر 100 گرم ▫️وانیل پودری 1/4 قاشق چای خوری ▫️تخم مرغ 5 عدد ▫️آرد 120 گرم ▫️پودر کاکائو 30 گرم ▫️نمک 1/8 قاشق چای خوری ▫️شکر 80 گرم 🔴مواد لازم برای سس ساچر🔻 ▫️آب 2 و نیم پیمانه ▫️شکر 100 گرم ▫️نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری ▫️پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری ▫️شکلات خرد شده 160 گرم ▫️خامه صبحانه 1/2 پیمانه 🔴طرز تهیه🔻🍰 🔸شکلات رو خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بذارید تا کمی از دما بیفته. زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده رو با نمک بزنید تا کف کنه. شکر (80 گرم) رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا سفید و براق و سفت بشه. 🔸سفیده فرم گرفته رو تا زمان استفاده بذارید داخل یخچال. کره (دمای محیط) و شکر (100 گرم) رو داخل کاسه همزنتون بریزین و دو تا سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کرمی بشه. زرده ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم 30 ثانیه هم بزنید. آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید. شکلات دوب شده و مخلوط آرد رو با مواد دیگه مخلوط کرده خوب هم بزنید تا ترکیب بشن. مخلوط سفیده رو تو دو مرحله به آرومی با مواد کیک مخلوط کنید. 🔸این کیک هیچ ماده پف دهنده ای نداره و همه پف و حجمش از سفیده فرم گرفته است. پس مراقب باشید که پف سفیده از بین نره. به آرومی و از یک جهت مواد رو با هم به صورت دورانی و تا کردن مخلوط کنید. هم نزنید که پف سفیده بخوابه. 🔸مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید با کانوکشن 160 درجه برای حدود 45 دقیقه بپزید.قالب مناسبش 22 تا 24 سانته. برای تهیه سس آب و شکر رو داخل قابلمه باشعله ملایم بذارید تا به جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه. 🔸پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و به سس اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و هیچ گلوله ای از پودر کاکائو نمونه. دوباره اجازه بدید که سس به جوش بیاد. مرتب همش بزنید. شکلات رو هم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ذوب بشه. 🔸در انتها خامه رو هم اضافه کنید و هم بزنید و سریع از روی حرارت بردارید. خوب مخلوط کنید تا هیچ مواد حل نشده ای داخل سس نمونه. اگه نیاز بود از صافی ردش کنید. سس ما آماده است. اجازه بدید بمونه تا خنک، سپس‌ روی کیک خنک شده بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساچر_کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم ۳تخم مرغ ۱و۱/۴لیوان ارد بکین ۱قاشق چایخوری شکر۱لیوان سرخالی من از وانیل استفاده نمیکنم پودر گل محمدی یا هل میزنم به دلخواه مقدارش آبجوش و زوعن روی هم۱لیوان سفیده هارو زده بانصف شکرزده تا خوب پفکی بشه میذاریم یخچال بعدزرده هارو با بقیه شکر چند دقیقه میزنیم خوب مخلوطک شد ابجوش وروغن رو ۲مرحله اضافه میکنیم با سرعت عمل خوب میزنیم تاپفکی بشه بعد ارد رو توی ۳مرحله ک از قبل ۳بار الک کردیم به مواد اضافه مبکنیم دراخر سفیده هارو در۳مرحله اضافه میکنیم بعد داخل قالب ریخته و چندبار محکم ب زمبن میکوبیم تا حباب داخل کیک گرفته بشه وگنبدی نشه وداخل فراز قبل گرم شده میذاریم تقدیم شما مهربونا☺️☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_سه_تخم_مرغی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ پیراشکی دانمارکی 😋 ✍مواد لازم : آرد (حدود 400گرم) ۲.۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری شیر ۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری آب ۱/۴ پیمانه نمک ۱ پنس وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری ✍مواد لازم کرم پیراشکی : شیر ۱/۵ پیمانه شکر ۳ قاشق غذا خوری آرد ۱/۵ ق س وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری گلاب ۱ قاشق چای خوری 🍜طرز تهیه: آب را ولرم می کنیم برای به عمل آوردن خمیر مایع آب باید نه زیاد داغ و نه خنک باشد در حدی که وقتی دست میزنیم گرما را حس کنیم ولی دست نسوزد آب و ۱ قاشق چایخوری آرد و شکر رو مخلوط می کنیم خمیر مایع را ریخته و مخلوط می کنیم یه در رو ظرف می گذاریم و ۱۰ دقیقه کناری می زاریم تا عمل بیاید (برای عمل آوردن خمیر مایع از ظرف چینی استفاده شود ) تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و شیر و روغن رو با هم خوب مخلوط کرده و وانیل راهم‌اضافه کرده و در آخر خمیر مایع عمل امدهرا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم در مرحله بعد کم کم به مایعات آرد اضافه کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد میزان اردی که اضافه میشود ممکن است متغیر باشد در نهایت باید خمیر لطیفی بدست بیاید روی ظرف خمیر را پوشانده ومیگذاریم برای استراحت تا حجم‌خمیر دوبرابر شود بعدخمیر را سطحی که چرب کردیم نازک پهن میکنیم خمیر به ضخامت حدودا۱سانتی متر مستطیلی به اندازه دلخواه برش بزنید کرم را داخل قیف ریخته و روی خمیر ریخته با آب کمی خمیر رو تر کرده و دوطرف خمیرا به هم میچسبانیم (آب باعث میشود دو لبه بهم بچسبد ) بعد سطح خمیررا با روغن مایع چرب کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یک بار دیگر استراحت میدهیم استراحت دوم خیلی مهم است بعد روغن راروی گاز با حرارت ملایم گرم کنید روغن نباید داغ داغ باشد که برای اینکه روی خمیر سرخ شده ولی داخل خمیر خام‌میماند پیراشکی باید تو روغن زیاد سرخ شودزمانی که می خواهیدسرخ کنیدمداوم زیر و رو کنید تا یک دست سرخ شود طرزتهیه کرم همه مواد رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت گاز گذاشته تا جوش بیاید سپس حرارت رو کم کرده و مداوم هم بزنید که خوب پخته و غلیظ شود سپس استفاده میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_دانمارکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_لوبیا_سبز . گوشت چرخ کرده نیم کیلو لوبیا سبز ۲۰۰ گرم گوجه نیم کیلو پیاز ۱ عدد نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم . لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از سرخ شدن ، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبحتون به درخشش آفتاب 🍃و روزتان سرشار از رویش مهر 🌸طلوعی دیگر و امیدی دیگر و 🍃نگاهی دیگر به خورشید آفرینش 🌸ســـــــــلام 🍃امروزتون پر از اتفاقات خوب 🌸روز زیبـاتـون بـخیـر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: سفیده تخم مرغ۱۶۰گرم، شکردانه ریز۲۰گرم برای سفیده، نشاسته ذرت۵گرم، آب لیمو ترش تازه ۱ق چ، زرده تخم مرغ۶۵گرم که میشه معادل ۴عدد تخم مرغ متوسط، روغن زیتون۳۰گرم، شیر یا آب ۴۵گرم تقریبایک چهارم لیوان میشه، نمک یک پنس، آرد قنادی ۶۰گرم، پودر کاکائو۱۵گرم، شکلات چیپسی نسوز ۱۵گرم، وانیل یک چهارم ق چ طرزتهیه: تمام مواد را ازنیم ساعت قبل بیرون یخچال بگزارید. ابتدا سفیده را با دورتند همزن برقی میزنیم تا کف کند۲۰گرم شکر دانه ریز را کم کم اضافه میکنیم وهم میزنیمتا کاملا سفید شودسپس نشاسته و آبلیمو رامی افزاییم به هم زدن ادامه میدهیمتا کاملا سفیده ها،خامه ای شود و فرم بگیرد،سفیده را داخل یخچال قرار میدهیم. حالا زرده،روغن و ۴۰گرم شکر دستور را مخلوط و خوووب با همزن دستی میزنیم وانیل را اضافه میکنیم.دراین مرحلهموادباید کاملابا مفتول دستی زده شوند و زرده کاملا روشن شود. شیر را اضافه کرده و مخلوط مینماییم. مخلوط آرد،پودر کاکاعو و یک پنس نمک را که سه بار الک کرده ایم اضافه میکنیم و با همزن دستی کاملا مواد را مخلوط میکنیم. حالا یک سوم از سفیده را به این مواد اضافه کرده و به حالت دورانی آهسته مخلوط میکنیم،سپس این مواد را به بقیه سفیده اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم. مایه کیک را درقالب گرد با قطر۱۵سانت و دیواره ۸ تا ۱۰ سانت میریزیم بهتر است قالبتان کف جداشو باشدچون نه چرب میشود نه کاغذگزاشته میشوداگر کف جداشو هم نباشد میتوانید کناره هاشو با چاقو آزاد کنید وآهسته با دست کیک را از قالب جدا کنید،چون دراین کیک،استفاده از کاغذروغنی یا چرب کردن قالب در پف کیک اثر دارد. نصف بیشتر مواد را داخل قالب بریزید شکلاتهای چیپسی را روی مایه ریخته و بعد بقیه مواد را روی آن بریزید ،قالب را سه بار روی سطح بکوبید تا حبابهای هوا خارج شوند و یا سیخ چوبی را داخل مایه فرو برده به صورت دورانی بچرخانیدتا هم سطح مایه درقالب صاف شود و هم حبابهای بزرگ هوا خارج شوند،قالب را درفر گرم شدهبا درجه۱۸۰درجه سانتیگراد برای فرهای برقی گرم شده و ۱۹۰درجه سانتیگراد برای فرهای گازی قرار دهید بعد از ۱۵دقیقه ۱۰درجه دمای فر را پایین بیاورید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای تهیه کیک شیفون شکلاتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغمون و داخل کاسه همزن میریزیم با دور متوسط هم میزنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲۰گرم شکر داشتیم به صورت بارونی به سفیده اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب لیمو ترش تازه یک ق چ اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنج گرم نشاسته ذرت رو اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به این شکل که موادمون فرم گرفت آمادس میزاریم داخل یخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ و روغن زیتون و ۴۰گرم شکر رو مفتول دستی هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و وانیل رو نیز اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۴۵گرم آب یا شیر ،که من شیر نداشتم آب اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر کاکاعو ،نمک،آرد قنادی که سه بار الک شده رو به مخلوطمون اضافه میکنیم در دو مرحله به صورت دورانی هم میزنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک سوم از سفیده تخم مرغ را به مخلوطمون اضافه میکنیم و خیلی آهسته مخلوط میکنیم هم نمیییییزنیم👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به صورت دورانی(یعنی تا زدن از زیر به رو) هم میزنیم تا پف کیک نخوابه به این صورت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف بیشتر مایه را داخل قالب ریخته بعد شکلات چیپسی،دوباره بقیه مایه کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سیخ چوبی مایه کیک را به صورت دورانی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حبابی داخلش نمونده باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مایه آماده شده را به بقیه سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم مخلوط میکنیم ،هم نمیزنیییییم👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پایان آموزش 👆👆👆👆👆امیدوارم امتحان کنید ولذت ببرید😊😊😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پایان آموزش 👆👆👆👆👆امیدوارم امتحان کنید ولذت ببرید😊😊😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛