#پیراشکی_گوشت
یه قاشق شکر و یه قاشق خمیر مایه و یه لیوان شیر ولرم و کمی نمک و شش قاشق روعن مایع و یدونه تخم مرع همزدم و حدود سه الی چهار لیوان ارد به تدریج ریختم(ارد همیشه ارو اروم اصافه کتید) و مخلوط کردم و حسابی ورز دادم و ظرفم رو کمی چرب کردم و خمیر توش گداشتم و روش نایلون انداختم بعد روش دستمال کشیدم و یه ساعت استراحت دادم و بعد خمیر یشکل دلخواه دراوردم و توش مواد گوشتی گداشتم وتو سینی چرب شده گذاشتم و رومال زرده تخم مرغ زدم و کنجد ریخته و تو فر گرم شده بمدت بیست دقیقه تو دمای صدوهشتاد پختم و روش با کمک گریل کمی طلایی کردم...
مواد داخل پیراشکی.....پیاز داغ
..گوشت چرخ کرده تفت داده و قارچ نگینی خرد و تفت داده و فلفل دلمه نگینی خرد و تفت داده شده و نمک و ادویه و کمی جعفری ساطوری و رب که همشون باهم مخلوط میکنیم..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
مرغ بدونِ استخوان 1 کیلو
سیر 5 حبه
آرد 5 ق س
نشاسته ذرت 1 ق س
شیر خشک 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1 ق س
یخ قالبی 6 تکه
روغن مایع 3 ق س
نمک 2 ق م
فلفل سیاه 1/2 ق چ
فلفل قرمز 1/2 ق چ
پودر تخم کرفس 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1/2 ق چ
دارچین 1/2 ق چ
پودر هل 1/2 ق چ
پودر میخک 1/4 ق چ
جوز هندی 1/2 ق چ
آویشن 1/2 ق چ
پودر کاری 1/4 ق چ
پودر تخم گشنیز 1/2 ق چ
پودر سیر 1/2 ق چ
پودر پیاز 1/2 ق چ (سه ادویه آخر رو میتوانید حذف کنید)
هویج نگینی بخار پز 1 عدد
قارچ ریز بلانچ شده 100 گرم (برای بلانچ کردن قارچ آنها را 3_5 دقیقه در آب در حال جوش میریزیم و بعد از آبکش کردن در آب سرد و مجدد در آبکش میریزیم تا آب آن کامل برود)
اسانس دود 4_5 قطره
#طرز_تهیه
ابتدا مخلوط ران و سینه مرغ را به همراه سیر دو بار از چرخ گوشت رد میکنیم. (من از گوشت رانِ کمتری استفاده کردم که تیره نشود) بعد آنرا داخل غذا ساز ریخته همه ی مواد خشک را روی آن الک میکنیم. سپس زرده های تخم مرغ را به همراه سس خردل اضافه کرده 5 دقیقه میزنیم. در حین مخلوط شدن روغن مایع، اسانس دود و تکه های یخ را یکی یکی اضافه میکنیم.
روی میز کار دو لایه سلفونِ پهن میکشیم و از یک طرف با چسب فیکس میکنیم. یک ظرف آب کنار دستمان قرار میدهیم دست را مرطوب کرده و مواد را روی آن قرار داده کمی پهن کرده قارچ وهویج روی آن میریزیم و با مواد کالباس روی آنها را میپوشانیم تا در وسط قرار بگیرند و از بیرونِ کالباس دیده نشوند. دست را مرطوب کرده و به مواد فرم میدهیم. سپس رول میکنیم طوری که سه لایه سلفون دور آن پیچیده شود. بعد دو طرف سلفون را میپیچیم تا کاملاً فشرده شود و کناره ها را یا گره میزنیم و یا با نخ میبندیم. در پایان آن را روی فویل قرارداده دو دور با فویل رول میکنیم و کنار آنها را مانند شکلات میپیچیم تا آب داخل آن نفوذ نکند. بعد آن در قابلمهای بزرگ که داخل آب در حال جوشیدن است قرار میدهیم طوری که آب روی آن را بپوشاند و یک ساعت ونیم با حرارت متوسط زمان برای پخت میدهیم. در حین پخت وقتی آب قابلمه تبخیر شد آب جوش اضافه میکنیم. بعد پخت کمی که خنک شد فویل و سلفون آن را جدا کرده روی آنرا میپوشانیم تا خشک نشود و 5_6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود و بعد برش میدهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_لذت_اشپزی 😍
👈يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه تا به غلظت فرنی شل برسه بسته به نوع آرد ممکنه به آرد بیشتری نیاز داشته باشید.تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم بپزه.
میتونید غلظت و شکل مایه پنکیک رو در پوشه پنکیک تو قسمت هایلایت ببینید 🥞
اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد 💜🥞🥞🥞
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت دو رنگ با گوشت و مرغ
گوشت دو بار چرخ شده = 300 گرم
سینه مرغ چرخ کرده = 200 گرم
جعفری خرد شده ٬زرشک ٬مغز گردو خردشده به میزان لازم
ارد سوخاری 2_3 ق غ
پیاز متوسط = دو عدد
رب گوجه فرنگی
آبلیمو
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
برای سس رولت،یکی از پیاز هارا رنده کرده ، سرخ می کنیم و رب را به آن اضافه می کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دو لیوان آب به جوش می آوریم.پیاز دیگر را هم رنده میکنیم ابش را میگیریم و با گوشت مخلوط میکنیم. بعد هم نمک و ادویه ها و ارد سوخاری رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند گوشت مرغ را هم به همین صورت اماده میکنیم البته من به مرغ ارد سوخاری نزدم .حالا هر دو تا گوشت را در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت میدهیم .بعد فویل را روی سطح صافی پهن می کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانت پهن می کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، زرشک و مغز گردو می ریزیم(.من یک هویج اب پز درسته هم وسطش گذاشتم تا وقتی برش میدیم شکل قشنگ تری پیدا کنه.) آن را از یک طرف می پیچیم و دو سر انرا خوب میبندیم و بمدت تقریبا یکساعت داخل فر 180 درجه میگذاریم(حرارت فرها متفاوت است زودتر سر بزنید که نسوزه) بعد که اماده شد از داخل فویل درمی اوریم و میگذاریم خنک شود و برش میدهیم و موقع سرو از سسی که قبلا اماده کردیم روش میریزیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخارى_رستورانى 🍗 😋
🔸دوتا قاشق پودر سیر با دوقاشق پودر پاپریکا ویه قاشق چایی خوری بکینگ پودر ودوعدد تخم مرع و یه لیوان اب مخلوط میکنیم یه مقدار ارد میزنیم غلطتش مثل ماست بشه بعد تو یه طرف دیگه ارد و میزاریم
مرعارو غلط میدیم تو ارد بعد علط میدیم تو مایه تخم مرع و دوبار میزاریم تو ارد دوارد یه کچلو چنگ میزنیم وبعد سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شنیسل_مرغ
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيراشكي گوشت 🍽👨🍳 اينم از پيراشكي كه كلي درخواست كرده بودين،اميدوارم كه درست كنيد و كنار خانواده هاتون ميل كنيد و لذت ببرين😍
.
مواد اوليه (٤ نفر)
سيب زميني متوسط ( ٥ عدد)
گوشت چرخ كرده>> ٢٥٠ گرم
فلفل دلمه >> ١ عدد
پيازچه >> ١٠٠ گرم
آرد سوخاري >>٢٥٠ گرم
ريحون >> ١٠ برگ
پنير پيتزا >> به مقدار لازم
جعفري >> ٢ قاشق غ خ
رب >> ٢ قاشق غ خ
نمك >> ٢ قاشق چ خ
فلفل سياه >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١ قاشق چ خ .
.
نكته ها ي پخت
انقدر آرد سوخاري بزنيد تا سيب زميني به دستتون نچسبه،روغن رو ٥ دقيقه داغ كنيد بعد توپ هارو بندازيد،مدت زماني هم كه تو روغن ميمونه ٥ الي ٧ دقيقه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_جو 😍😍
توی ظرف گود اول ۱/۵لیوان ارد جو ویک لیوان ارد معمولی روالک میکنیم وبا یک ق غ شکر وکمی نمک و۱ق غ پودر خمیر مایه فوری مخلوط میکنیم وسطش رو گود میکنیم ویک عدد تخم مرغ ویک لیوان شیر ولرم ونصف لیوان روغن مایع که من روغن زیتون زدم همه رو مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم وکم کم ارد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد زیاد هم ارد نزنید ودستتون رو با روغن چرب کنید وورز بدید وروش رو بپوشونید ودر جای گرم یک ساعت استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه وبعد با نوک انگشتاتون پف خمیر رو بگیرید وشکل بدید وتو سینی بچنید وده دقیقه هم دوباره استراحت بدید وروش رو زرده تخم مرغ کشیده وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا روی کلوچه ها طلایی بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛