#توپک_خرمایی
مواد لازم :
ماده غذایی مقدار مورد نیاز بیسکویت جو ستاک یا بیسکویت مادر ۲ بسته/ خرما ۵۰۰ گرم /مغز گردو و پسته ۲ لیوان/ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/ پودر پسته،کنجد و گل محمدی به مقدار لازم/ دارچین به دلخواه ۱ قاشق چایخوری/ گلاب ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
خرما رو شسته و هسته اش را جدا کنید و با گردو و پسته و بیسکویت خوب چرخ کنید و در کاسه ی نسبتا گودی و با گلاب و روغن زیتون خوب ورز دهید و اگر که دوست داشتین کمی در کره تفت دهید و بعد داخل قالب تارت پهن کنید و کف قالب تارت رو سلفون یا نایلکس بزارید. خرما رو روی آن پهن کنید تا شکل قالب تارت رو به خودش بگیره. با بقیه خرما توپک های کوچک درست کنید و در پودر پسته و کنجد و گل محمدی بغلطانید و داخل تارت بگذارید و سپس در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅رولت گوشت و بادمجان😋
✍مواد لازم:
گوشت چرخکرده پانصد گرم
ادویه شامل نمک
فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، زیره سیاه، آویشن، کره پانزده گرم
سیر دو حبه
بادمجان کبابی سه عدد کوچک
پنیر چدار و موتزارلا به میزان دلخواه رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آبجوش یک لیوان
🍜طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را با سیر ریز رنده شده و زردچوبه، نمک، فلفل، زیره سیاه و دارچین مخلوط می کنیم.
روی تخته بیست در سی سانت، سلفون کشیده و گوشت را روی سلفون یکنواخت، مستطیل شکل پخش و صاف می کنیم.
بادمجانها را وسط گوشت قرار داده و داخل بادمجان را با پنیر پر می کنیم، در صورت تمایل جعفری خرد شده نیز اضافه می کنیم. به کمک سلفون دو سمت گوشت را متصل کرده. ابتدا و انتهای رولت را با کمک سلفون می بندیم، رولت را کمی غلتانده و برای یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سپس سلفون را باز کرده، رولت را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم قرار داده، برای چهل دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه طبخ می کنیم، اواسط پخت کره را روی رولت پخش می کنیم.
برای سس، رب گوجه را همراه کمی فلفل سیاه و آویشن تفت داده، آبجوش و نمک را اضافه کرده، با شعله خیلی کم وقتی سس به قوام رسید، به رولت اضافه می کنیم. در صورت تمایل پیاز داغ به سس اضافه می کنیم.
#رولت_گوشت_بادمجان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چای ماسالا😋
✍مواد اولیه : برای 4 نفر
شیر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
نعناع نصف پیمانه
چای کیسه ای 4 عدد
چوب دارچین 2 تکه
هل 1 قاشق چایخوری
رازیانه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
پودر میخک نصف قاشق چایخوری
شکر به میزان دلخواه
🍜 طرزتهیه :
نوشیدنی معطر، آرامش بخش و خوشمزه که بسیار مناسب زمانی است که از کار روزانه خسته به خانه باز می گردید.تهیه نوشیدنی ماسالا بسیار ساده و سریع است و با عطر خوبش هر مخاطبی را متوجه خود میکند.
ادویهها و نعناع تازه و چای کیسهای را در قوری میریزیم. سپس شیر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و بعد آن را داخل قوری میریزیم و به مدت 10 دقیقه دم میکنیم.
در پایان به میزان دلخواه شکر میریزیم و سپس آن را صاف میکنیم و چوب دارچین را در چای قرار میدهیم و سرو میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_بستنی_رولی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی_مثلثی_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️کاناپ ژامبون❤️
نان ها را با کاتر قالب بزنید و طبق فیلم روی آن ها ژامبون وپنیر و... گذاشته و با خلال دندان به هم وصلشان کنید
حتماروی نان تست هایه کم سس هزارجزیره بمالید محشر میشه😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چای_ماسالا_چای_خوشطعم_هند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت نارگیل مواد لازم
آرد سفید...........۲تا۳لیوان
پودر شکر...........۲ لیوان
کره............ ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل ......... یک و نیم لیوان
پودر پسته ......... برای تزیین
شیر .......... ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگپودر............ ۱ قاشق مربا خوری
وانیل .......... ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ......... ۲ عدد کامل برای خمیر
سفیده تخم مرغ ..........۳ عدد برای نارگیل
اردبرنج برای مایع نارگیلی ......... یک قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه خمیر👇
یک لیوان پودرشکر، 150 گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چایخوری وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا کرم مانند شود.
یک تخممرغ اضافه کرده و هم میزنیم و بعد تخممرغ دوم را اضافه کرده و باز هم میزنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم میزنیم. دو لیوان آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، کمکم به مواد اضافه کرده، هم میزنیم.خمیر را ورز میدهیم. اگر خمیر به دست میچسبید، آن قدر آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد.بعدکمی آرد روی تخته می پاشیم و خمیر را با وردنه به 2 الی 3 میلیمتر باز میکنیم.و با قالبهای شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر میچینیم.و یا می توانیم در قالبهای تارت خمیر را پهن کنیم.
مواد داخل تارتها
سه عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد یک لیوان دیگر پودر شکر را کمکم اضافه کرده به هم زدن ادامه میدهیم تا سفیده تخممرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم میزنیم. نصف قاشق چایخوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل را کمکم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم میزنیم تا مایه داخل تارتها اماده شود.از مایه نارگیلی روی خمیرهای قالب زده یا داخل تارتها میریزیم و درآخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته میپاشیم.
از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (170درجه سانتیگراد) روشن کرده، و شیرینی ها رو در سینی کاغذ انداخته شده در فر برای مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود دقت کنید که هم بالا و پایین فر همزمان روشن شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شودو به راحتی از سینی جدا شوند و درظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛