eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم📝 تخم مرغ:۳عدد آرد:یک و نیم پیمانه شیر:نصف پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه شکر:یک پیمانه وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری پسته خام پودر شده:یک پیمانه پودر هل:یک قاشق مرباخوری پر بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری طرزتهيه📝 ابتدا همه ی مواد را اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار بدید. سفیده های تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود .نصف شکر را به سفیده اضافه کنید و باهمزن بزنید..در ظرف دیگر زرده ها و وانیل و بقیه ی شکر را با همزن بزنید و به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.شیر و روغن را اضافه کرده و هم‌بزنید. آرد را همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید در آخر پودر پسته همراه با پودر هل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در قالب که با روغن جامد چرب شده بریزید و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.(بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته بود از فر خارج کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پسته #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 750گرم سينه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 عدد سفيده تخم مرغ 3تا4 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمك 1 قاشق چایخوری فلفل سياه 1 قاشق چایخوری آويشن 1 قاشق چایخوری ادويه كاري 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زيره 1 تا 2 حبه سير مواد لازم برای سرخ کردن : 1 لیوان پودر نان (پودر سوخاری) 2 عدد تخم مرغ 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد طرز تهيه : ابتدا سينه مرغ را خرد کنید وبه همراه آرد و سفيده تخم مرغ وروغن وادويه ها رادر غذاساز بريزيد وخوب میکس کنید تا تمام مواد یکدست شود. دستتون رو کمی خیس کنید واز مواد به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید (میتونید قالب هم بزنید) و برای سرخ کردن ناگت ها اول در آرد زده و بعد در تخم مرغ و در آخردر پودر سوخاري زده روغن داغ شناور سرخ كنيد . پ. ن. ميتونيد ناگتها رو فریز کنید و قبل از استفاده 10 تا 15 دقیقه بزارید در خارج از یخچال تا یخ آن کمی باز شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سیر : ۴ حبه پیاز : ۱/۲ پیاز تخم مرغ : ۱ عدد ریحان : ۱/۲ پیمانه ریکوتا : ۸۰۰ گرم پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه کره : ۲ قاشق چایخوری آرد : ۲ قاشق چایخوری شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد. پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت و سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید. آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید. لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 بسته ماکارونی سوجوک، یک نوع سوسیس ترکی هست (یا سوسیس) قارچ چند عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز 2 تا پر سیر(دلخواه) 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3تا4 قاشق غذاخوری خامه نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل پرک پودر آویشن روغن پنیر چدار وپنیر پیتزا گوجه گیلاسی مواد سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک در ظرف مناسب کره راریخته وروی حرارت بزارید وآرد اضافه وکمی تفت بدید وشیر را اضافه وسریع هم بزنید تا آرد گلوله نشه وبعد که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. طرز تهیه : ماکارونی را طبق معمول بپزیدوآبکش کنید. تمام مواد ماکارونی را خرد کنید. در تابه روغن بریزید وبه ترتیب سوجوک، فلفل های رنگی، قارچ، وسیر را بریزید وتفت بدید . رب گوجه را اضافه و کمی تفت داده و در آخر خامه وادويه جات را بریزید . ماکارونی را اضافه وهمگی را خوب مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر نصف مواد را بریزید وورقه های پنیر را گذاشته ومابقی ماکارونی بریزید وروی آن سس بشامل ریخته ولایه آخر پنیر ها را بریزید و روی آن چند تا گوجه گیلاسی بزارید. ظرف را بزارید درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که اطراف و رویه ماکارونی طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدیم با یه ساندویچ متفاوت.این ساندویچ هر چیزی و هر موادی که دوست داشته باشین میتونین توش بریزین سلیقه ایه.ولی ما بیس اصلی که تو فیلم هست رو بهتون میگیم ولی اینکه شما چی دوست دارین تو ساندویچتون داشته باشید دیگه هنر خودتونه😜 . خوب بریم سراغ غذای خوشمزه. سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه سبز و قرمز رو با هم تفت بدین نمک و فلفل و سیر هم اضافه کنید و کمی خامه داخل نون ها رو پنیر بزارین از مواد پر کنید در فر ۱۸۰ درجه بزارین تا پنیر ها اب بشن بعد نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷آدینه تون گلباران🌷 ﺁﺩﯾﻨﻪ ﺗﻮﻥ ﺷﺎﺩ براتون دعا میکنم امروزتون؛ متبرک به نگاه خدا قلبتون مملو از مهربانی آرزوهاتون برآورده دعاهاتون مستجاب روزتون پُرخیر و برکت🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر گرم 300 میلی لیتر (یک و یک پنجم پیمانه) روغن مایع 150 میلی لیتر (یک دوم پیمانه پر) مایه خمیر فوری 1 ق سر پر شکر ٧ ق سر پر نمک نصف قاشق مرباخوری آرد نان فانتزي ١٠٠ گرم همراه با ٣ ق غذا خوري ارد نشاسته ذرت و. ارد نان فانتزي به ميزان لازم براي استفاده در حين كار 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 طرز تهيه یک قاشق از شکر + شیر گرم (گرمای شیر در حدی است که گرما احساس میشود ولی دست نمیسوزد) را کاملا مخلوط میکنیم. مایه خمیر را روی ان میپاشیم و میذاریم جای گرم تا پف کند. روغن + بقیه شکر + نمک + کمی آرد مخلوط کرده +مایه خمیر عمل آمده را مخلوط میکنیم.باقي ارد رو با سه قاشق ارد ذرت مخلوط كرده وبه مواد اضافه ميكنيم. وحالا از ارد كنار دستمون ميزاريم وانقد به مواد ارد ميزنيم تا يه خمير چسبناك به ما بده توجه كنيد. كه خمير بايد چسبناك باشه. وبه دست بچسبد. حالا به كمك كمي روغن كه به دستتون زدين خمير رو گرد كرده و. کف ظرف تمیزی یک قاشق روغن مایع میریزیم و خمیر آماده را داخل ان قرار میدهیم. روی ان را با دستمال نخی تمیز پوشانده 40 تا 60دقیقه استراحت میدهیم.بد دوباره دستاتون رو چرب كنيد با روغن مايه ويا به نان هر فرمی خواستیم میدهیم.يا مدل من كه معروف به پيده هست مدل ميديد . كف سيني فر رو كاغذ روغني بندازيد. ونان رو قد يك چانه نان لواش ( قد يك پرتقال بزرگ) بر داريد وأول پهنش كنيد. بد دور تادور رو با نوك انگشت يا ته چاقو به صورت دايره خط ميندازيد. بد وسطش رو چهار خونه خط ميندازيد . مرتب وهم اندازه. سعي كنيد هر مرحله رو دوبار تكرار كنيد تا پيده شما كاملا در نون جاش بمونه. حالا روش رو رومال ميكنيد وسياه دونه يا كنجد ميزنيد واجازه میدیم 30 دقیقه دیگر استراحت کند. مواد لازم رو مال. زرده + 1 ق غذا خوري عسل + 1 قاشق روغن مايع رو مخلوط میکنیم. روی خمیر آرام با قلمو میمالیم.توجه داشته باشيد مقدار از رومال رو نگه داريد وقتي نان ها پخته شدن دوباره تا داغ هستن روش يكبار ديگه رو مال كنيد اينجور خوش رنك تر وخوشمزه تر خواهد شد. حالا نان پيده رو در فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا زمانی که روی نان ها طلایی بشود. باز توجه كنيد . ممكن حرارت ١٨٥ براي بعضي از فر ها لازم باشه . در حقيقيت حداقل شما بايد در قبل يكبار در فر خود نان پخته باشيد تا قلق فر تون دستتون امده باشه نكته بد از پخت نون بد از ٤ دقيقه كاغذ روغني رو از زير نون جدا كنيد . چون نان رو خمير ميكند. نكته . حتما از ارد نان فانتزي استفاده كنيد. نكته. بد از پخت نان . نان رو در هواي ازاد كه زيرش سه پايه هست به مدت ١٠ دقيقه قرار بدهيد . وبد نوش جان كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وقتي خمير پف كرد دستتون رو با روغن چرب كنيد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قد پرتقال برداشه وبا انگشت يا چاقو مدل داده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش زرده وكنجدزده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پیده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ عدس و شوید مواد لازم 🍵👇🏻 عدس یک لیوان جو پرک یک سوم لیوان پیاز یه عدد سیر یک تا دوحبه رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری شوید خشک یک ق غذاخوری قارچ۳.۲ عدد طرز تهیه 🍲 🍵جوپرک و عدس رو با آب میذاریم رو حرارت تا خوب بپزه. در این زمان پیاز داغ درست می کنیم، سیر له شده رو هم به پیاز اضافه می کنیم، به محض اینکه بوی سیر بلند شد، رب گوجه رو اضافه می کنیم و خوب تو‌مواد سرخش میکنیم بعد شوید رو هم اضافه میکنیم. 🍵وقتی عدس پخت مواد فوق رو بهش اضافه می کنیم و تو این مرحله قارچ هم اضافه می کنیم بعد با گوشت کوب برقی اگه دوست داشتین چند پالس میزنیم تا یکمی مواد یکدست بشه دوباره میزاریم روی حرارت تا جا بیفته. ✅موقع سرو هم می تونیم روش رو با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_عدس_و_شوید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ مواد لازم مرغ : ۲ کیلوگرم ماست یا دوغ کفیر : ۳۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودرچیلی و پاپریکا به مقدار لازم طرز تهیه مرغ ها را پس از ریز کردن و شسته و خشک می کنیم. داخل ظرف فر مرغ ها را ریخته ، دوغ کفیر و نمک و فلفل و پاپریکا و چیلی را اضافه کرده و هم می زنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده ، داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه یکساعت می پزیم، فویل را برداشته ۱۰ دقیقه دیگه به خوبی روی مرغ ها را گریل می کنیم. نوش جان ❤️ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیش_غذای_فوق_العاده_با_گوشت_و_پنیر ✏️✏️✏️✏️ ۳عدد پیاز رو ورق کرده مثل شکل پنیر موزارلا ورقه ای ورق لازانیا مواد داخلی مواد ماکارونی میباشد سس بشامل مثل شکل انجام داده بعد که تموم شده بزارین فریز بشه نیم ساعت بعدش پیازارو داخل آرد بزنید بعد زرده تخم مرغ بزنید دوباره تو پدر نون سوخاریبزنید و سپس تو روغن فراوان سرخ کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای #نون شیرمال یا نون ساده.👆👆👆 شکل دادن به خمیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: گوشت فيله گوساله راباريك ونازك خرد كردم وبا روغن تفت دادم.پياز را خرد كردم وسرخ كردم وگوشتها را به آن اضافه كردم .مقداري قارچ سرخ شده به آن اضافه كردم بعد يك عدد كدو را برشهاي نازك زدم تفت دادم وبعد ازكمي تفت دادن فلفل دلمه زرد وقرمز را كه برشهاي هاي نازك زده بودم اضافه كردم تفت دادم وپس از نرم شدن به بقيه مواد اضافه كردم كردم ودر آخر زردجوبه فلفل دارچين وادويه كاري وهر ادويه ايي كه دوست داريد ميتوان اضافه كرد و با يه تفت كوچولو فاهيتا آماده ميشود.برنج هم كته گذاشتم وزمان سرو فرم دادم.ولوبيا خيس شده رو هم پختم و رب گوجه فرنگي روبا پياز سرخ شده باهم تفت دادم نمك وزردجوبه وفلفل قرمز زدم وروي حرارت كم گذاشتم تا آب لوبيا كم شود.نوني كه فاهيتا روي آن ريخته شده نان پيتا ميباشد كه در روغن سرخ كردم وبعد كمي در توستر گذاشتم تا برشته شود. لوبيا رو تند كردم چون با فاهيتا خوشمزه ميشه حتما درست كنيد ولذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فاهيتا_با_برنج_و_لوبیا_اسپایسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: ابتدا یک لیوان روغن رو با یک لیوان شکر میزنیم چهار عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده و هر تخم مرغ رو دو دقیقه میزنیم در کل هشت دقیقه. نصف ق چ وانیل و یک لیوان ماست یا شیر میریزیم من ماست ریختم در اخر دو و نیم لیوان ارد با دو ق م بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی میزنیم مواد رو تو قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت 45 دقیقه میگذاریم.( من نیمی از مواد رو کاکائو زدم) طرز تهیه خیلی اسونی داره و سریع اماده میشه ارد گندم 1 پ(با ارد سفید هم میشه) شیره انگور 1/5 پ روغن مایع نصف پ زعفران حل شده و پودر هل و دارچین و زنجبیل به میزان لازم گلاب 1/3 پ اول ارد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد روغن یا اگه دوست دارین کره رو اضافه کنید و باز تفت بدین. چون شیره انگور استفاده میکنیم زیاد اردو سرخ نکنید که رنگ حلوا خیلی تیره نشه بعد شیره انگور رو اضافه کنید اگه خیلی غلیظ بود با کمی اب حل کنید بعد به حلوا اضافه کنید و خوب هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره میزان شیرینیش هم سلیقه ایه میتونید شیره کمتر یا بیشتری بریزید و دراخر گلاب و زعفران که توی نصف لیوان ابجوش حل شده و پودر هل و دارچین و زنجبیل میریزیم اگه هر کدوم از اینارو دوست ندارید میتونید حذفش کنید. زیاد حلوا رو روی حرارت نذارید که سفت بشه هر چی عسلی باشد خوشمزه تره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_با_شیره_انگور #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای میلک شیک نوتلا: بستنی وانیل 4 اسکوپ  خامه یک قاشق غذاخوری  کارامل یک قاشق غذاخوری  شکلات نوتلا یک قاشق غذاخوری شیریک فنجان   روش تهیه میلک شیک نوتلا : مواد گفته شده را درون پارچ میکسر ریخته و به مدت یک دقیقه کاملا میکس کنید. از شکلات نوتلا و توت فرنگی برای تزئین آن استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛