#طرز_تهییه_مربای_پوست_هندوانه
#مواد_لازم_برای۱_نفر
#آب ۲ پیمانه
#شکر ۵۰۰ گرم
#دانه هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری
#گلاب ۱ پیمانه
#جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری
#آب آهک ۵۰۰ گرم
#پوست هندوانه ۵۰۰ گرم
#طرز_تهیه_مربای_پوست_هندوانه
۱- ابتدا آهك را در ظرفي ميريزيم دو يا سه لیوان آب روي آهك ريخته و كاملا هم ميزنيم.
۲- پوست هندوانه را بگیرید، مغز داخل آن را تمیز کنید و فقط سفیدی پوست هندوانه بماند، آنها را خرد كرده يا قالب ميزنيم.
۳- آب زلال آهك را صاف كرده و روي پوست هندوانه آماده شده ميريزيم و ميگذاريم 24 ساعت در آب آهك بماند بعد آنها را خارج كرده با آب زياد ميشوييم.
۴- اين كار را چند بار تكرار ميكنيم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانهها آب آن را خالي كرده و دوباره اين كار را انجام ميدهيم و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد.
۵- سپس پوست هندوانهها را در صافي ميريزيم تا آب آن برود. شكر را در ظرف لعابي مناسبي ريخته به اندازه سه ليوان آب روي آن ميريزيم و شكر را ميجوشانيم.
۶- شربت را صاف كرده و پوست هندوانهها را در شربت ريخته روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد. كف روي مربا را چند بار ميگيريم. وقتي شربت قوام آمد دانههاي هِل و گلاب را داخل مربا ميريزيم.
۷- مربا بايد كاملا شفاف و شكننده باشد. (مربا باید قوام بیاید.)جوهر لیمو را اضافه کنید چند جوش زد از روی حرارت بردارید. و در ظرف ريخته و پس از خنك شدن در يخچال نگهداري ميكنيم.
سایر نکات
زمان پخت بستگی به قوام آمدن مربا دارد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن کوردن بلو
مواد لازم
سینه مرغ1عدد
ژامبون2برگ
فلفل دلمه ای رنگی4 برش
پنیر گودا2برش
پنیر پیتزا100 گرم
نمک ، فلفل و پودر تخم گشنیربه مقدارلازم
پودر سوخاری به میزان لازم
آرد گندم1پیمانه
تخم مرغ2عدد
روغن سرخ کردنی جهت سرخ کردن
طرز تهیه
۱- سینه ی مرغ را از وسط برش داده و به دو نیم کنید،،و هر برش را از وسط بدونِ اینکه نصف شود با کارد تیز یک برش عمیق بدهید و کاملاً بازش کنید و روی آن کیسه فریزر بگذارید وبا بیفتک کوب بکوبید تا کاملاً پهن شود.
۲- ادویه هارا روی سینه مرغ بپاشید و اجازه بدهید مزه دار شود.
۳-سپس ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و فلفل دلمه ای ها و پنیر ها را روی آن قرار دهید و رول کنید.
۴- در این قسمت از کار میتوانید با خلال دندان فیکس کنید ودر پایان پخت آنها را خارج کنید.و یا میتوانید از ماکارانی های رشته ای برای فیکس کردن استفاده کنید،که دیگر نیاز به خارج کردن ندارید چون ماکارانی ها پخته می شود.
۵-رول ها را داخل آرد گندم بغلطانید سپس در تخم مرغ های زده شده و در آخر در آرد سوخاری بزنید.
۶- رول ها را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس سرخش کنید.
۷- اجازه دهید کمی سرد شود و برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سیبزمینی
برای این کوکو سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم و بعد از اینکه کاملا خنک شد، به همراه یدونه پیاز کوچیک خام رنده کردم.دو تا دونه تخم مرغ کوچیک،یک تا دو قاشق سرپُر آرد سفید،یک قاشق.آردسوخاری،نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،پودر گوجه و پودر سیر اضافه کردم و کاملا با چنگال هم زدم تا به خورد هم بره و بعد هم تودستم دونه دونه درستشون کردم و در روغن سرخشون کردم. گاهی به طرفین این کوکو ،کنجد خام و گاهی هم کمی پودر سوخاری میزنم🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉یلــداتون مبارک🍉
🍎محفل
🍉آریایی تان طلایی
🍎دلهایتان دریایی
🍉شادیهایتان یلدایی
🍎مبارک باد
🍉این شب اهورایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام 😊✋
صبح یکشنبه تون زیبا ☕️🌺😊
ان شاءالله
رزق و روزی تون فراوان
تنتون سلامت😇
افکارتون سبز و مثبت🍃
شادیهاتون جاودان
و زندگیتون پر از مهربانی
روزخوبی پیش رو داشته باشید 🌺🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با پوره سیب زمینی
مواد لازم:
1 کیلو سیب زمینی آب پز شده
1 قاشق غذاخوری کره
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک 100 میلی)
1 قاشق مرباخوری نمک
برای خوراک مرغ :
1 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
1 عدد فلفل سبز
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
500 گرم سینه مرغ
نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
برای روی خوراک:
پنیر پیتزا
پودر فلفل قرمز
طرز تهیه:
کره ، شیر و نمک را به سیب زمینی های آب پز شده اضافه کنید و به شکل پوره در آورید.
برای خوراک ، فلفل های خرد شده را همراه با روغن مایع 5 دقیقه تفت بدید سینه مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. در ماهیتابه را بذارید و با شعله کم تا وقتی که آبش کشیده شود بپزید. نصف پوره سیب زمینی را داخل ظرف مناسب فر بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و پوره سیب زمینی باقیمانده را داخل قیف خامه زنی بریزید و روی تمام قسمتهای خوراک مرغ را با پوره بپوشانید و صاف کنید البته میتوانید با قاشق هم اینکار را انجام بدید. روی پوره سیب زمینی پنیر پیتزا بپاشید سپس پودر فلفل قرمز بپاشید و در طبقه بالای فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که پنیر آب شده و سرخ شود بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_با_پوره_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_تبریزی
وان سرخالی لپه را از شب قبل خیس کنید و روز بعد با کمی نمک بپزید نباید زیاد پخته بشه وگرنه باعث وارفتن کوفته میشود.سپس در چرخ گوشت یا غذاساز بریزید یا آن را بکوبید.
1لیوان سرخالی برنج را با مقداری آب و نمک بپزید تا آب آن کاملا کشیده شود در غیر اینصورت باعث وارفتن کوفته میشود(میتونید برنج را به صورت آبکش درست کنید) و بعد کمی آن را بکوبید یا در غذاسازچند پالس بزنید لازم نیست زیاد له شود.
500گرم گوشت چرخکرده مخلوط بدون چربی(چرب بودن گوشت باعث وارفتن کوفته میشه)+1عدد پیاز درشت رنده و آبگرفته شده+نمک+فلفل+زردچوبه+کاری+کمی پودر زیره سبز مخلوط و خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده شود .
سپس لپه و برنج +1 عدد تخم مرغ را هم اضافه و دوباره برای 15 تا 20 دقیقه خوب ورز دهید تا مواد کاملا منسجم و یکدست شود.
اگه موادتون شل بود میتونید 1 قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و اگه خیلی سفت بود 1 عدد تخم مرغ بیفزایید.
بعضیا به این مواد 1 عدد سیب زمینی آب پز یا مقداری گوشت مرغ چرخ شده برای انسجام بیشتر اضافه میکنن...که من هیچ کدوم از اینا رو اضافه نکردم.
در آخر 5 تا 6 قاشق سبزی خشک یا 150 گرم(1 لیوان)سبزی کوفته کاملا بدون آب(سبزی کوفته تبریزی شامل تره و مرزه هست که البته مقدار تره باید دو برابر بقیه باشه) اضافه و دوباره خوب ورز بدید.
در آخر از مواد به اندازه یک پرتقال بردارید و وسط آنرا با گردو،زرشک،کشمش،آلو خیس شده،پیاز داغ،تخم مرغ آب پز بنا به ذائقه خودتون پر کنید و کوفته رو خوب ببندید.
کمی دستتون رو مرطوب کنید و تمام درزهای کوفته رو بگیرید وگرنه کوفته بازمیشه.
برای انسجام بیشتر میتونید 1 ساعت خمیر کوفته رو در یخچال استراحت بدید.
سپس در قابلمه مناسب یک عدد پیاز را نگینی کنید و تفت دهید تا طلایی شده و فلفل و زردچوبه بریزید و کمی تفت دهید در آخر مقداری رب گوجه اضافه و تفت دهید تا رنگ بیندازد.
میتونید مقداری گوجه پوره شده هم اضافه کنید.
بعد چند لیوان آب بریزید و صبر کنید تا سس به جوش بیاد و یکی یکی کوفته ها رو در سس قرار بدید.
هر کوفته رو که میندازید صبر کنید تا آب دوباره جوش بیاد و بعد کوفته بعدی رو اضافه کنید.
در قابلمه در طول پخت باز باشه و گاهی از سس روی کوفته ها بریزید.
حدود یک ساعت پخت کوفته ها طول میکشه،حرارت ملایم باشه تا سس ریز جوش بزنه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلافل آبادان 😋
نخود 300 گرم.
پیاز 1 عدد.
یک عدد سیب زمینی متوسط.
سیر3 حبه.
فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری.
ادویه مرغ و ماهی جلال آباد.
تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل).
نمک به میزان لازم.
.
حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد میکنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده میکنیم واون رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رومیل کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_آبادان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باسلوق شیره انگور
مواد لازم:
نشاسته 1ليوان
اب ٥ليوان
شیره انگور ٢ليوان
گلاب نصف ليوان
کره(در صورت تمایل)50گرم
گردونگيني شده
كمي وانيل
طرز تهیه:
نشاسته و آب رو مخلوط كرده بعد شيره و گلاب رو اضافه كرده تا یک دست بشه(دوستان چك كنن اگه شيريني ش كم بود شيره يا شكر اضافه كنن) بعد روی حرارت گذاشته وهم میزنیم تا ته نگیره كره و وانيل هم مخلوط كرده وقتی حالت سفت به خود گرفتوخط قاشق روش موند میزاریم دم تا خاميش بره،براي ٥الي ده دقيقه،در آخر هم گردو خرد شده داخلش بريزيد،دوستان مي تونن توظرف پيركس بريزن ،يا روي سيني سلفون بكش و پودر نارگيل بريزن وروي پودرنارگيل مواد رو پهن كنن ووسطش گردو بزارن و كمي كه سردشد رول كنن و تو يخچال بزارن وقتي كاملا بسته شد برش بزنن،يا اينكه روي پودر نارگيل به صورت گرد بريزن بادست شكل بدن و روش گردو بزارن به صورت گرد بشه
✅دوستان اينار من ته قالبم رو چرب كردم و نصف مواد رو ريختم بعد كيك وسطش گذاشتم بعد مابقي مواد رو ريختم و گذاشتم يخچال تا كاملا ببنده،يك شب تو يخچال بمونه خيلي راحت از قالب جدا ميشه😊
⭕️❓❓❗️❗️اندازه دقيق..يعني به ازاي هر ليوان آب دو ق غ نشاسته و سه الي چهار ق غ شيره ست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
.
ته دیگ ماست تخم مرغ زعفرانی
:
دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خامه_پاره
آشپزی خاص
موادلازم:
اب ۱لیوان
شکر ۱لیوان
ابلیمو چندقطره
مواد شهدرا یک ربع میجوشانیم وکنارمیگذاریم تا کاملا سردشود.
خامه ۱پاکت معادل۲۰۰گرم
روغن مایع ۱لیوان
جوش شیرین ۱ق چ
آرد به مقدار کافی حدود۴لیوان
✍️طرز تهیه:
✏️✏️✏️
تمام موادراباهم مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر سفت ولطیف شود و به اندازه گردو کف دست گوله کرده ودر سینی میچینیم و ۲۵ دقیقه در فر 180ددجه از قبل داغ شده میگذاریم و بعدازپخت روی شیرینی داغ ، شهد سرد میریزیم وبا پودر پسته تزیین میکنیم تردو خوشمزه میشه
برای خوشمزه تر شدن میتونید به شهد گلاب و به مواد خمیرکمی هل هم اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ﮐﻮﮐﻮﯼ_ﻣﺠﻠﺴﯽ_ﺳﻪ_ﺭﻧﮓ
آشپزی خاص
مواد لازم لایه ی سبزی
تره. 400گرم
آرد. 2تا3قاشق سوپ خوری
نمک. 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه. به میزان لازم
پودر فلفل سیاه. 1/4قاشق چایخوری
زرشک. 2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی. 2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. 3تا4عدد
مواد لایه ی سیب زمینی
سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده
تخم مرغ. 3عدد
نمک. حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه. 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری. 1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران. 1 قاشق سوپ خوری
مواد لایه ی لوبیا سبز
لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده
هویج نگینی ریز 1/5پیمانه سرخ شده
گوشت چرخ کرده. 100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده. 4قاشق سوپ خوری
زرشک. 2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده. 2قاشق سوپخوری
ادویه. 1قاشق سوپخوری
نمک. 1قاشق چایخوری
محلول زعفران. 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. 4عدد
روغن. به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت قراردهید
دوستان دقت کنید مواد رو که سرخ میکنید داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی نداشته باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#کیک_دبل_چاکلت
۳عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط رابا یک لیوان شکر(البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم ) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان شیر ولرم،از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود ۱۵۰گرم شکلات اب شده رااضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید،
درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده ۲لیوان ارد،نصف لیوان پودرکاکائو،یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک رااضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید ،درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بصورت دورانی ریخته ،اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کاربکوبید وسپس درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین،پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید،زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه،
سپس تزیین کنید،
میزان شکلات اب شده رامی تونین بیشترم بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كرابيه_دارچين
شكر1ليوان روغن مايع1 ليوان وانيل1ق م دارچين1ق م بكينگ پودر1 ق م نمك 1 پنس تخم مرغ 2عددآرد400 گرم يا تا جايي ك خمير بدست نچسبه براي رومال:زرده تخم مرغ 1عددپودر كاكائوو 1 ق م ابتدا تخم مرغ،شكر را باهمزن دستي همزده تا شكر حل بشه بعد ب تدريج وانيل،نمك،دارچين و روغن مايع رو اضافه كرده بعد همزده ارد و بكينگ پودر رو هم اضافه كرده با نوك انگشت خوب ورز داده تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه از خمير اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرد و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچينيم رومال كرده با كاردك چندتا خط انداخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_کیک_شکلاتی_با_کرم_انار
#ویژه_شب_یلدا
بازم کیک برای عزیزانی که میانهی خوبی با خامه ندارن.
پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید عالیه... مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان
شکر دوسوم لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
پودر کاکائو دو قغ
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قغ
طرز تهیه:
پودر کاکائو را با روغن مخلوط میکنیم تا حسابی رنگ باز کند...
تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، اول شیر و بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه میکنیم...
بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم...
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم...
وقتی کیک را از فر بیرون آرودیم میگذاریم سرد شود... برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط و بعد از سرد شدن روی کیک میریزیم... برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛