eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#تارت_کیک_شکلاتی_با_کرم_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گردو پودر شده: ١٢٠ گرم شکر:٢٠٠ گرم سفیده ی تخم مرغ:١٠٠ گرم اب لیمو ترش:١ ق چ کیک اسفنجی پودر شده:٢٥ گرم طرز تهیه؛ فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتی گراد روشن کنید.گردوی پودر شده.شکر و نیمی از سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و از چرخ گوشت رد کنید تا نرم شود.از غذا ساز نیز میتوان استفاده کرد.مواد را داخل ظرف مناسبی ریخته و باقی مانده سفیده و اب لیمو ترش را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مواد کاملا داغ شود ولی به جوش نیاید.مواد را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود سپس پودر کیک اسفنجی را افزوده و مخلوط کنید.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه روی سینی فر ماسوره بزنید.هر شیرینی حدودا ٢ سانت از هم فاصله داشته باشد.سینی را به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه داخل فر داغ قرار دهید و پس از پخت و سرد شدن کامل شیرینی را جدا کنید.بهتر است در طبقات بالای فر بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گردویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_فالوده ‌ژله آلوئه ورا را آماده كنيد وداخل ظرف بريزيد ‌وقتي كه نيم بند شد رشته ي فالوده را داخل آن بريزيد و هم بزنيد تا رشته همه جا پخش شود ‌و داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد ‌وقتي سفت شد ژله بلوبري را آماده كنيد و روي آلوورا بريزيد و داخل يخچال بگذاريد تا نيم بند شود ‌نيم بند كه شد رشته را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا رشته پخش شود و به همه قسمت هاي ژله برسد و سپس داخل يخچال قرار دهيد كه ببندد. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به دومین روز دی خوش امدید❄️ در این صبح زیبا اميد و تندرستی مهمون وجودتون❄️ سفره تون رنگين وگسترده صبحانه تون سرشار از عشق❄️❤️❄️ سلام ❄️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گوشت مواد لازم خمیرکیک: ۴عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست ۲ لیوان آرد الک شده نصف لیوان روغن ۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر مقداری نمک و فلفل طرز تهیه: تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد. ✍مواد میانی: پیاز ۱ عدد گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم قارچ مقداری (من نزدم) نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم پنیر پیتزا طرز تهیه: مواد میانی مثل مایع ماکارونی نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 8 نفر مواد لازم ران یا سینه مرغ ۸ تکه سیب زمینی بزرگ ۲ عدد هویج بزرگ ۲عدد پیاز بزرگ ۲ عدد آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه، زعفران دم کرده به میزان لازم طرز تهیه 1- در “طرز تهیه خورش مرغ” ابتدا پوست پیاز را بگیرید، سپس نگینی یا خلالی خرد کنید، بعد بشویید و آب آن ها را بگیرید ، تابه ای نچسب را روی اجاق بگذارید و داخلش روغن بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید. 2- پیاز ها را داخل روغن ریخته و سرخ کنید تا حدی که کمی نرم شوند سپس زردچوبه و نمک بریزید و خوب تفت دهید تا پیاز ها طلایی شوند. بعد رب را به تابه اضافه کنید و با پیاز ها کاملا تفت دهید تا رنگ روغن قرمز خوشرنگ شود. 3- داخل یک قابلمه مناسب، روغن کافی بریزید تا مرغ ها را سرخ کنید، وقتی روغن داغ شد تکه های مرغ را بعد از شستن و خشک کردن داخل قابلمه قرار دهید و به مدت 5 الی 10 دقیقه هر دو طرف مرغ ها را تفت دهید تا زمانی که مرغ ها طلایی شوند. 4- هویج را حلقه حلقه و سیب زمینی را به صورت خلالی، خرد کنید و بعد از شستن داخل قابلمه مرغ بریزید و کمی همراه با مرغ تفت دهید. 5- در این مرحله از “درست کردن خورش مرغ” ، داخل قابلمه آب بریزید تا جایی که روی مرغ ها کاملا با آب پوشانده شود، زیر حرارت را زیاد کنید تا آب کاملا بجوش بیاید، بعد زیر حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ ها کاملا بپزند. 6- بعد از پختن مرغ ها، زمانی که آب مرغ به اندازه 2 لیوان داخل قابلمه ماند، پیاز تفت داده شده، فلفل سیاه ، آبلیمو و زعفران را به قابلمه اضافه کنید، و زیر حرارت را مقداری زیاد کرده و مرغ ها را در قابلمه جابجا کنید تا همه جای مرغ یکسان مزه دار شود، و آب مرغ غلیظ تر شود. 7- مزه خورش را بچشید اگر به نمک یا آب لیمو نیاز داشت به اندازه دلخواه اضافه کنید، نگذارید آب مرغ کامل تبخیر شود، هنگام خوردن خورش مرغ همراه با برنج، ریختن چند قاشق از آب مرغ که با پیاز و رب طعم دار شده است غذای شما را خوشمزه تر خواهد کرد. فوت فن و نکات مهم برای درست کردن خورش مرغ مجلسی و خوشمزه 1- سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و بوی خامی آن گرفته شود. 2- حدود 1 ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ آماده سرو شود. 3- میتوانید سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید و در تابه ای سرخ کرده و پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و به همراه پلو سرو کنید. 4- زمان سرخ کردن پیاز ها، می‌توانید یک حبه سیر را نیز رنده کرده و به همراه پیاز ها تفت دهید. 5- روغنی که برای این غذا استفاده میکنید، حتما روغن مخصوص سرخ کردن باشد. 6- میتوانید برای خوشمزه تر شدن و زیباتر شدن خورش، خلال پسته و زرشک را کمی تفت داده و پیش از سرو، روی خورشت مرغ بریزید. 7- این مقدار مواد برای حدود 6 الی 8 نفر کافی میباشد، اگر برای تعداد کمتر یا بیشتر خواستید خورش مرغ درست کنید مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه:🔻 هویج(دوعدد)سیب زمینی(دو عدد)فلفل دلمه ای(یک عدد)کدو(دوتا سه عدد) همه این مواد را مکعبی خرد کنید دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید نمک وفلفل افزوده یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_کدو_سبز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸 ♨️مواد لازم: سيب زميني پخته شده: 500 گرم كوكتل: 500 گرم تخم مرغ: سه عدد سبزي معطر خرد شده: 50 گرم نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم آرد سوخاري: 100 گرم روغن مايع: يك پيمانه زيتون، گوجه فرنگي و خيارشور: به ميزان لازم ♨️طرز تهیه: 1. در ظرفي سيب‌زميني‌ها را رنده كرده، سپس با دو عدد تخم‌مرغ، سبزي معطر، نمك، ادويه و فلفل با هم مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم. 2. در ظرف ديگري كوكتل‌ها را كه به صورت طولي خرد كرده‌ايم، در نصف پيمانه آب به مدت پنج دقيقه روي حرارت مي‌گذاريم تا بپزند. از مايه سيب‌زميني به اندازه يك گردوي درشت برداشته، آن را به شكل لوله‌اي در آورده و يك برش كوكتل وسط مواد مي‌گذاريم. مواد را كاملا دور تا دور كوكتل مي‌پيچيم. 3. تمام مواد كه آماده شد، در ظرف ديگري يك عدد تخم‌مرغ را زده، سپس كوكتل‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و پس از آن در آرد سوخاري زده و در روغن سرخ مي‌كنيم. 4. كوكتل‌هاي آماده شده را با نان، گوجه‌فرنگي، خيارشور و زيتون سرو مي‌كنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکتل_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کیک اسفنجی برای 4 نفر  1-     تخم مرغ  1 عدد 2-    روغن مایع  2/1 استکان ( حدود 80 سی سی) 3-    شکر 2/1 استکان 4-    ماست 2/1 استکان 5-    آرد سفید 1 استکان 6-    بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری 7-    جوش شیرین ربع قاشق چایخوری 8-    گردو خرد شده 5 عدد 9-    پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: تخم مرغ رو با بکینگ پودر و جوش شیرین با چنگال خوب هم میزنیم، بعد مرحله به مرحله ماست ، روغن مایع ، شکر رو اضافه می کنیم  و بعد همگن شدن ، آرد رو تو 3 یا 4 مرحله به مخلوط اضافه کرده خوب با چنگال می زنیم. مغز گردو رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، حالا مایه اولیه حاضره. بجای مغز گردو می تونید طبق سلیقه از فندق یا پودر نارگیل هم استفاده کنید. اگه طعم خاصی مد نظرتون باشه مث کیک پرتغالی یا ... تو این مرحله طعم دهنده رو اضافه کنید و اگه مث من کیک دو رنگ دوست دارید ، قالب رو چرب کنید و و اگه قالبتون از قالبهای استاندارده نچسب باشه که ایراد نداره ولی اگه  مث تصویر از کاسه روی استفاده می کنید برا بالا رفتن کیفیت کیک و نچسبیدن، از کاغذ روغنی با کاغذ a4 که خودتون تو کاسه میذارید و روغنیش می کنید J استفاده کنید. نصفه دیگه  مایه که باقی مونده رو با پودر کاکائو یا نسکافه یا هر طعمو رنگی که دوست دارید مخلوط و خوب هم بزنید و نهایتا با هر طرحی که می خواید به مایه کیک تو قالب اضافه کنید. چون تو خونه مجردی فر نیست من از قابلمه دوبل برا اینکار استفاده کردم که بصرفه تره تا روشن کردن فر.... 1 قابلمه بزرگ رو روی پخش کن بذارید و تو قابلمه 1 درب کتری یا نعلبکی قرار بدید تا قالبتون روی اون بشینه و با کف داغ قابلمه تماس مستقیم نداشته یاشه، قالب محتوی مواد رو روش بگذارید و نهایتا  درب قابلمه رو ببندید و بمدت 40 تا 50 دقیقه منتظر باشید.  بسته به آببند بودن درب قابلمه ، میزان پرت حرارتی و  معتدل بودن شعله این زمان 10 دقیقه تلرانس داره که معمولا بعد 15 دقیقه کیک حالت پف به خودش می گیره. حواستون باشه چون زیر قالبو نمی بینید کف کیکتون نسوزه!  برا تست از چوب کبریت هم می تونید استفاده کنید . اگه از فر استفاده می کنید، تو دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد ( 350 نا 390 درجه فارنهایت ) بمدت 30 تا 35 دقیقه  کیکتون آماده میشه. بعد آماده شدن با چند ضربه کیکو از قالب جدا کنید و اگه کاغذ روغنی داره با احتیاط تا کیک داغه ، آروم بکنیدش و  کیکتون رو نوش جان کنید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_قابلمه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم ▫️برنج دو پیمانه ▫️لپه یک پیمانه لپه ▫️پیاز یک عدد ▫️سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید ▫️رب یک ق غ ▫️ادویه، زرد چوبه، نمک، ▫️سس دلمه شامل ▫️رب گوجه فرنگی یک ق غ ▫️روغن زیتون یا روغن دو ق غ ▫️سرکه نیم استکان ▫️شیره ی انگور یک استکان ▫️اب به مقدار لازم طرز تهیه: لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده ورب زرد چوبه نمک میزنیم در اخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم.برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم.رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ همراه ما باشید💞
#دلمه_كلم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ همراه ما باشید 💞
موادلازم: سبزی اش یک کیلو لوبیا چیتی یک پیمانه عدس یک تایک ونیم پیمانه جو پرک نصف پیمانه برنج یک سوم پیمانه پیاز چهارعدد بزرگ نمک وفلفل وزردچوبه ونعنا بمیزان لازم گوجه فرنگی دوتاسه کیلو طرزتهیه: ابتداپیازهارو خردکرده وباروغن سرخ کرده کمی زردچوبه وبعدنعنا میزنیم وبعداب واضافه میکنیم وقتی جوش اومد سبزی خردشده وعدس ولوبیا (که ازقبل خیس خورده وچندبار ابش عوض شده)برنج وجوپرک اضافه شده ومیزاریم تاکاملا پخته شده،حالا گوجه فرنگی میکس شده رو میریزیم ونمک وفلفل نیز اضافه میشه(ترجیحا فلفل قرمزش بیشتر باشه که تندی غالب باشه)حالا میزاریم تا اش جابیفته (هم زدن بصورت متناوب فراموش نشود) درخیلی مناطق کشورم این اش با لپه درست میشه ویا... امامن ترجیح میدم باعدس بپزم 😉😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_گوجه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سرخ_شده مرغاتونو بشورید تکه کنید دو سه عدد پیازو خلال خرد کنید یا میتونید دوتاپیاز چهارقاچ کنید درب قابلمه بسته بزارید روی حرارت تا اب مرغ بجوشه وکف کنه سپس مرغارو از صافی رد کنید و اب مرغو عوض کنید دوباره مرغاروبا پیازش بریزید تو قابلمه و روش اب ریخته اینبار نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل بزنید درب قابلمه را بسته تا گوشت مرغ بپزه اواسط پخت یک قاشق مربا خوری رب بریزید اگه میخواید رنگ مرغتون به این رنگ شه کم رب بریزید و سپس درب قابلمه بسته مرغ که پخت از قابلمه جدا کرده و توی روغن یا کره سرخ کنید از اب مرغ هم برای سوپ میتونید استفاده کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باسلوق نشاسته گندم 1 پیمانه با3پیمانه آب سرد حل کردم چنددانه هل یاپودرهل ویک پیمانه گلاب روبهش اضافه کردم وروی حرارت مرتب هم زدم تا گلوله نشه بعد که خوب غلیظ شد دوشاب یاشیره انگور 1ونیم پیمانه اضافه کرده خوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد درقابلمه رومیزاریم تا آروم دم بکشه ورنگش شفاف بشه بعد از10 دقیقه برمیداریم میریزیم توی دیس یاقالب تا خوب خنک بشه وبعد برمیگردونیم وروشو باگردوتزیین کرده وسرومیکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید 😄 چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی: ماده غذایی مقدار مورد نیاز مواد خمیر: آرد ۲ لیوان پر /آب ۱ لیوان /ماست ۱ قاشق غذاخوری/ روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری /تخم مرغ ۱ عدد/ نمک ۱ قاشق چایخوری /نشاسته گندم نصف لیوان/ کره (مارگارین) ذوب شده مقداری مواد میانی: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم/ کره (مارگارین) یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری/ سیب زمینی آبپز شده ۲ عدد/ پیاز ۲ عدد /جعفری مقداری/ فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری/ نمک ۱ قاشق چایخوری مواد رویی: زرده تخم مرغ ۱ عدد/ روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه بورک سیب زمینی: آرد رو الک کنین، به وسطش، آب ماست، روغن مایع، تخم مرغ ونمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه. روش یک دستمال نم بزارین و ۱ ساعت استراحت بدین. خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین و با وردنه به اندازه بشقاب باز کنین (با نشاسته باز کنین، یعنی روش نشاسته بپاشین و با وردنه باز کنین) . بعد روی خمیر ها کره ذوب شده و ولرم شده بمالین و بزارین روی هم. بعد با وردنه، اونقدر باز کنین که به نازکی خمیر یوفکا شه. برای توش، پیاز رو تفت بدین، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین و بپزین، سیب زمینی های آبپز شده رو مکعبی خرد کنین و اضافه کنین، بعد بپزین و نمک و فلفل و جعفری هم اضافه کنین و از روی شعله بردارین. خمیر رو به شکلهای مثلث ببرین و داخلشون مواد رو بزارین و از اطراف به داخل تا کنین و رول کنین مثل شکل. روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ و روغن بمالین و در فر گرم شده ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه بپزین. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
 👇👇👇  برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت . برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم😌 نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه دمکنی هم بزارید خوبه اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید بچه ها من این مقدار مواد و تو قابلمه خیلی کوچیک که مخصوص سیسمونی نوزاده درست کردم برای همین پف میکنه😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛