eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 1 بسته خمیرمیلفوی(خمیر هزارلا) 2 بسته وانیل شکری ترک (یا وانیل شکری ایرانی کمی) 150 گرم شکلات شیری یا تلخ طرز تهیه : توی کلیپ کامل نشون داده شده که خمیر ها را از طول به عرض 1 سانت برش بزنید ولبه های خمیر را خوب بهم بچسبونید(میتونید کمی آب بزنید) و وانیل شکری رو سطح خمیر بپاشید و به شکل دلخواه رول کنید. توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید وشیرینی ها رو با فاصله بزارید ودوباره کمی وانیل شکری بپاشید وسینی رو بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200تا220 درجه به مدت تقریبی 10تا15 دقیقه (کناره خمیر طلایی شد چک کنید) سپس شکلات را به سبک بن ماری(با بخار آب جوش) آب کنید. بعد از پخت شیرینی بزارید کاملا سرد شود وبعد در شکلات بزنید وبه دلخواه تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پفکی_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه: 3 بادمجان 2پیاز بزرگ پیاز 1فلفل قرمز 1قاشق چایخوری سس قرمز گوجه فرنگی نمک ، فلفل ، فلفل  ریحان خشک ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون 125 گرم کره ۱ لیوان روغن یا روغن زیتون ۱  فنجان آب گرم ۲  تخم مرغ 1 فنجان ذرت پودر بیکینگ 1 بسته 1  قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق چایخوری نمک ۴فنجان آرد طرز تهیه: ابتدا سه عدد بادمجان رو با اسیاب خورد کرده و روغن رو گرم میکنیم و پیاز رو رنده میکنیم و داخلش تفت میدیم یک عدد گوجه رو خورد گرده و میریزیم داخلش تفت میدیم و به ترتیب نمک و فلفل و رب گوجه و ادیه جات رو میریزیم داخلش کره و روغن سرکه و پودر بکینگ یا ارد رو اضافه میکنیم همراه تخم مرغ و خوب هم میزنیم و خمیر رو شکل دار برش میزنیم و بادمجان از قبل برداشته رو داخلش میریزیم و با تخم مرغ آغشته میکنیم و میزاریم توی فر دمای ۱۸۰ درجه تا خوب رنگ عوض کنه و میل میکنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیسل_مرغ: سینه مرغ روبه تکه های نازک میبریم من از فیله مرغ استفاده کردم وبین دو کیسه فریزر گذاشته و کمی میکوبیم وکمی نمک وفلفل سیاه ولیمو تازه میزنیم ومیزاریم یک ساعتی بمونه تا مزه دار بشه، وبعد دریک ظرف یک عدد تخم مرغ باکمی شیر وبه دلخواه زعفرونریخته وهم میزنیم ودرظرفی دیگه ارد سفید ودریه ظرف دیگه پودرسوخاری که من ازمارک خارجی #پانکو_فلفلی استفاده کردم که دونه هاش درشته وبعد سینه مرغ رو زدم تو تخم مرغ وبعداردوبعدتخم مرغ وبعداردسوخاری وسرخ کردم قارچ‌ها هم به همین صورت وبرای دورچین اون هم سیب زمینی رو بانمک وروغن زیتون وپاپریکا اغشته کردم وگذاشتم تو فر امیدوارم درست کنید وکنارعزیزانتون لذت ببرید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ فوق العاده خوشمزه مواد لازم: 1 تخم مرغ  5 قاشق آرد 1 بطری آب معدنی گازدار  نمک  فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز دستور پخت: ابتدا مقداری آرد را درون ظرفی ریخته سپس آرد ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و فلفل سفید را باهم مخلوط کرده و درون ظرف میریزیم. حال تخم مرغ و آب معدنی گازدار را نیز اظافه کرده و کاملا مخلوط میکنید. سپس تکه های گوشت مرغ را درون آن ریخته و به مدت 3 الی 4 ساعت درب آن را بپوشانید بعد درون روغن سرخ کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کیک یخچالی😋 ✍مواد لازم: بیسکوییت پتی بور۲ بسته آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى نشاسته ۱/۵ قاشق غذاخوری شکر ۶ ق غ شیر ۲ لیوان . 🍥طرزتهیه: مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید میذاریم کنار تا خنک شود کف قالبمونو سلفون پهن میکنیم و یه لایه مواد شکلاتی و یه لایه بیسکوییت پتی بور میچینیم‌ تا لایه اخر که فقط بیسکوییت میچینیم و سه ساعت در یخچال میذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از شیرینی های خشک خوشمزه است. این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود. "مواد لازم: پودر قند ........................ 100 گرم روغن جامد .................... 300 گرم شربت بار یا عسل گرم ..... 60 گرم شير ............................. 60 گرم وانيل ............................ مقداری تخم مرغ ....................... 1 عدد آرد ............................... 600 گرم مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مفدار لازم دمای فر:150 درجه سانتیگراد زمان : 20 دقیقه طرز تهيه: * روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم) * به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن) * بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر. * خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه. * خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت) * بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم ) * در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد. * بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد. *با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد. دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد."نیکان :با درست کردن این خمیر شما میتونید سه نوع بسکویت با طعم و بافت عالی داشته باشید... بسکویت آلمانی با تزیین شکلات و مغزیجات.. بسکویت مشهدی و بسکویت با تزیین رویال آیسینگ 😍 نکته های مهم : 1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود. 2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد. 3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است. 4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود. 5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد. 6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود. 7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود. 🍩نوش جون🍩 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(بستنی خشک) 🔸آرد برنج 100 گرم 🔸پودر نشاسته 150 گرم 🔸شکر 500 گرم 🔸گلاب نصف لیوان 🔸شیر یک لیتر( حدود 4 لیوان) 🔸آب یک لیتر 🔸پودر پسته به میزان دلخواه پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می کنیم . در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می کنیم. سپس نشاسته وآرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارات ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود اگر نزنید، نشاسته و آرد برنج گلوله گلوله می شوند. وقتی مایه جوش امد کمی غلیظ شد شکر و گلای را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس بستنی خشک را در ظرفی ریخته و پس از سرد شن ان را برش می زنیم و با پودر پسته تزئین می کنیم. در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک لیتر و نیم استفاده کنید یعنی مقدار شیر بیشتر باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوت_شیرنیسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 من براي درست كردن اين كوبيده خوشمزه از ،تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا استفاده كردم كه طعم و عطر بي نظيري به كوبيده ميده و به راحتي در عطاري ها پيدا ميشه مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر) ران مرغ >> نيم كيلو سينه مرغ >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد بزرگ سير >> ٢ عدد جعفري خرد شده >> (٣ قاشق غ خ ) تخم مرغ>> ١ عدد پودر سوخاري>> ١ پيمانه زعفران دم كرده>> ٤ قاشق غ خ نمك >> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> ١ قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ زرد چوبه >> نصف قاشق چ خ تخم گشنيز آسياب >> (نصف قاشق چ خ ) ليمو تازه>> ١ قاشق غ خ . گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد ،نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبیده_مرغ_مستر_تابه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋‎نان لقمه ای✅ ‎یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) ‎با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی ‎میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍👌 1 کیلوگرم گردو 3 فنجان شیره انگور 4 فنجان آب 1 فنجان نشاسته (فرقی نمی کند چه نشاسته ای باشد) نصف فنجان آرد نصف فنجان شکر . برای اینکه گردوها موقع سوزن نخ کردن خرد نشه را به مدت 1 ساعت در آب گرم خیس کنید. بعد آب آن را تخلیه و خشک کنید. بعد شیره انگور را داخل ظرفی بریزید وروی حرارت بزارید و آب وشکررو بهش اضافه کنید ودرآخر آرد و نشاسته را با کمی آب رقیق کنید و به آرامی به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.(از یک قاشق چوبی استفاده کنید). تا زمانی روی حرارت بماند که قوام بیاد. نباید زیاد سفت بشه.بعد گردو هارو از سوزن نخ تمیز رد کنید و داخل شیره آماده شده فروببرید و این روند را 3 بار با فاصله 20 دقیقه تکرار کنید. وبعد به دو روش که در ویدیو میبینید. آماده کنید بزارید خشک بشه .بعد دیگه باسلوق خوشمزه آماده اس و می توانید حدودا تا 4 ماه آن را نگه دارید.😉👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_شیره_و_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: یک عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست آرد به اندازه ای لازم(تقریبا 4 قاشق غذاخوری ) روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم مواد لازم برای شیره: یک و نیم لیوان آب کمی شیره انگور یک لیوان شکر طرز تهیه: برای خاگینه توپی یک عدد تخم مرغ و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست و آرد به اندازه ای که مایع خاگینه غلیظ باشد (کمی رقیقتراز خامه صبحانه )تقریبا 4 قاشق غذاخوری همه مواد را مخلوط میکنیم تا یک دست بشود بعد در یک نایلون فریزر مایع خاگینه را ریخته به اندازه یک لوبیا در روغن فراوان و داغ ریخته تا سرخ بشود میتوانید با قیچی زود زود برش بدهید بعد تو شیره انداخته و میگذاریم تا کمی 2 یا سه دقیقه قل بخورد تا شیره کاملا به خورد خاگینه ها برود درش را اصلا نمیذاریم شیره هم یک و نیم لیوان آب و کمی شیره انگور و یک لیوان شکر آنقدر شیره باشد که خاگینه ها رویشان پوشانده بشود. به این ترتیب خاگینه توپی آماده سرو می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_توپی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستیل خونگی نصف بسته ژله ( هر طعمی که دوس دارین) یک سوم لیوان آب سرد ۱ ق غ پودر ژلاتین ۱ ق غ گلوکز مایع یا همون مقدارعسل اول پودر ژله رو با آب سرد مخلوط میکنی بعد ژلاتین رو هم اضافه میکنی بعد بن ماری میکنی وقتی کامل حل و شفاف شد گلوکز مایع رو هم اضافه میکنی و دوباره رو بخار آب میزاری تا کامل حل بشه بعد داخل قالب میریزی و میزاری تو فریزر . بعد از ۱۵ دقیقه از قالب جدا میکنیم من با ۳ رنگ درست کردم( ژله شاتوت، سیب ترش و تمشک ) #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خدایا آغازی که تو صاحبش نباشی چه امیدیست به پایانش پس به نام تو آغاز می کنم روزم را امروزتون پر از اتفاقات خوب‌ و شگفت انگیز امیدوارم سلامتی ، برکت ، بهروزی ، زندگی آرام ، خوشبختی و نگاه خدا همیشه همراهتون باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور تهیه : قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_ کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید دستور تهیه سس کچاب یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید. به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاچینی_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واسه ۴نفر مواد لازم: اسفناج 1 کیلو پیاز 2 عدد تخم مرغ 4 عدد سیر 4 عدد گردو خرد شده مقداری طرز تهیه: اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید در قابلمه رو ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید بپزن.(نیازی به افزودن آب نیست) در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.سپس4 حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شود.پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته شده روش اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و بعد گردو رو اضافه کنید و کمی تفت دهید در انتها هم تخم مرغها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغها بسته شوند.سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید.نرگسی مثل میرزا قاسمی هم زدن یا نزدن تخم مرغ به سلیقه شما بستگی دارد.شما میتونید تخم مرغ رو پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته یا عسلی روی غذا داشته باشید.من سه تا از تخم مرغها رو توش زدم و یکیشو رو روش عسلی کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛