eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این خوراک درعین ساده بودن بسیار خوش واب ورنگ وخوش طعم وعطره ترکیب اسفناج با پیاز داغ با مرغ وسسی که برای مزه دار کردن مرغ استفاده می شه طعم بی نظیری بهش میده مواد لازم ...... سینه مرغ دوتا چهار تا بدون پوست واستخوان سس برای خوابانیدن مرغ ...... ماست معمولی یک لیوان ابلیموی تازه نصف لیوان تا یک سوم لیوان پودرزنجبیل یک قاشق چایخوری پوره سه حبه سیر پودرپاپریکا و پودرزیره وپودرتخم گشنیز و پودرکاری و فلفل قرمز از هر کدوم یک قاشق مرباخوری به جزئ فلفل که یک قاشق چایخوریه مواد میانی مرغ..... اسفناج پاک کرده حدود 250گرم پیاز داغ به مقدار دلخواه بیشتر باشه خوشمزه تره اب یک لیموی معمولی نمک وفلفل سیاه سماق یک قاشق غذاخوری پر(ببخشید من روی فیلم اشتباهی تایپ کردم پاپریکا ) طرز تهیه ...... دستتون را روی قسمت ضخیم مرغ گذاشته وبا حرکت چاقو به سمت راست وچپ شکافی در سینه ایجاد کنید طوریکه مرغ پاره نشه اسفناج وپیاز داغ وابلیمو ونمک وفلفل را مخلوط کنید سینه مرغ را پر کنید ماست وابلیمو و ادویه جات و پوره سیر را خوب مخلوط تا سسی صاف ویکدست بشه مرغ را حداقل یک تا سه ساعت توی این خوابانیده و بعد تابه گریا ل یا ساده نچسب را داغ خیلی کم چرب کنید ومرغ را از سس دربیارید وبا حرارت متوسط سرخ کنید طوریکه مرغ کاملا پخته بشه حرارت را زیاد نکنید اولش اب می اندازه بعد ابش بخار می شه وشروع به سرخ کردن می کنه به خاطر سس روی مرغ خوشرنگ وطلایی می شه دوطرفش را سرخ کنید وبا گوجه کبابی وچلوی زعفرانی سرو کنید نکته...... میتونید برای مواد داخل مرغ از پنیر پیتزاواسفناج و پیازچه و نمک وفلفل و کمی ماست خامه ای رادترکیب کنید واستفاده کنید اسفناج را بعد شستن خرد کنید چند دقیقه بخار پز کنید بدون اب وقتی جمع شد بردارید خنک که شد با دست ابش را کاملا بگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینه_مرغ_پر_شده_کبابی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستور مقدار میکادوی تو فیلمه اگه خواستید کاکائوی درست کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید اگه دو رنگ میخواید موقعی که آردها رو تفت دادید والک کردید نصف کنید یکی رو آماده کنید لای نون میکادو بمالید و کنار بزارید بعدی رو آماده کنید. من ابتدا میکادوی کاکائوی رو آماده کردم سپس زنجبیلی کمتر میخواید درست کنید کل مواد رو نصف کنید آرد سفید شیرینی پزی همون آردی که باهاش کیک درست میکنید سه لیوان آرد نخود چی یک لیوان روغن جامد یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر قند یک و یک چهارم لیوان کاکائو دو قاشق پر پودر هل یک قاشق چایخودی دارچین یک قاشق چایخوری آرد سفید رو با حرارت خیلی کم حدود۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت بدید تغییر رنگ نده بعد از این مدت ارد نخود چی اضافه کرده حدود ۶ الی ۷ دقیقه باشه تفت میدیم مواظب باشید آرد نخودچی زود میسوزه آردها بعد از تفت دادن الک میکنیم وبرمیگردونیم داخل ماهی تابه کاکائو ودارچین وهل داخلش الک کرده روغن مایع اضافه کرده سپس روغن جامد هم میزنیم تا روغن به خورد آرد بره و روان بشه .پودر قند الک شده هم اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا خوب با هم قاطی بشه وحلال شل بشه اگه دیدید حلوا سفته یکی دو قاشق روغن مایع بزنید تا روان بشه شلی وسفتی حلوا تو فیلم مشخصه حلوا تا داغه بریزید رو لایه نون میکادو وبا پالت صاف کنید و لایه بعدی بزارید باید سریع انجام بدید تا حلوا سرد وسفت نشه وگرنه به نون نمیچسپه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن .حدود ۷ الی ۸ لایه بزارید کیک چیز تخت وسنگین روش بزارید تا لایه ها با هم پرس بشن من تخته کار گذاشتم روش سپس کیسه برنج 😍 بعد از ۸ الی ۱۰ ساعت به سلیقه خود تزیین کرده وبرش بزنید من شکلات رو به روش بن ماری روان کردم طبق فیلم روش ریخنم. عزیزان اگر میخواید دو رنگ درست کنید نان میکادو رو از وسط نصف کنید همه مواد رو نصف کنید به میکادوی زنجبیلی هل ودارچین نمیزنید فقط یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل بزنید . لطفا کره رو جایگزین نکنید طعم کره تو میکادو زیاد خوشایند نیست. روغن جامد حتما باید باشه نمیشه کلا روغن مایع بریزید. الانه که هوا سرده و رطوبت داره حتما قبل از تفت دادن اردها انها رو الک کنید وبعد از تفت دادن هم الک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میکادو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻‍♂️ همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥 یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪 ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻 تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤 وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: ۳ پیمانه جو پرک ۱٫۲ سینه ی مرغ کامل ۲ عدد هویج متوسط ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۳۰ گرم کره ۱ عدد پیاز ۲ قاشق غذاخوری خامه ۸ عدد قارچ متوسط شیر به مقدار لازم ۱ کاسه آب مرغ ۲ قاشق غذاخوری سر خالی آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری پوره فلفل دلمه نمک ، فلفل سیاه ،زردچوبه ،پودر سیر ۶ لیوان آب ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو طرز تهیه: با یاد خدا ابتدا سینه ی مرغ رو به همراه ۱ عدد پیاز و کمی فلفل سیاه و نمک و کمی پودر سیر و خیلی کم زردچوبه و مقداری آب بذارید خوب ۱ ساعت بپزه سعی کنید که با شعله کم رو به پایین بپزه که همه ی آب مرغ تبخیر نشه و یه چیزی حدود ۱ کاسه آب مرغ باقی بمونه از پختن سینه مرغ رو ریش ریش کنید کنار بگذارید، هویج ها رو هم رنده کنید کنار بگذارید قارچ رو هم خرد کنید کنار بگذارید سپس سه پیمانه جو پرک رو یه نیم ساعت با آب ولرم خیس کنید بعد تو قابلمه مناسب که میخوایم سوپ آماده بشه جو رو به همراه هویج های رنده شده و ۶ لیوان آب بزارید یه چیزی حدود نیم ساعت با شعله متوسط بپزه و جو خوب له میشه و لعاب میندازه حواستون باشه بعد از ده دقیقه گذشت چند باری هم بزنید ته نگیره در این حین که منتظرید تا جو و هویج بپزه تو تابه یا قابلمه ی مناسب ۳۰ گرم کره رو با شعله ی خیلی کم میذارید آب شه و بعد قارچ رو اضافه میکنید و با کره و ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو کمی تفت میدید سپس ۲ قاشق آرد سفید رو با یک لیوان شیر سرد خوب مخلوط میکنید و به قارچ تون اضافه میکنید کمی نمک و فلفل سیاه و خیلی کم پودر سیر میپاشید و خوب هم میزنید خیلی سریع خودش رو میگیره و بعد خاموش میکنید نذارید زیاد سفت شه خب حالا بریم سراغ جو پرک و هویج که بعد از تایمی که گفتیم پخته و جو پرک ها باز شده و له شد ه به ترتیب آب مرغ بعد سینه مرغ ریش ریش شده و بعد دو قاشق جعفری خرد شده رو اضافه میکنید تو این سوپ نیاز به ریختن جعفری زیاد نیست فقط برای طعم و بوش همین مقدار کافیه و بعد ۱ قاشق پوره فلفل دلمه و یک قاشق سوپ خوری دیگه از آبلیمو رو که داشتید اضافه میکنید وهمچنین قارچی رو که آماده کردید اضافه میکنید خوب همه مواد رو با هم مخلوط میکنید سپس شیر رو کم کم اضافه میکنید تا جایی اضافه میکنید که سوپتون غلظتش اندازه باشه نه خیلی غلیظ و سفت بشه نه زیاد رقیق باشه و آبکی یه ۲۰ دقیقه باشعله متوسط رو به پایین بمونه چند باری هم بزنید سپس بعد از این تایم شعله رو کم کنید بعد دو قاشق خامه رو با یکم از سوپ بردارید تو ظرفی مناسب خوب خامه رو مخلوط کنید تا یک دست بشه وبعد به کل سوپتون اضافه کنید بعد از اضافه کردن خامه خوب سوپتون رو هم بزنید و بعد بچشید اگه نمک سوپتون کم بود اضافه کنید و زمان بدید با شعله ی کم یه ده دقیقه بمونه جا ببافته و بعد شعله رو خاموش کنید دیگه بعد از این تایم سوپ خوشمزه ی شما آمادست نکته: جعفری رو از ابتدا نریزید چون نمیخوایم زیاد بپزه میخوایم رنگ و طعم جعفری حفظ بشه اگه به سوپم دقت کنید قشنگ مشخصه که رنگ جعفری همون طور خوشرنگ مونده نیازی نیست زیاد بپزه واینکه جعفریتون تازه باشه عطرش بهتر هستش و خوشمزه تر میشه نکته: در مورد فلفل دلمه من مقداری فلفل دلمه رو چند تیکه میکنم و با خیلی کم آب میذارم بپزه و پوستش رو جدا میکنم وله میکنم میذارم فریزر برای وقتایی که میخوام تو غذایی بریزم دیده نشه اضافه میکنم چون شاید همیشه در دسترس نباشه ولی اگه تازه داشتم حتما تازش رو استفاده میکنم تازشم بود نصف یک فلفل دلمه ی کوچک رو از سمت داخل که پوستش رنده نشه رنده ی ریز کنید به سوپ اضافه کنید و یه نکته بهتون بگم اصلا نیازی نیست شیر رو بجوشونید به سوپ اضافه کنید همین که کمی قبل تر تو محیط بیرون بذارید کافیه اینم از سوپ خوشمزه ی ما ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم: (برای قالب قطر ۲۰ سانت با ارتفاع ۱۰ سانت، یا قالب قطر ۲۵ سانت با ارتفاع ۸ سانت) تخم‌مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان (۴ ق‌غ سرپر از آرد کم‌میکنیم) شیر ولرم ۱ لیوان (جایگزین آب ولی با شیر خوش‌طعم‌تره) شکر ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان (جایگزین ندارد) بکینگ پودر ۲ ق‌چ وانیل کمی پودر کاکائو ۴ ق‌غ سرپر طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده را جدامیکنیم... سفیده ها را با چهار قاشق از شکر با دورتند هم‌زن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کاملا فرم بگیرد... زرده‌ها را با شکر و وانیل هم‌میزنیم تا کاملا روشن و کشدار شود، شیر ولرم (درحدی که دست را نسوزاند) را اضافه کرده، فوراً با دور کند هم‌میزنیم، روغن مایع را هم افزوده و در حد‌مخلوط شدن میزنیم... آرد و بکینگ‌پودر و پودر کاکائو که باهم‌مخلوط و سه بار الک کردیم را در این مرحله به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم و با دور کند هم‌زن ده ثانیه مخلوط میکنیم... هم‌زن را کنار گذاشته، سفیده ها را در دومرحله به بقیه مواد افزوده و‌دورانی‌مخلوط میکنیم... مواد را در قالب ریخته و‌در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم... رنگ اول یه بسته ژله انار رو با یه لیوان اب جوش حل کرده میگذاریم روی بخارآب کتری تا ذراتش کاملا حل بشه ،میگذاریم کاملا خنک بشه ؛تا خنک نشده شیر نزنین بهش چون میبره بعد که خنک شد نصف لیوان شیر هم دما با ژله رو میریزیم تو قالب خیلی کم چرب شده و میزاریم نیم بند بشه بعد نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش حل کرده و یک چهارم لیوان شیر اضافه میکنیم روی ژله قرمز ریخته میزاریم نیم بند بشه و نصف بسته ژله سبز که من طالبی استفاده کردم رو هم به روش بالا اماده کرده روش میریزیم میزاریم کامل ببنده ،فقط کامل نزارین ژله ها ببنده بعد لایه بعدی رو بریزین چون اونموقع ژله ها بهم نمیچسبه وبعدا از هم جدا میشه ،بعدتو ظرف برگردونده و روش شکلات اشکی میچینیم ،بهتره یه شب بمونه یخچال تا از قالب راحت جدا بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ فوق العاده خوشمزه مواد لازم برای سس ۳ قاشق ماست 1 قاشق روغن 3 قاشق رب گوجه فرنگی 1 قاشق آویشن  نصف قاشق چایخوری زیره ،نصف قاشق چایخوری فلفل،سیاه، نصف لیمو ،نصف قاشق چای خوری نمک،  سینه مرغ 7 تکه، چند تا سیب زمینی یک قاشق کره طرز تهیه: ماست و روغن و رب گوجه و ادویه ها‌رو اضافه میکنیم وسس درست میکنیم و مرغ ها رو روی سس قرار میدیم واب لیموی تازه رو هم میریزیم روش و به مدت نیم ساعت استراحت میدیم تا خوب مزه دار بشه و بعد سیب زمینی رو برش میدیم و داخل ظرف مخصوص فر میریزیم و روش کره و ادویه و اویشن میریزیم و مرغها رو روش میچینیم و به مدت یک ساعت داخل فر قرار میدهیم تا خوب پخته بشه، کنار یه عدس پلوی خوشمزه نوش جان میکنیم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه سیب زمینی سه عدد اسفناج یک کیلو پیاز یک عددکمی تخم گشنیز کمی خوده گشنیز تازه نمکو فلقل تند اول سیب زمینی را پخته خردمیکنیم پیازداغ درست کرده اضافه کرده گشنیز را خردکرده اضافه کنید تخم گشنیز را اضافه کن اسفناج را پخته اضافه کنید بعد از هرپنیری که خواستی کمی اضافه کن پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا هم زده خنک شودبعد یک عدد تخم مرغ را در کاسه شکسته نان لواش یا نان یوفکارا بریده مواد داخلش پر شود سرخ شود تخم مرغ را با قلم مو دور نان میمالیم تا چسبندگی پیدا کند با دستمال روغن اضافه گرفته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_اسفناج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر شیر یک لیوان شکر یک قاشق خمیر مایه یک قاشق نمک مقداری و روغن مایع نصف لیوان آرد به میزان لازم مواد داخل خمیر مرغ ریش شده قارچ پیاز سیر اسفناج نمک فلفل زرد چوبه خمیر مایه رو با شکر داخل شیر ولرم می ریزیم ۱۰دقیقه کنار می زاریم تا عمل بیاد بعد روغن نمک و خمیر مایه ی عمل اومده روباهم مخلوط می کنیم آردو تا زمانی که خمیر نرمی بدست بیاد اضافه می کنیم (زیاد نریزین تا خمیرتون سفت نشه)بعد یک ساعت استراحت می دیم تو جای گرم حالا می ریم سراغ مواد داخل خمیر یدونه پیازو خرد کرده و با روغن کم سرخ می کنیم بهش قارچ خرد شده و اسفناج خرد شده رو اضافه می کنیم بعد مرغ و می ریزم خوب آبش کشیده بشه موادمون نباید اصلا روغن یا آب اضافی داشته باشه خمیر استراحت کرده رو پفشو می گیریم و به چندتا چونه تقسیم می کنیم بعد با مخلوط نشاسته و آرد نازک گرد باز می کنیم و روشو با مخلوط کره ی آب شده و روغن مایع پخش می کنیم از مواد داخلش توش پخش می کنیم و رول کرده و رولو دور خودش می پیچیم و به شکل گل یا حلزونی میشه همه ی چونه هارو به این روش آماده می کنیم و داخل سینی فر چرب شده یا کاغذروغنی انداخته می زاریم و در آخر روشو با زرده ی تخم مرغ و کمی شیر که با هم مخلوط کردیم رمال می کنیم . نکته :تو دستور اصلی مواد داخلش چرخ کرده و پیاز و اسفناج بود که من تغییر دادم و مرغ و قارچ و سیر ریختم و خیلی خوشمزه شده چون کلا من ترکیب این چندتا ماده ی غذایی رو دوست دارم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آچما_بورک_گل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای مزه دار کردن : سینه مرغ میشوریم خشک می کنیم خورد می کنیم به شکل مستطیل بعد مزه دارش می کنیم با نمک و فلفل قرمز همون پول بیبر و روغن مایع و پیاز و سس مایونز و زعفرون ی نیم ساعت یک ساعتی تو یخچال بمون مواد لازم برای خمیر : تخم مرغ مثلا 3 عدد باشه 4 قاشق آرد یک قاشق شیر و نمک و کمی زعفرونو خوب هم میزنیم نه زیاد شل باشه نه سفت تقریبا مثل مواد خاگینه طرز تهیه: مرغو وقتی مزه دار کردیم از تو مواد دونه دونه در میاریم پیاز اشو تمیز می کنیم میندازیم تو مواد خمیر بعد به پودر پانکو خوب آغشته می کنیم و در روغن فراوان سرخ کردم کاملا طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_استیریپس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_بندری دوتا پیاز بزرگ.رو خلالی کردم تفت دادم تا نرم بشه و کمی سرخ بشه. بعد نصف فلفل دلمه ای که ریز خرد کرده بودم رو هم اضافه کردم طعمشو خوشمزه میکنه و خودش یه جور ادویه حساب میشه(دوس هم ندارید حذفش کنید) اونم تفت میدم بعد یک قاشق پر رب گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پودر کاری زدم و تفت دادم . سوسیس های خرد شده رو که جداگانه سرخ کرده بودم بهش اضافه کردم. یه کوچولو اندازه نصف فنجان آب بهش اضافه کردم تا باهم بجوشه و طعم ها به خورد هم بره و نرم بشه. سیب زمینی رو هم جداگانه نگینی و سرخ کنید و بهش اضافه کنید که من اینبار بدون سیب زمینی درست کردم. یه سری قارچ هم میزنند . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبحتون بخیر امروزتون زیبا🌸 روزتان متبرک به نگاه‌خدا الهی روزیتون افزون و🌸 پراز خیر و برکت باشه تنتون سالم ساز زندگیتون کوک و دلتون پراز عشق باشه🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: پودرخمیرمایه 1 قاشق سوپ خوری شیر 1/2 لیوان تخم مرغ 2 عدد کره نرم 50 گرم شکر 1/3 پیمانه نمک نوک قاشق چای خوری آرد به مقدار لازم مواد میانی نان: مغز گردو 70گرم شکر 70 گرم کره ۲۵ گرم دارچین ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه: شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را با 1قاشق شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا عمل آید.تخم مرغها را در ظرف ریخته و هم میزنیم سپس کره نرم شده و شیر عمل آمده وباقیمانده شکر را به آن اظافه کرده و هم می زنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم (خمیر نباید به دست بچسبد)ومی گذاریم1ساعت الی 2 ساعت در جای گرم استراحت کند. بعد از استراحت نصف خمیر را با وردنه باز کرده و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم سپس مواد داخل نان را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پهن شده می ریزیم و به صورت دلخواه میپیچیم روی خمیر را مخلوط زرده و شیر میمالیم و کنجد پاشیده و در فر 180درجه سانتیگراد میگذاریم تا وقتیکه رویش طلایی بشه این نون رو من تو تابه سرخش کردم البته با شعله خیلی خیلی کم تا مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار_تابه_ای_گردو #نان_مغزدار_تابه_ای_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار_تابه_ای_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار_تابه_ای_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار_تابه_ای_گردو خانوما یه طرفش سرخ شد برگردوندمش 😁فقط دیگه لازم نیست درب ظرف رو بزارید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار_تابه_ای_گردو نون تابه ای من آماده شد😊 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛