هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#خورشت_بوقلمون
موادلازم
پیاز خلال شده
هویج خردشده
فلفل دلمه ای خردشده
سیر خردشده
ترخان
رب
ابلیمو
زردچوبه
نمکوفلفل
اودیه کاری
ران ویا سینه بوقلمون تمیز شده
طرز تهیه
سبزیجات را کف تابه یا قابلمه بریزید وبوقلمون را روی سبزیجات بزارید و اب اضافه کنید طوری که نصف بیشتر بوقلمونها زیر اب باشه وبعد تو ظرفی ادویجات و اب را مخلوط کنید وروی بوقلمون بریزید و به مدت 3الی 4 ساعت با حرارت ملایم بزارید بپزه تا خوب مغز پخت بشه وبعد اب ان را بکشید وبا اب بوقلمون سس دوم درست کنید وروی انها بریزید وحتما درب تابه یا قابلمه را نیم باز بزارید وتوجه داشته باشید نباید بعد از سس دوم زیاد سس روی بوقلمون خشک بشه
سس دوم
پیاز را خلال کرده وتفت بدید وبعد رب را اضافه کنید و تفت بدید واب را اضافه کنید وحدود 5دقیقه بزارید بجوشه وبعد ابلیمو بزنید وروی بوقلمون بریزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_موهیتو
کیک موهیتو درست کردم برای اولین بار به نظرم خیلی خوشمزه شده
شربت موهیتو 100گرم
آرد گندم 250 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پوست لیمورنده شده یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع صد گرم
پودر شکر صد و پنجاه گرم
چهار عدد تخم مرغ را باوانیل وپودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
روغن را اضافه کرده، هم می زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد شربت موهیتو و پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده هم می زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه کیک اماده شود
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (180 درجه سانتی گراد) روشن می کنیم. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت45دقیقه قرار میدهیم سپس کیک را از فر درآورده تا سرد شود.روی ان را با شکلات لیمویی تزیین کردم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_کاراملی
کیک ساده کاراملی
تخم مرغ 3 تا درشت
شکر دو سوم پیمانه
آرد 2 پیمانه و نیم الک شده
پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
زعفران آبکرده یک ق چ غلیظ
وانیل یک قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه سر خالی
روغن یک پیمانه سر خالی
پودر کرم کارامل یکبسته
طرز تهیه:
تخم مرغهارو با شکر و وانیل و پودر کرم کارامل با دور تند انقدر میزنی که پف کنه و حجمش دو برابر بیشتر بشه تقریبا ده دقیقه بعد روغن اضافه کن باز با همزن بزن بعدزعفران غلیظو بعد شیر هم بزن و آخر سر آردو که با بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنید به سه مرحله و با پالت فولد میکنید در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 45 دقیقه می پزیم
واسه کرم روی کیک
نصف ليوان شكر را روى حرارت گذاشته تا اب بشه با شعله خيلي كم كاراملي كه شد يك ق غ كره اضافه ميكنيم مواظب باشید نسوزه كه تلخ ميشه بعد 150 گرم خامه صبحانه رو اضافه ميكنيم و سریع هم ميزنيم. شکر کارامل شده سفت میشود نگران. نباشید با هم زدن و ریز جوش زدن خامه کارامل یک دست میشد بهتر است خامه و کره به دمای محیط رسیده باشد بعد از روى حرارت برداشته و توفی کارامل ما اماده است . روی کیک خنک شده می ریزیم نوش جان🌹🌹
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسر_طالبي
مواد لازم:
▪️شير ١ل
▪️بستني١ل
▪️نشاسته ذرت ١ ق م
▪️پودر ژلاتين ١/٥تا٢ ق غ
▪️آب ٤تا٥ ق غ براي بن ماري كردن ژلاتين شكر٨ ▪️تا١٠ق غ ( بسته ب ذائقه خودتون)
▪️خامه٣ ق غ
▪️ژله طالبي ١ بسته
▪️طالبي ب ميزان لازم
طرز تهيه:
اندازه قالب كمربنديم هم ٢٣ سانت هستش شير و شكر و نشاسته رو روي حرارت بزاريد تا فرني شُل مانندي بشه، بعد ژلاتين بن ماري مخلوط كرده و كاملا هم ميزنيم بعد بستني و خامه رو اضافه ميكنيم.من چون تو قالب كمربندي درست كردم لايه زير اين دسرو نصفي از اين مواد ريختم گذاشتم داخل يخچال تا نيم بند بشه براي لايه بعدي از ژله طالبي استفاده كردم ، داخل ژلم طالبي خرد كرده ريختم و دوباره گذاشتم يخچال درباره ك نيم بند شد مابقي موادي ك درست كردمو ريختم و اين سري گذاشتم ٢،٣ ساعت داخل يخچال بمونه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#رولت_مرغ:
مواد لازم:
سينه مرغ درشت: ١ عدد كامل
پنير صبحانه:٥٠ گرم
سبزي( تلخون، مرزه، جعفري، نعناع) :٢٠٠ گرم
ابليمو، نمك ، فلفل و پودر سير : مقداري
نكته؛ يه جاي سبزي ميتوان از هويج استفاده كرد.
طرز تهيه:
گوشت سينه مرغ را بدون اينكه قسمتي از أن جدا شود با كمك چاقو برش زده و پهن كنيد ( بايد برش جوري بأشد كه بدون تكه كردن سينه أن را نازك كنيم ) و روي كيسه فريزر باز كنيد و نمك و فلفل ، ابليمو بزنيد بعد پنير رنده شده را با سبزي ( يا هويج اب پز و پوره شده ) مخلوط كرده و روي مرغ ميريزيم و روي أن پودر سير ميپاشيم سپس با كمك كيسه فريزر تمام گوشت را لوله ميكنيم ته و سر رولت را با استيك كوب محكم ميكنيم و براي اينكه رولت باز نشود از خلال دندان استفاده ميكنيم و مرغ را ( بدون كيسه فريزر) داخل ظرف پيركسي قرار ميدهيم و در ماكرو ويو ٥٤٠ وات ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ( در دستگاه سولاردام از ٦٠٠ وات ماكرو ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ) و بعد رولت را به كمي كره و زعفران اغشته كرده و روي سه پايه بلند ٨ دقيقه گريل بدون درپوش قرار ميدهيم ( در سولاردام gr-1 روي سه پايه بلند ٨ دقيقه بدون در پوش)
نكته :
١: ميتوان در صورت تمايل از تكه هاي ژانبون مرغ داخل رول مرغ استفاده كرد
٢- براي اينكه رولت ما باز نشود ميتوان خلال دندان از سلفون استفاده كرد و كل رولت را سلفون پيچ كرد و سر و ته أن را بپيچانيم خوب گره بزنيم و با چاقو چند سوراخ روي سلفون إيجاد كنيم كه هوا خارج شود
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
كوكي
طرز تهيه:
ابتدا ٨٠گرم كره را با١/٢پيمانه پودر قند(نثار) با همزن ميزنيم تا حالت خميري بشه
بد زرده ي تخم مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن ميزنيم
حدود١٥٠گرم(١پيمانه+١/٤پيمانه) آرد رو با١/٤ق چ بكينگ پودر روي مواد الك كرده و با نوك انگشتان خميرو ورز ميديم
بد داخل نايلون گزاشته به مدت ١-٢ ساعت در يخجال استراحت ميديم
بد قالب دلخواه رو زده و در فر با دماي ٢٢٠به مدت ١٥دقيقه ميزاريم
نكته: كره حتما بايد كاملا سرد باشه
نكته: فقط با نوك انگشتان خميرو حالت نيشكوني ورز بدين اصلا كف دست با خمير برخورد نكنه
اگه موقع قالب زدن خمير شُل شد دوباره ي نيم ساعت بزاريد يخجال بد به فر منتقل كنيد
زياد تو فر نمونه❌❌چون خشک و سفت میشه
بد از در آوردن از فر حتما بزارین کاملا خنک بشه بد جابجا کنید
رویال آیسینگ
به ازای ۱سفیده تخم مرغ ۱/۵پیمانه پودر قند کاملا ریز و الک شده و ۱ق چ آبلیمو
و رنگ ژله ای دلخواه
با همزن سفیده رو بزنید تا فرم بگیره بد پودر قند روبهش اضافه کنید و دوباره بزنید در پایان آبلیمو رو اضافه کنید
حالا رنگ دلخواه رو اضافه کنید و هر چه سریع تو ظرف در بسته بریزید چون به سرعت خشک میشه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سالاد_پنير_قالبی
مواد لازم
بيسكوئيت ترد نمكى 200گرم
كره85 گرم
پنيرخامه اي 350گرم
ماست خامه اي 200 گرم
پنيرپارمزان 2ق س
فلفل دلمه رنگي 1پيمانه
ژامبون خرد شده 100گرم
پيازچه خردشده 3ق س
سيررنده شده 1حبه
سس مايونز 1/2 پيمانه
پودرژلاتين 2ق س
آب سرد 1/2 پيمانه
مثل چیز کیک درست میشه کاملا...ترد و پودر میکنید با کره ورز میدید ته قالبتون پرس میکنید و باقی موادم مخلوط میشه واسه رویش.نوش جان..
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ های میوه ای
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نکات_خانه_داری
شربت ،هم تخم شربتی و خاکشیر یه کم شستنش سخته و زمان میبره برای همین خیلی راحتره که وقتی تشنمونه وهوس شربت میکنیم اینارو آماده داشته باشیم
برا اینکار باید مقدار زیادشو بشوریم و بعد داخل قالب یخ بریزیم و بعد از اینکه منجمد شد در بسته بندی مناسب فریز کنیم و تو این روزای گرم خیلی سریع و راحت یه شربت خنک درست کنیم و به قول معروف جیگرمون حال بیاد همونطور که میدونید در طب سنتی خاکشیر مقویه کبد هستش و حرارت کبد رو تعدیل میکنه پس برای این روزای گرم خیلی مناسبه تخم شربتی هم
برای متعادل نگه داشتن فشار خون و لاغری خیلی موثره
🔴نکته ای که داره: بعد از شستن خاکشیر بذارید خوب ته نشین بشه و بعد آب روشو کامل خالی کنید و بعد خاکشیرو در قالبای یخ بریزید، شربت🍹 خاکشیر و تخم شربتی با اضافه کردن آبلیمو و گلاب خیلی خوشطعم تر میشن
🔴نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد میکنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱