#دسر_شکلاتی
شیر ۳ لیوان و نصفی
نشاسته ذرت ۲/۵ ق غ
آرد سفید ۱/۵ ق غ
وانیل کمی
شکر ۶ ق غ
گلاب ۳ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکلات تخته ای ۲/۵ ق غ ( آب شده)
ابتدا شیر ، شکر ، پودر کاکائو الک شده ، آرد سفید و نشاسته ذرت رو بریزید تو قابلمه و با همزن دستی بزنید تا آردا گوله نشن بعد بزارید رو شعله متوسط و هم برنید تا کمی غلیظ بشن بعد خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید و گلاب .
وقتی غلیظ شد زیر گاز رو خاموش کنید و بریزید درون ظرف مورد نظرتون بعد نصفی از موادتون و بهش شکلات آب شده بزنید و بریزید روی مایه قبلی( لایه ها کمی که روشون بسته شد ،بعد مایه شکلاتی رو بریزید) هر چند لایه دوس دارید ادامه بدید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گردو_روسی
#حلوا_گردو_روسی
مواد لازم:
کره (یا مارگارین) ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد ۲ تا ۲ و نیم پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره خرد شده و پودر قند را مخلوط میکنیم، یک دقیقه هم زده، سپس تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم، دو دقیقه هم میزنیم. بیکینگ پودر و دو پیمانه از آرد را با هم مخلوط کرده و با قاشق کم کم به مواد اضافه میکنیم مابقی آرد را در صورت نیاز کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیر از چسبندگی دربیاد ،حالا خمیر را به گلوله هایی (کمی از فندق بزرگتر) تقسیم میکنیم. اول کار ممکنه اندازه گلوله خمیر دستتون نباشه؛ یعنی یه مقدار بشتر از حد نیاز توی هر خونه بذارید و به این ترتیب شیرینی ها از لبه قالب می زنن بیرون و باید بعداَ اضافاتشون رو جدا کنید و یا این که بر عکس! یعنی خیلی کم بذارید و شیرینی هاتون کوچیک میشن و وقتی بخواهید توشون و پر کنید و به هم بچسبونید کناره های گردو خالی می مونه. ولی این مشکل با کمی آزمون و خطا برطرف میشه و به تدریج دستتون میاد که چقدر خمیر توی دستگاه بذارید. حالا دستگاه رو روشن کنید و اجازه بدید تا داغ بشه. (البته باید در دستگاه بسته باشه.) دستگاه متشکل از دو صفحه است که صفحه زیری تو رفتگی هایی به شکل پوست گردو داره و صفحه بالایی هم برآمدگی هایی داره که با بسته شدن در دستگاه میرن توی فرورفتگی های صحفه پایینی در دستگاه رو ببندید و حدود دو تا سه دقیقه صبر کنید. هر وقت شیرینی ها طلایی شدن یعنی پخته. بعد از پخت قسمتهای اضافه را با قیچی مرتب کنید،داخلشون را میتوانید با #سس_دلسه_دلچه یا مخلوط بادام و شکر وگلاب ،یا خرما و هل،یا حلوا پر کنیم،و دو به دو میچسبانیم.
من با #حلوا_سه_آرد داخلشون و پر کردم
اگر دستگاه ساندویج ساز و این صفحه ها را ندارید از قالب مخصوص شیرینی روسی میتونید استفاده کنید که قابل استفاده روی گاز هستش .
نوش جان 🌸
🌺 دوستان عزیز دستورات 💯 در 💯 امتحان شده را از ما بخواهید و با ما حرفه ای شوید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گردو_روسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_سیب_زمینی_تابه ای
برای خمیر
🔸۲لیوان اب
🔸۱ق غذاخوری روغن زیتون
🔸۱ق مرباخوری خمیر مایه خشک
🔸۵لیوان ارد
🔸۱ق مرباخوری نمک
مواد میانی:
🔸۱عدد پیاز متوسط
🔸۱فنجان روغن زیتون
🔸۱ق غذاخوری رب گوجه
🔸 زیره /فلف سیاه /ریحون خشک/پول بیبر(پرک فلفل قرمز)/نمک
🔸۲عدد سیب زمینی ابپز بزرگ
📝خمیر را از شب قبل اماده کنید راحتر است.
خمیر مایه خشک را با کمی اب و نوک قاشق شکر مخلوط کنید و ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل اید.خمیر مایه عمل امده و تمام مواد خمیر را با هممخلوط کنید و خمیر نسبتا سفتی درست کنید .برای مواد میانی :پیاز رابا روغن تفت دهید ۱ق رب را اضافه کنید وهم بزنید ادویه ها و سیب رمینی رنده شده هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
از خمیر اندازه نارنگی جدا کنید و روی سطح ارد پاشی شده با وردنه اندازه پیش دستی باز کنید.
از مواد میانی روی نصف خمیری که باز کردید ۱ق غذاخوری پر قرار دهید و نیمه دیگر خمیر را روی دیگر تا کنید نیم دایره شود با فشار دست اطراف خمیر را ببندید.
پیده های اماده شده را روی یک دستمال تمیز بچینید .
از اولین پیده ای که درست کردید به ترتیب شروع به پخت کنید .
داخل تابه با حرارت متوسط بپزید ،بعد از پخت یا حین پخت میتوانید روی پیده ها کره بمالید .من کره نزدم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شيرين
این نونهای کم شیرین بهترین گزینه برای عصرونه همراه با پنیر تبریز هستش.
.
ترکیبات این نون....
1پيمانه شیر
1عددتخم مرغ
شکر 3قاشق س
گردو 10تا12 عدد
کره 100گرم
پودرخمیر مایع فوری2قاشق چ
نمک یه پنس.
ارد تا حدی که خمیر به دست نچسبه حدودا 2پیمانه
اول از هر کاری فر و با دمای 200داغ کنید.
تخم مرغ و کره و شیر و باهم برنید تا حسابی بکدست بشه.ارد و خمیر مایه و شکر و نمک و گردو را باهم ترکیب کنید
و حالا کم کم به ترکیب مایع اضافه میکنیم
و با نوک انگشتها و در نهایت که خمیر درحال شکل گرفتن بود با کف دست خوب مخلوط میکنیم و به خمیر برای 1ساعت استراحت میدیم و بعد فرم میدیم رومال زرده تخم مرغ و شیر میزنیم برای نیم ساعت با دمای 180 درجه میپزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_کیکی #خاگینه_قالبی
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲ق غ
آرد ۴ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه
مواد شربت: شکر یک و نیم پیمانه
آب سه چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران و هل
اول شربت رو حاضر میکنیم و میزاریم تا خنک بشه
تخم مرغ و وانیل را با همزن کمی میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه میکنیم.در آخر آرد و ب پ را ب موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و در قالب مورد نظر ریخته میتونیم وسط مواد گردوی خرد شده هم بریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه .بعد که خاگینه آماده شد.شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک مرغ با یوفکا
خمیر یوفکا مستطیلی :به تعداد لازم
سینه مرغ خرد شده :400 گرم
فلفل دلمه خرد شده :1 عدد. قارچ خرد شده ::۲۰۰گرم
جعفری خردشده :4 قاشق سوپ خوری
روغن :به میزان کافی
پیاز :یک عدد
نمک :به میزان کافی
زردچوبه :به میزان کافی
شیر :1/3 پیمانه
تخم مرغ :یک عدد
طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کرده وکمی تفت داده ، در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم . رول های آماده را در روغن سرخ کرده و سرو نمایید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان #شکم_پر
برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجانها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید.
نوش جان😘😘
💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🌷
به آخرین روز 🌷
دیماه خوش آمـدید
یک روز بی نظیر 🌷
یک صبح دلنشین
یک لبخند از ته دل🌷
یک خدای
همیشه همراه
با هزار آرزوی زیبـا🌷
تقدیم لحظه هاتان
صبح زیبـاتون بخیر🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پان_اسپانیا 🍸🍸🍸
🔸بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
🔸آرد 1/2 پیمانه
🔸نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
🔸خامه 100 میلی لیتر
🔸کره 30 گرم
🔸تخم مرغ 2 عدد
🔸شکر 1 و 1/2 پیمانه
🔸وانیل 1/4 قاشق مربا خوری
🔸شیر 4 پیمانه
🔸گردو و موز میزان لازم
📝 برای شروع تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و بعد شکر رو کم کم بهش اضافه می کنیم.
با دور تند همزن مواد رو با هم میزنیم تا کشدار و حجیم بشه. بعد آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط می کنیم و با یک پیمانه شیر سرد مخلوط می کنیم.
حالا بقیه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و بعد با هم مخلوط می کنیم.
سپس مخلوط رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم. کمی که گرم شد مخلوط آرد و نشاسته ذرت و شیر رو بهش اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم. هم زدن رو مرتب ادامه بدین چون به سرعت ته میگیره.
سپس وانیل رو اضافه می کنیم. وانیل رو به صورت اسانس مایع هم میتونین اضافه کنین.
بعد از این مرحله کم کم کرم شروع به قوام گرفتن میکنه و غلیظ میشه.بعد از اینکه حالت کرمی مانند به خودش گرفت خامه رو بهش اضافه می کنیم.
خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن. هم زدن رو از ته انجام بدین تا از ته نشین شدن مواد جلوگیری کنیم. حالا نوبت اضافه کردن کره است.
به هم زدن ادامه میدیم تا مواد به خوبی مخلوط بشن. تو این مرحله باید کرم ما به اندازه کافی غلیظ شده باشه. هم زدن رو تاجایی ادامه میدیم تا غلظت کرم به اندازه ماست چکیده برسه. تو این مرحله زیر شعله رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم از حرارت بیفته. بعد از اینکه کرم کمی خنک شد، ظرف سرو دسر رو انتخاب می کنیم؛ و بیسکویت رو یک لایه کف ظرف میچینیم.
سپس از کرم به اندازه ای روی بیسکوئیت را بپوشونه بر می دارم و روی بیسکوئیت ها رو کاملا می پوشونیم.
برای لایه بعدی میتونید از موز و گردو استفاده کنید.
مجدداً روی لایه آخر رو بیسکوئیت می چنیم و ترتیب لایه ها رو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. لایه آخر رو با بیسکویت می پوشونیم و بعد باقی کرم رو داخل قیف می ریزیم و روی بیسکویت ها رو پایپ میکنیم. در انتها روی دسر پودر کاکائو الک میکنیم و همه کرم رو پوشش میدیم.
سپس ظرف رو داخل یخچال قرار میدیم و یک شب تا صبح بهش فرصت می دیم تا دسر کاملاً جا بیفته. 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوفته_مرغ_پنیری
موادلازم:
مرغ چرخ کرده500 گرم
تخم مرغ1 عدد
خرده نان1 لیوان
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
شیر1/4 لیوان
سیر2 حبه
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا یا پنیر فتامقداری
✍طرزتهیه:
خرده نان ، جعفری خرد شده ، سیر خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ فلفل دلمه ای را داخل فر یا ماکروفر بپزید و پس از اینکه نرم شد پوست آن را جدا کنید ، فلفل را خرد کنید و به مواد کوفته اضافه نمایید.
تخم مرغ و شیر را به مواد کوفته اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا مایه کوفته منسجم و یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. تکه هایی به اندازه یک نارنگی از خمیر بگیرید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و تکه ای پنیر در مرکز هر کوفته قرار دهید.
کوفته ها را داخل سینی بگذارید و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت کوفته ها را از فر خارج کنید و با سس مارینارای داغ ، نان ، برنج و … سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_شیر_برنج
مواد لازم :
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
✍طرز تهیه :
ابتدا برنج را از شب قبل در کمی آب خیس کنید. در یک قابلمه مناسب، برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج نرم شود و حدود نصف لیوان از آب باقی بماند.
سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا له شده و مغزپخت شود . پس از اینکه دانههای برنج کاملا باز شد، شکر را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و به شیر برنج اضافه نمایید. شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود و برنج ته نگیرد.
حدود 10 دقیقه آخر پخت، گلاب را به شیر برنج اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید. 10 دقیقه بعد از اضافهکردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دمکنی تمیز روی قابلمه قرار دهید و در قابلمه را ببنید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد. بعد از اینکه شیر برنج آماده شد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس شیر برنج را در ظرف مناسب سرو کرده و تزئین کنید.😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅#کرپ_دانتل😋
✍مواد لازم:
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد
🍜طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم.
#کرپ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تی_تاپ_خونگی
#تی_تاپ_شکلاتی
ابتدا همه مواد رو آماده کنید ودم دستتون باشه
عزیزان این مقدار رو که میگم به اندازه یکی از ورقه های کیکه که تو فیلمه .
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست الی ۲۵ دقیقه
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد ونصفی
شکر یک سوم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
بیگینک پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی
اسانس وانیل چند قطره
کاکائو یک قاشق سرخالی
ابتدا گاز رو با شعله متوسط روشن کرده شعله پخش کن روش بزارید وماهی تابه رو شعله پخش کن حدود ده الی پانزده دقیقه تا گرم بشه عزیزانی که ماهی تابشون نوار نارنجی رنگ داره یادتون نره حتما در بیارن .تا ماهی تابه گرم بشه مایه کیک رو آماده میکنیم
یک عدد تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.سپس نصف میکنیم یک عدد دیگه تخم مرغ رو اضافه کرده کمی میزنیم وانیل وشکر میریزیم وبا همزن دستی به حالت دورانی میزنیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه.سپس شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم روغن مایع بریزید در حد مخلوط کردن هم میزنیم. آرد وبیگینک پودر که مخلوط وبا هم الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه کرده چند ثانیه با همزن دستی میزنیم تا باد هم مخلوط بشن چند قاشق از مایه برمیداریم برای خطوط روی تی تاب پودر کاکائو روش الک کرده وبا هم مخلوط میکنیم
ماهی تابه که گرم شده میاریم دو عدد کاغذ روغنی کفش میندازیم ومایع کاکائو روش میریزیم مایه سفید رنگ رو با کمی آرد سفید مخلوط کرده وبا قیف روش خطوط میکشیم درشو میبنیدیم ومیزازیم رو شعله پخش کن حرارت گاز کم باشه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کیک پخته بشه
بعد از سرد شدن کاغذ روغنی جدا کرده کناره های کیک رو برش زده سپس کیک رو به سلیقه خود به ابعاد مورد نظر برش بزنید کرم رو یکی از لایه ها میمالیم ولایه بعدی روش میزاریم به آرومی فشار بدید تا بهم بچسپن
کرم میانی
شما میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید
خامه صبحانه نصف لیوان
شیر سه قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر قند الک شد یک قاشق سر پر
همه مواد حتی کاسه هم زن باید داخل یخچال باشه تا سرد سرد باشن سپس همه مواد رو با هم بزنید.حدود ده دقیقه تا مواد مثل خامه سفت بشه سپس بریزید تو قیف وبمالید مابین کیک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تی_تاپ_خونگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_قلبی_ولنتاین
برای درست کردن این خوشگل به دو قالب قلب با دو سایز متفاوت احتیاج داریم. پاناکوتا رو به روشی که در ادامه توضیح دادم درست کنید.از اون چند سانت توی قالب ها بریزید و وقتی نیم بند شد. یه لایه ژله قرمز رنگ بریزید. و بعد نیم بند شدن ژله قرمز دوباره یک لایه پاناکوتا بریزید. اینکه چند لایه قرمز توی قلب ها باشه به سلیقه خودتون بستگی داره. و در آخر دسرها رو از قالب ها جدا کنید و به این شکل روی هم قرار بدید.
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی
مواد (برای 3 کیک)
مواد لازم:
آب + شیر - 600 گرم،
مخمر - 10 گرم،
شکر - 1 قاشق غذاخوری،
نمک - 1/2 قاشق غذاخوری،
آرد ~ 1 کیلوگرم
روغن نباتی - 30 گرم
برای پر کردن:
سیب زمینی آب پز - 1 کیلوگرم
پنیر چدار، از Suluguni استفاده شد - 500 گرم،
کره - 50 گرم
شیر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید، مخمر، شکر و نمک اضافه کنید، به آرامی آرد را ریخته و خمیر ورز بدید. روغن را بریزید و آن را در خمیر مخلوط کنید. کاسه را بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.
سیب زمینی های آبپز را باکره و پنیر پوره کنید.(سه قسمت بشه)
فر را با دمای 290 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کیک را بر روی یک کاغذ روغنی قرار داده و برای 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم. به محض اینکه کیک به آرامی گرم شود، آن را از اجاق بریزید و با کره روغن آن را چرب کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_قاشقی😍😍
اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه.یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#شکلات_دست_ساز 😍😍
خوب اینم از شکلاتهای دست ساز من.برای درست کردنش احتیاج دارین به شکلات تخته ای وقالب سیلیکونی مخصوص شکلات وهرنوع مغزی که دوست دارین .شکلات وروی بخارآب بن ماری کنین .بعد تا نصف قالب و پرکنین وصبر کنین تا ببنده بهتره بزارین در یخچال بعد روش مغز و بزارین ودوباره روش شکلات بریزین وبزارین تو یخچال تا ببنده.میتونین از شکلات سفید هم استفاده کنین ویا رنگش کنین وهر تزیینی که دوست دارین من البته برای اینکه سالم ترباشه رنگ نزدم.برای داخلش از پودر نارگیل یا هرچیزی که دوست دارین میشه استفاده کنین.نیازی نیست قالب وچرب کنین.برای اون شکلاتای وسط من از دونه مرواریدای خوراکی هم استفاده کردم.🍬🍬🍬
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_پوک_با_مرغ
لپه 2 پیمانه
سینه و ران مرغ 400 گرم
سیب زمینی درشت 2عدد متوسط
زعفران غلیظ و دم کرده 1ق غ
تخم مرغ 2 یا 3 عدد
پیاز رنده شده 1عددمتوسط
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه 1 ق چ
یا پودر کاری 1 ق چ
آب مرغ حدود 1.2 فنجان
آرد نخود 2 ق غ
برای تهیه شامی پوک با گوشت مرغ، ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنیدآب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزدسپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهیدآب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنیدپیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهیددو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهیدبعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنیداز مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛