eitaa logo
آشپزی خاص
100.2هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردن مسقطی حدودا به سه ساعت نیاز دارید که هم بزنید . اندازه هم با هر پیمانه و هر فنجون و چیزی که توی خونه دارید همه رو توی اون بریزین و براساس اون فنجون یا لیوانتون کار کنید مشکلی نداره همه یه چیز واحد باشه منظور فقط در اینجا هست . نشاسته گل یک لیوان (۱۴۰ گرم) آب ۵ لیوان (یک لیتر و ۲۵۰ میلی ) شکر ۱/۵ لیوان (۳۰۰ گرم) گلاب نصف لیوان (۱۲۰ میلی) کره ۵۰ گرم نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم . جنس قابلمه هم بهتره لعابی با تفلون و یا شیشه ای باشه و از لیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه . بعد روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکر رو اضافه کردم. هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه که ول نکنین تا ته نگیره . یه ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد از دو ساعت کره رو ریختم . بعد دم کنی قرار دادم و گداشتم دم بکشه اما باز هر ۵ دقیقه چک کردم و هم زدم تا ته نگیره . حدودا ۳ ساعتی زمان پختش طول می کشه . اصل مسقطی به داشتن زعفران و خلال بادام هستش که اگه بخواید زعفران بریزین همون لحطه ریختن گلاب و اخر کار خلال بادام کمی خیس بخوره و بریزین توش . زمانی که مسقطی رو هم می زنین از قاشق تکه تکه میفته مسقطی اماده شده . اما چون به مناسبت یلدا به شکل هندوانه بخواید در بیارین . به ۳ قسمت تقسیم کردم . یه قسمت از دو قسمت دیگه بیشتر باشه اون رو رنگ خوراکی قرمز و به یکی دیگه سبز و اون یکی هم نمی خواد . من رنگ خوراکی ژله ای ریختم (لوازم قنادی ها دارن) داخل هر قالبی بخواید من قالب ناودانی استفاده کردم خیلی کم با روغن مایع چرب کردم برای راحتی کار . اول قسمت قرمز رو ریختم و با پشت قاشق چرب شده صافش کردم و بعد لایه سفید و بعد لایه سبز . چون طی کار هر قسمت تا ریخته بشه سفت و سرد میشه من کمی دوباره گرم کردم تا هر لایه خوب بهم بچسبه و از اون طرف قابل ریختن باشه . بعد ۷ الی ۸ ساعت بعد نیازی به یخجال هم نداره توی محیط بمونه خودش می گیره و سفت میشه از قالب برگردوندم و بعد برش دادم و از چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه استفاده کردم. ماندگاری مسقطی تا یک الی دو هفته می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 125 گرم(حدود 1 پیمانه) پودر قند 100 گرم(1/2 پیمانه سرپُر) میتوانید بعد از افزودن پودر قند بچشید و در صورت تمایل مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید. پودر هل 1قاشق مرباخوری پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری میزان اضافه کردن زنجبیل به سلیقه شما بستگی دارد...من نصف قاشق غذاخوری اضافه کردم کره و روغن جامد مجموعا 70 گرم 35گرم روغن جامد معادل با نصف 1/4 پیمانه است گردو یا بادام ریز نگینی شده حدود 50 گرم(1/3 پیمانه) افزودن مغزیجات به سلیقه شما بستگی دارد و قابل حذف است ابتدا آرد را در تابه الک کرده روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بوی خامی آن از بین رفته ولی نباید تغییر رنگ بدهد...با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دادن آرد طول میکشد. سپس آرد را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید. حتما برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در حلوا بعد از تفت دادن باید دوباره آن را الک کنید. سپس کره نرم شده در دمای محیط به همراه روغن جامد را اضافه و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود. سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مخلوط آرد و روغن ولرم شود سپس پودر هل و زنجبیل را افزوده و هم بزنید. پودر قند را با الک اضافه و خوب مخلوط کنید. در انتها گردی ریز نگینی شده را اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله مواد حلوا به صورت پودر در می آید که طبیعی ست حتما باید مخلوط آرد و روغن زمان افزودن پودر قند ولرم باشد وگرنه پودر قند ذوب شده و بعدا زیر دندان به صورت گلوله حس میشود که خوشایند نیست و حلوا تردی خود را از دست میدهد. این حلوا باید در دهان آب شود و بافت لطیف و یکدست داشته باشد. سپس حلوا را داخل قالب سیلیکونی با پشت قاشق خوب فشرده کرده و قالب را برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید. برای تمیز خارج شدن حلوا از قالب فشرده کردن مواد و در فریز قرار دادن قالب بسیار اهمیت دارد. میتوانید مواد را در ظرف مستطیل که کف آنرا با نایلون پوشاندید بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کرده و به اندازه دلخواخپه برش مربع یا لوزی بزنید و ظرف را در فریز قرار دهید و بعد برشها را با احتیاط جدا کنید. این حلوا در یخچال در ظرف در بسته تا یک هفته قابل نگهداری است. با این میزان بین 24 تا 30 عدد حلوا بوتیکی خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزبا قطعات شکلات بفرستین برای کسایی که دوسشون دارین😍😍😍 🎵 مواد لازم : 🔅موز دو عدد بزرگ 🔅تخم مرغ یک عدد 🔅روغن گیاهی یک سوم پیمانه 🔅شکر یک دوم پیمانه 🔅شیر یک چهارم پیمانه 🔅وانیل به مقدار لازم 🔅آرد یک و نیم پیمانه 🔅بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 🔅جوش شیرین نصف قاشق چایخوری 🔅نمک یک چهارم قاشق چایخوری 🔅قطعات رنده شده شکلات 🔅روغن جهت چرب کردن قالب کیک پزی 🔅قطعات بزرگ شکلات نصف پیمانه 🔅خامه گرم شده و داغ نصف پیمانه طرز تهیه : 💠دوتا موز رو بدون اینکه پوستشون رو جدا کنیم حدود 15 الی 20 دقیقه میزاریم تو فر تو دمای 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت بپزن . 💠بعد از پختن پوستشون رو جدا می کنیم و خوب لهشون می کنیم و با یک تخم مرغ ، یک سوم پیمانه روغن ، یک دوم پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه شیر و کمی وانیل مخلوطش میکنیم . 💠بعد اینکه کامل مخلوط کردیم ترکیب رو حالا آرد الک شده و بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو در مقدارهایی که نوشته شده به ترکیبمون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. 💠مرحله سوم اضافه کردن قطعات ریز آماده شکلات یا رنده شده هست . 💠ترکیبمون آماده هست ، قالب کیکمون رو یا با اسپری روغن میزنیم تا کیک بهش نچسبه یا با یک تکه ابر یا پنبه می تونین سطحش رو با روغن پوشش بدین 💠خمیرمون رو تو قالب کیک پزی میریزیم تا بزاریم تو فر 💠قالب رو حدود 15 الی 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت میزاریم تو فر 💠تا کیکمون توی فر هست واسه مغز کیک مایع شکلاتی درست میکنیم 💠قطعات شکلات رو میریزیم تو یه ظرف با ارتفاع زیاد 💠روشون خامه داغ میریزیم تا هم شکلاتها رو آب بکنه هم خوب باهاشون مخلوط بشه 💠خامه داغ رو که ریختیم یک دقیقه منتظر می مونیم تا شکلاتهارو هم آب بکنه بعد خوب همشون میزنیم تا یکدست بشه 💠کیکهامون که پختن و کمی سرد شدن یه حفره وسطشون ایجاد میکنیم و کمی از مایع شکلاتمون رو میریزیم تو اونا تا کیکمون مغزدار بشه 💠میزاریمش تو یخچال تا سرد و سفت بشه و آماده نوش جان کردن بشه نوش جانتون فقط یادمون نره که ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای بالنگ برا یک کیلو بالنگ... یک کیلو شکر لازمه و۵۰۰ میلی لیتر آب و۲ ق ابلیمو بالنگ رو از وسط نصف کردم ونیم کردم و قسمت داخلی بالنگ رو خارج کردم  با چاقوی تیزگوشت پوست بالنگ رو برش نازک زدم (تو فیلم بطور واضح نشون دادم)واز یک طرف شروع کردم به پیچیدن تا به شکل گل دربیاد وباخلال دندان فیکس کردم  سه چهار بار بالنگهارو تو آب جوش ۵ دقیقه جوشوندم (هر بار ابشو عوض کردم) وصاف کردم تا تلخیش بره بعد بالنگ پخته شده را ۲ ساعت در آب سرد استراحت دادم  وبعد از آب درآورده وبا بین دوتا کف دست کمی فشار دادم تا آبش گرفته بشه نگران نباشی گلها خراب نمیشه  شکر واب را مخلوط کرده روی حرارت متوسط قرار دادم تا شربت قوام بیاد بالنگها را داخل شهد انداختم حرارت رو کم کردم تا اندازه ای که شربت از حرارت نیفته و یک ربع جوشوندم واواخر دو قاشق آبلیمو زدم وبعد قوام اومدن شربت از رو حرارت برداشتم وبعد خنک شدن در ظرف در دار در یخچال نگهداری کردم از بالنگهایی که پوستش چین زیادی داره استفاده کنید گلهاتون خوشگلتر میشه اینم نکته مهمش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. درود عزیزای من 🙋😍 حالتون چطوره؟؟امیدوارم در سلامت کامل باشید 🙏 امروز واستون دستور نان حجیم آوردم که دور ریز هم نداشته باشه،با بافتی نرم وپفکی 😊 میدونید که دوستون دارم 😍😍😍 . 🥛میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید 🥛 مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) . 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده . 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) . طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، 🍞میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید🍞 . 🍞اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید 🍞 . 🍞 این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید 🍞 . 🍞برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه 🍞 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز شکلاتی سرخ شده 🍌 مواد لازم - موز رسیده - 100 گرم شکلات - 100 گرم آرد - آب یخ کافی - 1 قاشق غذاخوری شکر - 1/8 قاشق چای خوری نمک - 1/8 قاشق چای خوری پودر وانیلی - مخلوط به اندازه کافی از آرد سوخاری و آرد نان مراحل 1. آرد، شکر، نمک، وانیل و آب یخ را به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر روان بدست آید 2. موز را از میانه تقسیم کنید، و میان آن را با شکلات پر کرده و مجدد روی هم فشار دهید. 3. موز را در مایع خمیری بغلتانید. 4. در آرد سوخاری غلط بدهید. 5. در روغن داخل سرخ کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام چهارشنبه 21🌺اسفندماه تون سرشار از بهترین ها تنها 9 قدم تا بهار 🌺دوست خوبم 🌺زندگی یعنی دیدن 🌺لبخندعزیزانی 🌳که دوستشان داریم 🍃خوشبختی یعنی 🌸شادی های بی دلیل 🌸خنده های ازته دل. 🌸خوشبختی هیچ ربطی 🌳به ثروت نداره 🍃آدماى مثبت، 🌼هرجا باشن و با هر شرایط 🌼حالِ لحظه هاشون خوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد نان فانتزی 300 تا 350 گرم شیر ولرم 1 لیوان خمیر مایه فوری 1 ق غ شکر 1 ق غ روغن زیتون و مایع جمعا 1/4 پیمانه نمک و فلفل و آویشن مقداری طرز تهیه : آرد را سه بار الک کنید. خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرمی که انگشت را نمیسوزاند ریخته و 10 دقیقه اجازه دهید تا عمل بیاید. روغن را به همراه ادویه ها و خمیرمایه عمل آمده مخلوط کنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا زمانیکه خمیر جمع شود. بیش از حد آرد اضافه نکنید تا خمیر سنگین و سفت نشود. حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید به این صورت که در حالت رفت و برگشتی خمیر را با پاشنه دست به سمت جلو هدایت کنید سپس به عقب بکشید و خمیر را 90 درجه بچرخانید و مجددا همین روند را تکرار کنید. میتوانید خمیر را 100 بار به میز کار بکوبید. سپس ظرفی را چرب کنید و خمیر را چانه کنید و داخل ظرف قرار دهید، روی خمیر را نیز کمی چرب کنید و روی ظرف را با نایلون بپوشانید و برای 60 تا 90 دقیقه در محیط نسبتا گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از طی این زمان، خمیر را از ظرف خارج کرده و کمی ورز دهید تا پف اضافی آن گرفته شود سپس به چانه های 150 تا 200 گرمی تقسیم کنید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید و روی آنرا بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کند. مواد لازم : سوسیس و کالباس یا گوشت چرخ کرده یا مرغ فلفل دلمه ای قارچ پنیر موتزارلا / چدار / گودا / پارمسان ذرت و گوجه فرنگی فلفل ، آویشن طرز تهیه : سوسیس و کالباس و فلفل را در ابعاد دلخواه خرد کنید. قارچ نگینی یا ورقه ای و فلفل دلمه ای را روی حرارت قرار دهید تا آب اضافه آن کشیده شود، مقداری آبلیمو اضافه کنید که قارچ سیاه نشود. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید آنرا همراه با کمی پیاز و زردچوبه و روغن تفت دهید. همه مواد دلخواه را با کمی پنیر مخلوط کنید. سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و سس قرمز بمالید. پنیر پیتزا ریخته و مواد دلخواه مخلوط با پنیر را روی سطح خمیر پهن کنید و کمی فلفل و آویشن بپاشید (مواد را با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبند) و روی مواد را با پنیر بپوشانید و برای 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و چند دقیقه گریل کنید تا پنیر کمی برشته شود. برشته شدن بیش از حد پنیر از کش آمدن آن جلوگیری میکند پس پیتزا را زیاد نپزید و گریل نکنید و بیش از اندازه روی خمیر را با مواد پر نکنید تا پیتزا به خوبی بپزد. پیتزای خوشمزه و کشدار آماده سرو است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : ماست 1لیوان سوسیس مقداری خرد شده پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان) ماست 1 لیوان گوجه فرنگی 1عددبزرگ تخم مرغ 2 عدد زیتون سیاه مقداری جعفری خرد شده مقداری آرد 2تا 2/5لیوان طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید. ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو لاکچری مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) ٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕 ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري 🍀 ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄 ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣 ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير 🥛 ٣: ده تا پانزده گرم كره . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج و گردو بدون فر این کیک را میتونید توی فر هم درست کنید با درجه 180بمدت تقریبی 50تا 60دقیقه طرز تهیه...... چهار تا سفیده تخم مرغ را بزنید تافرم بگیره وبذارید توی یخچال تا اب نیندازه چهار تا زرده را با یک لیوان شکر ونوک قاشق چایخوری وانیل بزنید تا مثل کرم بشه بعد یک لیوان سرخالی روغن مایع را اضافه وچند ثانیه بزنید بعدیک لیوان هویج رنده شده وگردوی نگینی خرد شده که میتونید از نصف لیوان تا یک لیوان اضافه کنید ورنده پوست بک لیمو که قابل حذف کردنه و پودر دارچین از نصف تا یک قاشق چایخوری میتونید اضافه کنید وهمه را مخلوط کنید وبعد سفیده را در سه مرحله اضافه وبا لیسک ارام وبصورت دورانی مخلوط کنید بعد دولیوان ارد که من ازارد چند منظوره که مقداری سبوسدار است استفاده کردم شما میتونید ازهمون ارد کیک پزی استفاده کنید که با یک قاشق مربا خوری بکینگ پودرسرپر سه بار الک کردم ودر سه مرحله به مایع کیک اضافه کردم وبا لیسک ارام مخلوط کردم تا پف کیک نخوابه قالب مورد نظرتان را دولایه کاغذ روغنی بیندازید وبا ارده یا روغن جامد کف ودیواره راچرب کنید ومایع ویک را درون قالب بریزید سایز قالب من 20سانتی است وروی سطح کار چند ضربه بزنید تا هوای بین مواد خارج بشه فر دست ساز...... روی گاز شعله پخش کن بذارید قابلمه باید از قالبتون بزرگترباشه یه پایه فلزی یاهروسیله ای که حکم پایه را واستون داشته باشه توی قابلمه بذارید واز بیست تادنیم ساعت قبل با حرارت خیلی کم گرم کنید قالب را توی قابلمه بذارید ودم کنی بذارید وحرارت را متوسط رو به کم باشه بمدت تقریبی یکساعت تا اگر تست کردین خلال شما تمیز بیرون بیاد میتونید بعد پخت قالب را بر عکس کنید ویه ربع ساعت بذارید تا روی کیک هم طلایی بشه نکته .... خیلی از شما می پرسید که چرا کیک ماوسطش خمیره اگر شعله را زیاد کنید اطرافش سریع طلایی می شه ووسطش خام می مونه واگرشعله کم باشه بازم کیک خوب پخته نمیشه پس به میزان حرارت توجه داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک خوشمزه احتیاج داریم تخم مرغ 3عدد آرد دولیوان سرخالی روغن مایع نصف لیوان ماست ترجیحا پرچرب یه لیوان سرخالی شکر سه چهارم لیوان اگر کم شیرین دوست دارین مثل من نصف لیوان بریزید وانیل نصف قاشق چایخوری یا رنده پوست یه دونه پرتقال بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری نمک یه پنس موادسس روی کیک پودرکاکائو دوقاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری سرصاف یا پانزده گرم بیشتر نریزید پودرقند سه قاشق غذاخوری آب جوش دوتا سه قاشق غذاخوری بیکینگ پودرنصف قاشقرچایخوری تمام مواد سس را مخلوط وکنار بذارید اول دوقاشق اب بریزید اگر سفت بود سه قاشق بریزید تخم مرغ وشکر ووانیل یا رنده پوست پرتقال را بزنید تا کرمی بشه بعد ماست را اضافه کمی زده بعد روغن را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکینگ پودر ونمک را ازقبل سه بارالک کنید وبه مایع کیک اضافه کرده وبا دور کند هم زن فقط در حد مخلوط شدن بزنید قالب که می تونه هرطرحی باشه را کاغذ روغنی بیندازید وبا ارده چرب یا روغن جامد چرب واردپاشی کرده مواد راتوی قالب بریزید وسس شکلاتی رامایع کیک بریزید وبا سیخ چوبی طبق فیلم فرم بدین ودرفر از قبل گرم شده دمای 180درجه بمدت تقریبی 55تا 60دقیقه حتما چک کنید ببیند پخته ودراخر اگر روی کیک طلایی نشده کمی گریل کنید تا طلایی بشه صبر کنید کمی کیک خنک بشه اطرافش را ازاد کنید واز قالب دربیارید نکته..... میتونید بجای ماست از شیر استفاده کنید ومیتونید شکلات چیپسی یا گردو یا کشمش را به ارد آغشته کنید اضافه ارد رابگیرید و توی کیک در مرحله اخر اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول مرغ و پنیر مکزیکی: اول مرغ رو گذاشتم پخته بشه و بعد ریز ریش ریش کردم.بعد یه پیاز رو خوب تفت دادم و مرغ رو بهش اضافه کردم و یه تفتی دادم ونمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز وپودر پاپریکا و زردچوبه زدم بهش و یک و نیم قاشق رب گوجه.بعد که مواد کاملا مخلوط شد و رب و ادویه ها از خامی در اومدن از رو شعله برداشتم گذاشتم سرد شد بهش مخلوط پنیر پیتزا و گودا اضافه کردم و خوب هم زدم.تو نان تریلا اول یکم سس ریختم و بعد از مخلوط مرغ و پنیر توش ریختم و و لبه نان رو زرده تخم مرغ زدم و نون رو رول کردم و بعد روی رول ها زرده تخم مرغ زدم و کنجد ریختم و گذاشتم تو فر 200درجه و با زمان یک ربع تا بیست دقیقه.نوش جان پ.ن.اگر نون ترتیلا ندارید میتونید بجاش نون لواش رو گرد ببرید و استفاده کنید یا این تافتون های کوچیک که بسته بندیه تهیه کنید. اموزش نان ترتیلا رو براتون خواهم گذاشت. ریختن یک مدل پنیر هم کفایت میکنه اما من گودا ریختم طعمش عالی تر شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خامه فرم گرفته (خامه زده شده قنادی) با استفاده از پودر خامه.👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزی خاص همراه باشید 👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛