eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام چهارشنبه 21🌺اسفندماه تون سرشار از بهترین ها تنها 9 قدم تا بهار 🌺دوست خوبم 🌺زندگی یعنی دیدن 🌺لبخندعزیزانی 🌳که دوستشان داریم 🍃خوشبختی یعنی 🌸شادی های بی دلیل 🌸خنده های ازته دل. 🌸خوشبختی هیچ ربطی 🌳به ثروت نداره 🍃آدماى مثبت، 🌼هرجا باشن و با هر شرایط 🌼حالِ لحظه هاشون خوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد نان فانتزی 300 تا 350 گرم شیر ولرم 1 لیوان خمیر مایه فوری 1 ق غ شکر 1 ق غ روغن زیتون و مایع جمعا 1/4 پیمانه نمک و فلفل و آویشن مقداری طرز تهیه : آرد را سه بار الک کنید. خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرمی که انگشت را نمیسوزاند ریخته و 10 دقیقه اجازه دهید تا عمل بیاید. روغن را به همراه ادویه ها و خمیرمایه عمل آمده مخلوط کنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا زمانیکه خمیر جمع شود. بیش از حد آرد اضافه نکنید تا خمیر سنگین و سفت نشود. حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید به این صورت که در حالت رفت و برگشتی خمیر را با پاشنه دست به سمت جلو هدایت کنید سپس به عقب بکشید و خمیر را 90 درجه بچرخانید و مجددا همین روند را تکرار کنید. میتوانید خمیر را 100 بار به میز کار بکوبید. سپس ظرفی را چرب کنید و خمیر را چانه کنید و داخل ظرف قرار دهید، روی خمیر را نیز کمی چرب کنید و روی ظرف را با نایلون بپوشانید و برای 60 تا 90 دقیقه در محیط نسبتا گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از طی این زمان، خمیر را از ظرف خارج کرده و کمی ورز دهید تا پف اضافی آن گرفته شود سپس به چانه های 150 تا 200 گرمی تقسیم کنید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید و روی آنرا بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کند. مواد لازم : سوسیس و کالباس یا گوشت چرخ کرده یا مرغ فلفل دلمه ای قارچ پنیر موتزارلا / چدار / گودا / پارمسان ذرت و گوجه فرنگی فلفل ، آویشن طرز تهیه : سوسیس و کالباس و فلفل را در ابعاد دلخواه خرد کنید. قارچ نگینی یا ورقه ای و فلفل دلمه ای را روی حرارت قرار دهید تا آب اضافه آن کشیده شود، مقداری آبلیمو اضافه کنید که قارچ سیاه نشود. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید آنرا همراه با کمی پیاز و زردچوبه و روغن تفت دهید. همه مواد دلخواه را با کمی پنیر مخلوط کنید. سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و سس قرمز بمالید. پنیر پیتزا ریخته و مواد دلخواه مخلوط با پنیر را روی سطح خمیر پهن کنید و کمی فلفل و آویشن بپاشید (مواد را با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبند) و روی مواد را با پنیر بپوشانید و برای 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و چند دقیقه گریل کنید تا پنیر کمی برشته شود. برشته شدن بیش از حد پنیر از کش آمدن آن جلوگیری میکند پس پیتزا را زیاد نپزید و گریل نکنید و بیش از اندازه روی خمیر را با مواد پر نکنید تا پیتزا به خوبی بپزد. پیتزای خوشمزه و کشدار آماده سرو است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : ماست 1لیوان سوسیس مقداری خرد شده پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان) ماست 1 لیوان گوجه فرنگی 1عددبزرگ تخم مرغ 2 عدد زیتون سیاه مقداری جعفری خرد شده مقداری آرد 2تا 2/5لیوان طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید. ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو لاکچری مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) ٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕 ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري 🍀 ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄 ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣 ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير 🥛 ٣: ده تا پانزده گرم كره . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج و گردو بدون فر این کیک را میتونید توی فر هم درست کنید با درجه 180بمدت تقریبی 50تا 60دقیقه طرز تهیه...... چهار تا سفیده تخم مرغ را بزنید تافرم بگیره وبذارید توی یخچال تا اب نیندازه چهار تا زرده را با یک لیوان شکر ونوک قاشق چایخوری وانیل بزنید تا مثل کرم بشه بعد یک لیوان سرخالی روغن مایع را اضافه وچند ثانیه بزنید بعدیک لیوان هویج رنده شده وگردوی نگینی خرد شده که میتونید از نصف لیوان تا یک لیوان اضافه کنید ورنده پوست بک لیمو که قابل حذف کردنه و پودر دارچین از نصف تا یک قاشق چایخوری میتونید اضافه کنید وهمه را مخلوط کنید وبعد سفیده را در سه مرحله اضافه وبا لیسک ارام وبصورت دورانی مخلوط کنید بعد دولیوان ارد که من ازارد چند منظوره که مقداری سبوسدار است استفاده کردم شما میتونید ازهمون ارد کیک پزی استفاده کنید که با یک قاشق مربا خوری بکینگ پودرسرپر سه بار الک کردم ودر سه مرحله به مایع کیک اضافه کردم وبا لیسک ارام مخلوط کردم تا پف کیک نخوابه قالب مورد نظرتان را دولایه کاغذ روغنی بیندازید وبا ارده یا روغن جامد کف ودیواره راچرب کنید ومایع ویک را درون قالب بریزید سایز قالب من 20سانتی است وروی سطح کار چند ضربه بزنید تا هوای بین مواد خارج بشه فر دست ساز...... روی گاز شعله پخش کن بذارید قابلمه باید از قالبتون بزرگترباشه یه پایه فلزی یاهروسیله ای که حکم پایه را واستون داشته باشه توی قابلمه بذارید واز بیست تادنیم ساعت قبل با حرارت خیلی کم گرم کنید قالب را توی قابلمه بذارید ودم کنی بذارید وحرارت را متوسط رو به کم باشه بمدت تقریبی یکساعت تا اگر تست کردین خلال شما تمیز بیرون بیاد میتونید بعد پخت قالب را بر عکس کنید ویه ربع ساعت بذارید تا روی کیک هم طلایی بشه نکته .... خیلی از شما می پرسید که چرا کیک ماوسطش خمیره اگر شعله را زیاد کنید اطرافش سریع طلایی می شه ووسطش خام می مونه واگرشعله کم باشه بازم کیک خوب پخته نمیشه پس به میزان حرارت توجه داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک خوشمزه احتیاج داریم تخم مرغ 3عدد آرد دولیوان سرخالی روغن مایع نصف لیوان ماست ترجیحا پرچرب یه لیوان سرخالی شکر سه چهارم لیوان اگر کم شیرین دوست دارین مثل من نصف لیوان بریزید وانیل نصف قاشق چایخوری یا رنده پوست یه دونه پرتقال بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری نمک یه پنس موادسس روی کیک پودرکاکائو دوقاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری سرصاف یا پانزده گرم بیشتر نریزید پودرقند سه قاشق غذاخوری آب جوش دوتا سه قاشق غذاخوری بیکینگ پودرنصف قاشقرچایخوری تمام مواد سس را مخلوط وکنار بذارید اول دوقاشق اب بریزید اگر سفت بود سه قاشق بریزید تخم مرغ وشکر ووانیل یا رنده پوست پرتقال را بزنید تا کرمی بشه بعد ماست را اضافه کمی زده بعد روغن را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکینگ پودر ونمک را ازقبل سه بارالک کنید وبه مایع کیک اضافه کرده وبا دور کند هم زن فقط در حد مخلوط شدن بزنید قالب که می تونه هرطرحی باشه را کاغذ روغنی بیندازید وبا ارده چرب یا روغن جامد چرب واردپاشی کرده مواد راتوی قالب بریزید وسس شکلاتی رامایع کیک بریزید وبا سیخ چوبی طبق فیلم فرم بدین ودرفر از قبل گرم شده دمای 180درجه بمدت تقریبی 55تا 60دقیقه حتما چک کنید ببیند پخته ودراخر اگر روی کیک طلایی نشده کمی گریل کنید تا طلایی بشه صبر کنید کمی کیک خنک بشه اطرافش را ازاد کنید واز قالب دربیارید نکته..... میتونید بجای ماست از شیر استفاده کنید ومیتونید شکلات چیپسی یا گردو یا کشمش را به ارد آغشته کنید اضافه ارد رابگیرید و توی کیک در مرحله اخر اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول مرغ و پنیر مکزیکی: اول مرغ رو گذاشتم پخته بشه و بعد ریز ریش ریش کردم.بعد یه پیاز رو خوب تفت دادم و مرغ رو بهش اضافه کردم و یه تفتی دادم ونمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز وپودر پاپریکا و زردچوبه زدم بهش و یک و نیم قاشق رب گوجه.بعد که مواد کاملا مخلوط شد و رب و ادویه ها از خامی در اومدن از رو شعله برداشتم گذاشتم سرد شد بهش مخلوط پنیر پیتزا و گودا اضافه کردم و خوب هم زدم.تو نان تریلا اول یکم سس ریختم و بعد از مخلوط مرغ و پنیر توش ریختم و و لبه نان رو زرده تخم مرغ زدم و نون رو رول کردم و بعد روی رول ها زرده تخم مرغ زدم و کنجد ریختم و گذاشتم تو فر 200درجه و با زمان یک ربع تا بیست دقیقه.نوش جان پ.ن.اگر نون ترتیلا ندارید میتونید بجاش نون لواش رو گرد ببرید و استفاده کنید یا این تافتون های کوچیک که بسته بندیه تهیه کنید. اموزش نان ترتیلا رو براتون خواهم گذاشت. ریختن یک مدل پنیر هم کفایت میکنه اما من گودا ریختم طعمش عالی تر شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خامه فرم گرفته (خامه زده شده قنادی) با استفاده از پودر خامه.👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزی خاص همراه باشید 👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 با کانال آشپزی خاص همراه باشید 👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی نارگیلی مواد لازم پودرنارگیل ریز یک لیوان شکر نصف لیوان آرد کیک پزی دوقاشق غذاخوری کاملاسر پر باشه کله کوهی کره 50گرم خنک توی یخچال باشه تخم مرغ یک عدد طرز تهیه پودرنارگیل وشکر وارد وکره را مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید ومخلوط کنید دراینجا مواد ما حالت خمیری وچسنده داره وکار بهاش کاملا راحته سینی فر را حتما کاغذ روغنی بیندازید گلوله ای اندازه گردو بزرگ بردلرید توی دست گرد کنید اگر شیرینی را کوچک بگیرید توی پخت پهن می شه وخشک می شه پس حتما به این نکته توجه کنید واگر دوست داشتید حفره ایجاد کنید وبا فاصله از هم توی سینی بچینید چون توی فر شیرینی بزرگتر می شه ودرفری که از قبل روی حرارت 180درجه گرم شده بذارید حدودربع ساعت حتما چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی شیرینی هم طلایی بشه بدون فر شیرینی را توی ظرف که کاغذ روغنی انداختید بذارید با فاصله ودر تابه یا قابلمه یه پایه فلزی بذارید وظرفتون را توی تابه بذارید وسرش را بذارید حتما شعله پخش کن بذارید با حرارت نسبتا ملایم وبعد ده دقیقه چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه شیرینی که سرد شد توی حفره ها را با مارمالاد یا بریلو یاشکلات پر کنید این شیرینی خیلی ترد وخوشمزه است وکاملا مناسبه واسه عید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم پیاز ۳عدد لپه یک پیمانه سیب زمینی ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم زعفرون ابکرده به میزان کافی گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته. سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده؛دویست گرم ماست شیرین؛یک ق غذاخوری تخم مرغ؛یک عدد روغن مایع:یک دوم پیمانه پودر قند؛یک سوم پیمانه وانیل؛یک چهارم ق م آرد سفید ؛حدود چهار تا پنج پیمانه برای مواد میانی گردو؛یک پیمانه کشمش؛یک دوم پیمانه خرما از نوع خشک؛پانزده عدد دارچین:یک قاشق چایخوری همه مواد میانی رو داخل میکسر ریخته تا میکس ویکدست بشه بزارید کنار کره وپودر قند رو با همزن بزنید کرمی بشه تخم مرغ ووانیل رو اضافه کنیدومخلوط کنید ماست وروغن رو هم به ترتیب اضافه ومخلوط کنید آرد الک شده رو کم کم تا جایی که خمیر یکدست ولطیف داشته باشیم اضافه کنید دقت کنید بیش از حد ارد نریزید که خمیر سفت وبعد پخت خیلی خشک میشه ومثل خمیر نان ورزش ندید با نوک انگشتان به ارومی خمیر رو جمع کنید سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته وپشت چنگال باز کنید مواد میانی بینش بزارید ورول کنید ودر سینی روی کاغذ روغنی با کمی فاصله بچینید ودر فر از پیش گرم شده برای فر گازی دمای صد وهفتادوپنج وفر برقی دمای صد وپنجاه وپنج مناسبه حدود پانزده تا بیست دقیقه بعد پخت بزارید کاملا خنک بشه وبعد روش پودر قند بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يه نون خيلي راحته كه سريع آماده ميشه براي صبحونه و عصرونه خيلي مناسبه، پف خوبي داره و داخلش رو ميتونيد نوتلا، پنير، كره بادوم زميني، يا هرچي دوست داشتيد پركنيد.وچون بکینگ پودرداره احتیاج به استراحت نداره مواد لازم: ١ عدد تخم مرغ نصف ليوان ماست ١ ق غذاخوري صاف بيكينگ پودر ١ ق چايخوري نمك ١/٥ ليوان آرد ١ ق غذاخوري روغن مايع روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم طرز تهيه: تخم مرغ و ماست رو خوب هم بزنيد. نمك و آرد و بيكينگ پودر رو اضافه كنيد. روغن رو اضافه كنيد و خمير رو ورز بديد تا يكدست بشه. اگه خمير شل بود قاشق قاشق آرد اضافه كنيد تا خمير براي باز كردن مناسب شه. با وردنه باز كنيد و قالب بزنيد يا ميتونيد با چاقو يا كاتر به شكل مربع، لوزي ... ببريد و در روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ذرت مکزیکی با قارچ و پنیرو کالباس مواد لازم قارچ :یک پیمانه آویشن : 2 قاشق چای خوری کنسرو ذرت : 1 عدد کره : یک قاشق غذاخوری کالباس(من از کالباس گیاهی استفاده کردم ) : 100 گرم پنیر پیتزا :۳قاشق غذاخوری نمک : به میزان لازم فلفل : یه میزان لازم سس مایونز : ۳قاشق غذا خوری آبلیمو : 1قاشق غذا خوری طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیرو کالباس در مرحله اول تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه های نازک خرد کنید سپس آن ها را در مقداری روغن تفت دهید بک قاشق آبلیمو به آن بزنید تا قارچتون سیاه نشود حرارت زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد . ذرت ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید کالباس ها را خرد کنید به قارچ ها و ذرت اضافه کنید و کمی تفت بدهید درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید ذرت ها به مدت ده دقیقه بخار پز شوند بعد کره مارگارینو نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیربه مواد ذرت مکزیکی اضافه نمایید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس حرارت گاز را کم کنید و آب لیمو وسس مایونز رااضافه کنید زیر گاز را خاموش کنید و پنیر پیتزا را به مخلوط ذرت مکزیکی اضافه نمایید نوش جان در هنگام تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر می توانید از ژامبون هم استفاده نمایید. اگر تمایل به استفاده ژامبون در طرز تهیه ذرت مکزیکی دارید می توانید ژامبون را بعد از اضافه کردن سس مایونز به مواد اضافه نمایید. اگر اندازه کالری این غذا بریتان مهم نیست می توایند مقدار پنیر پیتزا و سس مایونز را بیشتر کنید. شما می توانید بنا بر ذائقه خود و افراد خانواده تان مقدار فلفل را کم و یا زیاد کنید . . 👈🏻نکته می توانید اصلا قارچ و یا کالباس نریزید سلیقه ای هست . می توانید از دستگاه بخارپز استفاده نمایید و یا سبدی فلزی روی قابلمه ای بگذرید و با استفاده از بخار آب داخل قابلمه ذرت ها را بخارپز کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛