دوستان حتما خیلی از شماها نون شیر ژاپنی رو درست کردین میدونید که بافت خیلی خوبی داره.این نون شبیه به همونه ولی بافتش خیلی نرمتره.
#نان_شیر بسیار نرم و پفکی
-مواد لازم برای تانگژونگ👈(روشی برای لطافت و پف بهتر نان):آب۳ق غ(۴۳گرم).شیر۳ق غ(۴۳گرم).آرد همه منظوره ۲ق غ(۱۴گرم)
-مواد لازم برای خمیر:آرد همه منظوره۳۰۰گرم.شیرخشک قنادی۲ق غ(۱۴گرم).شکر۱/۴پ(۵۰گرم).نمک۱ق چ.مخمر فوری۱ق غ.شیر ولرم۱/۲پ(۱۱۳گرم).تخم مرغ درشت۱عدد.کره ذوب شده۴ق غ(۵۷گرم).
-مواد لازم برای رومال:تخم مرغ کامل ۱عدد.شیر۱ق غ که با هم مخلوط میشه.
طرز تهیه:
مواد اولیه تانگژونگ را با هم مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارین و مرتب به هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه بعد تا کاملا سرد نشده و رویه نبسته با یه نایلون بپوشونید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه.در کاسه استند میکسر آرد،شیرخشک،شکر،نمک و مخمر رو با هم ترکیب کنید.در ظرف دیگری تخم مرغ،شیر،کره و تانگژونگ را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کرده و با سرعت کم همزن مخلوط کنید.خمیر چسبناکه ولی با ورز دادن از بین میره.خمیر رو با سرعت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه ورز دهید تا جایی که خمیری کاملا نرم و لطیف بدست بیاد که اگه اونو باز دست باز کنید اونقدر نازک بشه ولی پاره نشه.این ینی الان خمیرتون آماده استراحته.میتونید خمیر رو با دست هم ورز بدین ولی چون چسبناکه کمی مشکله فقط به اندازه یک قاشق آرد میتونید کم کم استفاده کنید اگه زیاد آرد بزنید کیفیت خمیر از بین میره.دستتون رو کمی چرب کنید.خمیر رو گرد کنید و در ظرفی که کمی چرب شده بذارین روی اونو رو با سلفون بپوشونید و اجازه بدین در محیط گرم آشپزخونه حجمش دوبرابر بشه(حدود ۶۰_۹۰ دقیقه).
بعد از این مدت روی سطح صافی اونو پهن کنید.نیازی به آردپاشی نداره.خمیر رو ۹ قسمت کنید.چونه بگیرید و درون قالب ۲۰×۲۰ سانت که چرب و آردپاشی شده یا کاغذ روغنی انداختین و کمی هم چرب شده قرار بدین مجددا استراحت بدین(حدود ۴۵ دقیقه)تا خمیر حجیم بشه.حالا روی اونو رومال بزنید کنجد بپاشید و درون فری که از ده دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه قرار بدین.زمانی که می خواین فر رو گرم کنید یه ظرف آب جوش بذارین کف فر تا فر مرطوب باشه.وقتی نون رو از فر بیرون آوردین اگه دوست دارین روشو یه قاشق کره ذوب شده بزنید. این نون به حدی سبک و پفکیه که روی دست بگیرین به سبکی پر میمونه البته به شرطی که همه نکات رعایت بشه.
لطفا با گرم اندازه بگیرید تا دقیق باشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی بامیه ای 🥔🥔🥔.
سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک خوشگل و البته خوشمزه میشن
مواد لازم :
آرد 3/2 پ
آب 3/2 پ
تخم مرغ 1 عدد
کره 15g
نمک 1ق چ
پکینگ پودر 2/1 ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
طرز تهیه :
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم
مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_لوبیا_چشم_بلبلی
یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه
و اما طرز تهیه برای ۳ نفر
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر زیره به میزان لازم
لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه .
سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم .
پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم .
من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه .
همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم .
داخل تابه روغن ریختم . از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_ساندویچ_مرغ
فقط برای پختن مرغ اگه دوست داشتید از یکی دو حبه سیر استفاده کنید تا مرغتون خوش طعم تر بشه.
تعداد لایه های کلاب ساندویچ به سلیقه شما بستگی داره.
میتونید هویج آبپز رو حذف کنید ولی من پیشنهاد میکنم امتحان کنید👌😋به شدت خوشمزه میشه.
برای زیبایی کار میتونید دور تا دور کلاب رو کمی مایونز بمالید و جعفری ساطوری دور ساندویچ کلاب بپاشید.
چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادی معتبر میتونید تهیه کنید یا از سیخ چوبی برای فیکس شدن استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ شکم پر🍄🍛
واقعا عالیه پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید👌👌
اما دستورشو بگم؛
قارچای بزرگ انتخاب کنید.داخل قارچتون یکم کره و گوشت بریزید واسه سسشم از رب گوجه و روغن رو با مقداری آب تفت بدید و روی مواد بریزید بزارید داخل فر.
🌹یادتون نره از سس کچاب هم میتونید استفاده کنید.
بعد ک مواد تغریبا داخل قارچ ها تنوری شد از فر بیرون بیارید و پنیر پیتزارو اضافه کنید🤗🤗
میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید یا از کالباس و سوسیس به جای گوشت استفاده کنید
در هر صورت مواد داخلش سلیقه ایه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبعث فرخنده پیامبر رحمت و رأفت حضرت محمد مصطفی(ص) مبارک باد 🌸
این کلیپ زیبا تقدیم به شما دوستان عزیز❤️❤️
عیدتون مبارک🌺
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"برشتوک با رویه شکلاتی بدون فر"
شکلات تخته ای 50 تا 100 گرم بسته به سلیقه تون هرچی شکلات بیشتر باشه لایه ی شکلاتیتون ضخیم تر میشه بهتره از شکلات های قنادی استفاده کنین من مارک کارات رو پیشنهاد میکنم
آرد نخودچی 2 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
کره سه چهارم پیمانه میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد استفاده کنین من عطر کره رو بیشتر دوست دارم
پودر قند 1 پیمانه
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
مغز خرد شده گردو یا بادام در صورت تمایل میتونین بریزین
اول شکلات را به روش بن ماری و یا توی ماکروفر طبق نکاتی که قبلا تو پست های پیش شرح دادم ذوب کنین اگر شکلات به حد کافی روان نبود میتونین 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن مایع هنگام ذوب شدن بهش اضافه کنین و خوب همش بزنین تا روون و مایع شه و داخل قالب سیلیکونی بریزین هرچقدر که دوست دارین قطر لایه شکلاتی باشه به همون میزان بریزین
بزارین کنار تا ببنده
حالا کره رو روی حرارت ملایم آب کنین
آرد هارو سه بار الک کنین و به کره اضافه کنین میتونین قبل از این مرحله آردهارو 10 دقیقه جدا گانه تفت بدین و بعد به کره اضافه و زیاد دیگه حرارت ندین من مستقیم با کره تفت دادم به نظرم راحت تره
آرد هارو با کره چند دقیقه خوب تفت بدین تا کم کم تغییر رنگ بده و به روغن بیفته بسته به جنس آردتون اگر احساس کردین سفته 1 تا 2 قاشق روغن مایع اضافه کنین وقتی آردتون به رنگ دلخواه رسید به روغن افتاد در صورت تمایل مغزیجات خرد شده رو اضافه کنین
اگرم نخواستین که هیچی
حالا مواد رو از روی حرارت برداشته
پودر قند و پودر هل رو هم الک کنین و به موادتون اضافه کنین
و خوب مخلوط کنین و با پشت قاشق فشار بدین تا مواد یکدست شه
حالا مواد داغ رو روی شکلات ها اضافه کنین و بزارین تو یخچال تا خوب خنک شه
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سمبوسه با خمیر خونگی"
مواد خمیر
آرد 4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آب گرم به میزان لازم
میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه
سرکه 1 قاشق غذاخوری
مواد داخل سمبوسه
گوشت چرخکرده نیم کیلو
متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین
پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده
ادویه جات
فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه
رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه
ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین
مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده
حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁
فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره
حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه
حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه
بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین
حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت شکلاتی فوری"
کیک سایز متوسط
خامه ساده بدون شکر مثل همین خامه صورتیای صبحانه 3 قاشق غذاخوری
شکلات قنادی نصف پیمانه
خامه قنادی و یا هر نوع کرم دلخواه برای لای رولت حدودا 1 پیمانه
میتونین از میوه و شکلات چیپسی هم برای لای رولت استفاده کنین
خب حالا کیک رو خرد میکنین
شکلات رو توی ماکروفر و یا روش بن ماری ذوب کرده و تا داغه خامه رو بهش اضافه میکنین خوب مخلوط میکنین تا یکدست و روون شه میزارین از حرارت بیفته و
حالا گاناشمون رو به کیک کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر منسجم و نسبتا لطیفی به دست بیاد
حتما گاناش رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون زیادی شل و چسبنده نشه همینکه مواد رو بشه شکل داد کافیه
حالا خمیر رو بین دو سلیفون با وردنه یا با هرچیزی که دوست دارین به ضخامت یک سانتیمتر بازش کنین دوراشو مرتب و
صاف کنین که مربع شکل یا مستطیل پهنن شه
حالا خانه قنادی رو با همزن فرم بدین و روی رولت پهنش کنین
رولت رو مثل شکل به کمک سلیفون زیرش رول کنین و سلیفون بپیچین دورش
بزارین تو یخچال برای 2 تا 3 ساعت استراحت کنه
بعد رولت رو به دلخواه برش زده و تزئین و سرو میکنین
نوش جان😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_گوشت
ابتدا یک کیلو گوشت چرخ کرده گوساله صد گرم برنج جوشیده آبکش شده دو تا پیاز دو تا تخم مرغ نمک فلفل و خوب با هم مخلوط کرده کوفته ها رو درست می کنیم کف ظرف می چینیم
برای سس از سه قاشق سوپ خوری خامهترش سه تا سیر له شده و فلفل و صد میلی لیتر آب استفاده می کنیم
حال سس را روی کوفته ها ریخته با فویل روی ظرف و می پوشانیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه یکساعت می پزیم
اینجا پنیر اختیاری هست بعد درآوردن ظرف و ریختن پنیرپارمزان ریز شده پنج دقیقه دیگه توی فر بدون فویل با دمای ۲۰۰ درجه قرار می دهیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_اسفناج
1عدد پیاز را ریز نگینی و تفت دهید تا طلایی شود.
2 حبه سیر را رنده و به پیاز اضافه و کمی تفت دهید تا عطر آن خارج شود.
حدود نیم کیلو اسفناج را بشویید و در قابلمه بریزید،نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن جمع شود،سپس به مخلوط سیر و پیاز اضافه و کمی تفت دهید.
حرارت را ملایم کنید و چند قاشق پنیر خامه ای اضافه و مخلوط کنید.
در پایان کمی نمک و یکی دو قاشق پنیر پیتزا(به دلخواه) اضافه و مخلوط کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد کمی ولرم شوند.
برای تهیه بورک بنا به سلیقه خود از 1 تا 2 ورق خمیر یوفکا میتوانید استفاده کنید.
من از دو ورق استفاده کردم.
1عدد تخم مرغ را کمی هم بزنید تا از لختگی دربیاد(میتونید تخم مرغ رو حذف کنید...)سپس کمی شیر اضافه کنید در حدی که تخم مرغ رقیق شود و در پایان دو تا سه قاشق روغن اضافه و خوب مخلوط کنید.
روی هر ورق از خمیر یوفکا را با این مخلوط کاور کنید و مقداری از مواد اسفناجی را مطابق ویدئو پخش کرده و لوله کنید...
هر دور خمیر را که لوله میکنید کمی از مخلوط شیر روی آن بمالید.
اولین خمیر پیچیده شده را مطابق ویدئو حلزونی بپیچید و کف ظرف گرد که از قبل آنرا چرب کردید قرار دهید و بقیه خمیرهای لوله شده را به ترتیب دور تا دور خمیر مرکزی قرار دهید تا پایان.
در آخر از مخلوط شیر روی خمیرهای پیچیده شده بمالید و کمی کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا روی بورک طلایی شود.
برای من حدود 1 ساعت طول کشید و من چند دقیقه هم گریل رو روشن کردم تا روی بورک طلایی تر شود.
بورک به راحتی از قالب خارج میشه.
این بورک را میتونید در تابه گرد درست و روی حرارت ملایم قرار دهید یک طرف که طلایی شد به کمک یک بشقاب از تابه خارج و دوباره به تابه منتقل کنید تا روی بورک هم طلایی شود.
حتما این بورک رو امتحان کنید طعمش عالیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم چیز کاپوچینو
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
پودر کاپوچینوی آماده تکنفره سه بسته
پنیر ماسکارپونه یک بسته
خامه صبحانه یه بسته ۲۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر
آب سرد نصف پیمانه
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و روش آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا ژلاتین کاملا حل شود،شیر را در قابلمه ای ریخته و شکر را بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل شود بعد پودر کاپوچینو رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاپوچینو هم در شیر حل شود بعد ژلاتین حل شده را هم به مخلوط شیر و شکر و کاپوچینو اضافه میکنیم و روی حرارت هم میزنیم تا شکر و مواد حل شوند بعد گاز رو خاموش میکنیم.
پنیر ماسکارپونه را با همزن میزنیم تا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده و با همزن میزنیم و اجازه میدیم مخلوط شیر کمی از حرارت بیفتد سپس به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم و همه ی مواد رو اول با همزن برقی بعد با همزن دستی کمی هم میزنیم تا یکدست شوند و از صافی رد میکنیم و مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت آن یک قاشق پودر کاکائو الک میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم و قالب رو چرب میکنیم اول قسمت کاکائویی رو توی قالب میریزیم بعد از اینکه خودش رو گرفت قسمت کاپوچینو رو توی قالب میریزیم و به همین ترتیب هر لایه که خودشو گرفت لایه ی بعدی رو اضافه میکنیم و در آخر توی یخچال میذاریم تا ۴ الی ۵ ساعت خودش رو کامل بگیره بعد از قالب خارج میکنیم.
🔴دوستان عزیز هر لایه رو که ریختین حتما بذارید خودشو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید.
اگه خواستین میتونید دو قاشق سر پر شکلات رنده شده هم به قسمت کاکائویی اضافه کنید تا توی قسمت کاکائویی حل بشه ولی من اضافه نکردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با دستور یک غذای آسون وخوشمزه اومدم 😁😁
هم ساده وهم سالم💪💪
.
#کوکو_پاستا_پنیری
نصف یک بسته پاستا(پخته شده)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر(100گرم)
1 استکان روغن زیتون(70گرم)
نمک
مواد میانی :
پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید )
طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید.
(تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود.
نوش جان 🤗🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃دوشنبه تون آباد
🌼🍃در چهارمین روز بهار
🌺🍃از خدا میخوام
🌺🍃4بارشانس به سراغتون بیاد
🌸🍃4بار از ته دل بخندید
🌸🍃4تا از آرزوهاتون برآورده بشه
🌷🍃4تا از دوستان
🌷🍃 قدیمی تون ببینید و
🌼🍃4تا خبر خوب بشنوید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛