#دیپ_بادمجان
بادمجان سرخ شده یک عدد بزرگ یا دوعددمتوسط
پیاز یک عددمتوسط سرخ شده
سیر دو حبه
ماست 3ق غ
پودرژلاتین 1ق غ
اب سرد 3ق غ
نمک وفلفل به میزان لازم
لوبیا سفید پخته نصف لیوان
نعنا خشک 1ق غ
درابتدا بادمجانها رابامقدارکمی روغن سرخ کنید _می تونید کبابی کنید_پیازراهم خلالی وسرخ کنید،
پودرژلاتین راروی سه قاشق غذاخوری اب بپاشید وپس ازاسفنجی شدن بنماری کنید ،
سپس همه موادشامل بادمجان سرخ شده ،پیازداغ،سیررنده شده، ماست ،لوبیاسفید پخته، نعنا خشک وپودرژلاتین بنماری شده راباغذاسازیاگوشکوب برقی میکس و یکدست کنید نمک وفلفل رامیزان کنید،
نانهای تست راباقالب دلخواه برش بزنید ویک لایه ازموادبرروی نان فشرده کنید،قاشق راکمی چرب کنید وروی انهاراخوب صاف کنید،
*بهتره دیپهای اماده شده رادرون یخچال بگذارید وپس ازکمی منسجم شدن ازقالب خارج کنید،
اگرمثل من یه دونه قالب دارید پس ازخوب فشرده کردن،به ارامی نانها راازقالب خارج کنید ودرنهایت باکشک یاپیازداغ یانعناداغ به دلخواه تزیین کنید،
*اگرمایه دیپ شل بود کمی لوبیا سفید واگرسفت کمی ماست بزنید،
*میشه ماست وپودرژلاتینم کلا حذف کرد ولی دردستوراصلیش هست،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارانی
ماکارونی فرمی یک بسته کمی کمتر من تمام بسته استفاده نکردم
نصف لیوان ذرت پخته شده
هویج پخته ونگینی خرد شده دو عدد کوچک
یک چهارم لیوان نخود فرنگی پخته شده
نیم لیوان خیار شور نگینی خرد شده
یک عدد سینه مرغ پخته شده وتکه ای شده
یک لیوان کلم سفید خرد شدا
سس مایونز ، ماست خامه ای و کمی سس خردل نمک وفلفل سیاه ، لیموی تازه
روغن زیتون چند قاشق
سینه مرغ و هویج پوست گرفته شده رو با یک عدد پیاز چهار قاچ مقداری آب ونمک و دارچین و کمی زنجبیل بپزید وبعد از پختن تکه تکه کنید(دوست دارید ریش ریش کنید)
ذرت ونخود فرنگی فریزیری رو با نصف لیوان آب بپزید
ماکارونی رو بپزید وابکش کنید
همه مواد رو به جز سس و ماست ونمک وفلفل واب لیمو با هم مخلوط کنید
روغن زیتون رو بریزید رو مواد وخوب مخلوط کنید این کار باعث میشه کاوری از روغن رو مواد باشه وسس فوری به خورد مواد نره
سس و ماست ونمک وفلفل سیاه واب لیمو رو با هم مخلوط وبزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد بریزید رو مواد وخوب با هم مخلوط کنید . ( سس مایونز دوبرابر ماست باشه بریزید)مثلا دو قاشق سس یک قاشق ماست خامه ای
بجای سینه مرغ میتونید از کالباس استفاده کنید
کمی شوید تازه هم خیلی خوشمزس
کلم خیلی خوشمزش میکنه یکدفعه هم که شده امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اينم يك دسر فوق العاده ي ديگه براي شما عزيزان💖چقدرم خوشرنگه
براي مرحله ي اول :
٨ فنجان شير رو با يك فنجان شكر و دو تا چوب دارچين و نصف قاشق چايخوري وانيل روي حرارت ملايم مخلوط كنيد و بعد دو ساشه پودر ژلاتين داخلش بريزيد و هم بزنيد تا حل بشه.
براي مرحله بعد مواد رو به سه قسمت تقسيم كنيد و به يكي پودر ژله ي توت فرنگي و به يكي پودر ژله ي موز و به آخري ٤ قاشق غذاخوري پودر كاكائو اضافه كنيد( در فيلم از پودر معطر وانيل و توت فرنگي همراه با رنگ خوراكي استفاده ميشه)
قالب رو برميداريم قسمت شكلاتي رو داخلش ميريزيم و ميذاريم ببنده بعد روي اون كيك هاي روكش دار شكلاتي بگذاريد و قسمت صورتي رو روي اون بريزيدو دوباره بگذاريد ببنده و در مرحله ي آخر نوبت قسمت زرد رنگ ميرسه و ميگذاريم تا ببنده آماده شد😍نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یه اموزش خیلی خوشمزه اومدم.
یه جورایی میتونه #کازان_کباب ترکیه باشه با یه پخت جذاب .
هم شیک و هم خوشمزه هستش. و هم راحته .
چندتا بادمجان رو حلقه ای خرد کنید و دو ساعتی داخل نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه بعد شسته و کمی بادمجان ها رو سرخ کنید یا همون خام استفاده کنید
مواد لازم برای درست کردن سس:
یک پیاز رو نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت بدین. بعد به ترتیب دو تا فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده، دو تا هویج رنده شده، دو تا گوجه خرد شده اضافه کنید. هرکدوم رو کمی تفت بدین که نرم بشه، نمک و ادویه جات دلخواه و فلفل و کمی آب لیموترش هم اضافه کنید و این مواد رو داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا سس یکدستی درست بشه.
داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ی دلخواه مخلوط،کنید ( میتونید یه پیاز رنده شده اب گرفته ام بریزید. ) و داخل قابلمه یکی در میون یه حلقه بادمجان و یه کتلت کوچولو بذارید تا لایه ها تموم بشه و ظرف پر بشه
بعد سس رو روی مواد بریزید.
و روی گاز بذارید با حرارت کم تا وقتی جا بیفته و سس غلیظ بشه. ( داخل پیرکس توی فر هم میتونید بذارید. فقط فویل روش بکشید حتما و چندتا سوراخ هم رو فویل ایجاد کنید)
بعد روی غذا رو با سبزی معطر تزیین کرده و نوش جان کنید.
👈نکات: زیر غذا کم باشه و مدت پخت طولانی تر که وا نره.
داخل سس میتونید یه ق غ رب گوجه ام بریزید.
سس رو با طعم ترش و کمی تند درست کنید.
داخل گوشت میتونید از سبزی معطر استفاده کنید.
هویج رو میتونید از سس حذف کنید.
سس میتونه فقط پیاز و گوجه و رب گوجه با ادویه جات و چاشنی باشه.
داخل سس میتونید از غوره استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_قلبی_با_پاناکوتا_وانیلی
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه
یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی )
رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده
🔷مواد لازم
🔹شیر دو لیوان ونیم
🔹نصف لیوان شکر
🔹یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
🔹نصف لیوان آب
🔹نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)
🔹یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
♨️طرز تهیه
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم
خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید وانیل اضافه کنید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه
وبزارید خنک خنک شه
عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه
عزیزان آگه باناکوتا تا زمان آماده شدن داره کمی سفت میشه رو بخار کتری بزارید یکی دو دقیقه روان میشه داغ نشه
قالب رو با چند قطره روغن مایع چرب کنید
ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید وکف قالب بچینید با قاشق مقداری پاناکوتا روش میریزیم تا نصف ژله بیاد ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه سپس دوباره پاناکوتا میریزیم تا روی ژله رو بگیره ودوباره میزاریم یخچال تا نیم بند بشه
بقیه ژله رو قالب قلب کوچک میزنیم ودورتادور قالب میچینیم وباز تا نصف ژله پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه یا به مدت ۸الی ده ساعت سپس برمیگردونیم تو ظرف مورد نظر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه دسر خوشگل
يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه.
بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد
ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد
آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید
پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست که شنیدم. اما فکرکنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸سلام
💜صبح تون بخیر
🌸چون همیشه
💜دعایم برایتان
🌸عاقبت به خیری
💜سلامت جسم و جان
🌸و دلی خالی ازغم وغصه است
💜روزتان پراز رحمت الهی
🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت
💜لبتون خندون ان شاءالله
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛