eitaa logo
آشپزی خاص
96.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده 🔷مواد لازم 🔹شیر دو لیوان ونیم 🔹نصف لیوان شکر 🔹یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 🔹نصف لیوان آب 🔹نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی) 🔹یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ♨️طرز تهیه پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید وانیل اضافه کنید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه عزیزان آگه باناکوتا تا زمان آماده شدن داره کمی سفت میشه رو بخار کتری بزارید یکی دو دقیقه روان میشه داغ نشه قالب رو با چند قطره روغن مایع چرب کنید ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید وکف قالب بچینید با قاشق مقداری پاناکوتا روش میریزیم تا نصف ژله بیاد ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه سپس دوباره پاناکوتا میریزیم تا روی ژله رو بگیره ودوباره میزاریم یخچال تا نیم بند بشه بقیه ژله رو قالب قلب کوچک میزنیم ودورتادور قالب میچینیم وباز تا نصف ژله پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه یا به مدت ۸الی ده ساعت سپس برمیگردونیم تو ظرف مورد نظر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه دسر خوشگل يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه. بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست که شنیدم. اما فکرکنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸سلام 💜صبح تون بخیر 🌸چون همیشه 💜دعایم برایتان 🌸عاقبت به خیری 💜سلامت جسم و جان 🌸و دلی خالی ازغم وغصه است 💜روزتان پراز رحمت الهی 🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت 💜لبتون خندون ان شاءالله ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم خوبین . یه ایده جالب دیدم و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم 😊. خیلی مزه اش شبیه اسنک هستش . پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم نون همبرگر ۴ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم و نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه هم اضافه کردم . (هر چیزی که دوست داشتین به دلخواه می تونید بریزید زیاد و یا کم کنید ) نون همبر گر ها رو برش دادم . لایه زیرین رو داخل ظرفی چیدم از مواد گوشتی روش ریختم . مقداری پنیر پیتزا ریختم . لایه بالایی نون ها رو قرار دادم . کمی کره آب شده رو با قلمو رومال زدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دادم . بسیار عالی و خوشمزه بود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج و کارامل تابه‌ای یک تعریف سریع و ساده بدون نیاز به فر مواد لازم: ۲ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع ۱ استکان گرد و خورد شده ۲ عدد هویج رنده شده (اگر کوچیک بود ۳ عدد) ۲ لیوان آرد ۱ پاکت/ساشه بیکینگ پودر ۱ پاکت/ساشه وانیل برای کارامل: ۱ استکان شکر ۱ پاکت کوچیک خامه خامه زده شده سفت تخم مرغ ها رو با شکر میزنیم، مواد مایع رو اضافه میکنیم، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و اضافه میکنیم. هویج رنده شده و گردو رو اضافه میکنیم و توی یک تابه در داره تفلون رو شعله متوسط با در بسته میپزیم. حدود ۴۵ دقیقه (با یک چاقوی کوچیک تمیز یا خلال دندون توی کیک فرو کنین اگر تمیز رد اومد یعنی کیکمون پخته.)کیک که پخت برش گردونین و بذارین خنک بشه اگر از اجاق برقی استفاده میکنین چند ورق فویل آلومینیوم زیر تابه بذارین که کیکمون ته نگیره (برای اجاق گازی و برقی از شعله پخش کن میتونین استفاده کنین) برای کارامل شکر رو تو یک تابه روی شعله متوسط آب کرده و هر وقت خوش رنگ و کاراملی شد (تیره رو به قرمز) خامه شل رو اضافه کنین و یواش یواش هم بزنین تا صاف و یکدست بشه و بذارین کنار تا کمی خنک بشه کیکمون که خنک شد روش رو با یک لایه ضخيم خامه زده شده بپوشونین و کارامل رو قشنگ و یکدست روش بریزین با یکم پسته خورد شده تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛