eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"" سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد نمک فلفل سیاه تخم مرغ 3 عدد آب 3 قاشق سوپخوری زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن آرد سفید 2 پیمانه پودر سوخارے 2 پیمانه روغن براے سرخ ڪردن قارچ به میزان دلخواه پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره آب سرد 1 پیمانه اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید. . مواد لازم: 150 میلے لیتر شیر ولرم(ےا 3/4 لیوان) . 50 گرم ڪره ذوب شده . 2 قاشق غذاخورے پر شڪر (35تا40 گرم) 1 عددتخم مرغ نصف پاڪت خمیر مایه خیس 20گرم(ےا 1قاشق مرباخورے پر خمیر مایه خشڪ) نصف بسته5گرمے وانیل شڪرے ترڪ(ےا ڪمے وانیل ایرانی) یک پنس نمڪ(نوڪ قاشق چایخورے) 2 لیوان آرد (در ڪل 250 گرم) (بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امڪان دارد ڪمتر یا بیشتر آرد استفاده شود) . براے غلطاندن دونات: 2 قاشق غذاخورے شڪر ڪمے وانیل(نوڪ قاشق چایخورے) براے پر ڪردن دونات: مارمالاد توت فرنگی،ےا هرنوع ڪرم وانیلے ویا شڪلاتی . طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه خیس (یاخشڪ)، یک قاشق غذاخورے شڪر و 4 قاشق غذاخورے آرد را با هم مخلوط ڪنید و بزارید 15 دقیقه تا عمل ڪند . بیشتر آردرا در یک ڪاسه بزرگ بریزید ، مخلوط تخمیر شده (خمےر مایه آماده شده)و بقیه مواد خمیر را اضافه ڪنید و ورز دهید تا ڪه خمیر به دست نچسبد واڪه لازم شد مابقے آرد را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر نرم و لطیفے بدست بیاد. روے خمیر را پوشانده وبگذارید خمیر40-50 دقیقه استراحت داده شود تا حجم خمیر دو برابر شود. خمےر را حدوداً به 20 چانه تقسیم ڪرده وگرد ڪنید و (اگر به دست شما چسبیدڪمے به دست خود آرد بزنید)، و بعد چانه خمیر را در سینے ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا دست ملایم روے چانه خمیر فشار دهیدو دوباره به مدت نیم ساعت استراحت دهید. روغن را در قابلمه بریزیدتا گرم شود (اگر دماسنج دارید داغے روغن 170 درجه باشد) ,با حرارت متوسط ​​دونات ها را در روغن انداخته وبعد چند ثانیه پشت رو ڪنید (طبق ویدئو) , بعضے از دونات ها خودشون میچرخن😁 بعد سرخ شدن روے حوله ڪاغذے گذاشته و سپس آنها را درون مخلوط شڪر ، وانیل آغشته ڪنید. بعد از آماده شدن همه آنها بامرباے توت فرنگے پر ڪنید. (بےش از حد پر نڪنید) آن را درون بشقاب سرو قرار دهید ،وبا پودرشڪر تزیین و سرو ڪنید. از خوردن این دونات لذت ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیوان ارد (لیوان دسته دار فرانسوے) 1 لیوان اب 25گرم ڪره 2 عدد تخم مرغ متوسط 1 قاشق غذاخورے پرشربت بار یا عسل(من عسل ریختم) 1/4قاشق چایخورے وانیل طرزتهیه : توی قابلمه یا تابه اب و ڪره وعسل ریخته ومیزاریم روے حرارت متوسط و تا ڪره در آب حل شود(آب نباید داغ بشه) یڪباره آرد را اضافه میڪنیم وبا قاشق چوبے سریع هم میزنیم وخمیر را باز وبسته میڪنیم تا خمیر از قابلمه جدا وجمع بشه(باےد حرارت ڪم باشه تا آب خمیر بخار شودحدود5تا10دقیقه) ). بعد خمیر را در یک ظرف دیگر گذاشته تا خمیر خوب خنک شودودر مرحله بعد یک عدد تخم مرغ ووانیل را به خمیر خنک شده اضافه وبا همزن برقے (ےا با دست) هم میزنیم وڪمے ڪه مخلوط شد تخم مرغ دوم را اضافه وهم میزنیم تا خمیر صاف ویڪدست شود وڪمے حالت چسبندگے داشته باشد (توی فیلم نشون دادم). خمیر بامیه باید نسبتأ سفت باشه ڪه راحت از قیف بیاد بیرون👩‍🍳 یک ظرف را انتخاب ڪنید ڪه وقتے روغن در ظرف بریزید طورے باشه ڪه روغن روے بامیه هابیاد ودر روغن شناور باشند. و مبزارید با حرارت ڪم ڪمے گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمےر رو در قیف ریخته با سرماسوره بامیه و بعد نوک قیچے را در روغن زده وخمیر را قیچے ڪرده ودر روغن انداخته ومیزاریم با حرارت ڪم تا بامیه ها پف ڪنند وبعد با قاشق زیر ورو میڪنیم تاخوب برشته وطلایے شوند. بعد سرخ شدن بامیه ها رو مستقیم میندازیم داخل شربت خنک (حدود2تا3دقیقه) تا شربت خوب به جذب بامیه بشه وبعد میزاریم تو صافے تا شربت اضافے گرفته بشه. دستور شربت زولبیا و بامیه پست قبل یا روے هشتگ بزنید واستون میاد. اگه دیدین خمیر بامیه سفت شده یک تخم مرغ را ڪمے با چنگال بزنید تا از لختگے در بیاد ونصف تخم مرغ را اضافه وبا خمیر خوب مخلوط ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاس ڪباب سنگے 😊😋😋 مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینے متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز ڪوچڪ 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یڪے دو تا از پیازها رو حلقه اے برش بزنید و در ڪف ظرف بچینید. گوجه فرنگے رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده ڪنید سلیقه ایه) و اون رو نصف ڪنید و مانند ڪلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالے و‌ یا سنگے) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومے رو‌ے ظرف رو‌ بپوشونید . براے ۴۵ دقیقه در فر با دماے 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را ڪاهش بدید ( ۱۶۰) و براے مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک دو رنگ طرز تهیه اندازه هر پبمانه در این دستور ۲۰۰ میلے لیتر هست عزیزاے دل یک پیمانه اب ولرم یک پیمانه شڪر نصف پیمانه روغن مایع تخم مرغ ۳ عدد متوسط وانیل نوک قاشق چاے خوری بڪینگ پودر یک قاشق مربا خورے سرخالی ارد ۲ پیمانه پودر ڪاڪائو یک قاشق غذاخوری خب اول از همه تخم مرغ و شڪر رو با همزن برقے یا دستے اینقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد اب و روغن رو اضافه میڪنیم و مجدد چند لحظه هم میزنیم،ارد رو از قبل چند بار الک میڪنیم تا ڪاملا هوادهے بشه و بعد ڪم ڪم به موادمون اضافه میڪنیم ،وانےل و بڪینگ پودر رو هم اضافه میڪنیم و با لیسک هم میزنیم تو این مرحله ڪم هم بزنید و بیشتر حالت دورانے داسته باشه(فولد ڪردن) تا مواد فقط مخلوط بشن،خب بعد مواد رو دوقسمت میڪنیم و به یڪے یک قاشق ارد و به دیگرے یک قاشق پودر ڪاڪائو اضافه میڪنبم و مخلوط میڪنیم.حالا طبق فیلم مواد رو همزمان تو قالب میریزیم،و بعد چند مرتبه به سطح ڪار میڪوبونیم تا مواد یڪدست پخش بشه بعد تو فر از قبل گرم شده با دماے ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا زمانے ڪه تست خلال انجام شد و تمییز بیرون اومد اون موقع ڪیڪتون پخته شده👍 فقط توجه ڪنید دما تو فرهاے مختلف باهم فرق دارن پس هروقت دیدید روے ڪیڪتون پخته با سیخ چوبے یا خلال چک ڪنید اگه تمییز بیرون اومد یعنے ڪیڪتون پخته اگه نه به تایم بیشترے براے پخت نیاز داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل زولبیا 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به جمعه 22فروردین خوش‌آمدید🌷 تصمیم بگیر با دل خوشی های ساده معادله پیچیده ی زندگی را دور بزنی؛ در خنده اسراف کن و به غم پشت پا بزن. با باران هم آواز شو و بگذار ، خورشید تنت را لمس کند... و برای بودن در شادی ها بهانه نیاور؛ گذشته را به دفتر خاطراتت بچسبان و از دلخوشی‌های بندانگشتی ساده نگذر... برای گربه همسایه غذا بگذار... با سایه ات شکلک بازی کن و در سرزمین تنهایی آواره نباش؛ خودت را دوست بدار و مثل صبح بعد از باران خنک باش و دلپذیر... 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماڪارانے خوشمزه😋 مواد لازم براے تهیه سس گوشتی: روغن مایع ۳_۴ق پیاز ۱عدد گوشت چرخ ڪرده ۲۵۰گرم سیر ۱حبه رب گوجه فرنگے ۱ق غ گوجه فرنگے ۱عدد آب گرم مقداری نمڪ فلفل سیاه نعناع خشک (به دلخواه ولے توصیه میڪنم بریزید بهتره) ماڪارونی ۱بسته خامه ۱پاڪت (200 میلی) پنےر پیتزا براے روے آن ڪمے پنیر پیتزاے رنده شده داخلش اضافه ڪردم. طرز تهیه براے سس گوشتی::: پیاز را با روغن مایع تفت داده گوشت چرخ ڪرده را اضافه ڪنید. بعد از اینڪه آب گوشت ڪشیده شد سیر خرد شده را اضافه ڪرده بعدرب را بریزین و تفت بدید گوجه فرنگے خرد شده را اضافه و یڪے دو بار هم زده تاقوام بیادو آب گرمو اضافه ڪنید. وقتی جوشید و به قوام دلخواهتان رسید ادویه را اضافه ڪرده اجاق را خاموش ڪنید. ماڪارونے را 5 دقیقه آبپز ڪرده، آبڪشے ڪنید ماڪارونے ڪه آبڪشے ڪردید با سس گوشتے مخلوط ڪنیدداخل ماڪارونے پنیر پیتزااضافه ڪنید (1_2 قاشق غذاخورے ڪافیست)بعد 1 پاڪت خامه اضافه ڪرده (اگر خامه دوست ندارید سس بشامل هم میشه) مخلوط ڪرده داخل ظرف مخصوص فر بریزید. روے آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید و داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید. وقتے روے آن سرخ شد از فر خارج ڪنید، 7_8 دقیقه استراحت داده سرو ڪنید. اگر میخوایدطعم خامه زیاد معلوم نشه وطعم سس بیشتر احساس ڪنید مقدار خامه را نسبت به سلیقه خودتون بریزید نوش جونتون، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادے ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم) ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم) بیڪینگ پودر ۲ ق م وانیل مقداری(نوڪ قاشق) زعفران مقداری اول میریم سراغ شهدش ، براے شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شڪر داخل ظرفے ریختم و روے حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم ڪرده رو اضافه و بعد از ۴ الے ۵ دقیقه جوشیدن مقدارے گلاب اضافه ڪردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستے استفاده ڪردم مے تونین برقے هم استفاده ڪنین با دستے یڪے ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیڪینگ پودر رو اضافه ڪردم . حالا آرد رو الک ڪرده و به مواد اضافه ڪردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید . حالا داخل تابه اے من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده ڪردم رو روے حرارت قرار دادم و روغن در حد ڪم یڪے ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتے بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چے بخواین سلیقه اے پودر گل محمدے ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده ڪردم . بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتے یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه . بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روے خاگینه داغ ریختم و بعد ڪه به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش مے زنیم . روش هم ڪمے پودر گل سرخ و پودر پسته براے تزیین ریختم . برای فر در دماے ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان مے بره حتما خودتون چک ڪنن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
که لایه اول ریخته بودم، ازاین سس برای مغزی انواع شکلاتهای دستساز خانگی، فیلینگ وتزیین کیک ،،تزیین بستنی کاربرد در انواع دسرها و حتی بعنوان صبحانه و.......استفاده میشه خیلی هم خوشمزست واینکه این نکته را که من یادم رفت انجام بدم بگم که:اگر مخلوط شیر وخامه را اول گرم کنید بعد به شکر اب شده اضافه کنید کار براتون راحت تره وبهتر یکدست میشه البته من گرم کردم ولی کارم یه کم طول کشید سرد شده بود و یااادم رفت دوباره گرمش کنم یه کم دون دون داخلش مشخصه این نکته رارعایت کنید کاملا یکدسته وراحتتر، برای تهیه این سس: ابتدا نصف لیوان شیر گرم را با یک ق غ پر خامه صبحانه خووب مخلوط ویکدست کنید برای اینکه گلوله های خامه کاملا حل ویکدست شود شیر را از صافی رد کنید و کنار بگذارید( مخلوط شیر وخامه راهم گرم کنید به این روش خیلی راحتتر داخل شکر حل میشه) یک لیوان شکر رادرون ظرفی بریزید(ظرف رویی بهتره واینکه ظرف پهن باشه که شکر بصورت یک لایه نازک کف ظرف ریخته بشه) شکر را روی حرارت ملااایم گاز بگذارید و اجازه دهید تا شکر کم کم ذوب شود،با قاشق اصلا هم نزنید چون شکر گوله میشه،کافیه هرازگاهی ظرف را بچرخانید تا شکر ذوب ویکدست شود به این عمل کاراملی کردن شکر گویند(حرارت زیاد نباشه وبا حوصله اجازه بدین شکر ذوب بشه وطلایی ،مواظب باشید شکر نسوزه وگرنه خیلی تیره و تلخ خواهدشد) پس از ذوب شدن کامل شکر ،شیر راداخل ان ریخته می بینید که شکر ذوب شده سفت میشه وبه سمت بالا میاد،نگران نباشید اجازه بدین شکر سفت شده کم کم داخل شیر حل بشه وباز،هرازگاهی هم بزنید تا شکر وشیر کاملا یکدست شود،اگر شیر وخامه را گرم کنید وگرم اضافه کنید خیییلی راحتتره، سپس اجازه دهید تا مایه کمی غلیظ شوددرنهایت حدود ۲۵ گرم کره به آن اضافه کنید وهم بزنید وبگذارید سس کمی غلیظ شود،نیاز نیست خیلی غلیظ بشه هاااا😁چون سرد بشه سفت تر میشه ، پس ازسردشدن باید کاملا کشدار باشه، اگر سس خیلی سفت شد بازم نگران نباشید با اضافه کردن شیر گرم اون را کم کم به غلظت مناسب برسونید، دست اخر حتی می تونین سس راازصافی رد کنید تا کاملا یکدست تر بشه،این سس داخل ظرف دربسته چندروز قابل نگهداری دریخچال هست،حتی می تونین داخلش انواع مغزیجات هم بریرید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آکـراس آکراس برادر ناتنی فلافل و خوراکی لذیذ متعلق به غرب قاره سیاه است. از این خوراک سریع برای رنگین‌تر کردن سفره افطاری استفاده کنید. مواد لازم : (برای ۴ نفر) لوبیا چشم‌بلبلی: ۲۰۰ گرم یک لیوان پیاز متوسط یک عدد، خرد شده فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بکینگ پودر مخصوص فلافل یک ق چ دستور تهیه :👇 ۱ - لوبیا را ۲ دفعه از چرخ‌گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل‌دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. نمک و فلفل ، زردچوبع و بکینگ پودر اضافه کنید. ۲ - اگر مایه سفت بود،چند قاشق آب به آن اضافه كنید.سفتی موادمثل ماست چکیده باشد. مایه آكراس را داخل كاسه بریزید، به اندازه‌ای آب به آن اضافه كنید كه اگر قاشق را سرازیر كردید، مایه از آن به آرامی بریزد.(ممکن است اصلا لازم نباشد اب بریزید). ۳ - به اندازه‌ای روغن داغ کنید که آکراس‌ها در آن شناور باشد. با قالب فلافل قالب بزنید و داخل روغن بندازید. نکات : ۱ - در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه‌ای از ۲ عدد فلفل قرمز تند استفاده می‌شود. ۲ - لوبیاها را ۲۴ ساعت خیس کنید و پوستش رو بگیرید من نگرفتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده تخم مرغ 2 عدد میتونید زرده رو حذف ڪنید ولے با زرده دسر ڪرمے تر و لطیف تر و خوش طعم تر میشه وانیل 1/4 قاشق چایخوری(برای افزودن به زرده ها) شکر 1/2 پیمانه من شڪر رو ڪمتر ریختم شیر 2 و 2/3 پیمانه نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخورے سرپُر از نشاسته معمولے استفاده نڪنید چون ممڪنه طعم نشاسته در دسر مشخص بشه نشاسته ذرت پودر سفید رنگے هست ڪه میتونید از لوازم قنادے تهیه ڪنید. پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخورے سرپُر آب 1/4 پیمانه خامه صبحانه یا قنادے فرم گرفته 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) وانےل براے طعم دهے دسر 1/4 قاشق چایخوری میتوانید از 2 قاشق گلاب یا انواع اسانس به دلخواه و متناسب با بستنے انتخابے استفاده ڪنید. بستنی 150 گرم(حدود 3/4 پیمانه بستنے آب شده در دماے محیط) از بستنے با طعم هاے مختلف مثل. بستنے زعفرانی،بستنی میوه ای،شڪلاتی ،نسڪافه یا وانیلے براے داخل دسر میتونید استفاده ڪنید. رنگ خوراڪے ژله اے ڪمے (به دلخواه) نصف بسته پودر ژله(به دلخواه) +2/3 لیوان آب جوش حل ڪنید. کف قالب را با دستمال آغشته به روغن مایع چرب ڪنید و ژله در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. در ظرفے زرده ها+وانیل+شڪر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا ڪرم رنگ و روشن شود. نشاسته ذرت را در ڪمے از شیر حل ڪنید. بقےه شیر+نشاسته حل شده در شیر+مخلوط زرده و شڪر را در قابلمه روے حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا غلیظ شده و رد قاشق روے آن بماند. سپس بستنے آب شده در دماے محیط را اضافه و حرارت را خاموش ڪنید. پودر ژلاتین+1/4 پیمانه آب را مخلوط و روے بخار ڪتری(بن مارے) قرار دهید تا ژلاتین حل شود و به همراه وانیل+خامه(به دلخواه)به محتویات قابلمه اضافه و مخلوط ڪنید. به دلخواه ڪمے رنگ خوراڪے اضافه ڪنید صبر ڪنید تا مواد ولرم شودو چون مواد سریع رویه میبندد در این فاصله مدام هم بزنیو تا خنک شود یا روے سطح ڪرم ڪیسه فریز بیندازید تا در حین خنک شدن مواد رویه نبنند. مواد ولرم را در قالب روے ژله نیم بند ریخته و 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اےن دسر به راحتے از قالب جدا میشه ڪافیه دورتا دور اون رو از دیواره قالب جدا و به راحتے در ظرف سرو برگردانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه براے غذاها👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛