#ماهی_پلو
من ماهے رو داخل فر پختم . اما خواستین مے تونین روے گاز توے تابه سرخ ڪنین . .
ماهی قزل آلا رو من به این طریق در فر مے پزم . اول ماهے رو شستم . توے تشت بزرگے آب سرد و نمک رو مخلوط ڪردم و ماهے رو به مدت 2 ساعت داخلش قرار دادم . بعد از این مدت ماهے رو از آب نمک بیرون آوردم . روش رو با دستمال ڪاغذے تمیز ڪردم . براے مزه دار شدنش یک عدد پیاز خرد شده همراه زعفران ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، زردچوبه مخلوط ڪردم و ماهے رو در اون خوابوندم و روش رو سلفون ڪشیدم و گذاشتم یخچال تا یک ساعت .
بعد ماهے ر از یخچال بیرون آوردم ، فر رو روشن ڪردم . ڪف سینے فر فویل انداختم روش رو ڪمے چرب ڪردم و روش سیب زمینے حلقه شده گذاشتم روے سیب زمینے رو هم چرب ڪردم و ماهے رو از مواد جدا ڪردم و روے سیب زمینے گذاشتم ، این ڪار فوق العاده است دیگه پوست زیرین ماهے به ڪف سینے نمے چسبه . بعد ماهے رو در فر 180 الے 200 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم . نیم ساعت ڪه از پخت گذاشت یه دونه لیموترش رو حلقه ڪردم و در فررو باز ڪردم و روے ماهے گذاشتم . بعد در فر روبستم . بعد از اون 15 دقیقه دیگه موند تا بپزه . پس مدت پخت 45 دقیقه است ڪه یک ربع آخر لیمو روش گذاشتم . از قبل نزاشتم تا تلخ نشه .
بعد ماهے رو از فر بیرون آوردم و توے دیس گذاشتم .
خوب اگه هم ڪه نخواین توے فر بپزین همونطورے ڪه گفتم مزه دار ڪنین و فقط روے گاز توے تابه با روغن سرخ ڪنین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوفله گوشت و گل کلم"
گل کلم 1 عدد
گوشت چرخکرده 500 گرم
میتونین مقداری از گوشت رو با سویای خیس کرده جایگزین کنین
من نصف گوشت میریزم و نصف سویا
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک فلفل و ادویه های دلخواه
سس بشامل :
شیر 2 پیمانه
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع و یا کره 4 تا 5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
دوستان برای مایه ی گوشت میتونین از سبزیجات دیگه هم استفاده کنین مثل قارچ ، ذرت ، هویج ، نخود فرنگی و غیره
گل کلم رو تکه تکه کنین و خوب بشورین
یک قابلمه آب رو به جوش بیارین و توش کمی نمک بریزین
وقتی آب به جوش اومد گل کلم هارو تکه تکه کنین بشورین و به قابلمه اضافه کنین و بزارین چند دقیقه بجوشن و نرم شن مراقب باشین له نشن همینکه نرم شن کافیه
حالا گل کلم هارو آبکش کنین و بگیرین زیر آب سرد که له نشه و بزارین کنار
مایه گوشت رو حاضر کنین
پیاز رو خرد کنین و کمی تفتش بدین وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کنین و کمی تفت بدین وقتی رنگش عوض شد ادویه هارو اضافه کنین و مرتب با شعله ملایم تفت بدین تا بپزه و کم کم آبش کشیده بشه و حسابی سرخ شه
و حالا رب گوجه رو اضافه کنین با مواد سرخ کنین بعد از سرخ شدن رب مقدار کمی آب به مواد اضافه کنین در تابه رو بزارین و اجازه بدین 20 دقیقه بمونه و خوب بپزه و جا بیفته
تو این فاصله سس بشامل رو حاضر میکنیم
آرد و روغن رو تو یه تابه کوچیک نچسب باهم تفت میدیم تا خامی آرد گرفته شه و کمی تغییر رنگ بده
سپس کم کم شیر رو اضافه کنید و با همزن مفتولی مرتب هم بزنین تا ارد گلوله نشه و به خوبی حل شه وقتی مواد یکدست شد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مرتب هم بزنین تا سس غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره وقتی به غلظت فرنی برسه سس حاضره
یه ظرف پیرکس و نشکن بردارین کفش رو کمی چرب کنین گل کلم ها و مایه گوشت رو اضافه کنین روش سس بشاملتون رو بریزین و در آخر کمی پنیر پیتزا اضافه کنین حالا
ظرف رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 تا 30 دقیقه بمونه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا
#پیتزا
سس بشامل :
✔1 کره 100گرم✔1.5 فنجان شیر نمک ✔1.5قاشق غذاخوری ارد
.ابتدا ارد را کمی تفت میدیم سپس زیر شعله خاموش کره 100گرم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کره ذوب شود بعد کم کم شیراضافه هم میزنیم تا گلوله نش بعد حرارت روشن میکنیم کم کم هم میزنیم تا غلیظ بش.سس اماده میتونین ادویه مثل فلفل اویشن اضافه کنید وکمی نمک(نکته اندازه ارد شیر باید یکی باش)
موادگوشتی:
✔ 200 گرم گوشت چرخ کرده ✔ 1 پیاز ✔یک بسته ماکارانی ✔ گوجه فرنگی ریز خرد شده ،✔ نمک و✔ فلفل را اضافه کرده و سپس فلفل سیاه نمکی را اضافه کنید .. پنیر سفید کننده را بین و بالاتر قرار دهید.✔پنیر پیتزا ب میزان لازم
خب ابتدا گوشت تفت داده و پیاز خرد شداضافه کنید و تفت دهید گوجه اصافه وتفت بدین و کمی تفت دادین ادویه اضافه کنید و رب گوجه سس گوشت اماده است
حالا بعد ابکشی ماکارانی (نصف بسته اینجا نیاز)ابتدا ان را در ظرف بریزیدپهن کنید پنیر پیتزا سس گوشت بعد سس بشامل بعد پنیر پیتزا در فر بزارید و بعد طلایی شدن اماده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ڪامل شیرینے نسڪافه اے
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به یڪشنبه 24فروردین خوشآمدید🌷
صبح هایمان بے شڪ
مے تواند زیباتر باشند،
اگر تنها دغدغه زندگیمان
مهربانے باشد،
جای دورے نمیرود،
ےڪ روز همین نزدیڪے ها
لبخندمان را چند برابر
پس خواهیم گرفت،
شاےد خیلے زیباتر
#سحر_رستگار
#صبح_بخیر🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک یخچالے هرمی
مواد لازم
براے ڪرم
1پاڪت خامه صبحانه(200ml)
2بسته پودر ڪرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاڪت حاوے 75 ڪرم است)
نڪته:به جاے ڪرم شانتے و خامه میتوانید نیم ڪیلو خامه قنادے فرم گرفته استفاده ڪنید
200گرم پنیر لبنه یا ماسڪارپونه یاخامه ای
1پاڪت وانیل(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪرے)
یک بسته بیسڪوییت پتے بور
طرز تهیه
براے ڪرم همه مواد به جز بیسڪوییت را با همزن برقے به اندازه 5 دقیقه بزنید.
در یک سطح صاف سلفون را باز ڪرده و یک ردیف بیسڪوییت چیده و یک لایه ڪرم روے بیسڪوییتها بزنید و صاف ڪنید و با این روش سه لایه بیسڪوییت بچینید و روے آنها خامه بمالید.
موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روے آنها ڪمے خامه بزنید.
مانند ویدئو به ڪمک سلفون دو طرف بیسڪوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا ڪیک به شڪل مثلث شود و با سلفون روے آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود .در آخر روے ڪیک بیسڪوییتے را با خامه باقے مانده پوشش دهید و با شڪلات آب شده و توت فرنگے تزیین ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر مالاگا
مواد لازم
يك ليوان شير
يك ليوان روغن مايع
نصف ليوان شكر
سه عدد تخم مرغ
دونيم ليوان آرد
يك ق م خوري وانيل
يك ق غ خوري بكينگ پودر
بايد كيك رواول اماده كنيد كافيه شكر وروغن وشير روباهمزن بزنيد تا يكدست بشه بعد تخم مرغ ها رواضافه كنيد وبازهم بزنيد تا كمي روشن بشه حالا مواد خشك رو كم كم اضافه كنيد وبا دور كم همزن بزنيد تا مخلوط بشه مواد كيك روتوقالب بريزين وبا دماي ١٧٥درجه بپزييد
مواد لازم كرم روي كيك
چهار ق غ خوري پودر نشاسته گل
چهارق غ خوري آرد
مقداركمي نمك
يك ق م خوري وانيل
سه عدد زرده تخم مرغ
يك سوم ليوان شكر
چهارليوان شير
تمام مواد گفته شده رو داخل قابلمه بريزيد ومخلوط كنيد بعد روي حرارت بزاريد تا پخته بشه وسفت بشه بعد كه ازروي حرارت برداشتين پودر خامه بهش كمي اصافه كنيد وبا همزن بادرجه تندش بزنيد تا فرم بگيره اگر پودر خامه نريزين شل ميشه كرم،حالا اين كرم رو روي كيك خنك شده بريزيد ويكدست كنيد، سپس موزها رو مثل تصوير روي كرم بزاريد وسس شكلاتي رو روش بريزيد براي درست كردن سس شكلاتي هم كافيه ٢٠٠گرم شكلات تخته اي تلخ رو با ٢٠٠گرم خامه صبحانه ويك چهارم ليوان شير روي حرارت غيرمستقيم باهم مخلوط كنيد ازكمي فندوق يا پسته خرد شده هم مي تونيد داخلش استفاده كنيد حالا اين سس رو كه ريختين روي موزها مي تونيد نيم ساعت تويخچال بزارين بعد سروكنيد اگر سس شكلاتي شما سفت بود كمي شير مي تونيد بهش اضافه كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_موز_و_شڪلات
این نون تخم مرغ نداره ، براے ڪسایے ڪه حساسیت به تخم مرغ و شیر هم دارن گزینه خوبیه 😊.
جای موز هم میوه دیگه مے تونین استفاده ڪنن مثلا سیب و ... .
ریختن چیپس شڪلات دل به خواهے هست ، میشه حتے داخلش ڪشمش ، گردو و انواع مغزیجات ریخته بشه .
من شڪر نریختم 🙂، فقط شڪر رو در ابتدا براے به عمل اوردن خمیر مایه استفاده ڪردم مے تونین شڪر بیشتر بریزین داخل خمیر.
موز 150 گرم (حدودا یک عدد بزرگ )
آرد سفید حدودا 250 تا 300 گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان)
ڪره 20 گرم
آب یا شیر ولرم 100 میلے (حدودا نصف لیوان )
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
چیپش شڪلاتے به میزان لازم
داخل آب ولرم یک قاشق مربا خورے شڪر ریهتم و بعد خمیر مایه رو اضافه ڪردم در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد . خمیر مایه فورے هست و اگر صد در صد از ڪیفیتش مطمین هستید مے تونین مستقیم داخلش بریزین و عمل نیارید این ڪه من همیشه میگم عمل بیارید این هست ڪه نهایتا ما توے خونه هفته اے یک الے دو بار بخوایم استفاده ڪنیم و از اینڪه سالم باشه و ڪیفیتش از بین نرفته باشه بهتره همیشه به عمل بیاریم .
موز رو با چاقو ریز خرد ڪردم . یه ڪم آب ایمو ترش روش ریختم تا سیاه نشه . ڪره و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه ڪردم . آرد رو ڪم ڪم اضافه ڪردم و خمیر رو ورز دادم چون موز داره یه ڪم چسبنده هست ارد تا جایے ریخته بشه ڪه چسبندگے ڪمتر بشه ، حواستون هم باشه ارد زیادے نونتون رو سفت مے ڪنه تا جایے ڪه بشه باهاش ڪار ڪرد ارد اضافه بشه چیپس شڪلات رو هم اضافه ڪردم .
بعد داخل ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم تا یک ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پف خمیر روبا ورز دادن گرفتم . داخل قالب لوف ڪفش ڪاغذ روغنے انداختم و پهن ڪردم . مے تونین هر طور خم بخواید درست ڪنین و شڪل بدین و بدون قالب هم حتے درست ڪنید .
باز روش رو پوشوندم و حدودا 25 دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
رومال هم دل به خواهے هست مے تونین نزنین ،من ڪمے زعفران و زرده تخم مرغ رو جزیے رومال زدم . سایز قالبم 10 در 30 هست .
فر از یک ربع قبل روشن ڪردم داخل فر 190 درجه حدودا 25 دقیقه در طبقه وسط بمونه .
چون موز خودش مرطوبه نیازے هم به طرف حاوے اب داخل فر براے ایجاد رطوبت هم نیست .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مگنولیا دو رنگ
مواد لازم:
1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلے 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شڪر
4 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 پنس نمک (مقدار خیلے ڪم ، نوک قاشق چاے خوری)
1 قاشق غذاخورے سرپر ڪره
1 قوطے خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاڪت وانیل شڪری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چاے خورے وانیل ایرانی)
160 گرم مخلوط شڪلات تلخ و شیرے براے نصف مگنولیا
طرز تهیه:
شےر را داخل قابلمه اے بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شڪر و نمک را به شیر اضافه ڪنید و با همزن دستے خوب هم بزنید سپس روے اجاق در حالیڪه مدام با همزن دستے هم میزنید بپزید. وقتے جوشید اجاق را خاموش ڪنید در این مرحله چون گرم است ڪمے آبڪے است ولے وقتے در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینڪه از روے اجاق برداشتید ڪره و وانیل را اضافه ڪنید و با همزن دستے هم بزنید تا ڪره آب شود سپس خامه را اضافه ڪنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم ڪنید به یڪے شڪلات اضافه ڪنید و هم بزنید تا شڪلات حل شود(میتوانےد بدون اضافه ڪردن شڪلات و تک رنگ درست ڪنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شڪلاتے درست ڪنید)
بیسڪوییت لیدے فینگر را در شیر خیس ڪنید و ڪف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسڪوییت ڪه نصف ڪردید بذارید (میتوانےد از تڪه هاے ڪیک یا بیسڪوییت هم استفاده ڪنید) سپس مگنولیا سفید و شڪلاتے را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسڪوییت لیدے فینگر بذارید. روے مگنولیا را با شڪلات تزیین ڪنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سبزے پلو با ماهے 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪوڪی👆🏻👆🏻
(با طعم شڪلات و گردو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان ڪنجدی👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فینگرفود
#پیتزا_قیفی
نونش واقعا نرم وخوش طعمه فقط پیچیدن خمیر دورقیفها باید خیلے باحوصله باشه ونوارخمیریتون درهمه قسمتها یک اندازه ،تابعدازپخت شڪل نون قیفها یڪدست ویڪنواخت باشند،موقع پیچیدن هم بهتره یه ڪم فاصله بین رولها باشه ،چون نونها داخل فرپف مے ڪنن واگرخیلے روے هم قرارگرفته باشند شڪل نامنظمے پیدا مے ڪنند اول یڪے رول ڪنید بزارین داخل فر. اگرخوب بود بقیه را هم به همون اندازه بزنید اگرم شڪلشون بهم ریخته بود دیگه نسبت به قبلے نازڪتریاضخیمترش ڪنیدولے روش بهتروراحتترش اینه ڪه باوردنه خمیرراناازک پهن ڪنید حدودنیم سانت، نوارے برش بزنید ونوارها رادورقیف رول ڪنید،قیفها راهم ازلوازم قنادے بگیرین،هم سایزبزرگ داره هم ڪوچیڪ،یابافویلهای ضخیم خودتون درست ڪنید،خمیرها راتاانتهاے قیف هم رول نڪنید دوسانت انتهایے خالے باشه،
قیفهای اماده شده نبایددرمجاورت هوابمونن،پس حتما تاقبل ازرفتن داخل فر_اگرطول میڪشه_روشون رابانایلون بپوشونین چون اگرخمیرها هوابخورندوخشک شوندداخل فرترک میخورند
ِ
موادپیتزارااماده ڪنید به دلخواه هرموادے دوست داشتید بریزید،من از مخلوط یک عددپیازنگینے تفت داده شده +گوشت مرغ+فلفل دلمه اے نگینے خردشده +ڪمے ڪوڪتل نگینی+قارچ خردشده،نمڪ،فلفل ،اویشن وزردچوبه استفاده ڪردم ڪه درنهایت داخل موادش هم پنیرپیتزاریختم وپنیرڪه اب شد وموادهنوزداغ بود داخل نانها رابابرس ڪمے رب زدم وازموادپرڪردم،درنهاےت برروے مواد دوباره ڪمے پنیرپیتزاریختم وگوجه گیلاسے گذاشتم وهمه نانهارابصورت ایستاده وفشرده به هم ،داخل ظرفے چیدم وفقط اینباردرحد اب شدن پنیرگریل ڪردم،
اےن نونها رامے تونین باهرموادے پرڪنید مثل الویه و......
ووقتی ازفرخارج ڪردین وهنوزڪمے دمادارنداونها راداخل نایلون بچینید تابابخار،نرم بمونن بعد داخل یک نایلون دیگه خوب بپیچونین ونگهدارے ڪنید ڪاملا نرم میمونن،
*قیفها را موقع گذاشتن داخل فر هم میشه بصورت ایستاده در فرگذاشت وهم اینڪه برروے سینے اے ڪه ڪاغذروغنے پهن شده چیدوفقط رویه اون رارومال ڪرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک خرما و گردو
عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینے پزی
قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله ڪم تا گرم بشه و مثل فر عمل ڪنه
مواد لازم
آرد دولیوان ونیم
شڪر یک لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پگینک پودر یک قاشق سوپ خورے سرصاف
وانیل ڪمے
نمک یک پنس
گردو 10 عدد
خرما 10 عدد
خرما و گردو رو جورے خرد ڪنید ڪه زیر دندون بیاد وڪمے با آرد آغشته ڪنید ڪه ته نشین نشه.
تخم مرغ را با وانیل و شڪر بزنید تا پف ڪنه وڪشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط ڪردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر ڪه چند بار الک شدن بهش اضافه میڪنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو ڪه به آرد آغشته ڪردیم اضافه میڪنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشے شده میریزیم
ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته ڪیک نسوزه قالب ڪیک رو به ارومے بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود 50 تا 60 دقیقه طول میڪشه تا ڪیک پخته بشه اگه در قابلمه ڪیپه دم ڪنے نمیخواد اگه ڪیپ نیست حتما دم ڪنے بزارید.
اےن ڪیک تو فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه
قالب 20 در 30 ڪافیه
از هر نوع قالبے میتونید استفاده ڪنید اگه ڪف قالبتون صافه وبدون شیار ڪاغذ روغنے بندازید
فر حتما از قبل گرم بشه
این ڪیک تو ماهے تابه دو طرفه هم درست میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان
مواد لازم
گوشت چرخڪرده 250 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
بادمجان قلمے و ڪشیده 5 تا 6 عدد
پوره گوجه فرنگے 400 میلے لیتر
پیاز ڪوچک نگینے خرد شده 1 عدد
نمڪف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
خلال چوبے و گوجه گیلاسے به میزان لازم
طرز تهیه
براے تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمے بلند و ڪشیده استفاده ڪنیم و دلیلش هم این هست ڪه باید بادمجان ها رو به صورت نوارے برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع ڪار بعد از شستشوے بادمجان ها اون ها رو از طول برش مے زنیم به صورتے ڪه ضخامت ورقه هاے بادمجان حدودا تا 4 میلے متر باشه. بادمجان رو پوست نمے ڪنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد.
سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتے 20 تا 30 دقیقه اے با اون ها مے گیریم و توے این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگے از بادمجان خارج میشه ڪه باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبڪشے و خشک ڪنیم.
در این فاصله گوشت چرخڪرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه ڪمے پودر سیر داخل یک ڪاسه مے ریزیم و خیلے خوب با هم مخلوط ڪرده و ورز مے دیم.
سپس گلوله هاے به اندازه یک گردوے ڪوچیک از گوشت جدا ڪرده و به صورت ڪوفته قلقلے فرمش میدیم
ورقه هاے بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ مے ڪنیم. حالا دو تا از ورقه هاے بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روے تخته ڪارمون قرار میدیم.
ےڪ عدد از ڪوفته قلقلیمون رو در مرڪز بعلاوه قرار مے دیم.
حالا یڪے در میون، ورقه هاے بادمجان رو روے مرڪز ڪوفته قلقلے قرار میدیم.
وقتی ورقه ها رو جمع ڪردیم، یک عدد گوجه گیلاسے رو روے بادمجان قرار مے دیم و یک عدد خلال چوبے رو توے بقچه بادمجانمون فرو مے ڪنیم تا فیڪس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده مے ڪنیم.
پیاز ڪوچیڪے رو ڪه داشتیم به صورت نگینے خرد مے ڪنیم و بعد همراه با روغن تفت مے دیم تا ڪمے سبک و طلایے رنگ بشه
حالا پوره گوجه فرنگے رو به پیاز هاے در حال تفت داده شدن اضافه مے ڪنیم.
وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و ڪمے ابش ڪشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میڪنیم. اگر گوجه هاے شما، خیلے رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے هم استفاده ڪنین تا سس خوش رنگ ترے داشته باشین.
حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگے میرسه. بعد از اینڪه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روے ظرف رو فویل بگیرید و براے 45 تا 50 دقیقه در دماے 180 درجه در فر قرار بدید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛