#ویفر_شڪلاتے
مواد لازم:
2 عدد نان میڪادو یا بستنے
مواد میانے :
250تا300 گرم بیسڪویت پتے پور
1لیوان آب (ےا پیمانه قنادے)
1 لیوان شڪر
200 گرم ڪره
250 گرم شڪلات تیره
1 استڪان پسته(دلخواه)
5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده
چند عدد گردو خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا سس شڪلاتے رو آماده ڪنید.
آب وشڪر را در ظرف بریزید وبزارید روے حرارت تا آب بجوشد وشڪر حل شود وظرف را از روے حرارت بردارید وڪره وشڪلات را اضافه ڪنید وبا قاشق چوبے مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود.
در یک ڪاسه گود ، بیسڪویت ها را به تڪه هاے بزرگ خرد ڪنید ، سس شڪلات را روے آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط ڪنيد .
ےڪ ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یڪسان با ڪاردک پهن ڪنید(میتونےد از رینگ هم استفاده ڪنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روے مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روے نانها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد.
بزارےد تا یڪشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایے ڪنید
ڪامتون شیرین
از شڪلات با ڪیفیت استفاده ڪنید. براے جسم سنگین سعے ڪنید اندازه خود نان باشه تا یڪنواخت فشرده شود.
از جسم زیاد سنگین استفاده نڪنید چون باعث میشه نان میڪادو خرد شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسڪویت_خرمایی
براے این بیسڪویت خوشمزه احتیاج داریم به
حدود دومشت پر خرما را بدون هسته ڪنید وروے بخار اب بذارید با در بسته تا ڪاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یڪدست بشه
سه تا تخم مرغ را با ڪمے وانیل بزنید تا پف ڪنه بعد سه چهارم لیوان شڪر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وڪمے مخلوط ڪنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادے با نصف قاشق جایخورے پودر هل را اضافه ومخلوط ڪنید ارد میزان دقیقے تداره ڪم ڪم اضافه ڪنید با یک قاشق مرباخورے بیڪنبک پودر ومخلوط ڪنید تا جایے ارد اضافه ڪنید ڪه خمیرے لطیف وبدست نچسبد ڪلا این خمیر خیلے نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را ڪاغذ روغنے بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب ڪنید نصف خمیر را ڪف تابه باز ڪنید خرما را روش باز ڪنید ومجددا باقے خمیر را باز ڪنید وڪنجد بپاشید وروے حرارت متوسط روبه ڪم با شعله پخش ڪن بذارید حدود یک ساعت وقتے طلایے شد تابه را برگردونید تا روے بیسڪویت هم طلایے بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید
توے ظرف در دار تا یڪماه توے یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه
توے فر خواستید درست ڪنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبے 45تا 60دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_ڪشڪ
مواد لازم:
سبزی_آش : ۵۰۰ گرم
نخود : ۱ پیمانه
لوبیا : ۱ پیمانه
برنج : ۱ پیمانه (نےم دانه یا شڪسته)
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه
بلغورجو : ۱/۳ پیمانه
سیب_زمینے : ۲ عدد متوسط
پیاز : ۲ عدد متوسط
سیر : ۲ گوله
ڪشک : ۱ ڪیلوگرم
ادویه : ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری
فلفل : ۱ قاشق مرباخوری
نعناع : ۳ قاشق مرباخوری
نمک : به مقدار لازم
مواد سبزے آش: گشنیز جعفرے تره سیرسبز و اسفناج
طرز تهیه:
نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار مے دهیم.
مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم مے پزیم موقع جوش آمدن شعله را ڪم ڪنید و درب قابلمه را ڪامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!!
در داخل قابلمه بزرگتر و اصلے سبزے آش را به همراه سیب زمینے نگینے خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب مے پزیم صبر مے ڪنیم تا سیب زمینے و عدس ڪامل بپزد حال ڪشک را ڪه با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهاے پخته شده اضافه مے ڪنیم و یک ساعت دیگر براے پخت ڪامل آش صبر مے ڪنیم.
پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از ڪمے سبک شدن سیر را اضافه مے ڪنیم بعد طلایے شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه مے ڪنیم و براے ۲۰-۱۰ ثانیه هم مے زنیم و به آش اضافه مے ڪنیم
نڪات:
مقدار نمک بستگے به شورے ڪشک داره اگه ڪشک شما شور هست نمک اضافه نڪنید.
موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینڪه حتما قبل اضافه ڪردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد.
قبل اضافه ڪردن ڪشک سیب زمینے و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه ڪردن ڪشک نمے پزه
در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !!
و در آخر اینڪه این مقدار مواد براے ده نفر ڪافیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪرم پنیری
مواد لازم
پنیر خامه اے یا ماسڪارپونه ۱۲۰ گرم
۱۵ گرم پودر ژلاتین (ےا یک بسته ژله با طعم دلخواه ترجیحا طعم ملایمے داشته باشه)
۲۰۰ گرم شیر
۲۴۰ گرم خامه قنادی
۸۰ گرم ڪرمفیل
طرز تهیه
اول در یک ظرف خامه رو اونقدر مے زنیم ڪه فرم بگیره لازم نیست خیلے سفت بشه
در یک ڪاسه شیر و پودر ژلاتین یا پودر ژله رو باهم مخلوط مے ڪنیم و به روش بن مارے حرارت مے دیم تا ذرات ژله حل بشه مراقب باشید شیر اصلا نجوشه
در یک ڪاسه ے دیگه پنیر خامه اے و ڪرمفیل رو اونقدر مے زنیم تا سبک بشه.
مخلوط پنیرے رو به خامه اضافه و خوب مخلوط مے ڪنیم
مخلوط شیر و ژلاتین رو بعد از خنک شده روے ڪرم پنیرے مے ریزیم (از صافے رد مے ڪنیم) و در حد مخلوط شدن با دور ڪند همزن مے زنیم
ڪف یک قالب رو سلفون مے ڪشیم و مواد رو داخلش مے ریزیم
یا ڪف قالب پلاستیڪے یا سیلیڪونے رو همه جاشو چرب مے ڪنیم و مواد رو داخلش مے ریزیم اگر ظرفتون رو چرب نڪنید خیلے خیلے به سختے درمیاد
در اخر به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بذارید
مے تونید فقط از پودر ژلاتین استفاده ڪنید ڪه اینطوریم خیلے خیلے خوشمزس مے تونید از تڪه هاے میوه هم استفاده ڪنید مثل توت فرنگے و هلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ڪباب چوبے در فر
مواد لازم: .
30تکه جوجه
زعفران به میزان لازم
2قاشق غذاخورے ماست
1قاشق غذاخورے آبلیمو
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم .
ادویه تندورے و پاپریڪا به میزان لازم (البته به دلخواه)
1عدد پیاز
قارچ به میزان لازم
سب زمینے 10عدد
سیخ چوبے به تعداد نیاز .
طرز تهیه: .
مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته ڪنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه ڪنید و 1ساعت بذارید ڪه مزه دار و نرم بشه .
بعد ڪف سینے فر رو با روغن چرب ڪنید و مرغ هارو به سیخ چوبے بزنید و روے سینے بذارید و قارچ ها رو هم اضافه ڪنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید .
سینے دیگه فر رو چرب ڪنید و سیب زمینے و ڪه بانمک و فلفل و ادویه تندورے ڪه مزه دار ڪردیم و بریزید.و در طبقه اول فر قرار بدید .
با درجه210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میڪنه و ممڪنه زمانش ڪم یا زیاد بشه🕐 . البته توے تابه هم میشه درست ڪرد.😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ"
ماڪارونے شڪل دار 1 بسته
سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده
فلفل دلمه اے سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد
رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے
روغن براے سرخ ڪردن
نمک و فلفل
جعفرے تازه 1 دسته
اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین
ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه
سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد
فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین
وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین
خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته
حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه
وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قطاب_يزدي
مواد لازم:
آب 40 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
تخم مرغ یک عدد
ماست 180 گرم سفت وشیرین
ارد ۵۰۰ تا ۵۵۰گرم شاید ڪمے بیشتر حتما آرد شیرینے پزے باشه آرد نانوایے استفاده نڪنید
وانیل نوک قاشق چایخورے
روغن مایع ۴۰ گرم روغن جامد آب ڪرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب ڪنید )
نمڪ نصف قاشق چایخورے
مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوے خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده ڪردم
هل ساییده شده مقدارے
پودر قند ۱۵۰گرم یا یک دوم پیمانه
گلاب ته استڪان
روغن مایع براے سرخ ڪردن وپودر قند براے روے قطابها
درست ڪردن خمیر
همه مواد جز آرد داخل ڪاسه میریزیم وبا همزن برقے ویا دستے میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یڪدفعه اضافه ڪرده حتما صد گرم از آرد رو ڪنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خورے آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگے داره ڪم ڪم آرد رو اضافه ڪنید تا خمیر نرم ولطیفے بدست میآید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهاے خمیر استفاده ڪنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با ڪف دست خمیر رو جمع ڪنید
مواد داخل قطاب رو آماده ڪنید مواد داخل قطاب سلیقه اے هست از هرموادے میتونید استفاده ڪنید
مواد داخل قطاب خمیرے نباید باشه باید پودرے باشه
خمیر نیازے به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدے همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانے خمیر بزارید وخمیر رو جمع ڪنید روغنے مایعے ڪه قطاب رو توش سرخ میڪنید حتمااااااا داغ باشه لبه هاے رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ ڪردن از هم باز نشن وقتے ڪه سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه
این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه ڪه رو سینیه
به جاے پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 .
مواد لازم :
(برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ )
زعفران آب شده
ادویه نمڪ.فلفل.پودرسیر.زردچوبه
هویج وپیاز
ماست خامه اے
یک قاشق آبلیموے تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست )
گلاب یک قاشق.غ
زرشک
دارچین
نصف لیوان ڪره آب شده یا روغن
ماست خامه اے یا چڪیده سه قاشق.غ
دوعدد بادمجان سرخ شده
طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه اے ڪنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافے بریزید و سرخ ڪنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین ڪاملا بپزه و ریش ریش ڪنید بعد توے تابه تفت بدین مقدارے دارچین اضافه ڪنید وزرشک رو اضافه ڪنید ڪمے تفت خورد شعله رو خاموش ڪنید برنج یڪم دون تر آبڪش ڪنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چڪیده یا خامه اے و ڪره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبڪش شده رو اضافه ڪنید (برای اینڪه تخم مرغ بوے زهم نده برنج رو بزارین ڪاملا سرد شه بعد به مواد اضافه ڪنید )برای اینڪه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابے داغ ڪه شد موادتون رو بریزید و صاف ڪنید ڪف قابلمه بعد مواد مرغے رو جورے بریزین ڪه تقریبا وسط باشع ڪه لایه هاے برنجے بچسبه بهم لایه بعدے باز برنج ماستے و در آخر یڪم برنج زعفرانے ساده ومقدارڪمے روغن وبزارین نیم ساعت با شعله ڪم روے شعله پخش ڪن دم بڪشه .قبل اینڪه قابلمه رو برگردونید بزارین دمے ڪه روشه یه ذره عرق ڪنه 🤪بعد تڪونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل فسنجون 👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صبح زیبا🌸
اميد و تندرستے
مهمان وجودتان
سفره تان گسترده 🌸
روزيتان افــــزون
و دلتان گرم بـــه
حضور حضرت دوست🌸
ڪه هرچه داريم ازاوست
ســلام صبح قشنگتووون بخیر🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_جو
🍲🌾🍗🍋🍅
مواد لازم:
جو پوست ڪنده: ۱ پیمانه
مرغ: ۱/۲ یک سینه
پیاز: ۳ عدد
هویج: ۲ عدد
لیموترش: ۱ عدد
جعفرے تازه: ۴ قاشق غذاخوری
آردگندم: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگے: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
جو پوست ڪنده را از روز قبل داخل آب سرد خیس مے ڪنیم.
هوےج و پیاز ها را بصورت نگینے ریز مے ڪنیم.
سینه مرغ را همراه با یک پیاز ریز شده و ڪمے روغن تفت مے دهیم، پس از تغییر رنگ مرغ، هویج ریز شده را اضافه و تفت مے دهیم، جو را به همراه مقدارے آب ریخته و با شعله ملایم غذا را مے پزیم، پس از حدود دو ساعت و پخته شدن مرغ ها، آنها را درآورده و ریش ریش مے ڪنیم و داخل سوپ مے ریزیم.
دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن سرخ مے ڪنیم، پس از ڪمے طلایے شدن پیاز ها، رب گوجه فرنگے، زردچوبه، فلفل سیاه، آرد و عصاره مرغ را ریخته، تفت داده و هم مے زنیم و داخل سوپ مے ریزیم.
پس از جا افتادن سوپ، نمک، آبلیموترش و جعفرے ریزشده را ریخته و هم مے زنیم.
نوش جان 😄😍
نڪات:
جو را از روز قبل داخل آب سرد ریخته و آب آن را چند بار عوض ڪنید تا مدت زمان پخت جو ڪمتر شود
به جاے جو پوست ڪنده مے توانید از جو پرک استفاده ڪنید ڪه نیاز به خیس ڪردن ندارد.
هوےج را بصورت نگینے درشت ریز ڪنید تا وا نرود.
برای غلظت سوپ مے توانید در ابتدا یک مشت رشته سوپے به آن اضافه ڪنید.
در صورت نداشتن جعفرے تازه از جعفرے خشک استفاده ڪنید.
میزان غلظت سوپ بستگے به ذائقه شما داره و مے توانید با آب جوش آن را تنظیم ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوشفیل
مواد لازم:
زرده ے تخم مرغ...... دوعدد
شیر...... نصف لیوان دسته دار فرانسوے یا نصف پ
بڪینگ پودر.....ےڪ ق مرباخورے ڪاملا سرصاف
#شربت_بار یا عسل.......ےڪ ق غ
روغن مایع........ےڪ ق غ
ارد سفید....... به میزان لازم
اول زرده و شربت بار و روغن رو باهم مخلوط ڪنید
شیر رو بهش اضافه و مخلوط ڪنید
یک پ ارد رو با بڪینگ پودر مخلوط ڪنید و بهش اضافه و خوب مخلوط ڪنید
حالا هر بار یک قاشق ارد بهش اضافه ڪنید مخلوط ڪنید ، وقتے ک خمیر شڪل گرفت،روی میز آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید، تا زمانے زیرش آرد بپاشید و ورز بدین ک خمیر بدستتون و به میز نچسبه مواظب باشید آرد زیادے به خوردش ندین چون باعث سفت شدن گوشفیل میشه
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم و میزاریمش تو یه نایلون و دو ساعت استراحت میدیم
بعداز دوساعت میبینید ک خمیرحسابے نرم و لطیف شده
از خمیر گلوله ڪوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه مطابق فیل بازش ڪنید ،تا اونحا ڪه میتونید نازک باشه سپس مطابق فیلم وسطشو جمع ڪنید و برش بدین و در روغن داغ بندازید،
درتابه باید حدود یک بند انگشت روغن بریزید ،گوشفےل باید در روغن شناور باشه و بزارید روغن با حرارت متوسط داغ بشه و گوشفیل رو در روغن داغ بندازید
یک طرف ک سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
سپس سے چهل ثانیه در شربت ولرم بذارید بعدش درصافے بزارید شربت اضافیش بره
من براے شربت این گوشفیل گلوڪز نریختم و بجاش عسل ریختم و همونطور ڪه میبینید گوشفیلا خیلے براق شدن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوفته برنجی
مواد لازم :👇
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
گوشت چرخ ڪرده ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج ڪمے زنده ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شوید ۴ قاشق غذاخورے
مرزه ۴ قاشق غذاخورے
ترخون ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۵ چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
براے سس :
پیاز بزرگ نگینے خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگے ۳ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ۵ لیوان
دستور تهیه :👇
پیاز رو رنده میڪنیم و گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه میڪنیم ،برنج و لپه و سبزے ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میڪنیم
و حسابیییے یعنے حسابے ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابے یه ڪاسه آب میزاریم ڪنار دستمون و توپ هاے یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
.
برای تهیه سس :
پیاز بزرگ رو نگینے خرد میڪنیم وقتے ڪمے طلایے شد زردچوبه رو اضافه میڪنیم و بعد از ڪمے تفت رب گوجه فرنگے و نمک و فلفل رو اضافه ڪرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدے باشه ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره.
بعد از اینڪه آب جوش اومد میتونیم ڪوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو ڪم میڪنیم و میزاریم
در حدود ۱ ساعت بپزد.
میتونےن ڪوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قيمه بادمجون🍲🍆
مواد لازم
پياز ١عدد
بادمجون ٦ عدد
آب ٦ ليوان
لپه ريز ١٥٠ گرم
رب ١ و نيم قاشق غ خ
گوشت گوسفندي ٣٥٠ گرم
فلفل سياه ١ قاشق چ خ
زرد چوبه ١ قاشق چ خ
نمك ١ قاشق مربا خوري
ليمو عماني ٢ عدد
زعفرون دم كرده ٣ قاشق غ خ
دارچين ١ قاشق چ خ .
.
اول بايد بگم لپه رو ١٢ ساعت خيس كردم,پياز و تفت بدين گوشت رو اضافه كنيد بعد از تغيير رنگ ادويه خا رو اضافه كنيد ،بعد لپه خيس خورده رو با آب گرم بجوشونيد ( ٥ الي ٧ دقيقه ) بعد با آب گرم ابكش كنيد،لپه رو اضافه كنيد تفت بدين بعد رب رو تفت بدين آب رو اضافه كنيد حرارت رو سوزني كنيد تا لپه پخت نمك رو اضافه كنيد بعد ليمو عماني رو ٢٠ دقيقه با آب گرم خيس بدين اون رو هم اضافه كنيددر ظرف و بزاريد خورش جا افتاد زعفرون و دارچين اضافه كنيد،بعد بادمجون ٢ ساعت تو نمك بخوابونيد با دستمال خشكش كنيد سرخش كنيد به خورش اضافه كنيد ،١٠ دقيقه با خورش قل بزنه و آماده است😉👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پنجره اے
نشاسته گل ۷۵ گرم
گلاب ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۵ عدد
آرد برنج الک شده ۲ قاشق سوپ خوری
آرد سفید قنادے (الڪ شده) ۷۵ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ ڪردن) به مقدار لازم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱/۴ قاشق چاے خوری
پودر پسته به دلخواه براے تزئین
اول نشاسته و گلاب را در ظرفے بریزید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید، اما زیاد شل نشود.
بعد تخم مرغ را به آن بیافزایید و با همزن دستے هم بزنید تا یڪدست شود.
حالا آرد برنج و آرد نول را در ظرفے مخلوط و دوبار الک ڪنید سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید. اگر خمیر سفت بود چند قاشق شیر اضافه ڪنین خمیر را از صافے رد ڪنید
تا گلوله در مواد باقے نماند و بگذارید به مدت یک ساعت در دماے محیط بماند تا استراحت ڪند.
حالا مقدار زیادے روغن در قابلمه اے ڪوچک بریزید و روي حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس قالب مخصوص نان پنجره اے را در آن فرو ڪنید. زمانے ڪه قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج ڪرده، در مایه فرو ببرید (تا حدي ڪه مایه تا لبه قالب را بگیرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو ڪنید و آن را تڪان دهید تا از قالب جدا شود.
هر از گاهے مواد را هم بزنید تا ته نشین نشود و یڪدست باقے بماند پس از اینڪه هر دو طرف نان ها طلایے رنگ شدند، آن ها را از روغن بیرون آورید، روي حوله ڪاغذے قرار دهید تا روغن اضافے آن ها گرفته شده و ڪاملاً سرد شود.
نان ها را در ظرف مورد نظر بچینید. پودر قند، هل و پودر پسته را در ظرفے بریزید و هم بزنید تا ڪاملاً با یڪدیگر مخلوط شوند سپس آن را روے نان ها بپاشید و سرو ڪنید.
ےا اگر دوست داشتین شهد یا شربت شیرین حاضر ڪنین و جاے پودر قند در حد چند ثانیه نان پنجره اے هارو بزنین تو شهد دربیارین
نڪته : اگر گرم شدن قالب بیش از حد باشد، مایه بلافاصله از قالب جدا مے شود و اگر ڪمتر از حد لازم گرم شود، مایه به قالب نمے چسبد.
نشاسته این شیرینے، حتماً باید نشاسته گل باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛