eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی آبپز 4 عدد متوسط تخم مرغ 3تا 4 عدد نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(2قاشق چایخوری) پودر پیاز یا سیر به دلخواه سبزی کوکو 500 گرم تخم مرغ 4 تا 5 عدد آرد 2 قاشق غذاخوری برای پیوستگی کوکو و تمیز برش خوردن ارد اضافه میکنیم نمک و فلفل و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده(به دلخواه) زردچوبه (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی در زمان سرخ شدن اضافه میشود) زرشک و گردوی نگینی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه) سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه کوکو سیب زمینی برای کوکو دورنگ باید کمی شل تر از حالت معمولی باشد. مواد کوکو سیب زمینی را کف تابه یا ظرف فر که چرب کردید بریزید و یکنواخت صاف کنید. تابه را روی گاز با حرارت ماوسط قرار دهید تا کمی نیم بند شود. میتوانید در فر 180 درجه قرار دهید و گاهی چک کنید هر وقت روی کوکو نیم بند شد از فر خارج کنید. در این فاصله مواد کوکو سبزی را آماده کنید. ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید. گردو و زرشک را در صورت تمایل بیفزایید. حالا مایه کوکو سبزی را روی کوکو سیب زمینی نیم بند پخش کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکو معزپخت شود. برای پخت کوکو روی گاز حتما صبر کنید تا روغن داخل تابه خوب داغ بشه بعد مواد کوکو سیب زمینی رو توی تابه پهن کنید. اگر روی گاز کوکو را میپزید ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی کمی پف کرده و وقتی کوکو خودش را گرفت در تابه را باز کنید. حتما حرارت متوسط باشد تا وسط کوکو مغزپخت شود. بعد از اینکه کوکو پخت آنرا برش زده و برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. اگر تابه را در فر قرار میدهید نیازی به پوشاندن روی تابه نیست...حرارت 180 درجه تا زمانی که خلال دندان از داخل کوکو تمیز خارج شده و دور کوکو طلایی شود. این مواد برای تابه گرد با قطر 30 سانت یا مستطیل 20×30مناسب است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده تخم مرغ 2 عدد میتونید زرده رو حذف ڪنید ولے با زرده دسر ڪرمے تر و لطیف تر و خوش طعم تر میشه وانیل 1/4 قاشق چایخوری(برای افزودن به زرده ها) شکر 1/2 پیمانه من شڪر رو ڪمتر ریختم شیر 2 و 2/3 پیمانه نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخورے سرپُر از نشاسته معمولے استفاده نڪنید چون ممڪنه طعم نشاسته در دسر مشخص بشه نشاسته ذرت پودر سفید رنگے هست ڪه میتونید از لوازم قنادے تهیه ڪنید. پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخورے سرپُر آب 1/4 پیمانه خامه صبحانه یا قنادے فرم گرفته 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) وانےل براے طعم دهے دسر 1/4 قاشق چایخوری میتوانید از 2 قاشق گلاب یا انواع اسانس به دلخواه و متناسب با بستنے انتخابے استفاده ڪنید. بستنی 150 گرم(حدود 3/4 پیمانه بستنے آب شده در دماے محیط) از بستنے با طعم هاے مختلف مثل. بستنے زعفرانی،بستنی میوه ای،شڪلاتی ،نسڪافه یا وانیلے براے داخل دسر میتونید استفاده ڪنید. رنگ خوراڪے ژله اے ڪمے (به دلخواه) نصف بسته پودر ژله(به دلخواه) +2/3 لیوان آب جوش حل ڪنید. کف قالب را با دستمال آغشته به روغن مایع چرب ڪنید و ژله در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. در ظرفے زرده ها+وانیل+شڪر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا ڪرم رنگ و روشن شود. نشاسته ذرت را در ڪمے از شیر حل ڪنید. بقےه شیر+نشاسته حل شده در شیر+مخلوط زرده و شڪر را در قابلمه روے حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا غلیظ شده و رد قاشق روے آن بماند. سپس بستنے آب شده در دماے محیط را اضافه و حرارت را خاموش ڪنید. پودر ژلاتین+1/4 پیمانه آب را مخلوط و روے بخار ڪتری(بن مارے) قرار دهید تا ژلاتین حل شود و به همراه وانیل+خامه(به دلخواه)به محتویات قابلمه اضافه و مخلوط ڪنید. به دلخواه ڪمے رنگ خوراڪے اضافه ڪنید صبر ڪنید تا مواد ولرم شودو چون مواد سریع رویه میبندد در این فاصله مدام هم بزنیو تا خنک شود یا روے سطح ڪرم ڪیسه فریز بیندازید تا در حین خنک شدن مواد رویه نبنند. مواد ولرم را در قالب روے ژله نیم بند ریخته و 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اےن دسر به راحتے از قالب جدا میشه ڪافیه دورتا دور اون رو از دیواره قالب جدا و به راحتے در ظرف سرو برگردانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه قاشقی براے حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) آرد سفید ۵۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) وانےل ۱/۴ ق چ بیڪینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران به دلخواه براے شربت : شڪر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ براے تهیه شربت آب و شڪر رو روے حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شڪر حل بشه . قاشق و چیزے نزنین تا همین طورے روے حرارت بمونه و شڪر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه ڪنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توے یه ڪاسه اے تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستے زدم . بیڪینگ پودر و ماست رو با هم ترڪیب و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد رو هم الک ڪردم و ریختم و مخلوط ڪردم . اگر خواستید مے تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . تابه اے رو روے حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ ڪردم روے حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافے ریختم . خاگینه ها وقتے از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلے سرد نباشه) انداختم . دماے شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینڪه خاگینه تون نرم خیلے نشه . اگه مثل من خیلے شیرین ڪلا دوست ندارین یه ڪم ڪه موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه . ےه عده ممڪنه به جاے شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده ڪنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شڪل دوست دارم البته ڪلا اهل شیرینے جات نیستم . اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالے بے مزه است و مزه اے نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹آب: دو پیمانه 🔹شیر: دو لیتر 🔹برنج: یک و یک دوم پیمانه 🔹چوب دارچین: یک عدد 🔹نمک: یک چهارم قاشق چای‌خورے 🔹پوست پرتقال (خرد شده): یک عدد 🔹پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق سوپ‌خورے 🔹پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپ‌خورے 🔹شڪر: یک پیمانه 🔹وانیل: دو قاشق چای‌خورے 🔹پودر ژلاتین: چهارده گرم ♨️طرز تهیه: شےر و آب را در ظرف مناسبے روے حرارت قرار دهید تا گرم شوند. برنج، چوب دارچین، نمک، پوست پرتقال خرد شده، پوست رنده شده لیمو ترش و پوست رنده شده پرتقال و شڪر را اضافه ڪرده و به خوبے مخلوط ڪنید. وانےل را اضافه ڪنید و اجازه دهید مواد روے حرارت بپزند تا برنج نرم شود. سپس ظرف را از روے حرارت بردارید و پودر ژلاتین را در مقدار ڪمے آب حل ڪرده و به مواد اضافه و مخلوط ڪنید. مواد را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس ژله را از قالب درآورید و با چوب دارچین و برش‌هاے لیمو تزئین و سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمه های خوشمزه😍😍 مواد لازم : خمیر پیتزا یا پیراشکی سس کچاب یا رب چهار قاشق گوجه دو عدد _فلفل ۱۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم ذرت ۱۰۰ گرم سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) . پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید 😉 پ.ن : برای تهیه ی این غذا می تونید از دستور خمیر جادویی که قبلا آموزش دادیم یا خمیر های آماده پیتزا و پیراشکی و یا خمیر نون های فانتزی استفاده کنید 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول خمیر پیتزارو آماده ڪنید. گوشت چرخ ڪرده+پیاز داغ+فلفل دلمه ریز شده+ادویه +ڪمے رب گوجه فرنگے همرو با هم تفت بدید بعد بزارید ڪنار. برای سس قارچ ۵۰گرم ڪره آب ڪنید روے حرارت بعد قارچهاے خلال شدا اضافه ڪنید تا آب قارچ ڪمے ڪشیده بشه. ۲قاشق غداخورے آرد سفید گندم اضافه ڪنید وتفت بدید بعد ۲۵۰ میلے لیتر شیر اضافه ڪنید با ڪمے نمک وفلفل آویشن... انقدر روے حرارت هم بزنید تا به سفتے فرنے دربیاد. حالا خمیر پیتزارو ۲قسمت تقسیم ڪنید یک لایه بندازید روے قالب تا روے دیوارها بیاد بالا ... اوا گوشت رو بریزید وڪف قالب پهن ڪنید ،بعد سس قارچ در آخر پنیر پیتزا. لاےه دووم خمیر با وردنه باز ڪنید وبندازید روے مواد. با زرده تخم مرغ رومال ڪنید وبعد لبهاے خمیر لایه اول رو به آرومے روے خمیر دووم بزارید مطابق فیلم. ودر اخر دوباره ڪناراهاے خمیرو رومال ڪنید. با ڪمک خلال چوبے روے خمیرو سوراخ سوراخ ڪنید. فر از قبل با دماے ۱۸۰ درجه گرم ڪنید وبه مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدید. چند دقیقه اخر هم گریل روشن ڪنید تا روش طلایے بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه خورشت قیمه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴سلام پنجشنبه یازدهم اردیبهشت ماه 🍀ششم رمضان 🌸آرزو دارم صبح زیباتون 🍎پر از ملودے شـاد🥰 🌸پر از آرامش😉 🍎پر از لبخند از تہ دل☺️ 🌸و پر از زیبایے باشہ🤗 🍎صبحتون سرشار از عشق و شادے 🌸رنگ دلتون شـاد 🍎و طعم زندگیتون شیرین🍰 🌸صبح بهاریتون شڪوفه باران ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترکیه 😉👌 میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده کنید و آرد خوب مخصوص نان که همونطور که همیشه میگم آرد نان فانتزی برای درست کردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میکنه برای همینه نان منم پوک شد و یه مورد دیگه اینکه چون این نان آرد کمی داره بی نهایت نرم و پوک هست مواد لازم : خمیر مایه : یک ق غ شکر : دو ق غ نمک : یک ق چ آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یک‌پیمانه کره آب شده : پنجاه گرم روغن مایع : یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد آرد : سه پیمانه یک ق شکر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگی باهم مخلوط کنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شکر + نمک+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو برای رمال روش استفاده کنید )+ مابقی اب ولرم+ کره + روغن رو‌ باهم مخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید و آرد رو اضافه کنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر کمی چسبناک هست روشو بپوشونید و‌یک ساعت بهش استراحت بدید بعد کمی از خمیر جدا کنید و توی دستتون گرد کنید ( کمی دستتون رو آغشته به آرد کنید تا راحت کار کنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم کردید یک ربع الی بیست دقیقه پخت کنید بی نهایت خوشمزه نرم و عالی. . نکات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید که سنگین بشه و نرمیش کم بشه این نون خیلی نرم هست و یکی از دلایلش همین کم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقی نون ها بدون فر روی گاز میتونید درست کنید مثل همیشه توی تابه یاشعله پخش کن درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور تهیه :👇 برای این مدل ازفینگرفود، میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه،من دو سری تهیه کردم سری اول را براتون فیلم گرفتم سری دوم کمی میزان مواد اصلی دستور راتغییردادم وبه نظرم عالی ترشد به همین خاطر همین میزان موادراروی فیلم براتون گذاشتم، توضیح دقیق میدم حتما بخونید بعد دست به کاربشین، درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت : یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه ۳ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند، _ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و.... به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_ درون ظرفی ۲عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_ سپس ۲/۳ لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود ۱/۳لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید، _یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_ مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود ۱۵۰گرم_ بیکینگ پودر۱ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا ۱/۲ق چ،پودراویشن ۱/۲ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ ۱عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست، دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید، مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل ۱۵ دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته، وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یک ڪیک قابلمه اے خوشمزه ڪه بافت اسفنجے و لطیفے داره 😍 آرد قنادے دو لیوان وانیل نوک ق چ آب جوش یڪ‌چهارم لیوان گلاب یک چهارم لیوان شیر نصف لیوان بڪینگ پودر سه ق چ شڪر یک لیوان روغن مایع یک لیوان تخم مرغ چهار عدد پودر ڪاڪائو ۲ ق.غ ابتدا تخم و شڪر و وانیل رو مدت دو دقیقه همزن میزنیم بعد آبجوش رو اضافه و پنج دقیقه دیگه میزنیم تا خوب پف ڪنه و ڪامل سفید رنگ و ڪشدار بشه بعد روغن رو اضافه میڪنیم و خوب هم میزنیم بعد هم شیر و گلاب رو اضافه میڪنیم بعد هم مخلوط آرد و بڪینگ پودر و پودر ڪاڪائو رو سه بار الک ڪنین و در سه مرحله اضافه ڪنین و بدون همزن برقے هم بزنین در مرحله آخر همزن رو روشن ڪنین مدت پونزده ثانیه هم بزنید تا گلوله هاے آرد باز بشه شعله پخش ڪن رو روے شعله متوسط بزارین اگر روے شعله ڪوچیک بزارین ڪیک خمیر میمونه و پف نمیڪنه اگر روے شعله بزرگ بزارین احتمال داره ڪیک بسوزه بزارین شعله پخش ڪن روے شعله متوسط یک ربع بمونه تا خوب داغ بشه حرارت هم باید ڪاملا ملایم باشه حتما قابلمه یا قالب روخوب چرب و آردپاشے ڪنید و یا ڪفش ڪاغذ روغنے بندازین من نصف مواد رو داخل قابلمه به عرض بیست ریختم و خوب ڪف قابلمه رو روے زمین بڪوبید و وسطش موز بذارید سپس بقیه موادو بریزید حالا قابلمه رو روے شعله پخش ڪن ڪه گرم شده بزارین در قابلمه رو دم ڪنے بزارین اگه نزاشتین حتما در قابلمه چفت چفت باشه سوپاپ دار باشه و حرارت رو خیلے ملایم ڪنین. ڪےڪ من حدود یک ساعت و نیم طول ڪشید آماده شد تا قبل یک ساعت اصلا در قابلمه رو برندارین بعد این زمان در رو بردارین اگر روے ڪیک خشک بود و دور ڪیک طلایے بود یک خلال دندون داخل ڪیک فرو ڪنین اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه ڪه بزارین بازم بمونه براے پخت داخل فر..فر رو مدت یک ربع با حرارت صد و هفتاد درجه گرم ڪنید و قالب رو داخلش بزارید هم به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار بدین بعد این زمان با سیخ چوبے داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه حتما بزارید ڪیک یک ساعت خنک بشه بعد از قالب خارج ڪنید وگرنه ڪیک مے شڪنه" ‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک ‌به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊 عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینے نارگیلے آسون این شیرینے باید در ظرف در دار نگهدارے بشه تا هوا بهش نرسه، چون زود خشک میشه، مواد را به گرم استفاده ڪنید تا میزان مواد ڪم یا زیاد نشه چون این شیرینے حساس هست. در این دستور از پودر نارگیل تازه چرب وریز استفاده ڪنید. اگه پودر نارگیل شما درشته ڪمے آسیاب ڪنید. مواد لازم : تخم مرغ 1 عددبزرگ یا 2 ڪوچڪ شڪر 70 گرم 1 پنس نمڪ(مابےن دو انگشت) پودر نارگیل 200 گرم طرزتهیه : در ظرف تخم مرغ را با شڪر، نمک و وانیل مخلوط ڪنیدوبعد پودر نارگیل را اضافه ڪنید، وهم بزنید تا حالت چسبندگے پیدا ڪند، در ویدئو بافت شیرینے نشون داده شده. دستتون رو چرب ڪنید و وبه اندازه یک گردو از مواد بردارید وگرد ڪنید بزارید در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا شیرینے ها ڪمے تغییر رنگ وطلایے شوند. بزارےد شیرینے ها خنک شوند بعد بردارید. براے تزیین میتونید به دلخواه با پودر شڪر تزیین ڪنید شیرینے ها زیاد نمونه در فر چون بافتش خشک میشه. زمان فر تقریبے هست چون دماے فرها با هم متفاوت هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲۰ عدد خرما ۶ عدد بیسکوییت پتی بور آسیاب شده ۲۰ گرم کره از مغزها:پسته،بادام هندی،بادام زمینی و گردو هر کدام ۱۰عدد خورد شده تارت شیرین در صورت دلخواه پودر نارگیل و کنجد و ترافل رنگی و شکلات تخته ای ذوب شده(شکلات تخته را رنده کرده مقداری کره یا خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم اجازه دهید ذوب شود) *من با این مقدار ۲۴ تا توپک ۱۳ گرمی درآوردم دستور تهیه.خرما هارو به مدت ده دقیقه توی اب گرم بذارید که راحت پوست و هستشو جدا کنید.و با کره یه کم تفت بدید(تا حدی که فقط کره ذوب شه) و کاملا مخلوط کنید بعد با بیسکوییت و مغزها کاملا قاطی کنید و به اندازه های دلخواه توپک بگیرید و دوس داشتید وسطشو یه تیکه گردو بذارید و گوله کنید و در پودر نارگیل،شکلات،کنجد و... بغلطونید و توی تارت بذارید نیم ساعتی توی یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان لقمه ایے طرزتهیه: برای درست ڪردن این پیش غذا ابتدا بادمجان ها رو و قه ایے برش زده و سرخ ڪنید، مواد میانے رو آماده ڪنید ڪه شامل پیاز داغ، گوشت چرخ ڪرده، فلفل دلمه و گرجه فرنگے نگینے شده، ادویه، نمک و ڪمے جعفرے خرد شده مے باشد، مراحل پیچیدنش هم براتون فیلم گرفتم ورق بزنید و ببینید،اضافه ے بادمجان ها رو با قیچے ببرید بعد همه رو در قسمت وسط جمع ڪنید و یک برش گرجه فرنگے روش‌ بذارید. سپس در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید، نڪته: قالب مافین احتیاج به چرب شدن ندارد،بدون قالب مافین هم میشه درست ڪرد ولے با قالب همه یک اندازه میشن. سعے ڪنید مواد میانے رو با روغن ڪمے سرخ ڪنید تا غذا چرب نشود.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛