eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه خورشت قیمه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴سلام پنجشنبه یازدهم اردیبهشت ماه 🍀ششم رمضان 🌸آرزو دارم صبح زیباتون 🍎پر از ملودے شـاد🥰 🌸پر از آرامش😉 🍎پر از لبخند از تہ دل☺️ 🌸و پر از زیبایے باشہ🤗 🍎صبحتون سرشار از عشق و شادے 🌸رنگ دلتون شـاد 🍎و طعم زندگیتون شیرین🍰 🌸صبح بهاریتون شڪوفه باران ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترکیه 😉👌 میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده کنید و آرد خوب مخصوص نان که همونطور که همیشه میگم آرد نان فانتزی برای درست کردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میکنه برای همینه نان منم پوک شد و یه مورد دیگه اینکه چون این نان آرد کمی داره بی نهایت نرم و پوک هست مواد لازم : خمیر مایه : یک ق غ شکر : دو ق غ نمک : یک ق چ آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یک‌پیمانه کره آب شده : پنجاه گرم روغن مایع : یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد آرد : سه پیمانه یک ق شکر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگی باهم مخلوط کنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شکر + نمک+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو برای رمال روش استفاده کنید )+ مابقی اب ولرم+ کره + روغن رو‌ باهم مخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید و آرد رو اضافه کنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر کمی چسبناک هست روشو بپوشونید و‌یک ساعت بهش استراحت بدید بعد کمی از خمیر جدا کنید و توی دستتون گرد کنید ( کمی دستتون رو آغشته به آرد کنید تا راحت کار کنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم کردید یک ربع الی بیست دقیقه پخت کنید بی نهایت خوشمزه نرم و عالی. . نکات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید که سنگین بشه و نرمیش کم بشه این نون خیلی نرم هست و یکی از دلایلش همین کم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقی نون ها بدون فر روی گاز میتونید درست کنید مثل همیشه توی تابه یاشعله پخش کن درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور تهیه :👇 برای این مدل ازفینگرفود، میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه،من دو سری تهیه کردم سری اول را براتون فیلم گرفتم سری دوم کمی میزان مواد اصلی دستور راتغییردادم وبه نظرم عالی ترشد به همین خاطر همین میزان موادراروی فیلم براتون گذاشتم، توضیح دقیق میدم حتما بخونید بعد دست به کاربشین، درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت : یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه ۳ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند، _ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و.... به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_ درون ظرفی ۲عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_ سپس ۲/۳ لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود ۱/۳لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید، _یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_ مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود ۱۵۰گرم_ بیکینگ پودر۱ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا ۱/۲ق چ،پودراویشن ۱/۲ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ ۱عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست، دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید، مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل ۱۵ دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته، وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یک ڪیک قابلمه اے خوشمزه ڪه بافت اسفنجے و لطیفے داره 😍 آرد قنادے دو لیوان وانیل نوک ق چ آب جوش یڪ‌چهارم لیوان گلاب یک چهارم لیوان شیر نصف لیوان بڪینگ پودر سه ق چ شڪر یک لیوان روغن مایع یک لیوان تخم مرغ چهار عدد پودر ڪاڪائو ۲ ق.غ ابتدا تخم و شڪر و وانیل رو مدت دو دقیقه همزن میزنیم بعد آبجوش رو اضافه و پنج دقیقه دیگه میزنیم تا خوب پف ڪنه و ڪامل سفید رنگ و ڪشدار بشه بعد روغن رو اضافه میڪنیم و خوب هم میزنیم بعد هم شیر و گلاب رو اضافه میڪنیم بعد هم مخلوط آرد و بڪینگ پودر و پودر ڪاڪائو رو سه بار الک ڪنین و در سه مرحله اضافه ڪنین و بدون همزن برقے هم بزنین در مرحله آخر همزن رو روشن ڪنین مدت پونزده ثانیه هم بزنید تا گلوله هاے آرد باز بشه شعله پخش ڪن رو روے شعله متوسط بزارین اگر روے شعله ڪوچیک بزارین ڪیک خمیر میمونه و پف نمیڪنه اگر روے شعله بزرگ بزارین احتمال داره ڪیک بسوزه بزارین شعله پخش ڪن روے شعله متوسط یک ربع بمونه تا خوب داغ بشه حرارت هم باید ڪاملا ملایم باشه حتما قابلمه یا قالب روخوب چرب و آردپاشے ڪنید و یا ڪفش ڪاغذ روغنے بندازین من نصف مواد رو داخل قابلمه به عرض بیست ریختم و خوب ڪف قابلمه رو روے زمین بڪوبید و وسطش موز بذارید سپس بقیه موادو بریزید حالا قابلمه رو روے شعله پخش ڪن ڪه گرم شده بزارین در قابلمه رو دم ڪنے بزارین اگه نزاشتین حتما در قابلمه چفت چفت باشه سوپاپ دار باشه و حرارت رو خیلے ملایم ڪنین. ڪےڪ من حدود یک ساعت و نیم طول ڪشید آماده شد تا قبل یک ساعت اصلا در قابلمه رو برندارین بعد این زمان در رو بردارین اگر روے ڪیک خشک بود و دور ڪیک طلایے بود یک خلال دندون داخل ڪیک فرو ڪنین اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه ڪه بزارین بازم بمونه براے پخت داخل فر..فر رو مدت یک ربع با حرارت صد و هفتاد درجه گرم ڪنید و قالب رو داخلش بزارید هم به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار بدین بعد این زمان با سیخ چوبے داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه حتما بزارید ڪیک یک ساعت خنک بشه بعد از قالب خارج ڪنید وگرنه ڪیک مے شڪنه" ‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک ‌به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊 عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینے نارگیلے آسون این شیرینے باید در ظرف در دار نگهدارے بشه تا هوا بهش نرسه، چون زود خشک میشه، مواد را به گرم استفاده ڪنید تا میزان مواد ڪم یا زیاد نشه چون این شیرینے حساس هست. در این دستور از پودر نارگیل تازه چرب وریز استفاده ڪنید. اگه پودر نارگیل شما درشته ڪمے آسیاب ڪنید. مواد لازم : تخم مرغ 1 عددبزرگ یا 2 ڪوچڪ شڪر 70 گرم 1 پنس نمڪ(مابےن دو انگشت) پودر نارگیل 200 گرم طرزتهیه : در ظرف تخم مرغ را با شڪر، نمک و وانیل مخلوط ڪنیدوبعد پودر نارگیل را اضافه ڪنید، وهم بزنید تا حالت چسبندگے پیدا ڪند، در ویدئو بافت شیرینے نشون داده شده. دستتون رو چرب ڪنید و وبه اندازه یک گردو از مواد بردارید وگرد ڪنید بزارید در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا شیرینے ها ڪمے تغییر رنگ وطلایے شوند. بزارےد شیرینے ها خنک شوند بعد بردارید. براے تزیین میتونید به دلخواه با پودر شڪر تزیین ڪنید شیرینے ها زیاد نمونه در فر چون بافتش خشک میشه. زمان فر تقریبے هست چون دماے فرها با هم متفاوت هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲۰ عدد خرما ۶ عدد بیسکوییت پتی بور آسیاب شده ۲۰ گرم کره از مغزها:پسته،بادام هندی،بادام زمینی و گردو هر کدام ۱۰عدد خورد شده تارت شیرین در صورت دلخواه پودر نارگیل و کنجد و ترافل رنگی و شکلات تخته ای ذوب شده(شکلات تخته را رنده کرده مقداری کره یا خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم اجازه دهید ذوب شود) *من با این مقدار ۲۴ تا توپک ۱۳ گرمی درآوردم دستور تهیه.خرما هارو به مدت ده دقیقه توی اب گرم بذارید که راحت پوست و هستشو جدا کنید.و با کره یه کم تفت بدید(تا حدی که فقط کره ذوب شه) و کاملا مخلوط کنید بعد با بیسکوییت و مغزها کاملا قاطی کنید و به اندازه های دلخواه توپک بگیرید و دوس داشتید وسطشو یه تیکه گردو بذارید و گوله کنید و در پودر نارگیل،شکلات،کنجد و... بغلطونید و توی تارت بذارید نیم ساعتی توی یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان لقمه ایے طرزتهیه: برای درست ڪردن این پیش غذا ابتدا بادمجان ها رو و قه ایے برش زده و سرخ ڪنید، مواد میانے رو آماده ڪنید ڪه شامل پیاز داغ، گوشت چرخ ڪرده، فلفل دلمه و گرجه فرنگے نگینے شده، ادویه، نمک و ڪمے جعفرے خرد شده مے باشد، مراحل پیچیدنش هم براتون فیلم گرفتم ورق بزنید و ببینید،اضافه ے بادمجان ها رو با قیچے ببرید بعد همه رو در قسمت وسط جمع ڪنید و یک برش گرجه فرنگے روش‌ بذارید. سپس در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید، نڪته: قالب مافین احتیاج به چرب شدن ندارد،بدون قالب مافین هم میشه درست ڪرد ولے با قالب همه یک اندازه میشن. سعے ڪنید مواد میانے رو با روغن ڪمے سرخ ڪنید تا غذا چرب نشود.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جرء ششم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.98M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو ۴۰ گرم شکلات تخته ای یک قاشق چای خوری وانیل یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید) 1 قاشق سوپ خوری کره طرز تهیه همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید. بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود. ( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست. اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه ۱ ڪیلو گرم نمک ۲ق غ ترخون ۳۰۰ گرم جعفرے ۲۰۰گرم نعنا خشک ۴ق غ آب ۱پ سرخالی سرڪه به میزان لازم سیر ۸حبه موسیر خشک ۲عدد دستور: سر بامیه ها رو جدا میڪنیم. از سر بامیه رو جدا ڪنید نه از ته. سپس بامیه هارو شسته و روے پارچه پهن ڪرده تا خشک شوند. بعد از خشک شدن بامیه ها داخل یک شیشه بامیه ها،موسیر،سیر،سبزی ها رو ریخته. من از ۴شیشه استفاده ڪردم😊 در آخر هم روے بامیه ها ترڪیبے از آبنمک و سرڪه سفید ریخته و رویش رو ڪیسه فریزر گذاشته و درش رو محڪم میبندیم و داخل یخچال میگذاریم. اگر ترشے لزج شد میتونید آنها رو آبڪش ڪنید و دوباره با نعنا و سیر و آبنمک و سرڪه بزارید داخل شیشه تا بمونه و بعد میل ڪنید. جعفری و ترخون رو میتونید حذف ڪنید ولے نعنا خشک براے طعم و عطرش عالیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد یوفڪا مخلوط روغن مایع و شیر به مقدارے ڪه یوفڪا را خیس ڪنید(آب و روغن را به نسبت مساوے با هم مخلوط ڪنید) فلفل سبز ڪالباس و یا سوجوک (از فرآورده هاے گوشتے شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگے براے سس: 1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط ڪنید. ❣اگر سس گوجه فرنگے دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفڪا را به 8 قسمت مساوے تقسیم ڪنید (یوفڪای ترڪیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روے یوفڪا بمالید و از طرف بزرگ رول ڪنید، وقتے به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتے متر مانده به آخر دو سر یوفڪا را به شڪل دایره به سمت داخل تا ڪنید و با هم یڪے ڪنید و نوک یوفڪا را به سمت داخل تا ڪنید. مواد سس رب را با هم مخلوط ڪنید و به شڪل نازک روے یوفڪا بزنید و مواد داخل را اضافه ڪنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت ڪامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه ڪنید و تا وقتے ڪه پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو ڪنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک قهوه 🍰😋 _مواد لازم: تخم مرغ..... چهار عدد شڪر..... یک پیمانه شیر..... یک پیمانه روغن..... یک پیمانه پودر قهوه..... یک قاشق سوپ خوری بیڪینگ پودر..... یک قاشق سوپ خوری وانیل..... یک قاشق چاے خوری آرد (الڪ شده)..... دو و یک دوم پیمانه _مواد لازم سس: خامه..... دویست میلے لیتر شڪلات سفید..... صد و پنجاه گرم پودر قهوه..... یک قاشق چاے خوری طرز تهیه: تخم مرغ و شڪر را با هم مخلوط ڪنید. پودر قهوه را در شیر حل ڪرده و به مواد اضافه و مخلوط ڪنید. روغن، آرد، بیڪینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط ڪنید. خمےر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دماے ۱۷۰ درجه سانتے گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا ڪیک بپزد. برای تهیه سس، خامه را گرم ڪنید. قبل از به جوش آمدن خامه، شڪلات شیرے و پودر قهوه را اضافه ڪرده و هم بزنید تا سس یڪدستے حاصل شود. پس از خنک شدن سس را روے ڪیک بریزید و سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اين نوع ترشى رو دست ندين خيلى عالى و خوشمزه ميشه ، مخصوصا خوردنش با ماكارونى و كته ديگه حرف نداره اين مقدار موادى كه گفته شده براى دو كيلو گوجه ، دو كيلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو كيلو بادمجون سياه كه طرزتهيه دو مدل ترشى هم در پستاى ديگه براتون ميزارم ✅مواد لازم سبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شويد،نعناع،ريحون بنفش كرفس از نوع سبزيش :يك كيلو كه شويد و جعفريش بيشتر باشه هويج :3 عدد سير :1 بوته فلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گيژله بيبار)3 عدد گوجه فرنگى سفت :2 كيلو طرزتهيه اول سبزى رو ريز خرد كنيد و بعد شستن و ابكش كردن بزاريد خشك بشه فلفل و هويج و سيرا هم شسته و نگينى ريز خرد كنيد وقتى از خرد كردن تموم شديد همه ى مواد رو با سبزى مخلوط وكمى نمك روش پاشيده و هم زده و كنار ميزاريم گوجه ها رو هم بعد شسته شدن و خشك كردن قسمت بالا رو از بدنه ى گوجه جدا و نزاريد كنده بشه و مقدار كم از گوشت گوجه رو خالى كرده و كمى نمك وسط گوجه پاشيده و كنار ميزاريم تا همه ى گوجه ها به اين شكل اماده بشه و به طور دلمه شكم گوجه رو پر تا تمام گوجه ها به اين شكل پر بشه و در ظرف گود به ترتيب رديف و روهم چيده و چند تا فلفل تند سبز و حبه سير هم اضافه و مخلوط سركه و اب و نمك روش ميريزيم و درش رو بسته تا 4 الى 7 روزه اماده سرو و نوش جان براى اب ترشى من نصف اب نصف سركه ى سفيد استفاده ميكنم ؛مثلا يك ليوان اب باشه يك ليوان سركه كه به اضاى هر يك ليوان ق چ خ نمك ميزنم زدن نمك رو باز خودتون اختيارى بزنين اول كم زده و بچشيد اگر كم بود ميتونيد اضافه كنيد همچنين عزيزانى كه تند دوست دارن يك اب باشه و يك و نيم سركه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪرم شڪلات" شیر سرد 1 لیتر نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری پودر ڪاڪائو 2/5 قاشق غذاخوری شڪر 6 تا 8 قاشق غذاخورے ڪه میتونین به دلخواه ڪمے مقدارش رو تغییر بدین خامه صبحانه 1 پاڪت میتونین از خامه صورتے استفاده ڪنین آب یخ یک چهارم پیمانه 1 حبه یخ ڪافیه تو یڪم اب شڪلات 100 گرم بهتره شڪلات تلخ باشه ڪره 70 تا 100 گرم حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل ڪنین حسابے همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر ڪاڪائو ، شڪر و خامه رو مخلوط ڪنین قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستے همش بزنین وقتے غلیظ شد ڪره و شڪلات رو اضافه ڪنین و خوب مخلوط ڪنین تا یڪدست شه به غلظت ماست سون یا فرنے ڪه رسید از رو حرارت برش دارین صبر ڪنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دماے محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخے ڪه گفتم رو به یڪباره اضافه ڪنین با اینڪار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و حالا تو پیمانه هاے دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده به دلخواه تزئین و نوش جان ڪنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛