eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو ۴۰ گرم شکلات تخته ای یک قاشق چای خوری وانیل یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید) 1 قاشق سوپ خوری کره طرز تهیه همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید. بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود. ( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست. اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه ۱ ڪیلو گرم نمک ۲ق غ ترخون ۳۰۰ گرم جعفرے ۲۰۰گرم نعنا خشک ۴ق غ آب ۱پ سرخالی سرڪه به میزان لازم سیر ۸حبه موسیر خشک ۲عدد دستور: سر بامیه ها رو جدا میڪنیم. از سر بامیه رو جدا ڪنید نه از ته. سپس بامیه هارو شسته و روے پارچه پهن ڪرده تا خشک شوند. بعد از خشک شدن بامیه ها داخل یک شیشه بامیه ها،موسیر،سیر،سبزی ها رو ریخته. من از ۴شیشه استفاده ڪردم😊 در آخر هم روے بامیه ها ترڪیبے از آبنمک و سرڪه سفید ریخته و رویش رو ڪیسه فریزر گذاشته و درش رو محڪم میبندیم و داخل یخچال میگذاریم. اگر ترشے لزج شد میتونید آنها رو آبڪش ڪنید و دوباره با نعنا و سیر و آبنمک و سرڪه بزارید داخل شیشه تا بمونه و بعد میل ڪنید. جعفری و ترخون رو میتونید حذف ڪنید ولے نعنا خشک براے طعم و عطرش عالیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد یوفڪا مخلوط روغن مایع و شیر به مقدارے ڪه یوفڪا را خیس ڪنید(آب و روغن را به نسبت مساوے با هم مخلوط ڪنید) فلفل سبز ڪالباس و یا سوجوک (از فرآورده هاے گوشتے شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگے براے سس: 1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط ڪنید. ❣اگر سس گوجه فرنگے دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفڪا را به 8 قسمت مساوے تقسیم ڪنید (یوفڪای ترڪیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روے یوفڪا بمالید و از طرف بزرگ رول ڪنید، وقتے به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتے متر مانده به آخر دو سر یوفڪا را به شڪل دایره به سمت داخل تا ڪنید و با هم یڪے ڪنید و نوک یوفڪا را به سمت داخل تا ڪنید. مواد سس رب را با هم مخلوط ڪنید و به شڪل نازک روے یوفڪا بزنید و مواد داخل را اضافه ڪنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت ڪامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه ڪنید و تا وقتے ڪه پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو ڪنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک قهوه 🍰😋 _مواد لازم: تخم مرغ..... چهار عدد شڪر..... یک پیمانه شیر..... یک پیمانه روغن..... یک پیمانه پودر قهوه..... یک قاشق سوپ خوری بیڪینگ پودر..... یک قاشق سوپ خوری وانیل..... یک قاشق چاے خوری آرد (الڪ شده)..... دو و یک دوم پیمانه _مواد لازم سس: خامه..... دویست میلے لیتر شڪلات سفید..... صد و پنجاه گرم پودر قهوه..... یک قاشق چاے خوری طرز تهیه: تخم مرغ و شڪر را با هم مخلوط ڪنید. پودر قهوه را در شیر حل ڪرده و به مواد اضافه و مخلوط ڪنید. روغن، آرد، بیڪینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط ڪنید. خمےر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دماے ۱۷۰ درجه سانتے گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا ڪیک بپزد. برای تهیه سس، خامه را گرم ڪنید. قبل از به جوش آمدن خامه، شڪلات شیرے و پودر قهوه را اضافه ڪرده و هم بزنید تا سس یڪدستے حاصل شود. پس از خنک شدن سس را روے ڪیک بریزید و سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اين نوع ترشى رو دست ندين خيلى عالى و خوشمزه ميشه ، مخصوصا خوردنش با ماكارونى و كته ديگه حرف نداره اين مقدار موادى كه گفته شده براى دو كيلو گوجه ، دو كيلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو كيلو بادمجون سياه كه طرزتهيه دو مدل ترشى هم در پستاى ديگه براتون ميزارم ✅مواد لازم سبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شويد،نعناع،ريحون بنفش كرفس از نوع سبزيش :يك كيلو كه شويد و جعفريش بيشتر باشه هويج :3 عدد سير :1 بوته فلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گيژله بيبار)3 عدد گوجه فرنگى سفت :2 كيلو طرزتهيه اول سبزى رو ريز خرد كنيد و بعد شستن و ابكش كردن بزاريد خشك بشه فلفل و هويج و سيرا هم شسته و نگينى ريز خرد كنيد وقتى از خرد كردن تموم شديد همه ى مواد رو با سبزى مخلوط وكمى نمك روش پاشيده و هم زده و كنار ميزاريم گوجه ها رو هم بعد شسته شدن و خشك كردن قسمت بالا رو از بدنه ى گوجه جدا و نزاريد كنده بشه و مقدار كم از گوشت گوجه رو خالى كرده و كمى نمك وسط گوجه پاشيده و كنار ميزاريم تا همه ى گوجه ها به اين شكل اماده بشه و به طور دلمه شكم گوجه رو پر تا تمام گوجه ها به اين شكل پر بشه و در ظرف گود به ترتيب رديف و روهم چيده و چند تا فلفل تند سبز و حبه سير هم اضافه و مخلوط سركه و اب و نمك روش ميريزيم و درش رو بسته تا 4 الى 7 روزه اماده سرو و نوش جان براى اب ترشى من نصف اب نصف سركه ى سفيد استفاده ميكنم ؛مثلا يك ليوان اب باشه يك ليوان سركه كه به اضاى هر يك ليوان ق چ خ نمك ميزنم زدن نمك رو باز خودتون اختيارى بزنين اول كم زده و بچشيد اگر كم بود ميتونيد اضافه كنيد همچنين عزيزانى كه تند دوست دارن يك اب باشه و يك و نيم سركه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪرم شڪلات" شیر سرد 1 لیتر نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری پودر ڪاڪائو 2/5 قاشق غذاخوری شڪر 6 تا 8 قاشق غذاخورے ڪه میتونین به دلخواه ڪمے مقدارش رو تغییر بدین خامه صبحانه 1 پاڪت میتونین از خامه صورتے استفاده ڪنین آب یخ یک چهارم پیمانه 1 حبه یخ ڪافیه تو یڪم اب شڪلات 100 گرم بهتره شڪلات تلخ باشه ڪره 70 تا 100 گرم حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل ڪنین حسابے همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر ڪاڪائو ، شڪر و خامه رو مخلوط ڪنین قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستے همش بزنین وقتے غلیظ شد ڪره و شڪلات رو اضافه ڪنین و خوب مخلوط ڪنین تا یڪدست شه به غلظت ماست سون یا فرنے ڪه رسید از رو حرارت برش دارین صبر ڪنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دماے محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخے ڪه گفتم رو به یڪباره اضافه ڪنین با اینڪار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و حالا تو پیمانه هاے دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده به دلخواه تزئین و نوش جان ڪنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوازدهمین روز اردیبهشت ماه 🌸سلام صبح بهاری ☔️جمعه تون با طراوت 🌸و چون صدای باران گوش نواز 🌸بیدارشو همه چیز مهیاست ☔️آرامش صبح، باران بهاری 🌸و بوی عطر زندگی 🌸دلتون خالی از غصہ ☔️زندگيتون شیرین 🌸دنیاتون غرق در شادی و آرامش ادینه تون در کنار خانواده و دوستانتان شاد شاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان میتونید مقدار مواد رو نصف کنید ویا دوبرابر اگر میخواید نصف کنید تخم‌مرغ رو بزنید تا از لختگی دربیاد نصفشو بریزید . مقدار آرد تقربیه بستگی به آبخوری آردها داره این مقدار من حدود ۶ لیوان آرد لازم داشت سعی کنید به صورت آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید آرد زیادی بخوردش بدید شیرینی سفت وخشک میشه. زردچوبه تو این شیرینی برای رنگ دهی به شیرینه دوست ندارید نریزید این شیرینی از زیره استقاده میشه چون بچه ها از بوی زیره خوششون نمیاد من از هل کوبیده استفاده کردم از آرد بربری ویا آرد سفید میتونید استفاده کنید آرد حدود ۶ لیوان تخم مرغ یک عدد شکر دو سوم لیوان (این شیرینی کم شیرینه) ماست یک لیوان فرقی نداره از چه ماستی استفاده میکنید فقط ترش نباشه من از ماست خونگی استفاده کردم روغن حیوانی ویا جامد نصف لیوان زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق مرباخوری هل چند دونه کوبیده در صورت استفاده از زیره یک قاشق چایخوری پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری صاف دو حبه قند اب ولرم نصف لیوان کمی کمتر اب ولرم بریزید تو کاسه ای حبه قند اضافه وپودر خمیر مایه روش بپاشید وده دقیقه بزارید تخم مرغ وشکر رو بزنید تا باهم مخلوط بشن زردچوبه واب ونمک وخمیر مایه وماست رو اضافه کرده بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم گم بریزید وبا قاشق بزنید.سپس به تخته کار انتقال بدید طبق فیلم با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید. خمیر باید نرم ولطیف ویکدست باشه خمیر رو انتقال بدید به کاسه چرب شده روشو بپوشونید یک الی دوساعت. سپس چونه های به اندازه گردو بردارید طبق فیلم رو آبکش بهم کنید وتو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه سپس از روغن خارج کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه برای تزیین از پودر قند میتونید استفاده کنید خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید تا مغز پخت بشه بعد از سرد شدن در کیسه فریزیر ویا ظرف در دردار نگه داری کنید این شیرینی تو یخچال دو هفته ماندگاری داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن آب شش لیوان شکر دولیوان روغن مایع یک چهارم لیوان گلاب مرغوب دوسوم لیوان زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری گلوکز یک قاشق(اختیاریه) خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه) نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپس‌به سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خمیر دونات عالیه به شرطی که همه نکات رعایت بشه ،بسته به قطر دونات هم حدود ۲۰ عدد دونات متوسط میشه واما دستور: تخم مرغ 2عدد شیرولرم 3/4پیمانه خمیرمایه یا مخمر 1ق غ یا 7گرم کره نرم شده یاروغن جامد 60گرم ارد500گرم یا 3و1/3پیمانه شکر 40گرم یا4 ق غ نمک نصف ق چ اب ولرم 1/4پیمانه اب ولرم _داغ یاسرد نباشد_رابه همراه یک ق چ ازشکروخمیرمایه مخلوط کرده درب ان رابه مدت 10دقیقه گذاشته واجازه دهیدتاعمل اید،درون ظرفی دیگر تخم مرغهارا باچنگال بزنیدتاازلختی درایندشکرونمک رابیفزاییدوهم بزنید،کره یاروغن_مایع هم میشه_رانیز اضافه کرده وهم بزنید،سپس شیرولرم ومایه خمیرعمل امده رابریزید و هم بزنید درنهایت اردالک شده را کم کم اضافه کنیدوابتداباقاشق ودست اخربادست خوب هم بزنیدو ده دقیقه ورزدهید(تاجایی ارداضافه کنیدکه خمیرلطیف ویکدستی به دست اید که به دست نچسبد بسته به جنس اردممکن است اردکمتریابیشتری نیازباشد ولی بیش ازاندازه ارداضافه نشود چون خمیرسفت وسنگین خواهدشد ودوناتهای پوکی نخواهید داشت )درحدی که خمیر بدست نچسبد افزودن اردکافیست،خمیررادرظرف چرب شده قراردهیدوروی ان را بپوشانیدودردمای اتاق 45دقیقه تایک ساعت استراحت دهید تا حجم ان دوبرابرشود،بعدازاستراحت کمی ورزدهیدتاپف ان گرفته شود، سپس ازخمیرچانه های 80گرمی بگیریدباکف دست چانه ها راپهن کنیدتا ضخامت 1سانت پیداکنندوسط انهارا باکاترگرددراورید(یا با قالب دونات قالب بزنید)و هرکدام ازچانه هارا بروی کاغذروغنی ای که به شکل مربع 15بریده وچرب کرده ایدبگذاریدتاانداختن انها درون روغن راحت ترباشدوموقع برداشتن وانداختن درون روغن دوناتهاشکل خودراازدست ندهند، روی خمیرها رابه مدت حداقل 10دقیقه دیگربانایلون بپوشانیدتا پف دوم کنند اگرروی انهاخوب پوشانده نشودوهوابخورندسطح انها خشک شده وموقع سرخ شدن ترک میخورند،بعدازاستراحت دوم دوناتهارایکی یکی داخل ظرفی که حدودپنج سانتی مترروغن ریخته ایدوروغن راباحرارت ملااایم داغ کرده ایدبه کمک کاغذروغنی ارام بیندازیدوباحرارت بسیارملایم ابتدایک طرف وسپس طرف دیگر ان راسرخ کنید،حرارت به حدی ملایم است که سرخ شدن هردونات ۶_۵ دقیقه طول می کشددراین صورت مغزدوناتها پخته خواهند شد، پس از سرخ وسرد شدن به دلخواه تزیین کنید،درمورد روکش دونات وشربتی که دونات داخلش زده میشه پست بعدی توضیح میدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"دونر مرغ " اینجا از بالاے ران مرغ استفاده ڪرده و ڪامل استخوانهاش جدا شده شما میتونین براے راحتے ڪار از سینه هم استفاده ڪنین اول میریم سراغ درست ڪردن سس ماست خامه اے یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری رب ڪوجه فرنگے 1 و نصف قاشق چایخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری ادویه ها پودر ڪارے پودر پاپریڪا نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس یه سلیفون پهن میڪنیم مرغهارو میچینیم روے هم به صورت فشرده سعے ڪنین با سلیفون مرغ هارو رول ڪنین و سلیفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محڪم مثل رول ڪالباس شه مثل رولت خامه اے ڪه قشنگ رولش میڪنین😁 بعد ڪه حسابے پیچیدین سلیفونو محڪم ڪردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میڪنیم سلیفونو از دورش باز میڪنیم چند دقیقه صبر میڪنم تا قابل برش زدن بشه ولے هنوز حالت یخے داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوے تیز ورقه هاے نازک میبریم و با یڪم روغن ڪف تابه نچسب سرخش میڪنیم ڪنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش ڪنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮پیده با گوشت چرخ کرده🌮 . مواد لازم ۱ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم ۲ ق م نمک ۱ پاکت خمیر مایه تازه ۴۲ گرم(یا ۲ ق غ خمیر مایه خشک) ۱ ق غ شکر(یا ۳ حبه قند) ۷ لیوان آرد سایز لیوانی که استفاده کردم۳۰۰ میلی لیتر است مواد داخل پیده ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ ۲-۳ عدد پیاز ۵ عدد فلفل سبز ۲ عدد فلفل قرمز کاپیا ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ حبه سیر نصف دسته جعفری ۱ ق م پول بیبر ۱/۵ ق م پودر فلفل قرمز ۱/۵ ق م نمک نصف ق چ فلفل سیاه ۱ فنجان روغن مایع(اگر گوشت چرخ کرده چرب بود به روغن نیازی نیست) مواد روی پیده ۱ ق غ کره ذوب شده طرز تهیه خمیر داخل ظرف بزرگی شیر و آب ولرم و ریخته و خمیر مایه و شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید شروع به ورز دادن کنید خمیر نباید به دست بچسبد کمی روغن مایع اضافه کنید خمیر را جمع کرده و رویش را بپوشانید و حدود ۱ ساعت استراحت دهید مواد داخل پیده پیاز و فلفل و گوجه فرنگی را تا آنجایی که میتوانید ریز خرد کنید و جعفری را هم ساطوری کنید و همه مواد به همراه گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی ریخته و ادویه جات و نمک و روغن را هم اضافه کنیدو با دست خوب ورز دهید خمیر ور آمده را هوای اضافی اش را خارج کنید به چانه های کوچکتر تقسیم کنید و بزرگی نارنگی از خمیر جدا کنید و گرد کنید و کنار بگذارید سپس روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را با کنثمک وردنه با طول زیاد باز کنید(ضخامت خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد) از مواد گوشتی داخل خمیر گذاشته و کناره های خمیر را به داخل آورده و‌شکل قایق دهید نکته: در این مرحله قبل از گذاشتن داخل فر ۱۰-۱۵ دقیقه اجازه دهید استراحت کند اگر فکر میکنید کناره های خمیری پیده خشکه میتوانید زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالید(با این روش نرمتر خواهد شد)من چون ترد دوست داشتنم چیزی به کناره هاش نمالیدم و همینجوری پختم سپس داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید و فر رااز قبل با دمای زیاد(۲۵۰-۳۰۰ درجه سانتی گراد)گرم کنید پیده ها را تا موقعی که برشته شود بپزید‌ وقتی پیده ها را از فر خارج کردید تا موقعی که داغ است به قسمت کناره خمیری پیده کره آب شده بمالید(با کمک فرچه) تا داغه ببرید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛