#چلو_گردن
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک
گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊
عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه
آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه
چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینے نارگیلے آسون
این شیرینے باید در ظرف در دار نگهدارے بشه تا هوا بهش نرسه، چون زود خشک میشه،
مواد را به گرم استفاده ڪنید تا میزان مواد ڪم یا زیاد نشه چون این شیرینے حساس هست.
در این دستور از پودر نارگیل تازه چرب وریز استفاده ڪنید.
اگه پودر نارگیل شما درشته ڪمے آسیاب ڪنید.
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عددبزرگ یا 2 ڪوچڪ
شڪر 70 گرم
1 پنس نمڪ(مابےن دو انگشت)
پودر نارگیل 200 گرم
طرزتهیه :
در ظرف تخم مرغ را با شڪر، نمک و وانیل مخلوط ڪنیدوبعد پودر نارگیل را اضافه ڪنید، وهم بزنید تا حالت چسبندگے پیدا ڪند، در ویدئو بافت شیرینے نشون داده شده.
دستتون رو چرب ڪنید و وبه اندازه یک گردو از مواد بردارید وگرد ڪنید بزارید در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا شیرینے ها ڪمے تغییر رنگ وطلایے شوند.
بزارےد شیرینے ها خنک شوند بعد بردارید.
براے تزیین میتونید به دلخواه با پودر شڪر تزیین ڪنید
شیرینے ها زیاد نمونه در فر چون بافتش خشک میشه.
زمان فر تقریبے هست چون دماے فرها با هم متفاوت هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_خرمایی
۲۰ عدد خرما
۶ عدد بیسکوییت پتی بور آسیاب شده
۲۰ گرم کره
از مغزها:پسته،بادام هندی،بادام زمینی و گردو هر کدام ۱۰عدد خورد شده
تارت شیرین در صورت دلخواه
پودر نارگیل و کنجد و ترافل رنگی و شکلات تخته ای ذوب شده(شکلات تخته را رنده کرده مقداری کره یا خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم اجازه دهید ذوب شود)
*من با این مقدار ۲۴ تا توپک ۱۳ گرمی درآوردم
دستور تهیه.خرما هارو به مدت ده دقیقه توی اب گرم بذارید که راحت پوست و هستشو جدا کنید.و با کره یه کم تفت بدید(تا حدی که فقط کره ذوب شه) و کاملا مخلوط کنید بعد با بیسکوییت و مغزها کاملا قاطی کنید و به اندازه های دلخواه توپک بگیرید و دوس داشتید وسطشو یه تیکه گردو بذارید و گوله کنید و در پودر نارگیل،شکلات،کنجد و... بغلطونید و توی تارت بذارید نیم ساعتی توی یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان لقمه ایے
طرزتهیه:
برای درست ڪردن این پیش غذا ابتدا بادمجان ها رو و قه ایے برش زده و سرخ ڪنید، مواد میانے رو آماده ڪنید ڪه شامل پیاز داغ، گوشت چرخ ڪرده، فلفل دلمه و گرجه فرنگے نگینے شده، ادویه، نمک و ڪمے جعفرے خرد شده مے باشد، مراحل پیچیدنش هم براتون فیلم گرفتم ورق بزنید و ببینید،اضافه ے بادمجان ها رو با قیچے ببرید بعد همه رو در قسمت وسط جمع ڪنید و یک برش گرجه فرنگے روش بذارید. سپس در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید، نڪته: قالب مافین احتیاج به چرب شدن ندارد،بدون قالب مافین هم میشه درست ڪرد ولے با قالب همه یک اندازه میشن. سعے ڪنید مواد میانے رو با روغن ڪمے سرخ ڪنید تا غذا چرب نشود.😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جرء ششم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.98M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ترکیه_ای
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری کاکائو
۴۰ گرم شکلات تخته ای
یک قاشق چای خوری وانیل
یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید)
1 قاشق سوپ خوری کره
طرز تهیه
همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید.
بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود.
( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست.
اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود.
نوش جان😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بامیه
بامیه ۱ ڪیلو گرم
نمک ۲ق غ
ترخون ۳۰۰ گرم
جعفرے ۲۰۰گرم
نعنا خشک ۴ق غ
آب ۱پ سرخالی
سرڪه به میزان لازم
سیر ۸حبه
موسیر خشک ۲عدد
دستور:
سر بامیه ها رو جدا میڪنیم.
از سر بامیه رو جدا ڪنید نه از ته.
سپس بامیه هارو شسته و روے پارچه پهن ڪرده تا خشک شوند.
بعد از خشک شدن بامیه ها داخل یک شیشه بامیه ها،موسیر،سیر،سبزی ها رو ریخته.
من از ۴شیشه استفاده ڪردم😊
در آخر هم روے بامیه ها ترڪیبے از آبنمک و سرڪه سفید ریخته و رویش رو ڪیسه فریزر گذاشته و درش رو محڪم میبندیم و داخل یخچال میگذاریم.
اگر ترشے لزج شد میتونید آنها رو آبڪش ڪنید و دوباره با نعنا و سیر و آبنمک و سرڪه بزارید داخل شیشه تا بمونه و بعد میل ڪنید.
جعفری و ترخون رو میتونید حذف ڪنید ولے نعنا خشک براے طعم و عطرش عالیه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مینے_پیتزا_با_یوفڪا
مواد لازم:
1 عدد یوفڪا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقدارے ڪه یوفڪا را خیس ڪنید(آب و روغن را به نسبت مساوے با هم مخلوط ڪنید)
فلفل سبز
ڪالباس و یا سوجوک (از فرآورده هاے گوشتے شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگے
براے سس:
1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط ڪنید.
❣اگر سس گوجه فرنگے دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفڪا را به 8 قسمت مساوے تقسیم ڪنید (یوفڪای ترڪیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روے یوفڪا بمالید و از طرف بزرگ رول ڪنید، وقتے به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتے متر مانده به آخر دو سر یوفڪا را به شڪل دایره به سمت داخل تا ڪنید و با هم یڪے ڪنید و نوک یوفڪا را به سمت داخل تا ڪنید. مواد سس رب را با هم مخلوط ڪنید و به شڪل نازک روے یوفڪا بزنید و مواد داخل را اضافه ڪنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت ڪامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه ڪنید و تا وقتے ڪه پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو ڪنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک قهوه 🍰😋
_مواد لازم:
تخم مرغ..... چهار عدد
شڪر..... یک پیمانه
شیر..... یک پیمانه
روغن..... یک پیمانه
پودر قهوه..... یک قاشق سوپ خوری
بیڪینگ پودر..... یک قاشق سوپ خوری
وانیل..... یک قاشق چاے خوری
آرد (الڪ شده)..... دو و یک دوم پیمانه
_مواد لازم سس:
خامه..... دویست میلے لیتر
شڪلات سفید..... صد و پنجاه گرم
پودر قهوه..... یک قاشق چاے خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شڪر را با هم مخلوط ڪنید. پودر قهوه را در شیر حل ڪرده و به مواد اضافه و مخلوط ڪنید. روغن، آرد، بیڪینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط ڪنید.
خمےر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دماے ۱۷۰ درجه سانتے گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا ڪیک بپزد.
برای تهیه سس، خامه را گرم ڪنید. قبل از به جوش آمدن خامه، شڪلات شیرے و پودر قهوه را اضافه ڪرده و هم بزنید تا سس یڪدستے حاصل شود. پس از خنک شدن سس را روے ڪیک بریزید و سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشى_گوجه_شكم_پر
اين نوع ترشى رو دست ندين خيلى عالى و خوشمزه ميشه ، مخصوصا خوردنش با ماكارونى و كته ديگه حرف نداره
اين مقدار موادى كه گفته شده براى دو كيلو گوجه ، دو كيلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو كيلو بادمجون سياه كه طرزتهيه دو مدل ترشى هم در پستاى ديگه براتون ميزارم
✅مواد لازم
سبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شويد،نعناع،ريحون بنفش كرفس از نوع سبزيش :يك كيلو كه شويد و جعفريش بيشتر باشه
هويج :3 عدد
سير :1 بوته
فلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گيژله بيبار)3 عدد
گوجه فرنگى سفت :2 كيلو
طرزتهيه
اول سبزى رو ريز خرد كنيد و بعد شستن و ابكش كردن بزاريد خشك بشه
فلفل و هويج و سيرا هم شسته و نگينى ريز خرد كنيد
وقتى از خرد كردن تموم شديد همه ى مواد رو با سبزى مخلوط وكمى نمك روش پاشيده و هم زده و كنار ميزاريم
گوجه ها رو هم بعد شسته شدن و خشك كردن قسمت بالا رو از بدنه ى گوجه جدا و نزاريد كنده بشه و مقدار كم از گوشت گوجه رو خالى كرده و كمى نمك وسط گوجه پاشيده و كنار ميزاريم تا همه ى گوجه ها به اين شكل اماده بشه
و به طور دلمه شكم گوجه رو پر تا تمام گوجه ها به اين شكل پر بشه
و در ظرف گود به ترتيب رديف و روهم چيده و چند تا فلفل تند سبز و حبه سير هم اضافه و مخلوط سركه و اب و نمك روش ميريزيم و درش رو بسته تا 4 الى 7 روزه اماده سرو و نوش جان
براى اب ترشى من نصف اب نصف سركه ى سفيد استفاده ميكنم ؛مثلا يك ليوان اب باشه يك ليوان سركه كه به اضاى هر يك ليوان ق چ خ نمك ميزنم
زدن نمك رو باز خودتون اختيارى بزنين اول كم زده و بچشيد اگر كم بود ميتونيد اضافه كنيد
همچنين عزيزانى كه تند دوست دارن يك اب باشه و يك و نيم سركه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪرم شڪلات"
شیر سرد 1 لیتر
نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری
پودر ڪاڪائو 2/5 قاشق غذاخوری
شڪر 6 تا 8 قاشق غذاخورے
ڪه میتونین به دلخواه ڪمے مقدارش رو تغییر بدین
خامه صبحانه 1 پاڪت
میتونین از خامه صورتے استفاده ڪنین
آب یخ یک چهارم پیمانه
1 حبه یخ ڪافیه تو یڪم اب
شڪلات 100 گرم
بهتره شڪلات تلخ باشه
ڪره 70 تا 100 گرم
حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل ڪنین حسابے همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر ڪاڪائو ، شڪر و خامه رو مخلوط ڪنین
قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستے همش بزنین وقتے غلیظ شد ڪره و شڪلات رو اضافه ڪنین و خوب مخلوط ڪنین تا یڪدست شه
به غلظت ماست سون یا فرنے ڪه رسید از رو حرارت برش دارین صبر ڪنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دماے محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخے ڪه گفتم رو به یڪباره اضافه ڪنین با اینڪار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و
حالا تو پیمانه هاے دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده
به دلخواه تزئین و نوش جان ڪنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوازدهمین روز اردیبهشت ماه
🌸سلام صبح بهاری
☔️جمعه تون با طراوت
🌸و چون صدای باران گوش نواز
🌸بیدارشو همه چیز مهیاست
☔️آرامش صبح، باران بهاری
🌸و بوی عطر زندگی
🌸دلتون خالی از غصہ
☔️زندگيتون شیرین
🌸دنیاتون غرق در شادی و آرامش
ادینه تون در کنار خانواده و دوستانتان شاد شاد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برساق
عزیزان میتونید مقدار مواد رو نصف کنید ویا دوبرابر
اگر میخواید نصف کنید تخممرغ رو بزنید تا از لختگی دربیاد نصفشو بریزید .
مقدار آرد تقربیه بستگی به آبخوری آردها داره
این مقدار من حدود ۶ لیوان آرد لازم داشت
سعی کنید به صورت آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید آرد زیادی بخوردش بدید شیرینی سفت وخشک میشه.
زردچوبه تو این شیرینی برای رنگ دهی به شیرینه دوست ندارید نریزید
این شیرینی از زیره استقاده میشه چون بچه ها از بوی زیره خوششون نمیاد من از هل کوبیده استفاده کردم
از آرد بربری ویا آرد سفید میتونید استفاده کنید
آرد حدود ۶ لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر دو سوم لیوان (این شیرینی کم شیرینه)
ماست یک لیوان فرقی نداره از چه ماستی استفاده میکنید فقط ترش نباشه من از ماست خونگی استفاده کردم
روغن حیوانی ویا جامد نصف لیوان
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
هل چند دونه کوبیده در صورت استفاده از زیره یک قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری صاف
دو حبه قند
اب ولرم نصف لیوان کمی کمتر
اب ولرم بریزید تو کاسه ای حبه قند اضافه وپودر خمیر مایه روش بپاشید وده دقیقه بزارید
تخم مرغ وشکر رو بزنید تا باهم مخلوط بشن
زردچوبه واب ونمک وخمیر مایه وماست رو اضافه کرده بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم گم بریزید وبا قاشق بزنید.سپس به تخته کار انتقال بدید طبق فیلم با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید. خمیر باید نرم ولطیف ویکدست باشه
خمیر رو انتقال بدید به کاسه چرب شده روشو بپوشونید یک الی دوساعت.
سپس چونه های به اندازه گردو بردارید طبق فیلم رو آبکش بهم کنید وتو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه سپس از روغن خارج کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه برای تزیین از پودر قند میتونید استفاده کنید
خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید تا مغز پخت بشه
بعد از سرد شدن در کیسه فریزیر ویا ظرف در دردار نگه داری کنید این شیرینی تو یخچال دو هفته ماندگاری داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن
آب شش لیوان
شکر دولیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
گلاب مرغوب دوسوم لیوان
زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری
گلوکز یک قاشق(اختیاریه)
خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه)
نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید
بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپسبه سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید
اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه
پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه
تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده
میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره
ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه
گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید
خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده
مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه
نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید
هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره
بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛