eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاحالا ڪبه امتحان ڪردین اونم با سیب زمینے یعنے محشره ترد وخوشمزه قول میدم ڪل اعضاے خانواده عاشقش بشین مواد لازم ..... سیب زمینے متوسط پنج عددیا نیم ڪیلو اردسوخارے ریز ترجیحاطعم دار حدودیک لیوان یه بند انگشت سرخالی نمک وفلفل سیاه و ادویه مخلوط به میزان دلخواه نشاسته ذرت یک قاشق غذاخورے قابل حذفه ولے باعث تردے ڪبه مے شه مواد میانے ... پیاز وگوشت وادویه جات طرز تهیه..... سیب زمینے را ابپز ڪرده رنده ڪنبد با ادویه جات ونشاسته ذرت وارد سوخارے خوب ورز بدین تا یڪدست بشه مواد میانی..... پیاز را با ڪمے روغن تفت داده سبک ڪه شد گوشت چرخے را اضافه وتفت دهید نمک وفلفل سیاه وادویه دلخواه بزنید یه تفت ڪوچولو بخوره ڪافیه موادتون را زیاد چرب نڪنید ادامه ڪار......گلوله اے از مواد برداشته ودست را ڪمے با اب مرطوب ڪنید وبا انگشت اشاره توے خمیر را باز ڪنید از مواد میانے توے خمیر بذارید وبه وسیله انگشت اشاره وشست دوطرف خمیر را جمع وبهش شڪل بدین طوریڪه حالت تیزے پیدا بڪنه نڪته..... اگر ترک روے ڪبه ایجاد شد با مرطوب ڪردن دستتون صاف ڪتید همه ڪبه ها را ڪه درست ڪردین نیم ساعت فریز ڪتید ودر روغن داغ وڪمے شناور سرخ ڪنید یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه اگر واستون نوع اول ڪبه درست ڪردنش سخت بود نوع دوم درست ڪنید ڪه همه چے توے فیلم واضح است بعد سره ڪردن روے دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه اش گرفته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ران مرغ ۱ کیلو( قسمت انتهاشو جدا کنید که ظاهرش بهتر باشه)( استفاده از قستمای دیگه مرغ هم امکانپذیره) ماست ۱ استکان کوچیک یا نصف پیمانه نمک ۱ ق چ پودر زیره ۱ ق چ روغن زیتون ۱ چهارم پیمانه . میتونه کمتر بشه تا ۱ ق غ پاپریکا ۱ ق چ آویشن ۱ ق چ آب لیموترش ( اب نصف لیمو سنگی) یا یک چهارم پیمانه سالسا یا رب گوجه فرنگی ۱ ق غ فلفل قرمز و سیاه در صورت علاقه که من توصیه میکنم حتما استفاده کنید. در یک ظرف ماست ، ادویه جات ، روغن ، نمک و رب گوجه فرنگی رو مخلوط کنید . تکه های مرغ رو داخلش چیده و به سس آغشته کنید آب لیموترش هم اضافه کنید. و سلفون کشیده بذارید چندساعتی داخل یخچال مزه دار بشه بعد کف تابه پیاز چیده و تکه های مرغ رو روی پیازها بچینید چند تکه کره هم روی مرغ بذارید بعد روی حرارت گذاشته ، در تابه رو هم بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم تا متوسط یک تا یک و نیم ساعت پخته و کاملا ابش جمع بشه و سرخ بشه...👍👍👍یا اینکه در فر ۲۰۰ درجه با فویل به مدت ۱ ساعت و نیم ساعت هم بدون فویل بذارید بپزه‌. زمان پخت در فر بستگی به دما فر، سایز تکه های مرغ داره👍👍👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژامبون خانگی مواد لازم :👇 ترڪےب سینه مرغ وران مرغ چرخ شده 750 گرم و ۱۰۰ گرم گوشت چرخ شده (اختیاری) سےر 5حبه درشت جوز هندے پودر شده 1قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1ق چ نمک 1ق غ فلفل 1ق چ پودرسیر ۱ق چ پودرڪارے ۱ق چ تخم گشنیز 1ق چ آویشن 1ق چ پودر دارچین 1ق چ پودر هل 1ق چ فلفل سیاه 1/2ق چ نشاسته ذرت یا آرد سفید 2 ق غ روغن مایع (۶۰گرم) 4 ق غ گوشت قرمز چند تڪه ڪوچڪ هویج نیم پز شده نگینے خرد شده 1عدد ڪوچڪ پسته خام 2ق غ (اگر پسته خام دردسترس نداشتید پسته خشک رو 20 دقیقه داخل آب گرم بریزید تا نرم بشه بعد خشک ڪنید و استفاده ڪنید) قارچ بلانچ شده ۳۰۰ گرم . دستور تهیه :👇 گوشت مرغ رو همراه سیر چرخ میڪنیم سپس داخل غذاساز ریخته وخوب بزنید. (اگر غذاساز ندارید دوبار از چرخ گوشت ردڪنید) تا ڪاملا نرم و یڪدست بشه. همه ادویه هاے ذڪر شده ونشاسته یا آرد و روغن مایع رو بهش اضافه میڪنیم و خوب ورز میدیم. گوشت قرمز رو خیلے نازک وریز خرد ڪنید. هوےج رو بخارپز ونگینے خرد ڪنید. همراه با پسته به مواد اضافه و خوب مخلوط ڪنید. ته ڪاور ڪالباس رو با بست ڪمربندے پلاستیڪے یا نخ خیلے محڪم ببندید. مواد را با قاشق داخل وڪیوم ریخته و با دست ماساژ داده ومثل غلتک چندین بار وبه دفعات بغلتونید تا هواے اضافه خارج، گوشت منسجم شه.اےن قسمت مهمه! درست هوادهے بشه تا فضا وسوراخ داخل ژامبون به وجود نیاد. و خیلے محڪم بپیچید و با نخ محڪم ڪنید. ڪاور رو خیلے محڪم ببندید. حتے یک قطره آب نباید داخل ڪاور نفوذ ڪنه. اگر ڪاور مخصوص ندارید👇 چند لایه سلفون رو روے میز ڪار بڪشید و گوشت رو روش پهن ڪنید و مواد خردشده : هویج وپسته وگوشت رو روش پخش ڪنید و رول ڪنید (توجه ڪنید مثل غلتک چندین بار ودردفعات زیاد رول رو به عقب و جلو بغلتونید تا منسجم و هوادهے بشه) و بعد دوسر نایلڪس رو محڪم ببندید و دوباره چندین لایه سلفون بچیدید. ےڪ قابلمه اندازه رولتون پر آب ڪنید و روے اجاق بزارید بجوشه ورول رو آروم داخلش بندازید تا یک ساعت و نیم باحرارت ملایم بجوشه. بعد از قابلمه خارج ڪرده و بلافاصله داخل آب یخ بزارید تا بهش شوک واردشه. داخل یخچال بزارید ۲۴ساعت بمونه این تایم خیلے مهمه✌ بعد برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این ڪیک را داخل هرقالب دلخواهے مے تونین تهیه ڪنید داخل فر روے گاز وحتے دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شڪل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،اےن اندازه اے ڪه مے نویسم همین تعدادے میشه ڪه داخل قالب هست: خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده ڪردین پوستش را بگیرید) شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده ڪرد) عسل ۳ ق غ مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتے ڪنجد پودر نارگیل ۱/۳لیوان ڪره اب شده ۵ ق غ(ڪره را اب ڪنید وسپس ۵ ق بردارید) شےر ۶ق غ موز یک عدد خییلے ڪوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم بیڪینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر تخم مرغ ۱عدد پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ همه مواد به جز آرد وبیڪینگ پودر را داخل مخلوط ڪن بریزید وخوب میڪس ڪنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبے برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیڪینگ پودر را طے دو سه مرحله به آن اضافه ڪنید وبا لیسک درحد یڪدست شدن هم بزنید، مایه ڪیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با ڪره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشے ڪنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سے دقیقه بگذارید ،،، پخت ڪیک راچک ڪنید، پس از سرد شدن با شڪلات ذوب شده ویا عسل سرو ڪنید، چون شیرینے ڪمے داره ،من شڪلات زدم وبا شڪلات خوشمزه بود، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط گردوے آسیاب شده چهارقاشق غذاخوری رب انار (ترش یا ملس) چهارقاشق غذاخوری روغن زیتون (ےا مایع افتابگردان) روغن سرخ ڪردنی نمک فلفل زعفرون دم ڪشیده (دلخواه) سےخ چوبے (دلخواه) دستور تهیه :👇 من یک عدد مرغ رو پاک ڪردم. سینه و رونش رو جداگونه جوجه ڪبابے خورد ڪردم. شما میتونید فقط از رون یا سینه استفاده ڪنید. میتونید ڪمے سبزے معطر مثل نعناع خشک هم اضافه ڪنید. با اضافه ڪردن سبزیجات تازه و معطر گیلان اسم این غذا میشه جوجه ترش و میتونید روے منقل ڪباب ش ڪنید. مرغ رو از مواد جدا ڪنید و به سیخ بڪشید یا سرخ ڪنید. من اون مواد رو داخل قابلمه با ڪمے اب سرد گذاشتم نیم ساعت قل بخوره و گردوش به روغن بیفته. پیازش رو جدا ڪردم و به عنوان سس روے جوجه ها موقع سرو ریختم. روغن رو از اول به جوجه ها اضافه نڪنید، مانع از مزه گرفتنشون میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من براى تميز كردن سر شعله هام برای برق افتادن شعله هاى گاز صابون رنده شده میریزم روشون یا روی اسکاچ میکشم و بعد هم آبکشی وحسابی تمیز و براق میشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام اول هفته تون عالی سیزدهم اردیبهشت ماه هشتم رمضان خدایا🙏 باتوکل به نام اعظمت هفته رو شروع میکنیم به امید ۷روز خیروبرکت ۷روز سلامتی ۷روز آرامش و پیشرفت ۷روز زندگے پر از خوشبختی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. در ورژن اصلی و ابتدایی موساکا فقط از ترکیب بادمجان و مایه گوشتی استفاده میشه به همراه پنیر...و اضافه کردن سیب زمینی آبپز ورقه یا پوره شده و یا گوجه فرنگی حلقه شده در بین لایه ها کاملا سلیقه ای و به ذائقه شما بستگی داره بادمجان ها رو پوست کنده و ورقه کنید و نمک بپاشید و کمی صبر کنید و بعد بشوئید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید و روی دستمال حوله ای روغن اضافی بادمجان رو بگیرید. برای تهیه مایه گوشتی از ترکیب پیاز نگینی شده+ گوشت چرخکرده+فلفل دلمه نگینی+قارچ ورقه شده+یک تا دو قاشق رب گوجه یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید . برای طعم دادن به مایه گوشتی از یکی دو حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر) به همراه آویشن استفاده کنید. آویشن رو در مرحله آخر قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید اضافه کنید چون اگه آویشن زیاد روی حرارت بمونه عطرش رو از دست میده و البته در نظر داشته باشید که اضافه کردن آویشن به مقدار زیاد باعث تلخ شدم مایه گوشتی میشه. میتونید کمی آویشن هم بین لایه ها بپاشید. من معمولا بین لایه ها سس بشامل نمیریزم چون باعث شل شدن موساکا میشه و فقط سس بشامل رو روی لایه آخر به همراه پنیر میریزم که هم بافت موساکا رو لطیف میکنه و هم کمک به خوب کش اومدن پنیر پیتزا میکنه. .در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان ڪتلت رو هم با سیب زمینے خام درست ڪردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولے خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن سیب زمینے وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده ڪنید ابشو بگیرید خیلے تاثیر داره تو برشته شدن ڪتلت حتما تو روغن شناور سرخ ڪنید روغن ڪم بیشترش جذب ڪتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر ڪتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف ڪنید تا یڪدست سرخ بشه بجاے آرد نخود چے از آرد گندم و ارد سوخارے هم میتونید استفاده ڪنید . من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعے زده میشه ڪه مواد ڪتلت انسجام نداشته باشه عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ تورے ریز چرخ ڪنید بخوبے ورز بدید تا ڪتلت موقع پخت ترک برنداره میتونید همراه مواد ڪمے جعفرے تازه بزنید وقتے ڪه میخواید ڪتلتها رو بچینید تو ماهے تابه روغن زیادے داغ نباشه گرم باشه خوبه با شعله متوسط سرخ ڪنید گوشت چرخ ڪرده حدود ۴۰۰گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو سیب زمینے متوسط سه عدد پیاز بزرگ یک عدد آرد نخود چے یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وڪمے آویشن به مقدار لازم پیاز وسیب زمینے را رنده ریز ڪرده و آبشو بگیرید همه مواد رو با هم قاطے ڪنید وخوب ورز بدید یڪساعتے بزارید یخچال تا ڪمے خودشو بگیره وسپس سرخ ڪنید ڪتلتها رو زیاد نازک نگیرید ڪه ترد وشڪننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه ڪه وسطش خام باشه میخواید همراه سیب زمینے سرو ڪنید ابتدا سیب زمینے رو سرخ ڪنید سپس ڪتلتها بعد از ڪتلتها گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار براے پنج نفره گوشت گوسفند ویا گوساله ۳۰۰ الے ۴۰۰ گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ نعنا وجعفرے پاک شده ۲۰۰ گرم نسبت جعفرے بیشتر باشه ریواس ۳۰۰ گرم (پنج الے شش عدد) نمڪ وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم پیاز رو همراه روغن تفت بدید تا سبک وشیشه اے بشه گوشت تڪه اے رو بهش اضافه ڪنید وباهاش تفت بدید زدچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید وباهاش تفت بدید آب جوش بریزید وبزارید گوشت نیم پز بشه تو این فاصله سبزے رو شسته وریز خرد ڪنید ریواس رو پوست گرفته و دو سانتے خرد ڪنید ریواس رو با ڪمے روغن تفت داده حدود سه الے چهار دقیقه از ماهے تابه خارج ڪرده وسبزے رو نیز تفت بدید به اندازه سبزے قورمه سرخ نڪنید گوشت ڪه نیم پز شد سبزے ونمک بزنید وبزارید گوشت ڪاملا بپزه ریواس رو اضافه ڪنید وبزارید ده الے پانزده دقیقه آروم جوش بزنه نزارید زیادے بپزه ڪه ریواس ها له بشن گاز رو خاموش ڪنید وبا ڪته خوشمزه نوش جان بفرمایید 😄 این خورش با مرغ هم میتونید بپزید یک دستور دیگه هم هست خیلے خوشمزس خلاصه وار توضیح میدم تو این دستور سبزے نمیزنن به جاے سبزے لپه ورب میزنن گوشت رو ڪه با پیاز وادویه تفت دادید رب هم بزنید وباهاش تفت بدید.آب بریزید تا گوشت نیم پز بشه لپه هم بریزد وقتے ڪه مواد خورش ڪاملا پخته شد ریواس رو اضافه ڪنید ده الے پانزده دقیقه با ریواس بپزه ڪافیه سعے ڪنید از ریواس ترش وشیرین استفاده ڪنید ریواس تلخ خورش رو تلخ میڪنه از ریواس جوان و تازه استفاده ڪنید ریواس پیر وخشک تو خورش ریش ریش میشه وزود وا میره عزیزان چیلے خشڪه، قیچے میڪنم ومے ریزم تو خورشت فلفل قرمز پودریمون تموم شده بود هنوز فرصت نڪردم چیلے ها رو آسیاب ڪنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون رو من با خمیر جادویے درست ڪردم براے ۱۶ تا ۱۷ عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۲۰ میلے (نصف لیوان) شکر ۳۰ گرم(۲ ق غ) روغن مایع ۳۰ میلے (۳ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م) آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم ( حدودا یک و نیم لیوان) (مقدار آرد تقریبے ممڪنه بیشتر و یا ڪمتر لازم باشه) نمڪ نصف ق چ مواد میانے : خرما ۱۰ عدد، گردو ( دلخواه) ، پودر دارچین ۱ ق م (به دلخواه) ، گلاب ۱ ق غ یه قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط ڪردم و بهش پودر خمیر مایه اضافه ڪردم ، گذاشتم ده دقیقه تا به عمل بیاد . توی یه ظرفے تخم مرغ و مابقے شڪر و روعن و نمک رو ترڪیب ڪردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه ڪردم و ارد رو ڪم ڪم ریختم . میزان آرد خیلے خیلے تقریبے هست براے من اینجا ڪمے بیشتر از این مقدار استفاده شد ارد تا زمانے اضافه بشه ڪه خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه ریختن آرد زیادے باعث میشه ڪه نونتون لطافتش از بین بره و سنگین و سفت بشه همیشه این نڪته مهمه در پخت نون ها . خوب خمیر رو ورز دادم دو سه دقیقه ورز دادم و بعد ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار ڪوبیدم . داخل طرف تمیزے جزیے چرب ڪردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و جاے نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و خمیر رو دو قسمت ڪردم و با وردنه باز ڪردم شڪل دایره برش دادم و بعد به صورت ڪلیپ . پیچیدن ڪاملا دلخواه هست من مدل ڪروسان پیچیدم . براے مواد میامے مواد ڪاملا دل به خواهے هست . من پوست و هسته خرماها رو گرفتم و له ڪردم . پنج شش دونه گردو رو هم نیم ڪوب ڪردم و گلاب و دارچین و اگر دوست دارین هل هم مے تونین بریزین . بعد لاے خمیر قرار دادم و پیچیدم . داخل سینے فر چیدم و ۲۰ دقیقه استراجت دوم قرار دادم . بعد از استراحت رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران ۱ ق م شیر رو ترڪیب ڪردم و رومال زدم و توے فر از قبل گرم شده با دماے ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوے اب هم توے فر فراموش نشه تا نون هاتون لطیف بشه . نون هاتون رو بعد از خنک شدن توے طرف درب بسته توے محیط خنک قرار بدین تا چهار پنج روز با ڪیفیت مے مونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪیم بستنے اول نڪات رو بخونید بعد برید سراغ تهیه این بستنے خوشمزه میتونید به جاے خامه صبحانه از خامه قنادے هم استفاده ڪنید ڪه در این صورت باید مقدار شڪر رو نصف ڪنید . حتما به شڪلاتتون براے ڪاور بستنے روغن مایع اضافه ڪنید‌ در غیر اینصورت لایه شڪلات دور بستنے خیلے ضخیم میشه . هرچے شڪلات روون تر بشه، لایه دور بستنے نازک تر میشه . میتونےد داخل شڪلات از مغزیجات خرد شده هم استفاده ڪنید ڪه در این صورت میشه ڪیم بستنے مگنوم داخل بستنے از هر اسانسے مے تونید استفاده ڪنید ، من وانیل زدم شما میتونید ڪاڪائو و نسڪافه هم بزنید. یا میتونید داخل بستنے از میوه هایے مثل توت فرنگے، موز ، هلو، انبه و ... به صورت قطعه اے یا پوره استفاده ڪنید . با این مقدار مواد من ۴ تا بستنے ڪوچیک و ۲ تا بستنے بزرگ داشتم مواد لازم : شےر 250 گرم شڪر 1/2 پیمانه خامه صبحانه 90 گرم نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نشاسته و شڪر و شیر را در قابلمه ے ڪوچک مخلوط ڪنید و روے حرارت متوسط رو به پایین گذاشته تا به غلظت فرنے برسد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وانیل و خامه را اضافه ڪنید و هم بزنید تا یڪدست شود سپس از روے حرارت بزارید تا ڪمے خنک شود . هر از گاهے هم بزنید تا مواد رویه نبندد. میتوانےد در این مرحله به بستنے میوه خرد شده یا پوره شده نیز اضافه ڪنید . مواد را در قالب بستنے ریخته و در فریزر حدود 5 ساعت گذاشته تا ڪاملا منجمد شو د ‌ براے ڪاور شڪلاتے بستنے حدود ۱۵۰ گرم شڪلات را به روش بن مارے ذوب ڪنید و در یک لیوان بلند به سایز بستنے ها بریزید، و بستنے ها را بعد از انجماد در شڪلات فرو ڪنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛