eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
من خودم توے قالبے درست ڪردم ڪه خوشم اومد یه قسمتیش رو ژله بریزم و جالب بشه و الا اون قسمت ژله قابل حذف هستش . پودر ڪاسترد (لوازم قنادے ها و فروشگاه ها و هایپر مارڪت ها دارن) ۲ ق غ شڪر ۲ ق غ پودر ژلاتین ۱ ق غ شیر سرد ۲ لیوان وانیل نوک قاشق ژله دلخواه نصف بسته . ےه بسته ژله دلخواه (من از پودر ژله زغال اخته ) رو با نصف لیوان آب جوش روے حرارت غیر مستقیم حل ڪردم و گذاشتم توے محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنے نرم شده اضافه ڪردم و هم زدم . قالبم رو ڪمے جزیے با روغن مایع چرب ڪردم و ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال ببنده زیاد نه ڪه فاصله تایمے بدم میزاریم تا ڪمے از نیم بند سفت تر بشه . برای دسر ڪاسترد ، پودر ڪاسترد و شڪر و پودر ژلاتین رو مخلوط و بعد شیر رو ڪم ڪم اصافه ڪردم و روے حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه و بجوشه ، وانیل رو هم اضافه ڪردم .و بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم خنک بشه . بزارین ڪمے بیشتر روے حرارت بمونه تا اون غلظت ڪافے رو پیدا ڪنه تا خوب ببنده . بعد داخل قالب ریختم و گذاشتم ۶ الے ۷ ساعت داخل یخچال و بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو ازاد ڪردم و روش دیس قرار دادم و برگردوندم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت داوود پاشا سلام دوستاے گلم یه خورش خوشمزه و ترڪیه اے و راحت براے زمان هایے ڪه تایم ڪمتر دارین ، خیلے هم خوش خوراڪه . براے ۳ نفر گوشت چرخ ڪرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نعنا خشک ۱ ق غ رب انار ملس ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده ڪردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ ڪرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط ڪردم و خوب ورز دادم . بعد گذاشتم یخچال تا ڪمے بمونه ، وقت نداشتین اشڪالے نداره . بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و ڪوفته قلقلے درست ڪردم .روغن رو توے تابه ریختم و قلقلے ها رو توش تفت دادم ، بعد ڪوفته ها رو بیرون آوردم . یه پیاز دیگه رو ریز خرد ڪردم و روغن تفت دادم ، حالا ڪوفته ها رو به پیاز اضافه ڪردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه ڪردم .ےه ڪوچولو تفت دادم . حالا رب انار رو با یک لیوان آب حل ڪردم و داخل خورش ریختم . درش رو گذاشتم تا بمونه و خورش زیر حرارت ملایم قوام بیاد . حدود نیم ساعت زمان لازم داره ، نمک و فلفل خورش رو هم بچشین ڪم بود بهش اضافه ڪنین . من شڪر نمے ریزم توش این خورش ڪمے ترش هست . اگر دوست نداشتید مے تونید ڪمے شڪر بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از قارچ و فلفل رنگى فريزرى استفاده كردم . يك عدد پياز نگيني شده را در روغن تفت دهيد، زردچوبه اضافه كنيد . فلفل دلمه رنگي خرد شده را اضافه و تفت دهيد، در وسط قارچ را اضافه و تفت دهيد و نمك و پاپريكا بزنيد ، مخلوط و تفت دهيد. ٥ عدد تخم مرغ ، يك ق غ زعفران دم كرده و يك ق م نمك را با همزن مخلوط كنيد.درماهيتابه ترجيحا تفلون و چهار گوش ، روغن ريخته، كمي كه داغ شد مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد، كمي ماهيتابه راتكان دهيد تا كف ظرف از تخم مرغ پوشيده شود چند دقيقه درب ظرف را بذارید ، حرارت را كم كنيد سپس سبزيجات سرخ شده را روي سطح تخم مرغ بريزيد سبزيجات سرخ شده بايد داغ باشد تا سطح بالايي تخم مرغ را كه هنوز خام است بخود جذب كند و هم سبزيجات حالت چسبندگي بگيرند و هم تخم مرغ پخته شود. درب ظرف را بزاريد و بعد از اينكه مطمئن شديد كه خوب مغز پخت شده با احتياط به ظرف ديگري منتقل و آن را داغ رول كنيد تا تمام قسمت ها حين رول كردن به هم بچسبند و روي دستمال آشپزخانه بذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود و در انتها به ظرف مورد نظر براي سرو منتقل كنيد و به دلخواه تزيين و برش دهيد و نوش جان كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.66M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چنتا بادمجان رو کبابی کنید و داخلش رو خالی کنید و با چاقو ساطوری کنید تا کاملا له شود و با نمک و فلفل در روغن تفت بدید.در ظرفی جداگانه یک پیاز نگینی شده رو تفت بدید و بعد گوشت خورشتی یا چرخی رو اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعد زروچوبه و فلفل و پودر سیر و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت بدید تا خامی رب گرفته شود سپس به مقدار لازم پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت بدید.بادمجان هارو داخل ظرف مخصوص فر ریخته و روشو با موادگوشتی میپوشونیم.و گوجه و فلفل روش میزاریم(قابل حذف)و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار میدیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین مواد لازم ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ پلو سلام دوستان همیشه همراه و مهربونم . . این پلوی مخلوطی بسیار خوشمزه است و می تونین از مرغ و گوشت قرمز هر کدوم به دلخواه استفاده کنین . من از سینه مرغ استفاده کردم . برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد قارچ ۷ تا ۸ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج ۲ پیمانه خلال پسته و زرشک به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با یه پیاز و نمک فلفل و زرچوبه و مقداری اب گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و توی تابه با حرارت بالا تفت دادم و سرخ کردم . یه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و در حدی سرخ کردم و بعد مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کردم و هم زدم کمی با هم تفت بخوره . قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده رو اصافه کردم و بعد از کمی تفت زعفران در حد خوب ریختم و هم زدم . نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد قارچ و مرغ همراه با ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه . بعد از دم کشیدن روی برنج کمی برنج سفید بود رو برداشتم و کمی زعفران ریختم و توی دیس پلو رو کشیدم و از پلوی زعفرانی و همچنین زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده کردم . پ.ن : کمی از اب مرغ هم نگه داشتم که موقع خوردن کنار پلو باشا و بتونیم استفاده کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛