eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"ڪراڪت سیب زمینے به شڪل زولبیا" سیب زمینے پخته و رنده شده 3 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه یک چهارم پیمانه آرد سفید نصف پیمانه پنیر رنده شده نصف پیمانه میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده ڪنین نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه سیب زمینے ها رو رنده ڪنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط ڪنین در آخر پنیر را اضافه ڪرده و مخلوط ڪنین تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه وقتے روغن گرم شد حرارت را ملایم ڪنین مواد سیب زمینے رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شڪل دلخواه شڪوفه بزنین از قیف محڪم براے شڪوفه زدن استفاده ڪنین ڪه قیف پاره نشه بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو ڪنین نوش جان☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من همیشه مواد رو چشمی میریزم ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند 5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید. اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۳ نفر برنج ۳ پیمانه سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد هویج ۲ عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . برنج رو شستم و خیس ڪردم . مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و ڪمے آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری ڪه بعد از پخت ڪمے آب مرغ بمونه . وقتے مرغ پخت ، اون رو ریش ریش ڪردم . هوےج رو شستم و پوستش رو ڪندم و با رنده خلالے ڪردم . (ازرنده آلمانے استفاده ڪردم) هویج رو با ڪمے روغن تفت دادم . بهش آب مرغ ڪمے ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولے با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذاے شیرین دوست نداریم به هویج شڪر نمے ریزم ، حالا این ڪاملا سلیقه اے و ذایقه اے هست ، دوست دارین توے این مرحله به هویج هاتون شڪر بریزین . مرغ ریش ریش شده و هویجے ڪه پخته و آبے نداره رو با هم مخلوط ڪردم . برنج رو آبڪش ڪردم ، اگر دوست دارین داخل آبے ڪه برنج هست قبل آبڪش زردچوبه بریزین . کف قابلمه من از ته دیگ نونے استفاده ڪردم ، هر ته دیگے بخواین میتونین درست ڪنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته ڪمے نگه داشتم براے تزیین روش و گداشتم ڪه برنج دم بڪشه . اون استڪان هم زعفرون هست . حالا باز هم سلیقه اے هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعے ڪه توے دیس ڪشیدین ، روش بریزین . وقتی برنجم پخت ، یه ڪفگیر برداشتم و ڪمے زعفرانے ڪردم . برنجم روداخل دیس ڪشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانے و زرشک و ڪشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین ڪردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نوع پیتزا موادش ڪاملا هر چے ڪه دوست دارید بریزین و سلیقه اے و خیلے ایده خوبے براے مهمونے ها و حتے براے بچه ها . اون قدر خوش خوراڪه ڪه ڪلے طرفدار داره 😊. . . برای ۱۶ عدد نان باگت ۴ عدد گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه اے ۱ عدد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد ڪاملا سلیقه اے هر چے ڪه خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل ڪردم . ےه پیاز رو خرد ڪردم و داخل تابه اے ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه ڪردم و تفت دادم . فلفل دلمه اے رنگے رو خرد ڪردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه اے ڪردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه ڪردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحاے ڪار همه رو با هم مخلوط ڪردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت ڪردم و از وسط نصف ڪردم . ڪفش ڪمے سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتے روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسے چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الے ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایے رو روشن ڪردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توے فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترڪیه 😉👌 میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده ڪنید و آرد خوب مخصوص نان ڪه همونطور ڪه همیشه میگم آرد نان فانتزے براے درست ڪردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میڪنه براے همینه نان منم پوک شد و یه مورد دیگه اینڪه چون این نان آرد ڪمے داره بے نهایت نرم و پوک هست مواد لازم : خمےر مایه : یک ق غ شڪر : دو ق غ نمک : یک ق چ آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یڪ‌پیمانه ڪره آب شده : پنجاه گرم روغن مایع : یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد آرد : سه پیمانه یک ق شڪر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگے باهم مخلوط ڪنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه ڪنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شڪر + نمڪ+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو براے رمال روش استفاده ڪنید )+ مابقے اب ولرم+ ڪره + روغن رو‌ باهم مخلوط ڪنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه ڪنید و هم بزنید و آرد رو اضافه ڪنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر ڪمے چسبناک هست روشو بپوشونید و‌یک ساعت بهش استراحت بدید بعد ڪمے از خمیر جدا ڪنید و توے دستتون گرد ڪنید ( ڪمے دستتون رو آغشته به آرد ڪنید تا راحت ڪار ڪنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توے سینے ڪه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه ڪه از قبل گرم ڪردید یک ربع الے بیست دقیقه پخت ڪنید بے نهایت خوشمزه نرم و عالی. . نڪات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید ڪه سنگین بشه و نرمیش ڪم بشه این نون خیلے نرم هست و یڪے از دلایلش همین ڪم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقے نون ها بدون فر روے گاز میتونید درست ڪنید مثل همیشه توے تابه یاشعله پخش ڪن درست ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت پتی بور و خامه" بیسکوییت پتی بور شکلاتی 2 بسته کره آب شده 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری شیر 1 پیمانه حدودا پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته به میزان دلخواه شکلات آب شده حدودا 100 گرم خب حالا بیسکوییت هارو حسابی خرد خرد کنین پودر کاکائو و شکر را در شیر حسابی حل کنین و کره را اضافه کنین وقتی خوب مواد یکدست حل شد کم کم به بیسکوییت ها اضافه کنین تا خمیر شه و منسجم باشه نباید زیادی شل بشه و وا بره حالا روی سطح کار سلیفون پهن کنین و خمیر را روی سلیفون به کمک وردنه قشنگ و یکدست پهنش کنین میتونین برای راحتی بیشتر روی خمیر یه کاغذ روغنی بزارین و روش وردنه بکشین که خمیر به وردنه نچسبه وقتی یکدست پهن شد خامه کشی کنین به ارامی سلیفون زیری را بلند کنین و سعی کنین خمیر را رول کنین دقیقا مثل رولت وقتی رول کردنش کامل شد همونجوری با سلیفون بزارین تو یخچال تا خنک شه و در ضمن سلیفون کمک میکنه که خشک نشه بعد از یکساعت که از یخچال دراوردین سلیفون دورش را باز کنین با شکلات اب شده شکلات کشیش کنین و تزیین کنین مجددا برای 2 تا 3 ساعت بزارین یخچال تا خوب خنک شه و جا بیفته و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه😋 🍴مواد مورد نیاز🍴 . 5 عدد سینه مرغ 1 قاشق غذاخورے نمڪ 1 قاشق چاے خورے فلفل 1 قاشق چاے خورے پاپریڪا 1 قاشق غذاخورے روغن زیتون 170 گرم اسفناج پخته شده 170 ڪنگر فرنگی 220 گرم پنیر خامه ای 100 گرم پنیر موزارلا 2 حبه سیر 80 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق چاے خورے نمڪ . ♨طرز تهیه♨ . 1. ابتدا روے سینه هاے مرغ برش ایجاد ڪرده و به یک ڪاسه منتقل ڪنید سپس نمک، فلفل، پاپریڪا و روغن زیتون را به آن اضافه ڪنید و خوب هم بزنید تا ترڪیب شود. 2. سینه هاے مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل ڪنید. 3 اسفناج را به همراه ڪنگر فرنگے، پنیر خامه اے، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترڪیب ڪنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روے مرغ ها پر ڪنید و تابه را به فر منتقل ڪنید. 4. به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه سانتے گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید. 5. با سیب زمینے سرخ ڪرده سرو ڪنید. نوش جان😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ" ماڪارونے شڪل دار 1 بسته سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده فلفل دلمه اے سبز 1 عدد پیاز 1 عدد بزرگ سیر رنده شده 2 حبه فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے روغن براے سرخ ڪردن نمک و فلفل جعفرے تازه 1 دسته اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ته چین مرغ شیک و مجلسے ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ سلام به صبح بهاری 😊✋🌸 سلام به طلوع زیبای زندگی☀️ سلام به دوستان خوبم😊 صبح زیباتون بخیر 🌸 🍃 امروزتون پرازعشق💞 امروزتون پراز شادی و ثروت💰😉 امروزتون پراز خنده و☺️ امروزتون پراز بهترینها👌 🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب تابه‌ای ترکی مواد لازم نیم کیلو گوشت چرخ کرده (به سلیقه خودتون، من همیشه مخلوط گوشت گوسفند و گوساله با کمی چربی رو ترجیح میدم) ۱ دسته کوچک جعفری پاک کرده و خورد شده ۱ عدد فلفل سبز ۱ عدد فلفل قرمز ۲ عدد پیاز ۲-۳ حبه سیر ۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز پولکی تند/شیرین ۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز تند/شیرین ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه نصف قاشق غذا خوری نمک برای مالیدن روی سینی: ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل و گوجه ۴ قاشق غذا خوری روغن (اگه دوست داشتین کره) برای سس روش: ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل و گوجه ۴ قاشق غذا خوری روغن (اگه دوست داشتین کره) ۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز پولکی تند/شیرین ۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز تند/شیرین کافیه همه مواد رو خورد مخلوط کرده توی سینی که رب فلفل و گوجه با روغن/کره کفش مالیدین پهن کنین، مواد سس رو توی یک لیوان مخلوط کنین و روش بریزین، فلفل و گوجه و پیاز رو مثل تصویر ببرین و روی کبابتون بچینین و در فر که از قبل رو ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین حدود ۴۰-۳۰ دقیق بپزین تا روش خوب سرخ و خوشرنگ بشه (زیادی نپزین که خشک و سفت بشه!! ‌‌ ‌‌ نکته‌ها این کباب بعد از پخت به اندازه ۳-۲ سانت از هر طرف کوچیک میشه، پس اگه قصد پذیرایی از چند نفر رو دارین این رو هم در نظر بگیرین!! ‌‌رب‌ فلفل در واقع همون فلفل قرمز پخته شده و له شده‌است، پس تو کمتر از نیم ساعت میتونین برای خودتون به مقدار لازم درست کنین، نبود هم خیلی مهم نیست رب گوجه فقط بریزین و بجای رب فلفل از پودر فلفل قرمز بیش‌تری استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه قاشقی براے حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) آرد سفید ۵۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) وانےل ۱/۴ ق چ بیڪینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران به دلخواه براے شربت : شڪر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ براے تهیه شربت آب و شڪر رو روے حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شڪر حل بشه . قاشق و چیزے نزنین تا همین طورے روے حرارت بمونه و شڪر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه ڪنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توے یه ڪاسه اے تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستے زدم . بیڪینگ پودر و ماست رو با هم ترڪیب و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد رو هم الک ڪردم و ریختم و مخلوط ڪردم . اگر خواستید مے تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . تابه اے رو روے حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ ڪردم روے حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافے ریختم . خاگینه ها وقتے از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلے سرد نباشه) انداختم . دماے شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینڪه خاگینه تون نرم خیلے نشه . اگه مثل من خیلے شیرین ڪلا دوست ندارین یه ڪم ڪه موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه . ےه عده ممڪنه به جاے شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده ڪنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شڪل دوست دارم البته ڪلا اهل شیرینے جات نیستم . اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالے بے مزه است و مزه اے نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براتون يه خوشرنگ و جذاب آوردم😍 خيلى شيك و خوشمزه مناسب مهمونى هاتون😊 لبو يك عدد بزرگ سيب زمينى ٥عدد روغن مايع سه ق غ خ نمك به ميزان لازم مواد داخل هويج سه تا چهار عدد روغن مايع سه ق غ خ نمك به ميزان لازم ماست چكيده دو ق غ خ سس مايونز ى ق غ خ سير رنده شده يك عدد براى تزيين چند برگ نعناع سيب زمينى و لبو رو ابپز كنيد و بعد له كنيد و نمك و روغن رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست بشه... هويج رو رنده كنيد و با روغن تفت بديد تا نرم بشه و بعد بذاريد خنك بشه.روغن و نمك،ماست و مايونز،سير رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد.... مخلوط لبو و سيب زمينى رو به شكل پياله كوچك در بياريد(مثل تصوير)بعد كمى خيارشور خرد شده بريزيد وكمى هم از مواداماده شده روش بريزيد و يه برگ نعناع يا شويد تزيينش كنيد(مى تونيد كمى هم گردو روش بريزيد) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛