eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
چیپس ساده ۲ بسته سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد قارچ ۵ عدد پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم نمک نصف ق م فلفل نصف ق م زنجفیل نصف ق م عسل ۱ ق چ سر پر سیر ۲ حبه رزماری ۱ شاخه کوچک اب پیاز نصف استکان سویا سس ۲ ق غ داخل یه ظرف در دار اب پیاز نمک فلفل زنجفیل سیر عسل میریزیم و رزماری من داخل فیلم یادم رفت رزماری اول بریزم بعد سینه مرغ و که بصورت انگشتی برش زدیم داخل این سس میزاریم و اجازه میدیم ۷ الی ۸ ساعتی مرغ ها حسابی مزه دار بشن بعد مرغ ها رو از داخل سس درمیاریم و تو روغن سرخ میکنیم و فلفل دلمه ای نگینی هم یکی دودقیقه باهاشون تفت میدیم و قارچهایی که بلانچ کردم و اسلایس شدند رو اضافه میکنیم و بعد حرارت و خاموش میکنیم۶ کف ظرف پیرکس یه لایه پر چیپس میریزیم روی چیپسها مرغ و چیپس و مقدار خیلی کم لابلا پنیر پیتزا میریزیم وقتی تمام مرغ ها رو ریختیم یه لایه دیگه چیپس میریزیم و روی چیپس ها رو پنیر پیتزا میریزیم داخل فر ۱۸۰ به مدت ۱۵دقیقه دراخر کمی گریل و روشن کنید تا روی پنیرها هم طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش توی 😍🍰🍰 پودر کاکائو ۱/۲پ شکر ۱پ وانیل ۱/۴ق چ شیر ۲/۳پ روغن ۱/۲پ ارد ۱و۱/۲پ بکینگ پودر ۱ق غ تخم مرغ ۲ سایز تابه من ۲۲ بود بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون چکش کنین اگه خلال دندون زدین توی کیک و تمیز بیرون اومد کیکتون پخته . بسته به شعله و نوع اجاق و حتی تابه زمانش ممکنه برای شما متفاوت باشه پس مواظب باشید ☺️👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین) روغن مایع ۱۱۰ میلی (حدودا نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید. داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. نوش جان🌼🌸🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته..... مواد لازم مقدارش بستگی به شما داره شیرینی نیست که باید دقیق باشه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید ومواد را جایگزین کنید طرز تهیه... نصف یک سینه مرغ دو کیلویی را با پیاز وهویج وچوب دارچین و اب گذاشتم پخته شد بعد یا ریش ربش کتید یا رنده که من رنده کردم خیلی بهتره چسبندگی بهتری به موادتون میده حدود ده تا خیار شور را ریز خرد کردم طعم خیار شور خیلی عالیه توی مواداولیه و پنج تا اسلایس ژامبون مرغ وقارچ را ریز خرد کردم شما میتونید حذف کنید یا بجاش قارچ یا گردو پودر شده بریزید و نصف لیوان جعفری خرد شده و پنج تا پیاز چه ریز خردشد که الانم فصلش است وبسیار خوشمزه است حتما بریزید همه این مواد را مخلوط کنید سس ..... من از یک لیوان ماست کم چرب که قبلا توی کیسه ریختم تا چکیده بشه استفاده کردم البته حدود سه لیوان ماست کیسه انداختم یک لیوان بهم ماست داد با نصف شیشه مایونز بی پلاس مهرام که تخم مرغ نداره مخلوط کردم شما میتونید از هر نوع ماست یا مایونزی استفاده کتید وکمی فلفل سفیدزدم نمک نزدم چون خیار شور خودش نمک داره نصف سس را با مواد گوشتی مخلوط کردم ونصف هم ولسه تزیین ادامه کار.... شما میتونید توی سینی یا قالب گرد یامربع یا مستطیل درست کتید کف ودیواره را سلفون بکشید اطراف نان را بگیرید ویک لایه نان تست ته قالب بچینید واز مواد روی نان بریزید وصاف کتید و لایه بعد یک طرف نان را کمی به سس آغشته کنید وروی مایه گوشتی بزارید ومجددا باز مایع گوشتی وهمینطور تا اخر هر چند ردیف که دوست داربد ادامه دهید من چهار ردیف چیدم ودر اخر سلفون را روی سطح نان بکشید ودو ساعت توی یخچال بذارید تا خودش را بگیره و بعد راحت به ظرف سرو بر گردونید واز مابقی سس را دور کیک بمالید وبه سلیقه خودتان تزیین کتید من اطرافش را جعفری خرد شده زدم شما میتونید از حاشیه اطراف نان استفاده کنید وروی کیک را هم با گل رز که از هویج وخیار درست کردم تزیین کردم به همراه زیتون وگوجه گیلاسی برش خورده کیک را هم بهتون نشون دادم واقعا ترکیب این مواد با هم طعم فوق العاده خوشمزه ای داره انشالله که درست کتید وخوشتون بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥖 نان پیده ماه رمضون 🥖 . . ⁦✔️⁩موادلازم . . شیر ولرم 2 پیمانه ، آب ولرم 1 پیمانه ، خمیر مایه پودری 1 ق غ سر پر ، نمک 2 ق م ، روغن مایع 4 ق غ ، شکر 1 ق غ ، آرد گندم 5 پیمانه . . ✅طرزتهیه . . در محیطی نسبتا گرم و در ظرف مورد نظر شیر و آب و نمک و شکر و روغن رو ریخته با دست یا قاشق مخلوط کنید تا شکر حل شود ، آرد الک شده و خمیر مایه روهم اضافه کرده آرد رو یواش یواش اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم شروع کنید به ورز دادن تا خمیری نرم و کمی نچسب به دست آید روی خمیر را کاملا با دستمال پوشانده 2 الی 3 ساعت ینی تا زمانی که خمیر حجمش چند برابر شود در محیطی گرم استراحت دهید ، بعد از اون به اندازه دلخواه از خمیر برداشته با اندازه دلخاه خمیر رو باز کنید ، اندازه ای که باز میکنید نه خیلی نازک نه خیلی زخامتش بیشتر باشه ، روی سینی فر ورق روغنی گذاشته و خمیری که باز کردیم رو روی سینی بذارید و حالا باز نیم ساعت روش رو با دستمال خوب ببنید تا باز هم استراحت بکند بعدش در ظرفی روغن مایع ریخته و انگشتتان رو در روغن فرو دهید و با همان دستتان طبق فیلم به خمیر شکل دهید دقت کنید یکم بیشتر فشار دهید تا شکلش موقع پخت از بین نرود ، این کار را هی تکرار کنید دستانتان رو روغن مالی کنید بعد روی خمیر شکل دهید ، روش میتونید با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و با کنجد و سیاه دانه هم میتونید بپاشید ، فر را از قبل گرم کرده با دمای 190 درجه در فر پخته شود طی 15 الی 20دقیقه خیلی زود پخته میشه برای همین باید زودی چک کنید . نوش جونتون 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد :4 فنجان، بکینگ پودر: 2 ق چ، شیر : 4 پ،تخم مرغ کامل : 3 عدد، کره : 3 چهارم پ، وانیل: نوک ق چ طرز تهیه: ابتدا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده. زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده. شیر ، زرده تخم مرغ ،کره ذوب شده و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم. سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا خوب فرم بگیره و حجیم بشه. آرد و مخلوط شیر رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم میزنیم،و بعد سفیده فرم گرفته رو به آرامی با لیسک به مواد آردی اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم(مراقب باشید پف سفیده نخوابه). توی تابه نچسب و کمی گود (بدون چرب کردن)مواد رو میریزیم با شعله خیلی کم میزاریم تا پف کنه و مغز پخت شه.(در حین پخت درب تابه رو برندارید که پف پنکیک میخوابه). *میتونید به مواد دو تا سه قاشق شکر اضافه کنید، ولی چون پنکیک معمولا با مربا و عسل وخامه سرو میشه،بدون شکر باشه بهتره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فينگرفود رول ژامبون و پنير . . اين رول خوشمزه رو ميتونيد سرخ نكنيد و سرد سرو كنيد به جاي پنير خامه اي از پنير سفيد يا موزارلا هم ميتونيد استفاده كنيد اگر گردو هم نبود از بادوم زميني استفاده كنيد ❤️ . . مواد لازم ١٤ عدد ٢٠ ورقه ژامبون پنير خامه اي ٣٠٠ گرم زيتون نصف پيمانه گردو ٥ عدد خيار شور ٢ عدد فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد فلفل سياه نصف قاشق چ خ زيره ١ قاشق چ خ نان تست ١٤ ورقه روغن زيتون ٤ قاشق غ خ كره ١٠ گرم براي سرخ كردن . . نون و با روغن زيتون تست كنيد تا خشك بشه و بزاريد كنار،مواد كه گفتمو كاملا هم بزنيد،يكم از مواد رو داخل رول ژامبون و بقيش رو كف نون بماليد ،حالا هم ميتونيد رول رو تفت بدين هم سرد سرو كنيد❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد:👇 1 بسته بیسکویت لیدی‌فینگر 2 قاشق غذاخوری قهوه 1 قاشق غذاخوری شکر 2.5 فنجان آب گرم برای کرم:👇 1 لیتر شیر 1 زرده تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان آرد 1 لیوان چای نشاسته 200 گرم پنیر لبنی 1 پاکت خامه سفید 1 فنجان شیر سرد برای تزیین:👇 ‌كاكائو قطعه شکلات‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍸💙 ‌ گل پنیرک ۲ قاشق مربا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری گلاب ۱ قاشق مربا خوری آب سرد ۲ لیوان گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم، ۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده. در ظرف دیگه بقیه آب، گلاب، شکر رو هم زده تا حل بشن، آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه می کنیم. در صورت تمایل می تونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸امروز جانانه زندگی کن 🍃جدی و عبوس نباش 🌸زندگی را به رقص آور 🍃برقص مثل امواج به روی دریا 🌸شکوفا شو مثل گلها در بهاران 🍃نغمه سرایی کن چون پرندگان 🌸پنج شنبه‌تـون گلبـارون🌸 صبحتون بخیر و شادی🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم ۲۵نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید . توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه. سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه . ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و سبزیجات😋 یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید. . مواد مورد نیاز 500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان 1 استکان چای ترکی روغن زیتون نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 2 تکه کدو تنبل 2 عدد سیب زمینی متوسط 500 گرم قارچ 3-4 عدد فلفل سبز 3 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز متوسط 3-4 حبه سیر 1 فنجان آب طرز تهیه ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید. همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید. 1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید. من روی اون رو هم فویل گذاشتم 1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید. قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان فینگر فود راحت و ساده و براے مهمانے ها و مراسم ها پر ڪاربرد . جاے تن ماهے مے تونید سینه مرغ استفاده ڪنید و ڪاناپ مرغ داشته باشید . برای ۱۶ عدد ڪاناپ نون تست نصف بسته (من از مینے تست استفاده ڪردم) ڪنسرو تن ماهے ۱ عدد خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو ۱ ق غ شوید ۲ تا ۳ ق غ تن ماهے رو گذاشتم ۲۰ دقیقه بجوشه و بعد باز ڪردم و روغنش رو خارج ڪردم .با چنگال ریز ریز ڪردم . خیار شور رو ریز نگینے خرد ڪردم . همراه تن ماهے و سس و آب لیمو و شوید مخلوط ڪردم . روی نون تست ها ڪمے از مواد قرار دادم و به دلخواه تزیین ڪردم . من از مینے تست استفاده ڪردم مے تونید از نون تست هم استفاده ڪتید و برش بدین و یا حتے قالب بزنین ‌. جای ڪنسرو تن ماهے مے تونید از سینه مرغ استفاده ڪنید و ڪاناپ نرغ و یا به نوعے سالاد مرغ داشته باشید . جای شوید از جعفرے و یا پیازچه و یا سبزے دلخواهتون مے تونید استفاده ڪنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت هاے ضد عطش سحر ڪدامند؟ شربت ابلیمو شربت خاڪشیر شربت بیدمشڪ به تمام روزه داران بفرستید 👇👇👇 زمان افطار تا سحر از عرقیات خنک مثل شاطره و ڪاسنے استفاده ڪنید تا حرارت ڪبد و قلب فروڪش ڪند و تشنگے برطرف شود همه روزه داران را مطلع ڪنید 👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ بدترین ڪارے ڪه با بدن خود مے توانید بڪنید این است ڪه از افطار تا سحر بیدار بمانید و مداوم غذا بخورید این ڪار آسیب هاے بسیار جدے به بدن وارد مے ڪند 👇👇👇 پیشگیرے از تشنگے روزه داران نوشیدنے تخم شربتے به دلیل نگه‌داشتن آب در دانه‌هاے این گیاه در ساعات پایانے سحر توصیه می‌شود 👇👇👇 نوشیدن سه قاشق گلاب در هنگام افطار گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» ڪه دارد، خاصیت دارویے داشته و براے تقویت معده مفید است و 👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ دوغ افطار ممنوع دوغ موجب بیحالے و بے حسے بیشتر بدن مے شود 👇👇👇 علل نوشیدن آب گرم بعد از افطار به جاے آب سرد و یخ جلوگیرے از ترک خوردگے دندان ها سلامت ڪبد و معده 👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ در ماه رمضان از مصرف میوه غافل نشوید قبل از خواب با مصرف یک عدد سیب مے توانید هم به ڪاهش وزن خود ڪمک ڪنید 🥀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج را ظریف خلالے یا درشت رنده ڪنید. در تابه ڪمے روغن و ڪره(به دلخواه) بریزید و هویج را اضافه و در تابه را ببنید با حرارت ڪاملا ملایم تا هویج با بخار خودش ڪمے نرم بشه. سپس چند قاشق آب و ڪمے شڪر(به دلخواه) اضافه و مخلوط و دوباره در تابه را ببندید تا هویج ڪاملا نرم شود. در پایان زرشک (به دلخواه)و زعفران دمڪرده اضافه و مخلوط ڪنید. خلال پسته اضافه و مخلوط و بلافاصله حرارت را خاموش ڪنید تا تغییر رنگ ندهد. برنج را دم ڪنید و مواد را روے برنج تزئین و سرو ڪنید یا لابلاے برنج ریخته و با هم دم ڪنید. اضافه ڪردن شڪر به سلیقه شما بستگے داره. من هویج پلو رو با مرغ حلزونے سرو ڪردم. میتونےد مواد هویج را لابلاے برنج بریزید و با هم دم ڪنید یا مثل من جدا روے برنج تزئین و سرو ڪنید. میتونید هوےج پلو رو با گوشت چرخڪرده یا گوشت قلقلے یا مرغ پخته و تڪه تڪه هم سرو ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛