🥖 نان پیده ماه رمضون 🥖
.
.
✔️موادلازم .
.
شیر ولرم 2 پیمانه ، آب ولرم 1 پیمانه ، خمیر مایه پودری 1 ق غ سر پر ، نمک 2 ق م ، روغن مایع 4 ق غ ، شکر 1 ق غ ، آرد گندم 5 پیمانه .
.
✅طرزتهیه .
.
در محیطی نسبتا گرم و در ظرف مورد نظر شیر و آب و نمک و شکر و روغن رو ریخته با دست یا قاشق مخلوط کنید تا شکر حل شود ، آرد الک شده و خمیر مایه روهم اضافه کرده آرد رو یواش یواش اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم شروع کنید به ورز دادن تا خمیری نرم و کمی نچسب به دست آید روی خمیر را کاملا با دستمال پوشانده 2 الی 3 ساعت ینی تا زمانی که خمیر حجمش چند برابر شود در محیطی گرم استراحت دهید ، بعد از اون به اندازه دلخواه از خمیر برداشته با اندازه دلخاه خمیر رو باز کنید ، اندازه ای که باز میکنید نه خیلی نازک نه خیلی زخامتش بیشتر باشه ، روی سینی فر ورق روغنی گذاشته و خمیری که باز کردیم رو روی سینی بذارید و حالا باز نیم ساعت روش رو با دستمال خوب ببنید تا باز هم استراحت بکند بعدش در ظرفی روغن مایع ریخته و انگشتتان رو در روغن فرو دهید و با همان دستتان طبق فیلم به خمیر شکل دهید دقت کنید یکم بیشتر فشار دهید تا شکلش موقع پخت از بین نرود ، این کار را هی تکرار کنید دستانتان رو روغن مالی کنید بعد روی خمیر شکل دهید ، روش میتونید با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و با کنجد و سیاه دانه هم میتونید بپاشید ، فر را از قبل گرم کرده با دمای 190 درجه در فر پخته شود طی 15 الی 20دقیقه خیلی زود پخته میشه برای همین باید زودی چک کنید . نوش جونتون 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_پفکی
مواد لازم:
آرد :4 فنجان، بکینگ پودر: 2 ق چ، شیر : 4 پ،تخم مرغ کامل : 3 عدد، کره : 3 چهارم پ، وانیل: نوک ق چ
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده. زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده.
شیر ، زرده تخم مرغ ،کره ذوب شده و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم.
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا خوب فرم بگیره و حجیم بشه.
آرد و مخلوط شیر رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم میزنیم،و بعد سفیده فرم گرفته رو به آرامی با لیسک به مواد آردی اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم(مراقب باشید پف سفیده نخوابه). توی تابه نچسب و کمی گود (بدون چرب کردن)مواد رو میریزیم با شعله خیلی کم میزاریم تا پف کنه و مغز پخت شه.(در حین پخت درب تابه رو برندارید که پف پنکیک میخوابه).
*میتونید به مواد دو تا سه قاشق شکر اضافه کنید، ولی چون پنکیک معمولا با مربا و عسل وخامه سرو میشه،بدون شکر باشه بهتره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فينگرفود رول ژامبون و پنير .
.
اين رول خوشمزه رو ميتونيد سرخ نكنيد و سرد سرو كنيد به جاي پنير خامه اي از پنير سفيد يا موزارلا هم ميتونيد استفاده كنيد اگر گردو هم نبود از بادوم زميني استفاده كنيد ❤️
.
.
مواد لازم ١٤ عدد
٢٠ ورقه ژامبون
پنير خامه اي ٣٠٠ گرم
زيتون نصف پيمانه
گردو ٥ عدد
خيار شور ٢ عدد
فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
زيره ١ قاشق چ خ
نان تست ١٤ ورقه
روغن زيتون ٤ قاشق غ خ
كره ١٠ گرم براي سرخ كردن .
.
نون و با روغن زيتون تست كنيد تا خشك بشه و بزاريد كنار،مواد كه گفتمو كاملا هم بزنيد،يكم از مواد رو داخل رول ژامبون و بقيش رو كف نون بماليد ،حالا هم ميتونيد رول رو تفت بدين هم سرد سرو كنيد❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترامیسو
مواد:👇
1 بسته بیسکویت لیدیفینگر
2 قاشق غذاخوری قهوه
1 قاشق غذاخوری شکر
2.5 فنجان آب گرم
برای کرم:👇
1 لیتر شیر
1 زرده تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان آرد
1 لیوان چای نشاسته
200 گرم پنیر لبنی
1 پاکت خامه سفید
1 فنجان شیر سرد
برای تزیین:👇
كاكائو
قطعه شکلات
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_گل_پنیرک 🍸💙
گل پنیرک ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق مربا خوری
آب سرد ۲ لیوان
گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم، ۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.
در ظرف دیگه بقیه آب، گلاب، شکر رو هم زده تا حل بشن، آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه می کنیم.
در صورت تمایل می تونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸امروز جانانه زندگی کن
🍃جدی و عبوس نباش
🌸زندگی را به رقص آور
🍃برقص مثل امواج به روی دریا
🌸شکوفا شو مثل گلها در بهاران
🍃نغمه سرایی کن چون پرندگان
🌸پنج شنبهتـون گلبـارون🌸
صبحتون بخیر و شادی🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_ربی
این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم ۲۵نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید
نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه
طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید .
توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه.
سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه .
ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید
اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و سبزیجات😋
یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید.
.
مواد مورد نیاز
500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
1 استکان چای ترکی روغن زیتون
نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن،
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
.
2 تکه کدو تنبل
2 عدد سیب زمینی متوسط
500 گرم قارچ
3-4 عدد فلفل سبز
3 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز متوسط
3-4 حبه سیر
1 فنجان آب
طرز تهیه
ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید.
همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید.
1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید.
من روی اون رو هم فویل گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید.
قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪاناپ_تن_ماهی
سلام عزیزان فینگر فود راحت و ساده و براے مهمانے ها و مراسم ها پر ڪاربرد . جاے تن ماهے مے تونید سینه مرغ استفاده ڪنید و ڪاناپ مرغ داشته باشید .
برای ۱۶ عدد ڪاناپ
نون تست نصف بسته (من از مینے تست استفاده ڪردم)
ڪنسرو تن ماهے ۱ عدد
خیارشور ۲ عدد
سس مایونز ۲ ق غ
آب لیمو ۱ ق غ
شوید ۲ تا ۳ ق غ
تن ماهے رو گذاشتم ۲۰ دقیقه بجوشه و بعد باز ڪردم و روغنش رو خارج ڪردم .با چنگال ریز ریز ڪردم .
خیار شور رو ریز نگینے خرد ڪردم . همراه تن ماهے و سس و آب لیمو و شوید مخلوط ڪردم .
روی نون تست ها ڪمے از مواد قرار دادم و به دلخواه تزیین ڪردم .
من از مینے تست استفاده ڪردم مے تونید از نون تست هم استفاده ڪتید و برش بدین و یا حتے قالب بزنین .
جای ڪنسرو تن ماهے مے تونید از سینه مرغ استفاده ڪنید و ڪاناپ نرغ و یا به نوعے سالاد مرغ داشته باشید .
جای شوید از جعفرے و یا پیازچه و یا سبزے دلخواهتون مے تونید استفاده ڪنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت هاے ضد عطش سحر ڪدامند؟
شربت ابلیمو
شربت خاڪشیر
شربت بیدمشڪ
به تمام روزه داران بفرستید
👇👇👇
زمان افطار تا سحر از عرقیات خنک مثل شاطره و ڪاسنے استفاده ڪنید تا حرارت ڪبد و قلب فروڪش ڪند و تشنگے برطرف شود
همه روزه داران را مطلع ڪنید
👇👇👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدترین ڪارے ڪه با بدن خود مے توانید بڪنید این است ڪه از افطار تا سحر بیدار بمانید و مداوم غذا بخورید
این ڪار آسیب هاے بسیار جدے به بدن
وارد مے ڪند
👇👇👇
پیشگیرے از تشنگے روزه داران
نوشیدنے تخم شربتے به دلیل
نگهداشتن آب در دانههاے این گیاه در ساعات پایانے سحر توصیه میشود
👇👇👇
نوشیدن سه قاشق گلاب در هنگام افطار
گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» ڪه دارد، خاصیت دارویے داشته و براے تقویت معده مفید است
و
👇👇👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوغ افطار ممنوع
دوغ موجب بیحالے و بے حسے بیشتر بدن مے شود
👇👇👇
علل نوشیدن آب گرم بعد از افطار به جاے آب سرد و یخ
جلوگیرے از ترک خوردگے دندان ها
سلامت ڪبد و معده
👇👇👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در ماه رمضان از مصرف میوه غافل نشوید
قبل از خواب با مصرف یک عدد سیب مے توانید هم به ڪاهش وزن خود ڪمک ڪنید 🥀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو
هویج را ظریف خلالے یا درشت رنده ڪنید.
در تابه ڪمے روغن و ڪره(به دلخواه) بریزید و هویج را اضافه و در تابه را ببنید با حرارت ڪاملا ملایم تا هویج با بخار خودش ڪمے نرم بشه.
سپس چند قاشق آب و ڪمے شڪر(به دلخواه) اضافه و مخلوط و دوباره در تابه را ببندید تا هویج ڪاملا نرم شود.
در پایان زرشک (به دلخواه)و زعفران دمڪرده اضافه و مخلوط ڪنید.
خلال پسته اضافه و مخلوط و بلافاصله حرارت را خاموش ڪنید تا تغییر رنگ ندهد.
برنج را دم ڪنید و مواد را روے برنج تزئین و سرو ڪنید یا لابلاے برنج ریخته و با هم دم ڪنید.
اضافه ڪردن شڪر به سلیقه شما بستگے داره.
من هویج پلو رو با مرغ حلزونے سرو ڪردم.
میتونےد مواد هویج را لابلاے برنج بریزید و با هم دم ڪنید یا مثل من جدا روے برنج تزئین و سرو ڪنید.
میتونید هوےج پلو رو با گوشت چرخڪرده یا گوشت قلقلے یا مرغ پخته و تڪه تڪه هم سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رب_فلفل
۵ کیلو فلفل قرمز رو شستم ودونه های داخلشو خارج کردم و سه چاهار تکه برش زدم کردم (در فیلم نشون دادم)
تو قابلمه ریختم
۵ _۶عدد گوجه فرنگی رو پوره کردم و روی فلفلها ریختم(برای خوشرنگ وخوش طعم شدن رب)
ودربشو گذاشتم تا خوب بپزه وفلفلها نرم بشن وبعد با گوشت کوب برقی خوب پوره کردم(میتونید داخل مخلوط کن بریزید)
دوباره رو حرارت گذاشتم(بدون درب) و کمی نمک اضافه کردم و گذاشتم خوب ابشو بکشه وسفت بشه وبعد تا داغه داخل شیشه ریختم ودربشو خوب چفت کردم و شیشه هارو وارونه چیدم ( اینجوری هوای توش خارج میشه وماندگاریش زیاد میشه)
وبعد خنک شدن در یخچال نگه داری کردم
من این رب رو تو اکثر غذاها استفاده میکنم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_رنگی😋🍷
درست کنین که پر از خاصیت با #گل_بنفشه و #تخم_شربتی
خواص گل بنفشه این گیاه برای تسکین تورم داخل گوش، بهبود خواب، درمان سر درد، آرامش قلب و… موثر است و به عالمه خاصیت دیگه برین تو نت بخونین تخم شربتی هم که پر از خاصیت و برای روزه داران خیلی فایده داره
من توضیح نمیدم همه چی تو فیلم هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیستم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_اسفناج🥖🥬
کالری: ۲۵۰ کیلو کالری( هر لقمه)
مواد لازم 👇( برای ۵ لقمه)
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ کاسه بزرگ اسفناج
۲ عدد تخم مرغ
۵ عدد نان لواش سبوس دار( اگر مستطیلی هست از هر نان ۲ تا لقمه در میاد)
۲ ق س روغن زیتون
نمک، پول بیبر( جایگزین فلفل قرمز تند)
👈پیاز و سیر را ریز کرده و با روغن زیتون تفت دهید، اسفناج هارا خرد کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید، وقتی کنی اسفناج نرم شد و حجمش کم شد تخم مرغ ها را در ظرفی زده و به مواد اضافه کنید، هم بزنید فلفل و نمک را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
داخل لواش ۲-۳ ق س از مواد را ریخته و کناره های لواش را سفیده تخم مرغ بزنید، و بپیچید، و اطرافش رو بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالے خوشمزه
اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتے بدون زغالے ڪردن و خیلے راحت و آسون و ڪم هزینه و سریع و بے دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش ڪنین.
اینم طرزتهیه 👇👇👇
اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میڪنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریڪا و سس مایونز اضافه ڪنین. مقدار اینا بستگے به مرغتون داره البته هرچے آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توے این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد ڪف یه قابلمه(تفلون بهتره) یڪم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازے ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلے ڪم نباشه، بعد روش زعفرون دم ڪرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویے در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسے ڪه مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و ڪمے هم آب(در مصرف آب صرفه جویے ڪنید). زیر شعله رو ڪم ڪنین و بزارین مرغا حدودا یڪساعت بپزه و روغنے بشه. حالا اگه میخواین زغالے بشه، یه زغال رو روے گاز خوب افروخته ڪنین، بعد مثل من بزارینش توے یه نعلبڪے یا ڪاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودے ڪنه. بعد ڪه دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛