eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج را ظریف خلالے یا درشت رنده ڪنید. در تابه ڪمے روغن و ڪره(به دلخواه) بریزید و هویج را اضافه و در تابه را ببنید با حرارت ڪاملا ملایم تا هویج با بخار خودش ڪمے نرم بشه. سپس چند قاشق آب و ڪمے شڪر(به دلخواه) اضافه و مخلوط و دوباره در تابه را ببندید تا هویج ڪاملا نرم شود. در پایان زرشک (به دلخواه)و زعفران دمڪرده اضافه و مخلوط ڪنید. خلال پسته اضافه و مخلوط و بلافاصله حرارت را خاموش ڪنید تا تغییر رنگ ندهد. برنج را دم ڪنید و مواد را روے برنج تزئین و سرو ڪنید یا لابلاے برنج ریخته و با هم دم ڪنید. اضافه ڪردن شڪر به سلیقه شما بستگے داره. من هویج پلو رو با مرغ حلزونے سرو ڪردم. میتونےد مواد هویج را لابلاے برنج بریزید و با هم دم ڪنید یا مثل من جدا روے برنج تزئین و سرو ڪنید. میتونید هوےج پلو رو با گوشت چرخڪرده یا گوشت قلقلے یا مرغ پخته و تڪه تڪه هم سرو ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ کیلو فلفل قرمز رو شستم ودونه های داخلشو خارج کردم و سه چاهار تکه برش زدم کردم (در فیلم نشون دادم) تو قابلمه ریختم ۵ _۶عدد گوجه فرنگی رو پوره کردم و روی فلفلها ریختم(برای خوشرنگ وخوش طعم شدن رب) ودربشو گذاشتم تا خوب بپزه وفلفلها نرم بشن وبعد با گوشت کوب برقی خوب پوره کردم(میتونید داخل مخلوط کن بریزید) دوباره رو حرارت گذاشتم(بدون درب) و کمی نمک اضافه کردم و گذاشتم خوب ابشو بکشه وسفت بشه وبعد تا داغه داخل شیشه ریختم ودربشو خوب چفت کردم و شیشه هارو وارونه چیدم ( اینجوری هوای توش خارج میشه وماندگاریش زیاد میشه) وبعد خنک شدن در یخچال نگه داری کردم من این رب رو تو اکثر غذاها استفاده میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍷 درست کنین که پر از خاصیت با و خواص گل بنفشه این گیاه برای تسکین تورم داخل گوش، بهبود خواب، درمان سر درد، آرامش قلب و… موثر است و به عالمه خاصیت دیگه برین تو نت بخونین تخم شربتی هم که پر از خاصیت و برای روزه داران خیلی فایده داره من توضیح نمیدم همه چی تو فیلم هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍 _مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است ) _پیاز یک عدد _پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم _پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر _تخم مرغ دو عدد _پودر سوخاری ۱۵۰ گرم _نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیستم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖🥬 کالری: ۲۵۰ کیلو کالری( هر لقمه) مواد لازم 👇( برای ۵ لقمه) ۱ عدد پیاز ۲ حبه سیر ۱ کاسه بزرگ اسفناج ۲ عدد تخم مرغ ۵ عدد نان لواش سبوس دار( اگر مستطیلی هست از هر نان ۲ تا لقمه در میاد) ۲ ق س روغن زیتون نمک، پول بیبر( جایگزین فلفل قرمز تند) 👈پیاز و سیر را ریز کرده و با روغن زیتون تفت دهید، اسفناج هارا خرد کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید، وقتی کنی اسفناج نرم شد و حجمش کم شد تخم مرغ ها را در ظرفی زده و به مواد اضافه کنید، هم بزنید فلفل و نمک را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. داخل لواش ۲-۳ ق س از مواد را ریخته و کناره های لواش را سفیده تخم مرغ بزنید، و بپیچید، و اطرافش رو بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالے خوشمزه اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتے بدون زغالے ڪردن و خیلے راحت و آسون و ڪم هزینه و سریع و بے دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش ڪنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میڪنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریڪا و سس مایونز اضافه ڪنین. مقدار اینا بستگے به مرغتون داره البته هرچے آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توے این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد ڪف یه قابلمه(تفلون بهتره) یڪم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازے ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلے ڪم نباشه، بعد روش زعفرون دم ڪرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویے در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسے ڪه مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و ڪمے هم آب(در مصرف آب صرفه جویے ڪنید). زیر شعله رو ڪم ڪنین و بزارین مرغا حدودا یڪساعت بپزه و روغنے بشه. حالا اگه میخواین زغالے بشه، یه زغال رو روے گاز خوب افروخته ڪنین، بعد مثل من بزارینش توے یه نعلبڪے یا ڪاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودے ڪنه. بعد ڪه دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگے 3 قاشق غذا خوری زعفران (آبڪرده و غلیظ) 2_1 قاشق چاے خوری سیر 1 حبه پیاز 1 عدد مرغ 1 ڪیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ) ڪره 3 قاشق غذا خوری ادویه ے مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ے سبز، فلفل پاپریڪا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ڪره 30 گرم آب جوش حدودا 3_2 پیمانه رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نمك،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ے مرغ، محلول زعفران، كره‌ے آب شده، رب گوجه فرنگے، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبے به دست آید. 2. پیاز را نگینے خرد كرده به همراه كمے ڪره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روے آنها قرار دهید و مقدار ڪمے نمک هم رویشان بریزید. 3. قطعات مرغ را مدام جا به جا ڪنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یڪنواخت سرخ شوند و بعد از سسے ڪه آماده ڪرده بودیم رویشان بریزید، ڪمے ڪه تفت خورد آب جوش اضافه ڪنید و در ظرف را گذاشته و روے حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظے داشته باشد. 4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روے مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگے تزیین ڪنید. نڪته: 1. همیشه چربی‌هاے مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌هاے نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 2. یادآورے می‌ڪنم ڪه نمك گوشت‌هاے سفید ابتداے طبخ اضافه ميشوند. 3. این خوراک را به همراه پلویے ڪه با زرشك و خلال پسته ے سرخ كرده و برنج زعفرانے تزیین ڪرده اید، نوش جان ڪنید. 4. غلظت سس در همه ے سس ها و خورش ها سلیقه اے میباشد اما این خوراک باید سس غلیظے داشته باشد. 5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم ڪردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادے نخواهد گذاشت. 6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با رب انار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت بادمجان براے خمیر: 100 گرم ڪره 3 ق غ ماست 1 تخم مرغ نصف ق چ بڪینگ پودر نصف ق چ نمڪ 2 پیمانه آرد براے فیلینگ : 4-5 بادنجان ڪبابی نمک و فلفل سیاه 100-200 میلے لیتر خامه صبحانه 1 ق غ ڪره 1 پیمانه پنیر ڪاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم. همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب هاے دلخواه ڪه چرب ڪردین بزارین و با چنگال سوراخ ڪرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان هاے ڪبابے رو با ڪره تفت بدین،نمڪ و فلفل سیاه رو اضافه ڪنین و از روے حرارت بردارین و بعد ازینڪه ڪمے از داغے افتاد،خامه و پنیر رو اضافه ڪنین و مخلوط ڪنین روے تارتهاے پخته ریخته و روش پنیر ڪاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسے بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
مواد لازم: کدو۳عدد هویج۱عدد پیازچه۴عدد گشنیز ونعنامقداری تخم مرغ۲عدد آردسوخاری۳الی۴قاشق مرغ چرخ کرده۲۰۰گرم نمک وفلفل به میزان لازم طرز تهیه: هویج و کدو را رنده کرده و درون صافی میریزیم ونمک میزنیم و۵دقیقه کنار میذاریم تا آب بیندازه و بادست آب اضافی رو میگیریم و با بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم۰💐💐💐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد داخلی گوشت چرخ شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم فلفل سبز دلمه ای ۳ تا ۴ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد رب گوجه ۱ ق غ مواد لازم برای خمیر شیر ولرم ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۸۰ گرم شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق غ مایه خمیر۱ ق غ آرد ۴ الی ۵ لیوان پیاز بزرگ خرد کنید و کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده و گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه فلفل دلمه ای و ادویه جات رو اضافه کنید و بعد پوره ی گوجه و رب بریزید تامواد پخته بشه برای خمیرآب ولرم و شیر و‌ روغن و بعد شکر رو اضافه کنید و هم کوچیک بزنید مایه خمیررو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه عمل بیاد! نمک و آرد رو اضافه کنید! بعد از یک ساعت استراحت خمیر رو ورز بدید و باد خمیر رو بگیرید و به ۶ تا ۸ قسمت تقسیم کنید و با فاصله در سینی فر بچینید و با انتهای لیوان که خیس کردین روی هر چونه فشار بدید و داخل فرورفتگی ها چنگال بزنید،مواد گوشتی رو داخل فرورفتگی ها بریزید و اطراف خمیر که خالیه یک زرده تخم مرغ+یک ق غ شیر+یک ق غ زعفران دم شده رومال کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۵ قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۱قاشق غ تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن نصف فنجان نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق غ اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد وسالم بود استفاده کنین. آرد وبقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون وپارچه بکشین و۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🏴سلام_مولا_جانم ▫️مولاے من مهدے جان روزه هجر تو از پاے بینداخٺ مـرا😔 ڪے شود با رطب وصل تو افطار ڪنم😢 الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🏴 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍🌹کیک انگلیسی🌹😍😍 این کیک تو قالب۲۲ سانت درست شده که تا لب قالب پف میکنه مناسب خامه کشی هم هست و بنظر من بهتر از کیک شیفون و اسفنجی ست چون خود کیک به تنهایی خوشمزه ست😋 چهار تا تخم مرغ زرده و سفیده جدا شود شکر ۱۸۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری و نصفی شیر ۸۵ گرم آرد ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم سفیده رو بزنید تا پف کنه یک سوم شکر رو بهش اضافه کنید و اینقد بزنید تا سفت بشه( زدن سفیده خیلی مهمه) بعد بزارید داخل یخچال. زرده و بقیه شکر و وانیل رو پنج دقیقه بزنید بعد روغن رو اضافه کنید. شیر رو ولرم کنید اول کمی شیر اضافه کنید بعد یک سوم آرد و بکینگ پودر و باز شیر و آرد تا تمام شود با دور کند همزن بزنید( زیادی نزنید فقط در حد مخلوط شدن) حالا سفیده رو بهش اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه. کف قالب کاغذ روغنی بزارید ( دیواره رو چرب نکنید) مواد رو یکنواخت داخل قالب بریزید. داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۴۵ تا یک ساعت قرار بدین تا بپزه..دما ۱۸۰درجه. اگه همه نکات رعایت بشه این کیک کاملا یکدست پف میکنه ... روی کیک هم ۴۰ گرم خامه رو گرم کردم و ۲۵ گرم بهش شکلات تلخ اضافه کردم تا روون شد و ریختم روی کیک. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ . تخم مرغ ...............................۴ عدد شکر ..................................۱ پیمانه روغن.......................۱.۲ پیمانه پنیر خامه ای یک پیمانه ( ٢۰۰ گرم ) یا شیر......................‌‌۱.۲ پیمانه وانیل .........................۱/۴ قاشق چ آرد ...................................٢ پیمانه بیکینگ پودر ...................٢ قاشق چ شعیریه خرد شده .........‌‌‌...بمیزان لازم شیر عسلی...................‌‌........بمیزان لازم طرزتهیه😋👇 تخم مرغ ها و شکر رو ٧_ ٨ دقیقه با دور تند همزن بزنید . وانیل ,روغن و ماست رو اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید . آرد و بیکینگ پودرو از قبل سه بار با هم الک کنید و به مواد اضافه کنید , فولد کنید و ده ثانیه با دور کند همزن بزنید . قالب ٢٢ سانت کمربندی رو با مخلوط مساوی آرد و روغن مایع و کره چرب کنید و موادو داخلش بریزید . چند بار به سطح بکوبید تا حبابها خارج بشن . شعیریه ی خرد شده رو روی مواد بریزید تا کامل سطحو بپوشونه . قالبو داخل فر از قبل گرم شده با ۱٨۰ درجه به موت ۴۵ دقیقه یا تا زمانیکه تِستر از وسط کیک خشک بیرون بیاد , بپزید . بعد از خارج کردن از فر , کمربند قالبو باز کنید و به مقدار دلخواه شیرعسلی روی کیک بریزید و با پودر پسته هم تزئینش کنید . در صورتیکه از قالب معمولی استفاده کنید باید اونو با کاغذ روغنی بپوشونید و کیک رو بعد از پخت به کمک کاغذ از قالب بیرون بیارید . به طور کلی رشته ی شعیریه هیچ طعم خاصی به کیک و شیرینی نمیده . فقط بخاطر ترد بودنش کیک رو متفاوت میکنه . با هر رسپی دیگه ای میتونید این کیکو بپزید . فقط با کم کردن مقدار شیر و روغن , مواد کیک رو کمی سفت تر کنید تا شعیریه یا هر نوع رویه ی کیکی , داخل مواد فرو نره . از پودر هل و گلاب هم میتونید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛