فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا #خمیر_جادویی
مواد لازم:
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۱قاشق غ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن نصف فنجان
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱قاشق غ
اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد وسالم بود استفاده کنین.
آرد وبقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه
یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه
بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون وپارچه بکشین و۱ساعت استراحت بدین
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🏴سلام_مولا_جانم
▫️مولاے من مهدے جان
روزه هجر تو از پاے بینداخٺ مـرا😔
ڪے شود با رطب وصل تو افطار ڪنم😢
#ما_در_ایڹ_ماه_همہ_منٺظریم
الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🏴
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍🌹کیک انگلیسی🌹😍😍
این کیک تو قالب۲۲ سانت درست شده
که تا لب قالب پف میکنه
مناسب خامه کشی هم هست
و بنظر من بهتر از کیک شیفون و اسفنجی ست
چون خود کیک به تنهایی خوشمزه ست😋
چهار تا تخم مرغ زرده و سفیده جدا شود
شکر ۱۸۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری و نصفی
شیر ۸۵ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
سفیده رو بزنید تا پف کنه یک سوم شکر رو بهش اضافه کنید و اینقد بزنید تا سفت بشه( زدن سفیده خیلی مهمه) بعد بزارید داخل یخچال.
زرده و بقیه شکر و وانیل رو پنج دقیقه بزنید بعد روغن رو اضافه کنید.
شیر رو ولرم کنید
اول کمی شیر اضافه کنید بعد یک سوم آرد و بکینگ پودر و باز شیر و آرد تا تمام شود
با دور کند همزن بزنید( زیادی نزنید فقط در حد مخلوط شدن)
حالا سفیده رو بهش اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه.
کف قالب کاغذ روغنی بزارید ( دیواره رو چرب نکنید) مواد رو یکنواخت داخل قالب بریزید.
داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۴۵ تا یک ساعت قرار بدین تا بپزه..دما ۱۸۰درجه.
اگه همه نکات رعایت بشه این کیک کاملا یکدست پف میکنه ...
روی کیک هم ۴۰ گرم خامه رو گرم کردم و ۲۵ گرم بهش شکلات تلخ اضافه کردم تا روون شد و ریختم روی کیک.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ❤
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#کیک_شعریه
تخم مرغ ...............................۴ عدد
شکر ..................................۱ پیمانه
روغن.......................۱.۲ پیمانه پنیر خامه ای یک پیمانه ( ٢۰۰ گرم ) یا شیر......................۱.۲ پیمانه
وانیل .........................۱/۴ قاشق چ
آرد ...................................٢ پیمانه
بیکینگ پودر ...................٢ قاشق چ
شعیریه خرد شده ............بمیزان لازم
شیر عسلی...........................بمیزان لازم
طرزتهیه😋👇
تخم مرغ ها و شکر رو ٧_ ٨ دقیقه با دور تند همزن بزنید . وانیل ,روغن و ماست رو اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید . آرد و بیکینگ پودرو از قبل سه بار با هم الک کنید و به مواد اضافه کنید , فولد کنید و ده ثانیه با دور کند همزن بزنید . قالب ٢٢ سانت کمربندی رو با مخلوط مساوی آرد و روغن مایع و کره چرب کنید و موادو داخلش بریزید . چند بار به سطح بکوبید تا حبابها خارج بشن . شعیریه ی خرد شده رو روی مواد بریزید تا کامل سطحو بپوشونه . قالبو داخل فر از قبل گرم شده با ۱٨۰ درجه به موت ۴۵ دقیقه یا تا زمانیکه تِستر از وسط کیک خشک بیرون بیاد , بپزید . بعد از خارج کردن از فر , کمربند قالبو باز کنید و به مقدار دلخواه شیرعسلی روی کیک بریزید و با پودر پسته هم تزئینش کنید .
در صورتیکه از قالب معمولی استفاده کنید باید اونو با کاغذ روغنی بپوشونید و کیک رو بعد از پخت به کمک کاغذ از قالب بیرون بیارید .
به طور کلی رشته ی شعیریه هیچ طعم خاصی به کیک و شیرینی نمیده . فقط بخاطر ترد بودنش کیک رو متفاوت میکنه .
با هر رسپی دیگه ای میتونید این کیکو بپزید . فقط با کم کردن مقدار شیر و روغن , مواد کیک رو کمی سفت تر کنید تا شعیریه یا هر نوع رویه ی کیکی , داخل مواد فرو نره . از پودر هل و گلاب هم میتونید استفاده کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نعلی
2 عدد تخم مرغ، 1 فنجان روغن مایع،1 فنجان شکر، 1/4 قاشق چایخوری وانیل،1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر،6_5 فنجان آرد، شکلات تخته ای آب شده برای تزیین پودر پسته برای تزیین
همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده به شکل دلخواه درآورده روی کاغذ روغنی داخل سینی فر گذاشته داخل فر با 180 درجه به مدت 10_15 دقیقه میگذاریم تا بپزد.
سپس قسمتی از شیرینی رو که میخواهیم شکلاتی شود داخل شکلات آب شده به روش بن ماری زده و بعد داخل پودر پسته میزنیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خرما_کمربندی
مواد لازم :
خرما : یک بسته
گردو : به مقدار لازم
مواد لازم جهت خمیر :
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
رنگ یا زعفران دم کرده در صورت دلخواه
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
شربت بار : این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.
طرز تهیه :
ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .
سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .
شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .
کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .
نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .
روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .
خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید سپس به دور خرما بپیچین.
با قالب گل کوچک براب روی خمیر قالب می زنیم بعد به روی خرما قرار می دهیم
همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .
بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .
و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و یکم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.05M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_خورده_شیشه
.
سه بسته یا به دلخواه چهاربسته ژله در طعم و رنگ دلخواه
دو بسته ژله آلوئه ورا
دو عدد بستنی وانیلی معادل یک لیوان دسته دار
طرز تهیه
هر بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم رو بخار کتری تا کاملا شفاف بشه، بعد تو ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم ریختم گذاشتم تو یخچال تا کاملا ببنده، بعد به شکل مکعبی برش زدم
وقتی همه ژله ها رو مکعبی برش زدم تو ظرف دیگه ای باهم مخلوط کردم و گذاشتم کنار
دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم میذاریم رو بخار کتری کاملا شفاف بشه بعد میذاریم کامل سرد و خنک بشه دو تا بستنی وانیلی رو بهش اضافه کردم هم زدم
خورده ژله ها رو ریختم تو قالب و ژله بستنی رو آروم ریختم و قالب رو به مدت پنج شش ساعت گذاشتم تو یخچال تا ببنده
دور قالب رو با دست آزاد کردم و توی دیس خیس برگردوندم
نکات مهم
ژله آلوئه ورا باید کاملا سرد باشه وگرنه وقتی بستنی بریزید دورنگ میشه و بستنی میاد رو وامیسته
بستنی رو هم باید از فریزر خارج کنید بذارید تو دمای محیط تا آب بشه
مخلوط ژله بستنی باید خنک باشه وگرنه خورده ژله ها رو آب میکنه
قالب باید از خورده شیشه پر باشه، وگرنه موقع اضافه کردن ژله بستنی سبک میشن و میان بالای قالب
ژله بستنی رو باید از چند طرف اضافه کنید که ژله ها حرکت نکنن (تو فیلم کاملا مشخصه)
قالب رو از قبل کمی چرب کنید یه دور آب بکشید بذارید فریزر، قطره آب یخ میزنن و نمیذارن ژله به قالب بچسبه
ظرف سرو رو قبلش خیس میکنیم که اگه ژله کج شد بتونیم جابجاش کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خوشمزهه و خوش طعم
مواد لازم
1 فنجان چایخوری شیر ولرم
1 فنجان چایخوری آب ولرم
1 ق غ شکر
1 بسته پودر خمیر فوری
نصف فنجان چایخوری روغن
1 عدد سفیده ی تخم مرغ
1 ق غ ماست
1 ق چ نمک
4 تا 4 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی الک شده
برای رومال کردن :👇 1 عدد زرده ی تخم مرغ
مقداری روغن
کنجد
طرز تهیه 👇
شیر ولرم، آب ولرم ، شکر وپودر خمیر فوری رو داخل کیسه زیپ بریزین و مخلوط کنین، بعد روغن و سفیده ی تخم مرغ و ماست رو اضافه و دوباره مخلوط کنین بعد نمک و آرد الک شده رو ریخته ( آرد رو به تدریج اضافه کنین) و بعد زیپ رو ببندین و ده دقیقه ورز بدین یکساعت در جای گرم استراحت
بدین، داخل سطحی که آرد پاشی کردین بدون دخالت دست بریزین و با
لیسک ورز بدین تا حباب خمیر گرفته شه و داخل سینی فر بذارین و پهن کنین و یک لیوان وسط آن قرار بدین تا شکل بگیره و مطابق فیلم اطرافشو برش بزنین و ۳۰ دقیقه با پارچه روشو بپوشونید و در جای گرم استراحت بدین، زرده تخم مرغ و روغن رو رومال کنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای مایل به طلایی شه (حدود یک ربع الی بیست دقیقه)پس از بیرون اومدن از فر 5 دقیقه آنرا با پارچه بپوشانید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_گل_محمدی
حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره
آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ
گلاب یک چهارم لیوان
پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ
پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ)
پودر هل نصف ق چ
اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره .
آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا .
بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید.
پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید .
این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید .
من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و راحت بیرون میاد .داخل فریزر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم .
برای من حدودا نزدیک ۲۰ عدد شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی
ژله بلوبری ۲بسته
ژله تمشک نصف بسته
ژله موز نصف بسته
ژله سیب نصف بسته
بستنی وانیلی ساده به میزان لازم
دوبسته ژله بلوبری رو با ۳لیوان سرخالی آب جوش حل میکنیم تا کاملا شفاف بشه بعد ۱لیوان بستنی داخلش میریزیم تا اب شه و مخلوط میکنیم قالب مورد نظر و چرب میکنیم بعد هربار به مقدار مساوی از ژله اماده شده داخلش میریزیم و میزاریم یخچال بسته شه و اینکارو ادامه میدیم ، ژله تمشک و موز وسیب به شیوه رولی درست میکنیم و بعد اطراف ژله رو تزعین میکنیم
#ژله_رولی
1بسته ژله رو با 1لیوان اب جوش قاطی کردم و 3ق غ بستنی وانیلی ساده بهش اضافه کردم و گذاشتم اب بشه،،کف سینی 20 در 30 رو خیس کردم یه نایلون فریزر باز شده رو روش پهن کردم و بعد کمی رو نایلون چرب کردم در اخر ژله بستنی رو تو سینی ریختم و داخل یخچال گذاشتم و 45 دقیق بعد برش زدم .(واسه نصف میزان اب و بستنی نصف میشه و سایز سینی هم کوچیکتر باید باشه)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای قیفی
خمیر تارت. ....آرد دو پیمانه، پودر شکر دو سوم پیمانه، کره 50 گرم، تخم مرغ 1 عدد، ب پ 1 قاشق چای خوری، ماست یا شیر 1ق غ، وانیل و نمک کمی. مواد خشک را در کاسه ای ترکیب کرده بعد مواد تر را یک به یک اضافه نموده، ورز میدهیم در حدی که خمیر لطیفی بدست آید، داخل کیسه فریزر قرار میدهیم و 1 ساعت در یخچال استراحت داده و درون قالب تارت چرب شده پهن می کنیم. روی خمیر سوراخهایی با چنگال ایجاد میکنیم. تا در حین پخت پف نکند در فر گرم با حرارت 150 درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده تا طلایی شود. بعد میذاریم کاملا خنک شود. برای داخل تارت ها میتونید از انواع چیزهایی مثل فرنی، کاستر، شکلات. پودینگ، حلوا و. .......استفاده کرد. بسته به مناسبتی است که میخوایید استفاده کنید. برای حلوا هرحلوایی که دوست داشتید درست کنید. کمی که از حرارت افتاد با قالب گرد قالب زدم و پشت سر هم قرار دادم و بصورت رز داخل دست شکل دادم و داخل تارت ها قرار دادم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_قارچ
مواد لازم:
برنج 4 پیمانه
ماست. یک لیوان
زعفران. یک قاشق چایخوری
زرشک. یک قاشق غذاخوری
مرغ. 300 گرم
پیاز یک عدد
قارچ. 100 گرم
زرده تخممرغ. 3 عدد
شکر. 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل. به میزان لازم
روغن مایع. نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید
😋نو ش جون😋
👇👇👇👇😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛