eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅دسر برفی😋 ✍مواد لازم: شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم 🥣طرز تهیه: ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. ✔️میتونید به جای قالب،مواد رو داخل فنجان های چینی بریزید ،به راحتی برمیگرده. ✔️اگر مواد به غلظت کافی نرسه، یا قالب ها به اندازه داخل یخچال نمونن، دسر قالبی برنمیگرده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ درسته در فر مواد لازم: 1 عدد مرغ برای سس: 1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک، 84 گرم) نصف استکان روغن زیتون(40 گرم ، یا روغن مایع) 1 قاشق غذاخوری سرصاف نمک 1 قاشق مرباخوری رب فلفل (رب گوجه فرنگی هم میشه) زیره، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه برای داخل مرغ: 1 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 4 حبه سیر طرز تهیه: مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمتهای مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمتها خوب بمالید. پیاز ، سیب زمینی ، هویج و سیر را داخل مرغ بذارید و با کمک خلال دندان ببندید. 1 قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر(تنورک) بپاشید و در تمام قسمتها پخش کنید اینکار برای این است که مرغ نچسبد.مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بذارید.سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید طوریکه پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید.در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود 2 ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅پودینگ شکلاتی 🍫 ‌ ✍‌مواد لازم: شیر پنج لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکر یک لیوان کره شصت گرم نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر ژلاتین چهار قاشق س قهوه فوری دو ق س شکلات تلخ(خیلی تلخ😆) صد گرم خامه صبحانه یک و نیم لیوان آب جوش یک چهارم لیوان ‌ 🥣طرز تهیه: اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بن ماری ذوب کنید قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید.‌ بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد. میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرده تخم مرغ ٣عدد ‌‎شكر ١٢ ق غ ‌‎شير سه ليوان ‌‎پودر ژلاتين ٣ق غ (سرخالی) ‌‎پودر كاكائو ٣ ق غ ‌‎آب سرد نصف ليوان شڪلات بنمارے شده ۱۰۰ گرم خامه صبحانه يا خامه فرم داده يك ليوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده كن هر صبح ،🌸 بر رخسارهٔ نیكوى عشق🍃 خانه ى دل را گلستان كن 🌸 به عطر و بوى عشق🍃 خوشه اى از نور برچین 🌸 صبحگاهان با طرب🍃 چون پرستوهاى عاشق 🌸 پرگشا تا كوى عشق🍃 محسن_خانچى سلام صبحتون سرشار از نیڪبختی ____🍃🌸🍃____ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 مواد لازم لايه سبزي: تره 300 گرم تخم مرغ 3 عدد گردوي خرد شده 2 ق غ نمك،فلفل بميزان لازم زردچوبه 1 ق چ آرد 2 ق غ مواد لازم لايه سيب زميني: سيب زميني 3 عدد تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم زعفران دمكرده 1 ق غ مواد لازم لايه لوبيا سبز: لوبيا سبز خرد شده و پخته شده 400 گرم تخم مرغ 3 عدد زعفران آبكرد 1 ق س آرد سفيد 2 ق غ نمك ،فلفل بميزان لازم بكينگ پودر 1 ق چ پياز خرد شده و سرخ شده 3 ق غ روغن بميزان لازم براي چرب كردن قالب تره را پاك كرده و خيلي ريز خرد ميكنيم شسته ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه بعد داخل ظرفي ريخته و تخم مرغ هارو دونه دونه گوشه ظرف ميشكنيم نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده خوب هم زده از يك گوشه به تدريج از سبزي قاطي مواد تخم مرغي كرده همزده تا كاملا كف كنه بعد ارد و گردو خرد شده را رو اضافه كرده همزده داخل قالب رو چرب كنيد يا هم ميتونيد كاغذ روغني بندازيد مواد كوكو سبزي رو داخل قالب ريخته خوب پهن ميكنيم داخل فر طبقه دوم قرار داده حدود 10دقيقه ميزاريم داخل فر براي قسمت سيب زميني اول سيب زمينيهارو شسته ميزاريم ابپز بشه بعد پوستشونو گرفته رنده ميكنيم نمك،فلفل ،زعفران دمكرده و تخم مرغارو قاطي كرده خوب همزده قالب رو از فر در اورده روي قسمت موموي سبز ريخته بعد سطحشو صاف كرده دوباره 10 دقيقه ديگه داخل فر قرار داده براي قسمت لوبيا سبز هم لوبيهارو ريز خرد كرده و ميپزيم ميريزيم داخل ابكش تااب اضافيش كاملا كرفته بشه بعد داخل ي ظرفي لوبيا سبز ،پياز سرخ شده،نمك،فلفل،زعفران دمكرده،تخم مرغ همه رو باهم خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم در اخر ارد و بكينگ پودر را اضافه كرده باز خوب هم زده قالب را از فر در اورده روي قسمت لايه سيب زميني ريخته باز دوباره داخل فر قرار داده بمدت 40 دقيقه با درجه حرارت 165 وقتي خوب پف كرد قسمت گريل را روشن كرده تا قسمت رويه كوكو سرخ بشه بعد از فر در اورده ميزاريم خنك بشه از قالب در اورد داخل ظرف سرو قرار داده بشكل دلخواه تزيين ميكنيم طعم و مزه فوق العاده خوشمزه ايي داره 👌👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام علیکم دوست جونیا ❤ کاپ کیک پیتزایی مناسب شام وحتی نهار برای تغدیه بچه ها و جشن تولد مواد لازم ..... ماکارونی فرمی ریز 250گرم نصف بسته فلفل دلمه قرمز ریز نگینی خردشده نصف لیوان پیازچه اگر نبود پیاز معمولی سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری پودرزیره یک قاشق چایخوری ونمک مواد لازم مایه کیک ....... تخم مرغ دوعدد شیرگرم دولیوان اردیک لیوان بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده نصف لیوان پنیر پیتزا یک لیوان پنیر چدار ورقه ای خردشده نصف لیوان پودرپاپریکاو نمک وفلفل سیاه طرز تهیه..... ماکارونی را طبق معمول ابکش کنید مغز پخت بشه مثل زمانیکه واسه سالاد استفاده می کنیم با فلفل دلمه قرمز وجعفری وپیازچه ونمک وپودرزیره مخلوط کتید ادامه کار..... تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وپودرپاپریکا وشیر گرم را مخلوط کنید یک لیوان ارد وبیکینگ پودروسرکه را اضافه وخوب مخلوط کنید جعفری وپنیرپیتزا وپنیرچداررا به مایه کیک اضافه ومخلوط کنید قالب مافین یا تک نفره را با ارده یا روغن جامد کف ودیواره را چرب کنید از مواد ماکارونی توی هر قالب مافین دوقاشق غذاخوری بریزید وبعد از مایه کیک یه ملاقه کوچک بریزید وبعد ضربه بزنید به سطح کار تا مایه کیک بین ماکارونی نفوذ کنه درفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای180درجه تا زمانیکه دیواره کاپ کیک طلایی بشه بعد نیم ساعت حتما چک کنید دراخر چند دقیقه روی کیکها را گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه وبا لیسک دیواره های کیک را کاملا ازاد کنبد وبه کمک لیسک کاپ کیک را بیرون بیارید با سس کچاپ سرو کنید بسیار خوشمزه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد سیر خواستین بریزین من نریختم برای مواد میانی سلیقه ای هر طور بخواین من از پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد گردو خرد شده ۳ ق غ زرشک ۱ تا ۲ ق غ سیب زمینی ۱ عدد . . . 🔴مواد میانی سلیقه ای هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینی و ... استفاده کنید. کاملا دل بخواهی 🔴 پیاز رو رنده کردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ کرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتی را در یخچال نیم ساعت قرار دادم . برای مواد میانی پیاز را خرد کرده و سرخ کردم . هویج رو نگینی خرد کردم و بعد پختم و سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . همه رو با هم مخلوط و یه کوچولو تفت دادم . گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روی یک نایلون فریزر پهن کردم . خیلی ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانی را روی گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به کمک نایلون گوشت را به آرامی رول کردم و داخل یخچال به مدت یک الی دو ساعت بمونه بهتره . کف تابه ای روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ کردم . برای سس : یه پیاز کوچیک رو ریز خرد کردم و کمی با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کمی رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد کمی اب ریختم و وقتی جوشید آماده است . بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان می بره بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرغ بریان تڪه ای" مرغ 6 تڪه پیاز بزرگ 1 عدد یا 2 عدد متوسط سیر 2 تا 3 حبه رنده شده نعنا خشک 1 قاشق چایخورے پر نمک 1 قاشق چایخورے سر خالی فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری پاپریڪا 1 قاشق چایخورے دوستان پاپریڪا با فلفل قرمز متفاوته پاپریڪا تند نیست زیاد ولے فلفل قرمز خیلے تنده پس حواستون به ادویه ها باشه اگر با تندے مشڪل ندارین میتونین از جفتش استفاده ڪنین بازم به سلیقه خودتون میتونین ادویه هاے دلخواه دیگه هم اضافه ڪنین و یا میزان ادویه هارو ڪم و زیاد ڪنین ماست 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگے 1 اقاشق غذاخوری خب حالا سیر رنده شده ، پیاز خرد شده و ادویه ها به همراه ماست و رب را به مرغ ها اضافه ڪرده و خوب ماساژ بدین تا تمام قسمت هاے مرغ به مواد سس آغشته شه مرغ هارو در ظرف جادار قرار بدین تا همه مواد به میزان یڪسان آغشته شه روے ظرف را سلیفون ڪشیده و براے 4 تا 12 ساعت بزارین در یخچال استراحت ڪنه من یک شب قرار دادم بعد از اینڪه مواد خوب طعم دار شد مرغ هارو در ظرف پیرڪس بچینین و در فر 180 درجه بپزین بعد از 1 ساعت با چنگال امتحان ڪنین در مدت پخت مقدارے آب و روغن مرغ ڪف ظرفتون جمع میشه قلموے آشپزیتون رو به ڪف ظرف زده به آب و روغن ڪف ظرف آغشته ڪنین و رومال ڪنین براے مرغ ها جنس قلموتون حتما سیلیڪونے یا نسوز باشه من از سس ڪف ظرف روے سیب زمینے ها هم میمالم همیشه خیلے خوش طعم میشه وقتے مغز پخت شده بود میتونین شعله گریل فر را روشن ڪنین تا روش گریل و خوشرنگ شه براے من حدودا 2 ساعت زمان برد پختش ولے از اونجایے ڪه قدرت فر ها با هم یڪسان نیست شما باید زمانش رو خودتون تخمین بزنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه قالب ۲۰ در۳۰ کافیه عزیزان دستور روغن جدا کننده اینجا میزارم با این تفاوت چون این دستور شکلاتی هست حتما کاکائو رو با ارد مخلوط کنید تا کاور کیک سفید نشه عزیزان نوشتم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد اگه کج وکوله بود وکیپ نشد دم کنی بزارید از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده کنید قابلنه تفلون احتمال داره خراب بشه عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیکنه شعله گاز خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میکشه هر کیکی رو میتونید داخل قابلمه درست کنید عزیزانی که همزن ندارن میتونن با هم زن دستی بزنن اما زمان داده شده رو سه برابر بزنید عزیزان سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید با این دستور دیگه لازم نیست قالب آرد پاشی بشه تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره ها‌رو چرب کنید این قالب ها چون طرح دارن نباید کفش کاغذ روغنی بندازید روان کردن شگلات حتمااااا از شگلات تخته ای استفاده کنید تلخی وشیرینی درصد شگلات ذایقه ای هستش شگلاتی که من استفاده میکنم مارک دار نیست به صورت کیلوی میگیرم 😊 لوازم قنادیا دارن برای آب کردن شگلات احتیاج به شگلات تخته ای و روغن مایع داریم حدود دویست گرم شگلات تخته ای رو خرد کنید یک هشتم پیمانه یا یک هشتم لیوان دسته دار فرانسه روغن مایع بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار کتری وهم بزنید تا شگلات روان شه سپس بریزید رو کیک سرد شده هر کیکی که دوست دارید میتونید بریزید وقتی که از داغی افتاد بریزید رو کیک سرد شده (این روش برای رویه دونات هم خیلی خوشمزس برای کیکهای تولد که خامه کشی شده میتونید استفاده کنید دقت کنید باید سرد شه اما مواظب باشد نبنده آگه گرم باشه خامه آب میشه ) میتونید همین طوری با کاسه بریزید رو کیک ولی با قیف کار خیلی راحتره☺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بانتیانا بدون فر این کیک طعمش عالیه خودبخود تو دهن آب میشه😋 کیکی که تو قابلمه‌درست میشه قابلمه آب و شعله پخش کن نمیخواد نمیسوزه دود هم نمیکنه قابلمه ای دود میکنه که به خوبی تمیز نشده باشه وچربی داشته باشه مواد رو اندازه گیری کنید دم دستتون باشه عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی آرد دو ویک دوم پیمانه شکر یک ویک دوم پیمانه پودر کاکائو یک دوم پیمانه تخم مرغ چهار عدد پکینگ پودر دو قاشق چای خوری خامه صبحانه یک دوم پیمانه شیر یک دوم پیمانه کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم نمک یک پنس قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید وکنار بزارید قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه این هشتگ رو بزنید با این تفاوت اینجا آرد وپودر کاکائو رو مخلوط کردم قابلمه رو گاز بزارید شعله خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میندازی خامه وشیر رو با هم مخلوط کرده وکنار بزارید آرد +پکینگ پودر+پودر کاکائو +نمکها هم مخلوط وسه دفعه الک کنید کره وشکر رو بریزید تو کاسه همزن با سرعت بالا حدود پنج الی شش دقیقه بزنید دونه دونه تخم مرغا رو اضافه کنید هر تخم مرغ حدود یک دقیقه زده بشه سپس مواد خشک رو اضافه کنید چند ثانیه‌با سرعت کم همزن بزنید تا مخلوط سپس مخلوط شیر وخامه رو اضافه کنید حدود ۳۰ ثانیه بزنید وبریزد تو قالب ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید. این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه فر حتما از قبل گرم بشه این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛