eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. اول اینکه هضمش راحتتره ومنم خیلی دوس دارم دوم اینکه تک نفرس میتونید برای تولد بچه هاتونم ایده بگیرید مواد پیتزا سلیقه ایه اما خُب دستورشو میذارم طرزتهیه: پیازوگوشت چرخ کرده تفت میدم حسابی گوشتش سرخ شه نمک وفلفل..ادویه هم به دلخواه یه قاشق رب هم میزنم من هربار قارچاروخرد میکنم با گوشت تفت میدم پخته تروبهترمیچسبه اما خو اینبار عجله ای بود وکلا فراموشم کردم مواد من گوشت چرخ کرده قارچ وفلفل دلمه بود نکته: برای اینکه مواد پیتزاتون منسجم بشه وازهم وا نره وموقع خوردنش هم هی پنیرش کِششش بیادوحالشو ببرید قبل ریختن مواد روی نون کمی پنیر پیتزا بریزید بعد ماده گوشتی دوباره یه ذره پنیر بازقارچ وباقی مخلفات ودوباره لایه آخر پنیر بیشتری بریزید وبا کمک دست جمع وجوروسفتش کنید ایجوری پیتزاتون تپل مپل وخوشگلم میشه😍😍😍 اوناییکه فر دردسترس ندارن میتونن توتابه هم درست کنن به این صورت که تابه رو کمی چربش کنید بستگی به اندازه ی تابه هرچن تا نون جا میگیره قراربدید شعله پایین ودرب تابه رو ببندید بذارید پنیرش کاااملا آب بشه نونشم برشتههه من عاااشق نون برشته ام😋😋 تو فرو وتوستر هم تا زمانیکه پنیرتون آب شه و گریل اما برای سولاردوم که پرسیدید اگر موادتون کاملا پخته هست ونمیخوایید نون برشه باشه وهمینجوری نرم بمونه فقط ازگریل یک روی توری پایه بلند به مدت پنج شش دقیقه استفاده کنید که بازم میتونید چک کنید وسرخ شدن پنیر به دلخواهتون باشه اما گه دوس دارید ازپایینم حرارت ببینه وبرشته شه روی سینی خود سولار که چربش کردید بذارید گریل سه رو روشن کنید ومدت چهارالی پنج دیقه کافیه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول سس رو اماده میکنیم، هم میتونید از فقط سس استفاده کنید، هم نصف سس، نصف ماست، فقط شل نباشه، با نمک و فلفل مخلوط کرده، و کلم ها رو ریز خورد کرده، هوبج هم رنده ریز میکنیم، درون سه ظرف جداگانه میریزیم و کم کم سس رو اضافه میکنیم، مواظب باشید سس زیادی ندید به خورد مواد، چون شل میشه و شکل قالب رو نمیگیره، بعد داخل قالب، یه کم خیس کرده و یه کیسه فریزر انداخته و از مواد به دلخواه درون قالب ریخته، از هر نوع قالبی میشه استفاده کرد، فقط کیسه فریزی حتما باید کف قالب قرار بدیم. بعد اضافه های نایلون رو برمیگردونیم روی قالب ودوساعت در یخچال میذاریم، درون ظرف سرو برمیگردونیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه رستورانی پیاز براے هر ماهیچه ۱ عدد متوسط فلفله دلمه اے ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد زعفران دم ڪرده غلیظ نصف فنجون هویج ۱ عدد خرد شده رب گوجه ۳ قاشق سیر براے هر ماهیچه ۱ حبه چوب دارچین یک تیڪه فلفل قرمزه نصف قاشق چایخوری نمک ب مقدار لازم به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میڪنه اول از همه ماهیچه رو با مقدارے روغن سرخ میڪنیم ولے نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ ڪردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم ڪنار. هوےج فلفل دلمه اے پیاز و سیر رو خرد میڪنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توے تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه ڪرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه ڪرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میڪنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). ۴ لیوان آب جوش اضافه ڪرده و زعفرون رو اضافه میڪنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو ڪم میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه . سوالای همیشگی چرا رب گوجه اے ک استفاده میڪنیم خوش رنگ نیست؟ اگر رب گوجه رو خوب تفت بدید واسه هر غذایے، رنگش خوش رنگ میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍فیله ے سوخارے 😍 موادلازم سینه مرغ ۲ عدد فلفل قرمز ۱ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ سیر ۱ حبه تخم مرغ ۱ عدد آب گاز دار (ےا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان آرد ۵ ق غ بڪینگ پودر ۲ ق چ روغن مایع به اندازه لازم در ابتدا سینه هاے مرغ را حداڪثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد را مانند فیلم ڪاملا مخلوط ڪنید. آب را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا جایے ڪه به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ ها را اضافه ڪرده و به مدت نیم تا یک ساعت استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ ڪردنے ڪه از قبل داغ شده سرخ میڪنیم پ.ن: براے مغز پخت شدن مرغ ها اول اجازه بدید روغن داغ شود و وقتے داغ شد شعله را ملایم ڪنید و مرغ هارو داخل تابه قرار داده تا هم سرخ شود هم مغز پخت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانے هلو خونگے هلو 1 كيلو آب 1 ليتر (4 ليوان) شكر حدود 1 پيمانه (سليقه اي) نصف يك ليمو ترش هلو هارو پاك ميكنيم تكه تكه ميكنيم آب رو ميذاريم رو شعله كه بجوشه وقتي به جوش اومد هلو هارو در آب جوش میریزیم حدود 10 دقيقه ميزاريم بجوشه تا نرم شه بعد از 10 دقيقه شعله رو خاموش ميكنيم و شكر رو اضافه ميكنيم و آب ليمو تازه رو ميريزيم ميذاريم خنك شه وقتي خنك شد تو آب ميوه گيري 30 ثانيه. ميزنيم ميزاريم تو فيريزر تگري كه شد نوش جان كنيد حالت تگريش خيلي خوشمزه تره و دقيقاً مثل بیرونه. پ.ن: اگر دوست دارید شڪل ظاهریش هم مث بیرون بشه یک مقدار جدا ڪنید و بقیه را میڪس ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخمر ۲ ق چ خ شکر ۲ ق چ خ آب ولرم ۲۰۰ گرم یا یک لیوان دسته دار این سه تا رو خوب مخلوط کنین و بگذارید تا پف کنه بعد.. نمک یه ق چ روغن ۳ ق غ خ ۸۰۰ گرم آرد یا ۵ لیوان دسته دار و ۳ق غ خ ۲۰۰گرم آب ولرم یا یه لیوان دسته دار کف سینی فر رو چرب کنید و خمیر ها رو توش باز کنید و رو از مخلوط آب و آرد بمالین و با انگشت فرم بدین بعد روش کنجد بپاشین و بگذارید تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تا بپزه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزے قلیه شامل گشنیز وشنبلیله است ڪه نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید ڪه قلیه تلخ میشه ماهے حدود دویست گرم پیاز یک عدد بزرگ سیر یک بوته سبزے پاک شده وخرد شده ۳۰۰ گرم مثلا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم گشنیژ ۵۰ تا ۱۰۰ گرم شنبلیله تمر هندے یک بسته ڪوچڪ روغن،نمڪ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم آب گرم دو لیوان تمر هندے را در آب خیس ڪنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافے رد ڪنید سبزے تازه داشتید چه بهتر من از سبزے فریزیر استفاده ڪردم سبزے را با ڪمے روغن تفت بدید آب سبزے ڪه ڪشیده شد ماهے رو اضافه ڪنید ڪه با سبزے سرخ بشه(شعله ڪم باشه تا سبزے وماهے آروم سرخ بشن ) ماهے ڪه سرخ شد از داخل سبزے بیرون بیارید وڪنار بزارید پیاز رو خرد ڪرده(رنده نڪنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو ڪوبیده یا رنده ڪنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه ڪنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندے را اضافه ڪرده و شعله رو ڪم ڪنید وبزارید سبزے پخته بشه حدود نیم ساعت سپس ماهے رو اضافه ڪنید نمک بزنید ودرشو بزارید تا ڪم ڪم جا بیفته وقتے داره جا میفته شعله پخش ڪن بزارید و شعله خیلے ڪم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده نزارید زیادے آبش ڪشیده بشه وخشک بشه وبا ڪته نرم نوش جان ڪنید بعضے از ڪدبانوها ماهے رو جداگانه سرخ میڪنن ولے این روش سالمتره فلفل رو حذف نڪنید این غذا باید تند باشه پیاز قلیه نباید زیادے سرخ بشه اگر تمر هندیتون شور هست نمک ڪمترے بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیارے از عزیزان با جدا ڪردن ڪیک از قالب مشڪل دارند این روش رو امتحان ڪنید عااالیه فقط باید به این نڪته توجه ڪنید ڪه ڪیک تو قالب بزارید از داغے بیفته(حدود نیم ساعت)بعد برگردونید تو سینے مورد نظر این روش براے همه قالبها تفلون،رویی،سیلیڪونی ڪاربرد داره توجه ڪنید براے ڪیک شگلاتے از مخلوط ارد وپودرڪاڪائو استفاده ڪنید تا ظاهر زیبایے داشته باشه عزیزان سعے ڪنید زیاد چرب نڪنید لایه نازڪے چرب بشه عزیزانے ڪه میگن هر ڪارے میڪنیم ڪیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته سعے ڪنید با وسایل نوک تیز فلزے مثل ڪارد ڪناره هاے ڪیک رو از قالب جدا نڪنید چون خراش برمیداره از هر روغنے میتونید استفاده ڪنید ولے روغن صاف قنادے یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید ڪره،ڪره هم نباشه از روغن مایع استفاده ڪنید قبل از دست بڪار شدن ودرست ڪردن مواد خمیر قالب رو آماده ڪنید با این دستور دیگه لازم نیست قالب آرد پاشے بشه تو قالبهاے ڪه ساده آن وڪفشون ڪاغذ روغنے میندازید فقط ڪناره ها‌رو چرب ڪنید این قالب ها چون طرح دارن نباید ڪفش ڪاغذ روغنے بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طعم این ڪیک عالیه حتمااا امتحان ڪنید سعے ڪنید از زردالوے سفت ورسیده اسنفاده ڪنید عزیزان اندازه هم میتونید از لیوان دسته دار فرانسه استفاده ڪنید هم پیمانه شیرینے پزے صد البته پیمانه شیرینے پزے دقیق تره مواد لازم تخم مرغ 4عدد آرد 2و1/3 لیوان یا( پیمانه شیرینے پزی) بیڪینگ پودر 1ق سوپ خورے سرخالی شیر1/2لیوان (پیمانه) روغن مایع 1/2لیوان(پیمانه) شڪر1لیوان سر پر(پیمانه) پودرنارگےل سه قاشق زرد آلو چندعدد قاچ شده تخم مرغ و شڪر رو به مدت ۸ دقیقه میزنیم روغن را اضافه میڪنیم ۱ دقیقه میزنیم بعدش شیر ببست ثانیه بزنید همزن‌را ڪنار بزارید پودر نارگیل رو اضافه ڪنید .آرد وبڪینگ پودر را 3بار الک ڪنید.در یه مرحله اضافه ڪروه وبا لیسک مخلوط ڪنید تا یڪدست شود. قالب را طبق دستور پست قبل رو چرب ڪرده نصف موادو بریزید زردآلو ها رو بچنید روے مواد قسمتے ڪه میره رو مواد به آرد بزنید تا ته نشین‌نشه باقے مواد رو به ارومے بریزید رو زردالوها.(زردآلوها رونه خیلے نازک قاچ ڪنید نه خیلے ڪلفت)وبزارےد داخل فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزیدحدود 45 تا یڪساعت بعد از این تایم حتما با سیخ چوبے تست ڪنید. عزیزان بجاے زردآلو از هلو وسایل هم میتونید استفاده ڪنید سس روے ڪیک زردآلو خامه صبحانه نصف پاڪت (صورتی رنگ) شڪلات با طعم دلخواه من با طعم زردآلو استفاده ڪردم انواع طعمها به صورت تخته اے (لوازم قنادیا دارن) خامه نباید قل بزنه فقط داغ بشه ڪافیه وقتے خامه رو میزارید رو شعله گاز شعله خیلے ڪم باشه وشما هم تڪون نخورید جلو گاز همین طور دست به قاشق وایستید دلیلش 🤔خامه خیلے سریع میسوزه ودود میڪنه شگلات رو با چاقو تڪه تڪه ڪنید خامه رو بزارید رو شعله ڪم تا داغ بشه وقتے داغ شد شڪلات با طعم دلخواه خرد شده بریزید توش هم نزنید چهار الے پنج دقیقه به همین حالت بزارید تا شڪلات با گرماے خامه آب بشه سپس خوب بزنید تا مخلوط ویڪدست بشه و همین طورے داغ بریزید رو ڪیک سرد شده وبزارید ڪنار تا خنک خنک بشه وڪیک رو برش بزنید ونووووش جان بفرمایید 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خانگی مواد لازم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری سیاهدانه و کنجد مقداری مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه: آب ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی مواد لازم رومال: آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید. میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۳ نفر بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم ڪیلو) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه فرنگے ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با ڪمے نمک خیس ڪردم . بادمجون ها رو پوست ڪندم من به حالت شیاردار پوست ڪندم طرح دار بشه و توے پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه اے خرد ڪردم مقدارے نمک پاشیدم و گذاشتم ڪمے موند . مے تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقدارے روغن ریختم و سرخ ڪردم . در تابه رو هم مے تونید بزارید تا روعن ڪمترے استفاده ڪنید . پیاز رو خلالے ڪردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه ڪردم و بعد گوشت چرخ ڪرده رو اصافه ڪردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد ڪمے تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه اے ڪردم و ڪمے سرخ ڪردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتے نیم پز شد آبڪش ڪردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینے استفاده ڪردم و مقدارے برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتے رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتے . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم ڪنے قرار دادم و روے حرارت ملایم رو به ڪم قرار دادم تا دم بڪشه . توجه ڪنید برنج رو ڪمے زنده آبڪش ڪنید چون بادمجون و گوجه وقتے لاے پلو میرن آب مے اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این خوشمزگی رو درست کردیم میتونین بعنوان شام _ناهار یا یه میان وعده فوق العاده استفاده کنید🤩😍 موادلازم: ۷۰۰گرم مرغ ۲عدد فلفل دلمه ۲عدد گوجه فرنگی پودر سیر پودر پیاز روغن زیتون نمک _فلفل سیاه _فلفل قرمز _ اویشن سس : پنیرخامه ای یا ماست چکیده ۲قاشق ماست نمک و فلفل ریحون ،پونه کوهی سس تمر: تمر هندی بدون هسته ۵۰گرم سرکه بالزامیک ۱قاشق سس سویا۱قاشق نمک و فلفل دستور تهیه توی کلیپ هست با صدا ببینید و لذت ببرید😍 نکته:میتونید از سس مایونز هم استفاده کنید 👩🏻‍🍳 اگر نمیخواین رژیمی مصرف کنید با پلو یا بعنوان خوراک با نان سرو کنید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی مخصوص دلمه ( نعنا.مرزه.ترخون.پیازچه.شوید.جعفری ) 200 گرم(تقریبا 6 ق غ) برنج 1 پیمانه لپه نصف پیمانه برگ انگور به مقدار لازم گوشت چرخ شده 300 گرم پیاز 1 عدد رب 1 ق غ روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : برنج را نیم ساعت درون اب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان اب و کمی نمک بپزید و همانند برنج ابکش اماده و ابکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست میفشارید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد ). پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند بعد 1 ق رب زده وتفت دهید سپس بگذارید سرد شود. لپه را نیز پخته وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده، لپه پخته و برنج ابکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.من تو این لحظه دو قاشق ماست هم میزنم ب مواد خیلی خوشمزه میشه برگ موها را بشوئید ؛ برگ مو را به پشت کف دست تان قرار دهید ( مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود ) درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و ارام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید. چند برگ مو کف قابلمه قرار دهید تا دلمه نچسبن و نسوزن برگ موها را کف قابلمه به ارامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ). برای چاشنی دلمه پس از چیدن دلمه ها حدود 2 لیوان اب و روغن و رب تفت داده شده و کمی رب انار و شیره انگور و سرکه را مخلوط کنید به قابلمه اضافه کنید حرارت را زیاد کنید و وقتی اب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند. نکته ها : در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود از سبزی خشک هم میتوانید استفاده کنید😋 اگه شیره انگور نداشتین از شکر استفاده کنید اما این چاشنی بی نظیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 تقدیم به همه شما مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه . تفت پیاز: ۳ دقیقه تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید. در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره. قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس. این خوراک با نون باگت هم عالیه. امیدوارم که لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛