eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋ 🌸🍃صبح چهارشنبه تون بخیـر☕️😊🌸 امروزتون پر از موفقیت 🌸 🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕 زندگیتون سرشـار از نیکی🌸 الهی🙏 🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞 💖و قلبتـون مثـل آسمان آبی، پهناور و مهربان💖 شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏 سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸 🕊♥️🌹♥️🕊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ته چین بادمجون" بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین اگر دوست داشته باشین بیشتر جا بیفته میتونین ظرف مناسبی انتخاب کنین که بشه گذاشت تو فر و چند دقیقه تو فر بمونه بیشتر بپزه و بعد سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم جهت براوونی: کره با درجه حرارت محیط ۷۵ gr شکلات تخته ای ۱۲۵ gr شکر ۱۰۰ gr تخم مرغ دو عدد آرد ۲-۱/۵ لیوان(حدودا) گردو یک لیوان طرز تهیه:کره و شکلات رو در ظرفی بریزید و بن ماری کنید.شکر و تخم مرغ رو در ظرف دیگر بریزید و دو دقیقه با همزن بزنید.شکلات آب شده رو با لیسک آروم به مخلوط تخم مرغ بزنید و دورانی هم بزنید،آرد رو اضافه کنید(از بعد ۱/۵ لیوان با احتیاط اضافه کنید)کیک قوام دار باید باشه نه سفت و نه شل،و در آخر گردو خرد شده رو با کمی آرد مخلوط کنید و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک آروم هم بزنید.و در قالب کمربندی ۲۳ سانتی کاغذ روغنی بزارید و‌کاغذ رو با فرچه روغنی کنید و مواد براونی رو داخلش بریزید و با لیسک صاف کنید. جهت قسمت کورابیه: کره ۱۰۰ گرم (هم دمای محیط) شکر قهوه ای ۱۰۰ gr تخم مرغ یک عدد آرد ۲ لیوان+۲ ق غ پودر نسکافه آماده ۱ ق غ(بدون شکر) نوک قاشق بکینگ پودر جوش شیرین نصف ق چ نمک کمی شکلات چیپسی یک لیوان طرز تهیه:همه مواد به جز آرد و شکلات چیپسی رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید،آرد رو با دقت کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه.شکلات چیپسی اضافه کنید و دوباره ورز بدید،روی مواد براونی از تکه های کوچک مواد کورابیه بردارید و بزارید مثل ویدیو،و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه بپزید،با خلال دنودون حتما تست کنید که پخته باشه،حواستون باشه زیاد نپزید چون خشک میشه،میتونید با شکلات صبحانه تزیین کنید،نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان برای این خوراک خوشمزه بهتره از ران استفاده کنید که نسبت به سینه مرغ چربتره البته با سینه هم می شه حتما پوست داشته باشه وگرنه گوشت مرغ خشک می شه . برای دوتا ران مرغ ونیم کیلو برنج مقدار را میگم دوقاشق ماست را با یه پیاز خلالی و اب یک لیموی بزرگ و زعفران غلیظ و نمک وفلفل سیاه که بهترین ادویه واسه گرفتن بوی مرغ است همه را مخلوط کنید ومرغ را توی مواد بذارید وبهتره که از شب قبل اینکارو انجام بدین تا خوب طعم دار بشه ولی اگر فرصت ندارید حداقل 4ساعت بمونه بعد برنج را مثل همیشه ابکش کنید برنجتون را خیلی نرم نگیرید وبعد حتما باید قابلمه نچسب باشه روغن وزعفران بریزید وپیاز وسس را از مرغ جدا کنید چون پیاز می سوزه وسس هم برنج را له می کنه واز سمت پوست کف قابلمه بذارید و در صورت تمایل حلقه پیاز ویا سیب زمینی بذاربد روی مرغ وبرنج را روش بریزید وکمی فشرده کنید تا قالبی برگرده وحتما شعله پخش کن بذاریدوحرارت ملایم باشه در حدی که بخار توی قابلمه باشه اگر حرارت زیاد باشه ممکنه مرغ بسوزه ودم کنی بذارید حدود دوتا دونیم ساعت بستگی به سایز مرغتون داره مرغ من دوکیلویی بوده حدود 3ساعت گذاشتم با حرارت کم وبعد از پخت اطراف برنج را ارام جدا کنید وطبق فیلم قالبی برگردونید بسیار خوشمزه ومعطره میتونید کنارش یه سس کم اب هم با اب مرغ یا عصاره درست کتید که عالی می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: زرده تخم مرغ 4 عدد خامه 100 گرم شکر 100 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری شكلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم (من مارک باراکا استفاده کردم) شير 1 ليوان . طرز تهیه: زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را در کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ) خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ). شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید. موس اماده شده را داخل قالب بریزید سپس درون یخچال قرار دهید وقتی کاملا خودش و گرفت تو ظرف مورد نظر برگردونید و روش و پودر کاکایو یا شکلات الک شده تزیین کنید. میتونید داخل ظرف های تک نفره بریزید و همونجوری سرو کنید.. من از خامه قنادی اسنفاده کردم و 1 ق غ پودر کاکایو هم به مواد اضافه کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیایید ببینید چی اوردم براتون مناسب این روزای گرم😋😋 خوب بریم سراغ طرز تهیه👇 شیر ۲۵۰ گرم،شکر ۱/۲،خامه صبحانه ۱۰۰ گرم،وانیل۱/۴ق چ،نشاسته ذرت ۱ ق غ،نشاسته گل ۱ ق غ،گلاب ۱/۴پ هر دو نشاسته و شیر و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت کم‌میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه. کمی که از حرارت افتاد خامه و گلاب را اضافه و دوباره هم میزنیم و داخل قالب بستنی میریزیم.و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر میزاریم. برای کاور روی بستنی ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای (که بسته به ذائقتون میتونه تلخ باشه یا شیرین ) روی بخار کتری با یکم روغن مایع بنماری میکنیم و بستنیهای منجمد دو داخل شکلات میزنیم و دوباره برای نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا رویه یِ شکلاتی کاملا ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍹🍹 مواد لازم: شکر...... یک کیلو اب....دو پیمانه گلاب.... یک پیمانه زعفران ساییده با قند..... یک قاشق چایخوری _🍹اب رو بذارید جوش بیاد بعد زعفران را اضافه و حرارت رو خاموش کنید، بذارید ۲۰ دقیقه دم بکشه. بعد شکر و گلاب را اضافه با حرارت ملایم ارام مخلوط کنید تا شکر کاملآ حل بشه _🍹سپس حرارت رو بیشتر کنید تا شربت بجوشه و قوام بیاد ،حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه _🍹 بعد حرارت رو‌خاموش کنید و درب ظرف رو بذارید تا شربت خنک بشه _نکات: _ شربت زعفران رو‌نباید به مقدار زیاد درست کنید چون اگه طولانی مدت بمونه رنگ زعفران تو شربت میپره _ برای همین بهتره در یخچال نگهداری بشه که خوشرنگیش رو حفظ کنه _ برای تست غلظت شربت دوقاشق داخل لیوان بریزید و بذارید یخچال خنک بشه ، تا متوجه بشید غلیظه یا آبکی _ وقتی شربت جوش اومد دیگه بهش قاشق نزنید، بخصوص به دیواره ها قاشق نکشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان سه الی چهار عدد روغن مایع برای سرخ کردن گوشت چرخ کرده نیم کیلو تخم مرغ یک عدد پیاز یک عدد خمیر داخل نان باگت دو عدد نمک و فلفل و زردچوبه و زیره مواد سس: گوجه فرنگی رنده شده دو عدد روغن سیر دو حبه نمک آب یک استکان رب گوجه یک ق غ برای تزیین روی کبابها،گوجه گیلانی و فلفل دلمه ای بادنجانها را بشویید و در آب نمک کمی استراحت بدهید و بعد مانند کلیپ نازک برش بزنید و سرخ کنید. مواد کوفته را خوب مخلوط کنید و ورز بدهید. کوفته هایی به نارنگی بردارید و در روغن دو طرف کوفته ها را سرخ کنید. مانند کلیپ بادنجانها را ضربدری روی هم بگذارید و یک عدد کوفته وسط آن بگذارید.و کناره های بادمجان را جمع کنید و یک برش فلفل و گوجه گیلاسی بذارید و با خلال دندان سفت کنید. سس را مخلوط کنید و روی بادنجانها بریزید و د فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تورلو با گوشت (تورلو نوعی خوراک مثل تاس کباب است) میتوانید این خوراک را بدون گوشت درست کنید که از نظر من بدون گوشت خیلی خوشمزه تر است. و یا میتوانید به جای گوشت قیمه ای از گوشت چرخ شده استفاده کنید. مواد لازم: 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده (گوشت گوسفند یا گوشت چرخ شده هم میتوانید استفاده کنید) 2 عدد بادمجان 2 عدد کدو 250 گرم لوبیا سبز 4_3 عدد سیب زمینی 1 عدد فلفل قرمز و 1 عدد فلفل سبز (فلفل ترکیه ای) 4_3 حبه سیر 4_3 عدد گوجه فرنگی نکته: تمام سبزیجات به یک اندازه خرد کنید حدود 5_4 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک به مقدار کافی ، خیلی کم زیره ، فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 الی 2 لیوان آب برای پختن خوراک. مقدار آب را به نسبت تعداد گوجه فرنگی که استفاده میکنید بریزید. من 3 عدد گوجه فرنگی استفاده کردم 2 لیوان آب ریختم. اما گوجه فرنگی زیاد به این خوراک طعم و مزه بیشتری میدهد. اگر در خانه گوجه فرنگی زیادی داری زیاد بریزید. در اینصورت آب را کم بریزید چون آب گوجه فرنگی برای خوراک کافی است. طرز تهیه: قابلمه را روی اجاق بذارید و اجاق را روشن کنید تا قابلمه گرم شود. گوشت را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که آب گوشت کشیده شود بپزید. روغن و پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت بدید. سپس فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ها را اضافه کنید و مجدد تفت بدید. سیب زمینی مکعبی خرد شده را بریزید و هم بزنید. کدو و لوبیا سبز خرد شده را بریزید و مجدد هم بزنید سبزیجات را خیلی ریز خرد نکنید. در آخر بادمجان را که سریع میپزد اضافه کنید. گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. آب را بریزید و با حرارت متوسط بپزید. موقع پخت خوراک اصلا هم نزنید. با در بسته و حرارت متوسط حدود 40 دقیقه بپزید. در آخر با سیب زمینی کنترل کنید که پخته باشد. میتوانید با برنج بخورید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 دستور تهیه :👇 اول حدود ۲۵ تا توت فرنگی یا هر میوه ای رو میگذاریم با یک قاشق شکر و یک قاشق ابلیمو و یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شیر پخته بشه بعد خوب پخته شد میکسش میکنیم و داخل قالب مورد نطرتون بریزید و بعد میگذاریم داخل فریزر یخ که زد حدود صد گرم شکلات رو بن ماری میکنیم و بهش خلال پسته و یا بادام و ... اضافه میکنیم و روی بستنی رو به شکلات اغشته میکنیم و چون سرد هست شکلات زود بستا میشه نیازی به فریزر دوباره نداره. نوش جان😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝🥝🍎🍌 🌀مواد لازم : 65 گرم پودر ژلاتین 30گرم شڪر یک لیوان آب جوش پودر ژلاتین رو توے نصف استڪان آب بخیسانید. بعد در آب با شڪر حل ڪنید. میوه ها رو خرد ڪنید و داخل قالب بریزید و سپس مواد رو بهشون اضافه ڪنید.اگه رنگے مے خواید مے تونید از رنگ خوراڪے استفاده ڪنید. و یا از پودهاے ژله ولے باید پودر ژلاتین هم بریزید ڪه سفت بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6عدد سوسیس کوکتل خرد و سرخ شده میتونید 100 تا 150 گرم مرغ رو مزه دار و خرد و سرخ و جایگزین سوسیس کنید. فلفل دلمه خرد شدده 1 عدد متوسط قارچ خرد و سرخ شده حدود 150 گرم تخم مرغ 2 عدد شیر 1/2پیمانه آرد سفید قنادی (سه صفر)220 گرم(حدود 1و 2/3 پیمانه) بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد پودر خمیرمایه فوری 1قاشق چایخوری استاندارد خامه صبحانه 50 گرم(حدود 1/4 پیمانه) لطفا حذف نکنید برای لطافت خمیر لازمه روغن مایع 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه) پنیر پیتزا 100 گرم(1پیمانه) آویشن،پودرسیر،نمک؛فلفل به میزان لازم . ابتدا سوسیس،فلفل دلمه ،قارچ را خرد و جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند. همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. تخم مرغ ها+پودر سیر+پودر آویشن+نمک+فلفل را خوب مخلوط کنید. سپس خامه+روغن مایع را اضافه و دوباره مخلوط کنید. پنیر پیتزا را هم اضافه و هم بزنید. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. شیر ولرم+1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید. خمیرمایه عمل آمده را به همراه مخلوط آرد و بیکینگ پودر به مواد تخم مرغی اضافه و مخلوط کنید تا خمیری شود. سپس سوسیس و قارچ و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید. روی کاسه محتوی مواد را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید. داخل سینی کاپ کیک کپسول کاغذی قرار داده و کپسولها را کمی چرب کنید. از مواد خمیری در کپسولها بریزید. سپس در فر 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید. میتوایند در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی مافینها طلایی و خوشرنگ شود. با این میزان حدود 12 تا 15 عدد مافین پیتزا خواهید داشت. میتوانید مواد را یکجا در تابه دو طرفه بریزید و بعد از پخت برش زده و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن پاستا به جای سینه مرغ میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد بنا به ذائقه خانوادگی خودتون مواد را کم و زیاد کنید نصف سینه مرغ رو تکه ای یا نواری برش بزنید.با یک عدد پیاز خلال شده ونصف یکعدد لیمو ترش وکمی نمک مزه دار کنید (حدود دو ساعت ) نصف قالب ۵۰ گرمی کره وچند قاشق روغن را داغ کرده وسینه مرغ مزه دار شده بهش اضافه، نمک وفلفل بزنید و بزارید به خوبی تفت بخوره نزارید زیادی سرخ وخشک بشه سینه‌های تفت داده شده از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهیتابه یکعدد پیاز را خلالی نازک برش داده ،تفت میدهیم پیازها که سبک وشیشه ای شدن فلفل دلمه ای هم اضافه چند حبه سیر رنده وباهاش تفت میدیم قارچ ورقه ای شده هم اضافه ونصف آب لیمو ترش میزنیم تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.مواد که تفت خوردن و آب قارچ کشیده شد .نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و رب اضافه کرده دوباره با هم تفت داده پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته آخر سر سینه مرغ تفت داده شده اضافه ومخلوط کرده وگاز را خاموش میکنیم پاستا با نمک وچند قاشق روغن حدود ده الی ۱۲ دقیقه جوش بخوره آبکش میکنیم وبه مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کرده تا سس به خورد پاستا بره شعله گاز موقع هم زدن روشن باشه کمی پنیر پیتزا روش میریزیم درشو میزاریم شعله رو کم کرده تا پنیر آب بشه حدود ۵ الی ۷ دقیقه کافیه پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید پاستا باید کاملا نرم باشه آبکش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛