دوستداران ترشى بشتابيد كه يه ترشى خوشمزه و فورى داريم راحت و سريع درست ميشه و از طعم و مزشم كه ديگه نگم براتون😋 شايد بااسم و روش هاى ديگه اين ترشى رو درست كرده باشين اما بهتون توصيه ميكنم كه حتماً اين روش هم امتحان كنيد كه عاليه و مشتری میشین 👌خب بريم سراغ مواد لازم .
#ترشى_بادمجان_كبابى
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
طرز تهيه ؛
بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم
نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیچیدن_سمبوسه
مواد لازم:
برای پانزده عدد سمبوسه
سه عدد سیب زمینی متوسط ( تقریبا بزرگ) پیاز دو عدد متوسط_ جعفری و تره خرد شده یک لیوان
سیب زمینی ها را ابپز کرده و پوست ان را گرفته و بکوبید.
پیاز ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید . نمک و زرد چوبه و به مقدار لازم فلفل اضاف کنید . و در اخر تره و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید. مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید و سپس درون نان لواش پیچیده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. نوش جان😋😋 بهتره از نون نازک استفاده کنید. اگرم از نانوایی تهیه میکنید بگید نون برا سمبوسه میخواین خودشون یکم نون رو خمیر میپزن . برش های نون هشت در بیست سانت هست بهترین اندازه برای سمبوسه. پیچیدنش هم که دیدید خیلی راحته. حالا اگه دیدید اخرش با مشکل برمیخورید و نون رو نمیتونید تو هم قفل کنید کافیه یکم ارد و اب با هم قاطی کنید به غلظت ماست. این مواد مثل چسب عمل میکنن و و لبه های نون بهم میچسبن و دیگه از هم باز نمیشن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
استانبولی
واسه پخت استانبولی من از برنج دم سیاه استفاده کردم برای اینکه بوی مرغ مشخص نباشه از مقدار کمی هم دودی دم سیاه مخلوط کردم
برنج دم سیاه سه لیوان دوی دم سیاه نصف لیوان
مرغ چهار تکه بهتره ران باشه
پیاز بزرگ یک عدد
هویج دو عدد پوست کنده ونگینی خرد شده
گوجه فرنگی یک کیلو پوست کنده وریز خرد شده
رب یک قاشق پر
چوب دارچین دو تکه ندارید از پودر دارچین استفاده کنید
نمک وفلفل وزردچوبه و پود گل محمدی وزعفران وروغن به میزان لازم
تکه های مرغ رو با پیاز ونمک وفلفل وزردچوبه مزه دار میکنیم وچند ساعتی میزاریم
برنج رو چند ساعتی با کمی نمک خیس کنید
مرغ رو با یک لیوان آب ومقداری روغن میزاریم رو شعله متوسط گاز تا نیم پز بشه اوسط پخت هویج نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا آروم بپزه اما کامل نپزه وله نشه
در قابلمه مورد رب رو با کمی روغن تفت داده گوجه فرنگی میریزیم درشو میزاریم تا گوجه فرنگی بپزه وخوب سرخ بشه مرغ رو بهش اضافه اضافه میکنیم همین طور برنج خوش عطر ایرانی کمی نمک وچوب دارچین به اندازه یک بند انگشت آب میریزیم شعله متوسط رو به بالا باشه درشو میزاریم تا آب برنج کاملا کشیده بشه گاه گاهی به آرومی هم بزنید تا ته نگیره استانبولی چون رب داره زود ته میگیره ومیسوزه.
آب برنج که کشیده شد از کناره ها جدا کرده به صورت گنبدی وسط قابلمه جمع کنید.کمی زغفران دم کرده و پودر گل محمدی روش بپاشید ودرشو بزارید تا دم بکشه عزیزانی که نمیتونن از ته دیگ استانبولی بگذرن 😉 از شعله پخش کن استفاده کنید.
برنج که دم کشید موقع سرو تکه های چوب دارچین ازش خارج کنید.
اگه دوست داشتید موقع سرو سیب زمینی سرخ شده بریزید خیلی خوشمزه میشه. اگه بدون مرغ درست کنم سیب زمینی داخلش میریزیم به جای مرغ میتونید از گوشت تکه ای استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناومدم با دستور یه #غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_دل_مرغ
دلها راتمیزشسته و داخل دل مرغ رو کامل خالی کرده کمی روغن و سویا سس باهمراه آویشن و فلفل و شوید زده و 3_4 ساعت استراحت میدهیم.سپس روی ذغال کباب میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
یه صبح دیگه ازفصل زیبای
تابستان آغازشد🍀
آرزو میکنم
قلبتون پرباشه💙
از مهـر و محبت وشادی وصفا
روحتون آروم 😇
وسفره هاتون پراز خیروبرڪت ☕️🍀
#صبح_آدینه_تون_دل_انگیز🌼🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_چیز_ژله
این یک دسری ساده هست و اتفاقا خوشمزه است خیلی من برای مهمونی چند مدت قبل درست کردم اینه که نتونستم قاشق بزنم آخرش 😬😀😉.
پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم)
آب جوش دو لیوان
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمادکت ها موجود است)
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته)
(من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید)
پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه .
پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم .
اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین .
داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم .
من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نخود_پلو
نکته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف کنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده کنید یا بجای مرغ از گوشت کنجه ای که قبلا پخته شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید اشپزی کاملا سلیقه ایه 😊
مواد لازم ...
برنج نیم کیلو من از برنج کامفیروزی استفاده کردم
مرغ نصف یه سینه متوسط
هویج دوعدد متوسط
نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
نخود فرنگی پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
پیاز بزرگ یک عدد
زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریکا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه ای دوست دارین استفاده کنید
عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد
طرز تهیه ......
پیاز را خلالی یا نگینی خرد توی روغن تفت داده کمی طلایی شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگی پخته را اضافه ومخلوط کنید وعصاره را وتفت داده وتمام
برنج را کمی دانه تر ابکش کنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر کمی زعفران داده روی برنج ودم کنید
نکته.... بسیار پلوی مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_هویج
مواد لازم:
هویج: ۷۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوشت: ۵۰۰ گرم
لپه: ۱/۲ پیمانه
آلو بخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم.
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل #خورشت می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته.
بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای این خورشت با توجه به ذائقه به جای آبلیمو می توانید از سرکه استفاده کنید و مقدار شکر را کم و زیاد کنید و اکثرا خورشت هویج ملس می پسندند.
پخت کامل خورشت هویج، بستگی به پختن گوشت شما داره پس تا پخت گوشت صبر کنید بعد نمک و طعم دهنده ها را اضافه کنید.
میزان آب داخل خورشت هویج کم می باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_آچما
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان)
ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان)
نمک نصف ق چ
وانیل کمی
بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم
یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد .
داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین .
خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم .
مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم .
بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم .
داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم .
و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه .
روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه .
راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه .
در فر دست ساز هم می تونید درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_مرغ
سينه مرغ چرخ شده.يك عدد
نان تست.7 عدد
سيب زميني يك عدد
تخم مرغ1 عدد
جعفري ريز خردشده.1 پيمانه
شير.به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادویه کاری.به ميزان لازم
سیر رنده شده 3 تا4حبه
روغن سـرخ كـردني. به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
طرز تهیه:
نانهاي تست را در شير خيس كرده و اجازه ميدهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار ميدهيم و شير اضافه آن را ميگيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ ميكنيم. سيبزميني پخته شده را رنده می کنیم. سپس مرغ، نان تست و سيبزميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي را به آنها افزوده و تخممرغها را نيز اضافه می کنیم. نمك، فلفل، ادويهكاري را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري ميغلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ سرخ ميكنيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_عالی_تابستونى
۲ بسته ژله الورا
هر بسته ژله رو با ۲ لیوان ابحوش بن ماری کردم
🌀لیوانی ک لایه اول گل محمدی داره ژله رو ریختم وقتی ژله نیم بند شد با چنگال داخل ژله حباب ایجاد کردم و گل محمدی رو داخل ژله فرو کردم بعد لایه بعد که خاکشیره بدون اب ک از قبل شسته شده رو همراه با ژله ریختم رو لایه اول چون خاکشیر ته نشین میشه وقتی نیم بند شد ژله باز دوباره ژله نیم بند شده رو هم میزنیم تا خاکشیرا تمام سطح باشن ولی چون رویهه ژله خراب میشه کمی از ژله رو میریزیم و دوباره میزاریم تا ببنده و بعد لایه اخر تخم شربتی رو به همین تربیت اجرا میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیمیت
مواد لازم:
* ۱ لیوان شیر گرم ( داغ نباشد )
* ۱ لیوان آب گرم
* ۱ عدد تخم مرغ
* ۲ ق غ شکر
* ۲ ق غ سرکه انگور یا سیب * ۱ پاکت خمیر مایه فوری ( ۱۰ گرم ) * نصف استکان روغن مایع
* ۱۰۰ گرم کره آب شده
* ۱ ق م نمک
* ۶/۵ لیوان آرد
مخلوط شیره انگور: * نصف استکان شیره انگور
* ۳ استکان آب
برای روی سیمیت : * کنجد
طرز تهیه:
ابتدا شیر و آب را داخل ظرفی ریخته سپس خمیر مایه و شکر را اضافه کنید کمی مخلوط کنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند. سپس روغن مایع، سرکه، تخم مرغ، و کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نمک را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون مقدار آرد ممکن است تغییر کند. خمیر را حداقل ۵ دقیقه ورز دهید سپس رویش را سلفون کشیده و ۱ ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند.
خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید. هرتکه را برداشته و روی سطح صاف مانند فیلم دراز کنید. توجه کنید! روی سطحتان اصلا آرد نریزید چون کار دراز کردن خمیر را سخت می کند. حالا هر سه نوار را باهم گرفته و مثل فیلم ببافید. اگر شکل کلاسیک سیمیت را میخواهید دو نوار را باهم گرفته و بهم بپیچید. اگر به شکل بافت درست کنید تقریبا ۵ عدد سیمیت درست می شود و اگر به شکل کلاسیک درست کنید ۸ عدد.
سیمیتها را به کمک کفگیر ابتدا داخل مخلوط شیره و آب کرده و سپس داخل ظرف کنجد بگذارید تا کنجد به همه جای آن آغشته شود. سپس داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت خلال
این مقدار برای پنج نفره
گوشت ۴۰۰ گرم
خلال بادوم ۹۰ الی ۱۰۰ گرم
زرشک سه قاشق
رب یک قاشق پر
لیمو عمانی دو عدد
پیاز یک عدد بزرگ
یک تکه چوب دارچین
روغن وزعفران وزردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا گوشت رو داخل اب جوش بریزد یکی دو جوش که زد وکفش بالا اومد کفشو بگیرید وابکش کنید
پیاز رو تفت بدید شیشه ای وسبک که شد گوشت رو بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر زردچوبه وفلفل سیاه ورب اضافه وباهاش تفت بدید،آب جوش بریزید به اندازه ای که دوباره مجبور نشید آب بریزد .درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه
خلال بادوم رو چند ساعتی با چند قاشق گلاب واب گرم خیس کنید
گوشت که نیم پز شد خلال بادوم ویک تکه چوب دارچین وکمی زعفران به خورش اضافه کنید.
نیم ساعت آخر پخت دو عدد این عمانی با چنگال سوراخ کرده واضافه کنید
حال که گوشت و خلال بادوم پخته شده نمک میزنیم تکه چوب دارچین رو بیرون اورده و زرشک رو که شسته وبا کمی کره تفت داده ایم به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه حدود ده الی پانزده دقیقه زیادی بپزه زرشک له میشه
اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنید رنگ خورش تیره میشه اگر هم چوب دارچین نداشتید ده دقیقه آخر پودر دارچین بزنید تا زیادی خودش تیره نشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت پنیر ورقه ای
موادلازم:::
پنیر ورقه ای
نخودفرنگی پخته
گوجهفرنگی خردشده
سیبزمینی پخته
ذرت پخته
هویج پخته
ماست
سس فرانسوی
سس مایونز
نمک
فلفل سیاه
طبق کلیپ پنیر رو روی کاغذ پهن کنید داخل فر تازمانیکه کمی آب بشن بزارید بعد دربیارید کمی خنک شد مواد رو روش نازک بریزید،رول کنیدو ببرید،بعد سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت فوق العاده خوشمزه
.
یک شربت فوق العاده خوشمزه اوردم براتون حتما درست کنید خیلی خوشمزه است و عطش رو برطرف میکنه همراه غذا هم عالیه.بچه ها من این شربت رو با نعنای تازه درست میکنم همیشه اما به خاطر کرونا دلم نکشید نعنا بخرم امسال با عرق نعنای اصل درست کردم که عالی شد.
اول شکر و اب رو بگدارید روی شعله تا شکر حل بشه و یکم قوام بیاد بعد بهش عرق نعنا و ابلیموی تازه اصافه میکنیم و رنگ غذای سبز
اگر از نعنای تازه خواستید استفاده کنید بعد حل شدن شکر بهش ابلیمو بزنید و بعدرنگ عذا بزنید نعنا های شسته شده رو داخلش بندازید و بعد درش رو ببندید تا یکروز بمونه بعد نعنا هارو خارج کنید و از صافی رد کنید و نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛