eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کلم قرمز متوسط 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 کاسه بزرگ ماست 1 حبه سير 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک روغن زیتون برای روی سالاد گردوی درشت خرد شده طرز تهیه: ابتدا کلم را ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه با 2 قاشق روغن مایع تا وقتی که با آب خودش نرم شود گاهی هم زده تفت بدید. سپس داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بذارید خنک شود. ماست ، مایونز ، نمک و سیر له شده را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. (میتوانید مقدار ماست و مایونز را طبق سلیقه خودتان کم و زیاد کنید) مخلوط ماست را روی کلم خنک شده بریزید و خوب هم بزنید. و سپس داخل ظرف سرو بریزید و روس سالاد را طبق سلیقه خودتان تزیین کنید. در فیلم روغن زیتون را کمی گرم کرده و گردو را اضافه کرده و روی سالاد ریخته نکته:برای اینکه رنگ سالاد بنفش پر رنگ شود قبل از سرو حدود 1ساعت در یخچال بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بلدرچین🍗 مواد لازم: بلدرچین: ۴ عدد کره: ۵۰ گرم سس سویا: ۱۰۰ میلی لیتر سیر: ۳ حبه پاپریکای قرمز: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری گوجه فرنگی گیلاسی و کاهو: برای تزئین طرز تهیه: بلدرچین ها رو بعد شستن کاملا خشک کنید (با حوله های کاغذی)چاشنی ها را به سس سویا به همراه نمک و سیر اضافه و همه را خوب مخلوط کنید. مخلوط فوق را روی بلدرچین ها بریزید و با دست به تمام قسمت های بلدرچین بمالید و روی بلدرچین ها رو با نایلون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه. کره را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید، یک قسمت را ذوب کنید و بلدرچین ها رو با آن چرب کنید چهار تکه دیگر را در شکم هر بلدرچین به همراه یک قاشق از سس تهیه شده بریزید بلدرچین ها را در نایلون پخت یا همون تنور پخت قرار بدید و با خلال دندان یا سوزن چند سوراخ روی نایلون ایجاد کنید، بلدرچین ها را در ظرف مناسب مخصوص فر قرار بدید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید بعد از‌ ۵۰ دقیقه نایلون رو باز کنید اگر آب نداشت یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید ده دقیقه دیگر در فر بماند تا طلایی شود. یا اگر گریل دارید بدون اضافه کردن آب روی آن ها را گریل کنید. بلدرچین ها را روی برگ های کاهو بزارید و با گوجه های گیلاسی تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یا مشهدی یا آلمانی عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه هم ماندگاری شیرینی بیشتره وباصرفه تره ،شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتما جامد باشه) مواد لازم آرد قنادی(شیرینی پزی )۶۰۰گرم یا (پنج پیمانه) روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه ) پودر قند ۱۰۰گرم (ده قاشق غذاخوری ) شیر ۶۰ گرم (یک چهارم پیمانه ) عسل گرم ۶۰ گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر) عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری مارمالاد به اندازه لازم روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه) آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه حتمااااا از پودر قند استفاده کنید قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه خمیر رو از یخچال بیرون میارم چانه بزرگ میگیریم ومیان دو نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه باز کنید وقالب بزنید وبچینید رو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم رو حلقه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود بیست الی بیست و پنج دقیقه زمان لازم داره زیر شیرینی که طلای شد کافیه عزیزان نگران قابلمه نباشید نمیسوزه قابلمه چدن ورویی عالیه قابلمه تفلون خراب میشه از دم کنی تازه استفاده نکنید لبه هاش بر اثر گرما زرد رنگ میشه شعله خیلی کم باشه زیاد باشه ته شیرینی زود میسوزه من از سینی پیتزا استفاده کردم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد هر وقت احساس کردی خمیر با گرمای دست چسبناک شدن وقالب زدنش سخته بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره من هر دفعه به مقدار مصرف از یخچال درش میارم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان شیرینی رو میتونید به سلیقه خودتون تزیین کنید من برای تزیین شرینی از مارمالاد سیب و آلبالو استفاده کردم برای روی شیرینیها از پودر پسته و پودر نارگیل گردوی خرد شده شیرینی مربای یا مشهدی(آلمانی) حتما باید یا با ژله بریلو یا عسل گرم حتماااا رومال بشه وگرنه پودر پسته یا ....بهش نمیچسپه ژله بریلو لوازم قنادیا دارن آگه نتونستید پیدا کنید کمی عسل رو سماور یا شوفاژ یا ماکروفر گرم کنید تا روان بشه وبا برس رو شیرینیها بمالید وسپس تزیین کنید میتونید از کنجد بو داده هم استفاده کنید بعد از تزیین شیرینی رو تو ظرف در دار بزارید این شیرینی بعد از دو روز سرو بشه نرم وخوشمزه تره ماندگاری این شیرینی تو یخچال تو ظرف دردار ده روز شایدم بیشتر بمونه ده روز قبل از عید میتونید درست کنید تو ظرف در دار بزارید وبزارید فریزیر چند ساعت قبل از مصرف دربیارید ودر دمای محیط بزارید عزیزانی که در مورد کره سوال کردن که آیا میتونن جایگزین کنن یا نه عزیزان این شیرینی باید نرم باشه شیرینی که با کره درست میشه ترده آگه میخواید رنگ شیرینیتون رو به زردی بره موقع آماده کردن خمیر کمی زعفران دم کرده بزنید سس براق،مارمالاد،ژل بریلو،خلال پسته،کنجد، ای لوازم قنادیا مارمالاد که برای شیرینی استفاده میکنید حتما باید پودر یا ورق ژلاتین بزنید تا سفت باشه هر نوع مربای که تو خونه دارید کمی بریزید تو مخلوط کن تا پوره بشه مثلآ برای یک لیوان مارمالاد یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین روی نصف استکان آب بریزید تا اسفنجی بشه سپس به روش بن ماری یا تو ماکروفر روان کنید وبریزید توی مارمالاد وخوب قاطی کنید وبزارید رو بخار کتری ومدام بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن حدود پنج دقیقه سپس کنار بزارید تا سرد بشه (بک شب تو یخچال باشه خیلی خوبه وبعدا ازش استفاده کنید عزیزان قالب بیسکویتها چرب کردن نمیخواد به راحتی جدا میشه فقط با احتیاط جدا کنید که لبه های شیرینی نشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫🥠بمب فیت شکلاتی🥠🍫 مواد لازم👇 ۲ لیوان آرد گندم کامل( ارد گندم کامل نسبت به آرد معمولی سبوس بیشتری دارد و رنگ آن قهوه ای است) ۱ استکان آب ۲ ق غ روغن زیتون ۱ ق م عسل طرز تهیه👇 همه مواد را تا موقعی که به دست نچسبد( در صورت نیاز میتونید آرد اضافه کنید) ورز دهید و ۲۰-۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدهید. مواد داخل👇 بک بسته شکلات تلخ طرز تهیه: شکلات ها را به روش بنماری آب کنید یک ق غ از مواد را داخل کاغذ روغنی بریزید و یک ساعت داخل فریزر بگذارید، پس از یخ زدن از خمیر توپ های گرد درست کنید و داخلش از شکلات ها قرار دهید و فرم دید بهش طوری که همه سطح رو خمیر بپوشونه و شکلات دیده نشه و داخل فر با دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد ۶-۷ دقیقه بپزید. نوش جان 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای حل کردن پودر ژلاتین حتما ژلاتین رو روی آب سرد بریزین و یه هم بزنید و روی بخار کتری گذاشته تا روان و شفاف بشه تقریبا دو سه دقیقه طول میکشه بیشتر نذارین بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستداران ترشى بشتابيد كه يه ترشى خوشمزه و فورى داريم راحت و سريع درست ميشه و از طعم و مزشم كه ديگه نگم براتون😋 شايد بااسم و روش هاى ديگه اين ترشى رو درست كرده باشين اما بهتون توصيه ميكنم كه حتماً اين روش هم امتحان كنيد كه عاليه و مشتری میشین 👌خب بريم سراغ مواد لازم . بادمجان ١ كيلو زردچوبه ١ قاشق چايخورى سياهدانه ١ قاشق چايخورى نمك ١ قاشق چايخورى ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى پودر سير ١ قاشق چايخورى سركه به ميزان لازم طرز تهيه ؛ بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 3 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده 1 لیوان روغن 1 لیوان شیر 2 فنجان آرد 1 ق چ وانیل 1 ق چ بیکینگ پودر برای سس: 200 میلی لیتر خامه 150 گرم شکلات شیری ​​تیره میتونید از پودینگ شکلات استفاده کنید.خامه را گرم کنید تا جوش بیاید. و اجاق گاز را خاموش کنید. سپس شکلات تخته ای را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا ذوب شود. برای کیک : تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید. سپس روغن و کره ذوب شده و شیر را اضافه کنید. سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید دستی و در یک جهت مخلوط کنید. مواد کیک را در قالب کیک که چرب شده بریزید. در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بزارید و آنرا با خلال دندان تست کنید تا کاملا پخته شود و آن را از فر خارج کنید. بگذارید خوب خنک شود. بعد از خنک شدن ، آن را از طول برش دهید ، هر برش را با سس شکلات اغشته دهید و به یکدیگر بچسبانید. آخرین سس باقی مانده را روی آن بریزید و بعد از خنک شدن سس ، به یکدیگر می چسبد و آماده سرو می شود. بزارید داخل یخچال به مدت یک ساعت. نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوت ها هستند که خانومای کدبانو به راحتی میتوانند در منزل درست کنید عزیزان این کمپوت بعد از یک روز ویا بعد از چند ماه قابل استفاده هست دستور کمپوت فوری تو پیج دوم براتون میزارم آب یک لیتر( چهار لیوان) شکر یک لیوان ازش بچشید آگه شیرین تر دوست داریدکمی شکربیشتر بریزید به نظر من کافیه گیلاس یک کیلو تا یکی ونیم کیلو شسته وتمیز شده(هسته رو بیرون نیارید) ماندگاری طولانی داره از نظر طعم ومزه کیفیت عااالی گیلاس های سالم وبدون له شدن و کرم زدگی رو جدا کنید وبشورید وتو صافی بریزید تا خشک شن شیشه ها رو شسته وخشک کنید آب وشکر رو بزارید بجوشه وشکر تو آب حل شه(قوام نیابه)فقط چند جوش بزنه وشکرحل شه کافیه گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد شه گیلاس ها رو تو شیشه بریزید واز شربت آب وشکر که سرد شده رو گیلاسها میریزیم تا لب به لب شه ودر شیشه رو محکم میبندم وشیشه ها رو میزاریم تو یک قابلمه بزرگ واب سرد روشون میریزیم سعی کنید آب روی شیشه ها رو بگیره .شیشه های من بزرگ بودن آب تا لبه شیشه ها نیومد.شما هم ندارید این یک بند انگشت مشکلی نداره وروی حرارت میزاریم تا به نقطه جوش برسه یادتون نره اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه وگاز روخاموش کنید واب کمی که از داغی افتاده شیشه ها رو بیرون بیارید و وارونه کنید.آگه نفس ندادن تا چند ماه داخل کابیت ماندگاری دارن ولی آگه دیدید یکی از آنها نفس میده (هوا‌پس میده از لابلای درب شیشه حبابهای کوچکی میزنه بیرون) مگه فارسی چی بهش میگیدخانوما سوال کردن نفس دادن یعنی چی راهنمایم کنید تا تصحیح کنم بزارید یخچال وزود تر مصرف کنید از سالم بودن شیشه مطمئن شید عزیزان درب شیشه حتماااا فلزی باشه عزیزان کمپوت پارسال من تا این چند هفته هنوز تو یخچال بود عزیزان انواع کمپوت به همین روش درست میشه فقط کمی شکر بیشتر بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
و خوشمزه😋 ۲ الی ۳ عدد نان لواش ۱ عدد سینه ی مرغ قارچ 300 گرم پیاز 2 عدد 2 تخم مرغ ۱۰۰ میلیلیتر خامه ترش ۱۰۰ گرم پنیر نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن سینه ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز نگینی را اضافه کرده و برای چند دقیقه سرخ کنید. قارچ ها را خوب خرد کرده و با مرغ تفت دهید تا تمام اب قارچ‌ تبخیر شود. نمک و فلفل را برای طعم دادن فراموش نکنید. نان لواش را نواری برش داده و به صورت مربعی برش بزنید و 2 تکه را در یک قالب مافین کیک قرار دهید و آنهارو با مواد پر کرده و مخلوطی از تخم مرغ و خامه ترش و نمک و فلفل را بریزید و با پنیر روشو بپوشانید و به مدت 15 دقیقه به فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بفرستید. و با شوید خورد شده تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیوان شیر گرم نصف استکان شکر ۱۰ گرم پاکت پودر خمیر مایه خشک ۵ گرم وانیل 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 3 الی 3.5 لیوان آرد 1 قاشق سر پر کره ی نرم شده مواد لازم برای داخل پیراشکی: شکلات صبحانه(نوتلا) مواد لازم برای رویش: طرزتهیه: شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیاد. سپس نمک وتخم مرغ وکره و وانیل رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید. آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت توآشپزخانه و هوای معمولی بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید😋😍😉 بعدازاستراحت خمیر رو طبق فیلم باوردنه باز کنید وبینش نوتلا ریخته و به شکل پیراشکی درش بیارید. اونارو توی ظرف مورد نظر روی کاغذروغنی گذاشته روش کمی زرده تخم مرغ مالیده توفربذارید ودر دمای 180 درجه فر تا زمانیکه سرخ شود، بپزید.😍 فوق العاده میشه نوش جان😋😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این بستنی خیلی خوشمزست و به امتحانش می ارزه (تقریبا هم طعم بستنی های کارخونه ای اما خوشمزه تر از اونهاست) توضیحات و اندازه داخل کلیپ مشخصه که البته نکته هارو بخونید نکات: دوستان گلم اندازه ماست سیصد گرم هست که داخل فیلم اشتباهی صد و پنجاه گرم گفته شد میتونید ماست رو حذف کنید و بجاش خامه بزنید حتما و حتما از ماست شیرین استفاده کنید. شکلات چیپسی کاملا سلیقه ای هست و میتونید نریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد شیر یک سوم پیمانه روغن نصف پیمانه کره نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق م وانیل کمی پودر کاکائو ۲ ق غ چیپس کاکائو به مقدار دلخواه برای وسط کاپ کیک اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن مخلوط میکنیم، بعد به ترتیب روغن و کره و شیر رو اضافه میکنیم. و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که ۲ تا ۳ بار با هم الک کرده ایم رو کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم مواد رو نصف میکنیم وبه نصفش پودر کاکائو اضافه میکنیم. مواد رو طبق فیلم درون قالب میریزیم و روش رو کنجد میپاشیم میتونید شکلات رنگی هم درون کاپ کیک استفاده کرد در نهایت برای حالت ابر و بادی روی کیک با یک خلال در یک جهت مواد روی کیک رو آهسته هم میزنیم. کیک رو در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏖️ های جالب برای دورهمی های تابستونی 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋ سلامی با عطر گلهای رز🌹🍃 به دوستان مهربون❤️ سلامی ازسر عشق❤️ ودوستی به همه‌دوستان نازنین🌹🍃 باآرزوی داشتن روزی زیبا 🌹🍃 شادوپرخیروبرکت 🌹🍃 صبح زیباتون بخیر ☕️😊🌹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعصی ها برای اینکه رنگ بدن رنگ خوراکی می ریزن من خودم رنگ نریختم اونایی که سبزه پودر پسته ریختم اونایی که صورتی آب لبو . برای ۱۲ عدد راتا مرغ سینه مرغ ۱ عدد پنیر خامه لبنه ۱۰۰ گرم سس مایونز ۲ ق غ نان تست ۳ عدد طرز تهیه : سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت داخل میکسر ریختم و پودری دراوردم .توی یه کاسه سینه مرغو پنیر خامه لبنه و سس مایونز رو با هم مخلوط کردم .نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی هر طرحی بخواین . هر نون تست چهار تا شد .بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم.بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش و برای اینکه از قالب بیرون بیارم حالا اگه قالبتون رینگ و گرد باشه زیرش یه استکان بزادین و در بیارین من خود یه قالب کوچولو رو فشار دادم و راتا رو از زیر نون تست به سمت بالا کشیدم تا صاف و یکدست در بیاد.یه حالت دیگه ای هم داره که قالب مخصوص داره خوب همه مابه قالب مخصوص دسترسی نداریم اون هایی که سفارش نی گیرن و در حد خیلی زیاد درست می کنن دیگه کارشون خیلی با این قالبهای مخصوص راحته .حالا یه مقدار از مواد دو یه قاشق برداشتم کمی پودر پسته ریختم یه سری رو سبز درست کردم .دو سه قاشق هم از مواد برداشتم و اب لبو غلیظ ریختم و هم زدم تا صورتی بشه . بعد هم برای تزیین از گل محمدی و خلال پسته و بادم و زرشک استفاده کردم . یک ساعت داخل یخچال برارید و بعد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛