eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هر منطقه ای روش پخت داره خیلیا سیب زمینی و رب میزنن این روش پخت ماست البته ما گاهی به جای برنج یک ربع آخر تخم مرغ میزنیم اونم خیلی خوشمزس روش پخت شما ؟؟کامنت بزارید تا از تجربیات هم استفاده کنیم برای پخت عدسی بهتره از عدس ریز استفاده کنید هم خوشمزه تره وهم خوش پختره تو عدس همیشه سنگ ریزه های ریزی وجود داره عدس رو سنگ شور کنید وخوب بشورید لازم نیست عدس رو خیس کنید برای دو لیوان عدس یک چهارم لیوان برنج کافیه و دو عدد پیاز بزرگ لازمه برنج برای لعابه عدسیه عدس وبرنج رو با بزارید نیم پز بشن به اندازه آب بریزید که دوباره مجبور نشید آب بریزید در این فاصله پیاز داغ فراووون درست کنید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه اضافه کنید وباهاش تفت بدید و به عدس نیم پز اضافه کنید .نمک بزنید ، شعله ملایم باشه تا عدس کاملا بپزه ولعاب بده ده دقیقه نصف فاشق نعنای خشک بزنید . نعنای برای گرفتن نفخ عدسی عدسی نباید زیاد غلیظ و کم آب باشه ونه زیاد رقیق. باید به حدی بپزه که رنگش به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیاد. پیاز داغ رو از همون اول میتونید اضافه کنید عدسی بهتره با روغن محلی پخته بشه ندارید نصف روغن پخت وپز ونصف کره بزنید خوشمزه تره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم سیب زمینی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد لپه: ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی: ۴-۳ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۴ عدد زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، زعفران دمکرده و آب غوره: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز ها را نگینی ریز می کنیم همراه با روغن داخل قابلمه تفت می دهیم بعد از کمی سبک شدن پیازها گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بده، به ترتیب لپه، رب گوجه و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم. چهار لیوان آب جوش و لیموعمانی ها را اضافه کرده، بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. پس از پختن گوشت و جا افتادن خورشت نمک، آبغوره و زعفران دمکرده را ریخته، بعد از ده دقیقه جوشیدن، خورشت ما آماده هست. سیب زمینی ها را خلالی ریز کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. و همراه با خورشت سرو کنید. نوش جان 😍😀 نکات: برای جا افتادن خورشت به دو ساعت و نیم تا سه ساعت زمان نیاز هست، اگر در این مدت آب خورشت کم شد، آب جوش اضافه کنید. بهترین گوشت برای خورشت قیمه، گوشت بره با کمی چربی هست، اینجا از گوشت راسته گوساله استفاده شده است. نمک و آبغوره را حتما بعد پخت گوشت و جاافتادن خورشت بریزید و گرنه گوشت شما نمی پزه. مقدار نمک را با توجه به داشتن نمک داخل رب گوجه کم و زیاد کنید. مقدار آبغوره به ذائقه شما بستگی دارد. این مقدار خورشت برای ۶-۵ نفر کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بادمجان فوق العاده خوشمزه مواد لازم: 6 بادمجان متوسط 400 گرم گوشت خرد شده 1 گوجه فرنگی 1 پیاز 2 سیر 1 ظرف رب گوجه فرنگی آویشن فلفل سیاه نمک 2 فنجان شیر 1 لیوان آرد کره 1 پیمانه پنیر چدار دستور پخت:📖📖🔖📖📖 اول از همه ، بادمجان ها را به مدت 40 دقیقه درون فر میریزیم.💓💓 حال محتویات درون بادمجان ها را جدا کرده و درون ظرفی دیگر میریزیم.🕯🕯 سپس گوشت را کمی سرخ میکنید و پیاز ، سیر و گوجه فرنگی به همراه رب گوجه را باهم کاملا مخلوط و سرخ میکنید و در ادامه آویشن فلفل سیاه و نمک را اظافه نمائید. حال کره را درون ظرفی ریخته و محتویات بادمجان های جدا شده از قبل را درون آن ریخته سپس آرد و شیر قاطی شده از قبل را به آن اظافه میکنید و پنیر چدار رنده شده را نیز اظافه می کنید و مجددا کمی سرخ میکنید حال خورشت گوشت اماده شده از قبل را روی بادمجان تزئین میکنید. نوش جانتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک فنجونی از هر فنجونے میتونید استفاده ڪنید هم چینے هم شیشه اے فقط اصل ونشڪن باشه. فنجونها رو با روغن جامد چرب ڪنید جامد نداشتید با مایع چرب ڪنید آرد پاشے نمیخواد.ڪنار بزارید. از هر قابلمه اے میتونید استفاده ڪنید چون قابلمه آب میریزیم مشڪلے پیش نمیاد این مقدار مواد ۵ فنجان بزرگ ویا ۷ فنجون ڪوچک ڪیک به ما میده اندازه گیرے قاشق غذا خورے آرد سفید قنادی(مخصوص شیرینے پزی)۹ قاشق طورے باشه قاشق رو فرود ڪنید داخل آرد وبرش دارید طبق فیلم ڪاڪائو مرغوب دو قاشق بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخورے ویا نصف قاشق غذاخورے این سه مواد خشک رو مخلوط وبا هم الک ڪنید تخم مرغ دوعدد به دماے محیط رسیده شڪر ۶ قاشق شیر ۱۰ قاشق ۶ قاشق روغن تخم مرغ وشڪر رو حدود سه الے چهار دقیقه با همزن دستے میزنیم تا ڪرم رنگ بشه شیر رو اًضافه ڪرده یک دقیقه میزنیم سپس روغن رو اضافه ڪرده در حد مخلوط ڪردن میزنیم سپس آرد وبیڪینگ پودر و پودر ڪاڪائو ڪه قبلا با هم مخلوط ڪرده مبریزیم در حد مخلوط,ڪردن میزنیم میریزیم تو فنجون ها تا دو سوم فنجان پر بشه میچینم تو قابلمه واب جوش میریزیم تا نصف فنجونها آب بگیره گاز رو روشن ڪرده تا آب دوباره بجوش بیاد.وقتی جوش اومد دم ڪنے گذاشته به مدت ۳۰ الے ۳۵ دقیقه سپس درشو برمیداریم با خلال دندان تست میڪنیم اگر پخته بود گاز رو خاموش میڪنیم دوباره دم ڪنے گذاشته .میزارےم تو همون قابلمه سرد بشن سپس فنجونها رو بیرون اورده با ڪارد لبه ها رو جدا ڪرده وبا میگردونیم تو سینے مورد نظر وبه سلیقه خود تزیین میڪنیم من با گاناش تزیبن ڪردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو پلو رو با هر چے ڪه بخواید درست مے تونین ڪنین ، چه گوشت قلقلے ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوے خوشمزه و عالے ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلے ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسے میده . ترجیحا با مرباے آلبالو درست نڪنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینڪه هر طور بخواید مے تونین خود البالوها رو لاش بزارین از ڪمے از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش ڪنین . مے تونین هنش رو بریزین و لاے پلو بزارین دم بڪشه مے تونین فقط ڪمے از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روے دیس بچینین بعد پخت 😊 . برای ۳ تا ۴ نفر آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته ) برنج ۳ پیمانه شڪر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم حدودا نیم ڪیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا ڪردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد . داخل ظرفے آلبالو ها رو ریختم . شڪر رو اضافه ڪردم و گذاشتم یه سب تا صبح توے یخچال بمونه و خودش ڪمے آب مے اندازه . بعد روے حرارت ملایم قرار دادم . ڪف هاش هم گرفتم . از وقتے ڪه شروع به جوشیدن ڪرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالے روے حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه ڪردم و از حرارت برداشتم . اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه ڪه ڪلا روے حرارت بود بردارین . برنج رو هم از قبل شستم و خیس ڪردم . برنج رو آبڪش ڪردم . کف قابلمه سیب زمینے و یا حالا نون به عنوان ته دیگه قرار دادم این ڪار رو انجام بدین حتما تا نسوزه . لا به لا برنج و آلبالوها رو همراه شربتش ریختم . اگر خواستین یه ڪم ادویه پلویے هم مے تونین بریزین . من خود آلبالوها رو یه ڪم ریختم و مابقیش رو نگه داشتم براے تزیین داخل دیس روے برنج قرار بدم . و بعد گذاشتم دم بڪشه . بدای ڪوفته قلقلے هم گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط و ورز ڪردم و قلقلے ڪردم و سرخش ڪردم . و موقع ڪشیدن روے پلو قرار دادم . می تونین خود قلقلے ها رو هم همراه پلو موقع دم گذاشتن قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مرصع پلو ( جواهر پلو) با مرغ . مواد لازم ۵ نفر برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ . . برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب آدانا مواد لازم: 1 کیلو گوشت چرخ کرده (اگر از مخلوط گوشت دنده گوسفند با چربی زیاد و گوشت گوساله از قسمتی که چربی کم دارد استفاده کنید خوشمزه تر میشود) 1 عدد فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای) رنده کنید و یا ریز خرد کنید. حدود 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز نمک طرز تهیه: فلفل قرمز رنده شده ، فلفل قرمز پرک شده ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز و نمک را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز بدید. اگر وقت دارید چند ساعت در یخچال بذارید و اگر وقت ندارید بلافاصله آماده کنید. گوشت را به سیخ بکشید و در کباب پز یا داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و سرخ کنید و سرو کنید. نوش جان . دوستان پیاز از قلم نیفتاده این دستور پیاز نداره. بعضیا پیاز هم ریز خرد میکنن و اضافه میکنن ولی تو یوتیوب فیلمهای زیادی نگا کردم بیشترشون پیاز اضافه نکردن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۱۶ عدد شیر‌ یا آب ولرم : ۱ پیمانه تخم مرغ: ۱ عدد آرد سفید الک شده: سه و نیم پیمانه کره نرم: ۴۰ گرم( یا ۲ ق غ آب شده) نمک: نصف ق چ شکر : ۲ ق غ خمیر مایه فوری : ۲ ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋🍀❤️😋🍀❤️ مواد لازم: ساقه کرفس: ۱ کیلوگرم برگ کرفس: ۱۲۵ گرم نعناع: ۱۲۵ گرم جعفری: ۲۵۰ گرم گوشت: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد لیموعمانی: ۶ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخوری پر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: لیموهای عمانی را داخل آب جوش خیس می کنیم. ساقه کرفس و به صورت نگینی درشت ریز می کنیم. نعناع، جعفری و برگ کرفس و با هم ریز می کنیم. ساقه کرفس و با کمی روغن و شعله زیاد تفت می دهیم و برمی داریم. مخلوط سبزی ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از کشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت می دهیم. پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه می کنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت می دهیم، ساقه کرفس و مخلوط سبزی ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا می ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار می دهیم و میزاریم خورشت با شعله کم بپزد. پوست و هسته لیموهای عمانی را می گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت می ریزیم. نوش جان 😄😍 نکات: همانند قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه کنید. ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری هست. برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید. آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 1 بسته خمیرمیلفوی(خمیر هزارلا) 2 بسته وانیل شکری ترک (یا وانیل شکری ایرانی کمی) 150 گرم شکلات شیری یا تلخ طرز تهیه : توی کلیپ کامل نشون داده شده که خمیر ها را از طول به عرض 1 سانت برش بزنید ولبه های خمیر را خوب بهم بچسبونید(میتونید کمی آب بزنید) و وانیل شکری رو سطح خمیر بپاشید و به شکل دلخواه رول کنید. توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید وشیرینی ها رو با فاصله بزارید ودوباره کمی وانیل شکری بپاشید وسینی رو بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200تا220 درجه به مدت تقریبی 10تا15 دقیقه (کناره خمیر طلایی شد چک کنید) سپس شکلات را به سبک بن ماری(با بخار آب جوش) آب کنید. بعد از پخت شیرینی بزارید کاملا سرد شود وبعد در شکلات بزنید وبه دلخواه تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: گوشت گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم به دو یا سه عدد به متوسط آلو ۱۲ تا ۱۵ عدد لپه نصف لیوان (اختیاریه) رب یک قاشق سر پر پیاز دو عدد متوسط نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و روغن به میزان‌لازم پیاز رو با روغن تفت میدیم سبک وشیشه ای شد گوشت رو اضافه میکنیم وباهم سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم وباهاش تفت میدیم به مقدار لازم آب میریزیم تا گوشت بپزه من ایندفعه گوشت رو تو زود پز پختم عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه نزارید گوشت به حدی بپزه که وا بره الو رو خیس کرده لپه رو ده دقیقه میپزیم کفشو دور میریزیم به رو پاک کرده به سلیقه خود خرد کنید به رو با چند قاشق روغن تفت میدیم رب رو هم تو همون ماهی تابه تفت میدیم گوشت که پخت نه در حدی که کاملا بپزه لپه،به،آلو،رب،نمونه رو به گوشت اضافه کرده ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه(شعله متوسط) وقتی مواد پخته شد شعله رو کم میکنیم تا جا بیفته عزیزان ما دوست نداریم خورشت زیادی ابش کشیده بشه وخشک بشه سلیقه ایه طعم این خورشت بخاطر به و آلو ملس هست اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی اب لیمو یا آبغوره بریزید به من ترش مزه بود احتیاج به چاشنی نداشت اگه خورشتون زیادی ترش بود اواخر بود یک قاشق شکر بریزید لپه اختیاریه دوست ندارید نریزید زعفران اختیاریه دوست دارید بزنید ولی من زعفران رو بیشتر با مرغ دوست دارم تا با گوشت قرمز عزیزان به این نکته توجه کنید اگه لپه تون خوش پخته همراه آلو وبه میپزه در غیر اینصورت زودتر بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕 مواد لازم: 500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی برای مزه دارکردن: 1لیوان شیر 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری سرکه 2 تا 3 حبه سیر 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی زیره و آویشن مقداری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تزیین: چند تکه نان بربری 1 لیوان ماست جعفری خرد شده مواد لازم برای سس گوجه روی کباب: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: 1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید. در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید. گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید). ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. نکته: معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😉 🥧 🍨🍦 🍭🍬 🎂 🥮🥮 🍧 🔴آموزش باتمام مراحل ازمبتدی تاحرفه ای😍😍👇👇فقط دراین کانال زود بزن رولینک تاباطل نشده👇 https://eitaa.com/joinchat/162136108C99f6fd6bf9 ۹۰ هزار نفر اتفاقی نیست بیا ببین چه خبره😱😅😌😉 مهمونے 😉😉🌈🌈🌈🌈🌈 شدم دوردونه شوهرم چون کانال خاص عضوم😋😋 😍