eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇👇👇👇 تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۳۰گرم شیر ۱۳۰گرم آب۵۰گرم روغن مایع ۱۰۰گرم نمک نصف قاشق غذا خوری ابلیمو یه قاشق چای خوری آرد ۷۵۰گرم روغن مارگارین برا لا رفتن خمیر ۴۰۰گرم خـمیـر مـایـه ۲۰گرم وانیل یک پنس 👇👇👇👇👇👇👇👇 کرم دانمارکی ۴۰۰گرم اب ۲۰۰گرم شکر ۱۰۰گرم ارد وانیل یک پنس ❌❌❌❌❌❌❌ روغن مارگارین جایگزین نداره مرحله اول👇👇👇👇 50گرم آب ولرم به همراه خمیر مایه و یک پنس شکر و یک قاشق آرد بریزید داخل ظرف و بذارید خمیر مایه عمل بیاد. مرحله خمیر👇👇👇 تخم مرغ و شکر و شیر(آب) و روغن مایع و نمک و آبلیمو( جوهر لیمو یک پنس ) وانیل رو در ظرفی همزده. تا شکر کامل حل شود. آرد رو بریزید روش و خمیر مایه رو اضافه کنید. ✅خمیر مایه کاملا باید برسه. خمیری که بدست میاد باید نرم باشه. خمیر را پهن کنید‌ و ۴ تایی لایی اول رو برید. ما ۳ بار خمیر رو ۴ تایی لایی میریم فاصله بین لایی رفتن باید ۵ دقیقه باشد و نایلون بکشین و مجدد ۴ تایی لایی ... بریم سراغ کرم👇👇👇👇 ابتدا آرد کرم را ۲ بار الک کنید. ۴۰۰ گرم آب و ۱۰۰ گرم شکر رو بگذارید بجوشه. زمانی که جوش آمد ۱۰۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم آرد و وانیل قاطی کنید و بریزید داخل آب و تند تند با همزن دستی بزنید. یک دقیقه فقط همزده شود. بگذارید کنار تا سرد شود. نکات✅ روغن سفته و باید با خمیر با وردنه خیلی مرتب در جهت طول و عرض کامل باز شود. ✅ در جا دیدید خمیر روغن نخورده زمان تا در لایی رفتن باید به داخل تا بشه برش دانمارکی👇👇👇 خمیر رو پهن کنید. عرض حداقل ۶ یا ۷ سانت باشد. کرم رو وسطش قراره داده و پیچ میدیم. خمیر رو برگردانده و پشت کار رو رومال بزنید. ✅رومال\ تخم مرغ و نمک یک پنس و رنگ زرد بعد از رومال شکر بریزید و برش دهید ✅ خمیر بعد از برش نیاز به استراحت حداقل ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دارد. ✅ضخامت خمیر برای برش حداقل یک سانت باشد دمای فر ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد. فر گرم شد شیرینی رو بذارید فر. طلایی شد در بیارید نوش جان🌹 ✅بهترین میشویم با بهترین آموزش✅ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی برای ۴ عدد آرد سفید حدودا ۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ولرم (۱۲۰ میلی) نصف لیوان کره یا روغن مایع ۲۰ گرم ( اگه روغن خواستین بریزین ۲ ق غ) شکر ۲۵گرم (۲ ق غ) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) نمک ۱/۴ ق چ برای مواد میانی : پودر دارچین ۱ ق غ / پودر کاکائو ۱ ق غ/ شکر مقداری (میزانش دست خودتونه کم و زیاد)/ کره مقداری من از شیر استفاده کردم ، نصف شیر رو با یه قاشق شکر مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و درب طرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد. توی یه ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ، من از روغن استفاده کردم ، روغن و شکر و نمک و بقیه شیر و خمیر مایه به عمل اومده رو همه رو با هم مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و تدریجی اضافه کردم . خمیرم روورز دادم . آرد رو تا جایی اصافه می کنم که خمیر به دست نچسبه ، اصافه کردن آرد زیادی باعث خشک و سفت شدن نون میشه . ده دقیقه خوب ورز دادم و صد بار هم خمیر رو کوبیدم . میر رو داخل طرف تمیزی گداشتم روش رو پوشوندم و گذاشتم جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم . خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم . هر کدوم از این چونه ها رو با وردنه به قطر ۲ تا ۳میل باز کردم . روی خمیر رو با قلمو کره ذوب شده مالیدم و روش مقداری شکر و روی اون کمی پودر کاکائو و کمی پودر دارچین پاشیدم و خمیر رو رول کردم . رول رو از وسط طولی به دو نیم تقسیم کردم . بعد این دو تکه رو به دور هم پیچیدم . بعد رولش کردم و پیچیدم نون ها رو داخل سینی فر چرب شده چیدم و روش پارچه تمیز کشیدم تا ۲۰ دقیقه دیگه هم استراحت داشته باشه . فررو هم روشن کردم . بعد از استراحت روی نون ها با قلمو رومال زدم .( رومال هم شامل مخلوطی از یه زرده تخم مرغ و زعفران و و ۱ ق م شیر .) سینی فر رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . همیشه گفتم و چه کنم باز هم میگم طرف حاوی آب درون فر فراموش نشه تا نون هاتون خشک نشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید این مقدار برای پنج نفره برنج چهار لیوان میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم گشنیز تازه ۲۰۰ گرم خشک نصف لیوان شوید خشک یک قاشق پر شنبلیله خشک نصف قاشق رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط سیر پنج حبه کره ۳۰ گرم روغن یک چهار پیمانه نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره . 🔷مواد لازم 🔹شکر نصف لیوان 🔹گلاب یا عرق هل ۲ ق م . 🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه . از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین . بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم . بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم . توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این ژله من ابتدا مقدار خیلی کمی ژله الورا که با یک ونیم لیوان اب جوش درست کرده بودم ریختم کف قالب بعد میوه هارو گذاشتم توش باز هم.میگم خیلی کم.الورا ریختم در حد چند قاشق .اگه بیشتر باشه میوه هارو که میریزین معلق میشه وکنترلش سخته وگذاشتم توی یخچال تا یه کم ببنده ومیوه ها فیکس بشه تکون نخوره وقتی فیکس شد مابقی الورا رو ریختم ..بعد که الورا هم بست ژله الورا درست کردم با یک لیوان اب جوش حل کردم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر وریختم.روی لایه قبلی که الورا بود وقتی کمی بست ژله بنفش رنگ.رو.با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم ومجدد ریختم روی لایه قبلی وباز در اخر لایه الورا وشیر به همین ترتیب تا قالبم پرشد لایه ها باید نیمبند باشن که لایه بعدی رو میریزین بعدا از هم جدا نشن .شیررو زمانی که ژله سرده سرده بهش اضافه کنین که بریده وبرفکی نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد روغن ۶۰ میلی (یک چهارم لیوان) شکر ۸۰ گرم ( یک سوم لیوان) شیر ۱۶۰ میلی ( دو سوم لیوان) پودر نارگیل ۷۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) وانیل یا هل نصف ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) برای شربت شکر دو سوم لیوان آب دو سوم لیوان زعفران به میزان لازم گلاب یک چهارم لیوان مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب پنج دقیقه زدم . وانیل یا هل رو اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم . پودر نارگیل هم اضافه کردم می تونین کمتر و بیشتر هم پودر نارگیل بریزید و حتی قابل حذف هم هست و همچنین می تونین از انواع پودرها مثل پودر پسته و بادام و ... هم استفاده کنید . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخلش ریختم و ترکیب کردم . داخل قالب به انداره ۱۵ در ۲۵ سانت کفش کاغذ روغنی انداختم و یا می تونید با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنید . در مورد اندازه قالب این بستگی داره که دوست داشته باشید ارتفاع کیک بیشتر بشه یا کمتر . مایه کیک رو ریختم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط ، به مدت ۴۰ و ۴۵ دقیقه قرار دادم .البته دمای فرها متفاوت هست حتما چک کنید . بعد از پخت که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم . کاغذ روعنی رو کندم و دوباره کیک رو داخل قالب قرار دادم وبرش ( هر شکل مربع و یا لوزی) دادم . روی کیک که خنک شده و از دما افتاده ، شربت خنک ریختم . هر چه قدر بیشتر بمونه داخل یخچال خوشمزه تره . برای شربت : شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا زمانی که شکر حل بشه و بجوشه و بعد زعفران اضافه کردم جدودا ده دقیقه روی گاز بمونه و آخر هم گلاب اضافه کردم . می تونین هل هم داخل شربت بریزید . پ.ن : بدون فر به راحتی این کیک رو داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم رو به کم باشه . تابه از یک ربع قبل مثل فر گرم بشه و بعد مایه کیک بریزید درش رو بزارید و تایم بدید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه البته حتما خودتون چک کنید . اگر تابه دو طرفه هم باشه به راحتی می تونید برگردونید تا اون طرفش هم رنگش تغییر کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماکارونی بدون گوشت" ماکارونی ترجیحا شکل دار یک بسته 500 گرمی پیاز بزرگ 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد فلفل سبز شیرین ترکیه 2 عدد بزرگ اکثر میوه فروشی ها دارن شبیه فلفل سبزای خودمونه ولی سایزش بزرگه حتما نوع شیرینشو بگیرین که تند نباشه اگر در دسترس نبود به جاش از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنین نصف یک عدد فلفل دلمه ای کافیه پاپریکای قرمز یک سوم عدد اونم اگر پیدا نکردین قابل حذف هستش سیر 2 تا 3 حبه کره 1 قاشق غذاخوری میتونین از کره گیاهی هم استفاده کنین روغن مایع 2 قاشق رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری ادویه ها هر کدام 1 قاشق چایخوری آویشن ، نعنا ، فلفل سیاه به میزان دلخواه نمک میتونین در صورت دلخواه کمی قارچ و یا هویج رنده هم در هنگام پخت به مواد سس اضافه کنین و با سستون تفت بدین خب حالا پوست گوجه ها رو بکنین گوجه هارو خرد کنین با بقیه مواد همه را باهم میکس کنین که حسابی پوره و یکدست شه حالا روغن و کره را داخل تابه نچسب بریزین و سس را بهش اضافه کنین باید صبر کنین تا آب سس کشیده بشه و مرتب همش بزنین تو این فاصله ماکارونی رو با آب جوش و کمی نمک و کمی روغن بپزین تا نرم شه وقتی سس غلیظ شد و به روغن افتاد رب و ادویه هارو اضافه کنین وقتی سس جا افتاد ماکارونیتون که حالا خوب پخته شده رو بهش اضافه کنین و خوب مواد رو باهم تفت بدین برای 10 تا 15 دقیقه در تابه رو بزارین تا خوب مواد باهم جا بیفته حالا ماکارونی آمادست میتونین با کمی پنیر و یا جعفری تزئین و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👌 بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو سرکه ی قرمز نمک و فلفل سیاه و زردچوبه سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع) سیر ریز شده دویست گرم اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدید. بعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه. (زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن) 😊 پ. ن. بعضی‌ها بادمجون رو با سرکه میپزن. من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه. حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز. تا آب اضافیش گرفته بشه. بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه. حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) 🤤😋👌 درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم. بعد از دو تا سه هفته‌ آمادس. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه بسته نودل با هر طعمی که دوست دارید با ابجوش خیس کنید حدود دودقیقه کافیه هر چی نرمتر بشه کو کوهم بافتش نرم می شه طرز تهیه یک لیوان کلم برگ ریز خردشده ویک لیوان هویج رنده متوسط یا یه دونه هویج متوسط می شه و دوقاشق ذرت پخته (کنسرو)و سه قاشق پیازچه ریز خرد شده وسه قاشق جعفری ریز خردشده و پوره یه حبه سیر و یه دونه تخم مرغ و دوقاشق ارد معمولی و یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و ادویه کاری ونمک وفلفل سیاه همه مواد را با نودلز مخلوط کنید زیاد چنگ نزنید که نودل له بشه وتوی روغن داغ به اندازه یه نارنگی بردارید در دست صاف کنید وتوی تابه بذارید یک طرفش که کاملا طلایی شد بعد برگردونیددتا طرف دیگه هم طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحتون بہ قشنگےآسمان پر نور✨ و لبخندتون بہ زیبایےگلهاے شکفتہ🌸 از آفرینش هستے🌸 روز خوبی براتون آرزو میڪنم🙏 ☀️💕☀️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زشک پلو با مرغ🍗 . مواد لازم برای 4 نفر: یک کیلو و نیم گوشت مرغ 🍗 1 عدد پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دولمه رب گوجه(3 قاشق غذا خوری) 2 عدد هویج🥕 زرشک روغن زعفران ادویه ها:نمک نصف قاشق غذاخوری،فلفل نصف قاشق چای خوری،ادویه کاری یک قاشق غذا خوری،زردچوبه نصف قاشق چایی خوری،دارچین نصف قاشق چایی خوری،فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری. . مراحل پخت: پیاز رو خورد میکنیم‌و سرخ میکنیم،تا به رنگ قهوه ای در بیاد،بعد پیاز رو کنار میزنیم و مرغ رو اضافه میکنم🍗به مدت 3 دقیقه سرخ میکنم و بعد هویج و فلفل دولمه رو اضافه میکنم. کمی تفت میدیم(3 دقیقه) و بعد ادویه رو اضافه میکنم.کمی هم میزنیم تا بوی ادویه خوب پخش بشه. و بعد رب گوجه ای که از قبل تفت کردیم رو بهش اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن رب گوجه،زعفران دم شده رو اضافه میکنیم(هم طعم و هم رنگشو بهتر میکنه)😍😋 . 45 دقیقه روی گاز با شعله کم میزاریم تا خوب پخته بشه.توی این مدت 15 دقیقه به 15 دقیقه بهش یک لیوان آب اضافه میکنیم.👍🏻 . واسه طرز تهیه زرشک: زرشک رو از قبل پاک میکنم و به مدت 30 دقیقه داخل آب میزاریم،بعد از 30 دقیقه آبکشش میکنیم. مقداری روغن توی ماهیتابه اضافه میکنیم،زرشک و شکر رو پس از داغ شدن روغن میریزیم توی ماهیتابه خوب هم میزنیم تا رنگش متمایل به سیاه بشه. زرشک ما آمادس😋👍🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما اطلاع دارید که اصل سمبوسه مربوط به هندهست با دستورهاو طعمهای متفاوت واصل سمبوسه با خمیر درست می شه حالا ما راحتش کردیم وبا نون لواش درست می کنیم البته خوشمره هم هست ولی سمبوسه با خمیر یه چیز دیگس 😉👌 طرز تهیه.... الیوان دسته دار ارد نخود خام منظورم ارد نخود چی نیست اگر در دسترس ندارید بجاش ارد معمولی استفاده کنید به همراه یک لیوان وربع ارد معمولی ویکوقاشق چایخوری زردچوبه ویک قاشق چایخوری ادویه کاری ونمک ویک قاشق مرباخوری بکین پودر و ربع لیوان روغن را کمی مخلوط کنید وبعد حدود نصف لیوان اب معمولی را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست اید میزان اب ممکنه کمتر یابیشتر بشه نیاز به استراحت نداره چانه هایی اندازه تخم مرغ کوچک گرفته توی فیلم نشون دادم با وردنه بشکل گرد باز کنید نه زیاد نازک ونه ضخیم از وسط با چاقو برش بزنید ومثل قیف دولایه را روی هم بیارید وکمی فشار دهید تا بهم بچسبد طبق فیلم وداخلش را با مواد دلخواه پر کنید ولبه هارا بهم بچسبانید ودر روغن داغ سرخ کنید طلایی که شد بر دارید وروی دستمال آشپزخونه بذارید مواد داخل سمبوسه.... سیب زمینی را ابپز کنید با چنگال له کنید یا رنده کنید توی تابه کمی روغن بریزید ویک پیاز را کمی تفت دهید بعد سیب زمینی را اضافه وزردچوبه وادویه کاری وفلفل کمی زیاد باید تند باشه وکمی تفت دهید ونمک در اخر نخود فرنکی پخته را اضافه ومخلوط کنید وگشنیز تازه بزنید یه تفت دهیددواز روی حرارت بردارید حتما سبزیتون گشنیز باشه ازرهر سبزی توی سمبوسه خوشمزه تره نکته.... شما با هر چیزی دوست دارید میتونید توی سمبوسه را پرکنید ولی من فقط از این مواد استفاده می کنم طعمش عالی می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم اینم دستور خمیر جادویی همه کاره که من چند سالیه برای خیلی چیزها ازش استفاده میکنم.امیدوارم خوشتون بیاد دوستان.سوالی بود درخدمتم.این خمیر فوق العاده عالی بافتی نرم و سبک و چیزی شبیه بافت نان ساندویجی دارد. 🔷مواد لازم : 🔹آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم 🔹تخم مرغ ۱ عدد 🔹شیر ولرم نصف پیمانه 🔹ماست نصف پیمانه 🔹روغن مایع ۶ قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده ۵ قاشق سوپخوری) 🔹(مایه خمیر خشک فوری ۱ قاشق سوپخوری + ۱ قاشق چایخوری یا (۱۰ گرم) 🔹نمک ۱ قاشق چایخوری 🔹شکر ۱ قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی )۳ تا۵قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین ) ابتدانصف لیوان آب معمولی را با یک قاشق شکر و کمی نمک مخلوط کرده مایه خمیر را به آن می افزاییم و فقط در حد هم زدن مخلوطش میکنیم روی حرارت غیر مستقیم قرارمیدیم تا عمل بیاد. ♨️طرز تهیه: روغن +بقیه شکر + تخم مرغ ماست و شیر را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید .کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود . خیلی مواظب باشید مقدار آرد زیاد نشود و فقط تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد .اگر بیش از حد آرد بزنید خمیری خشک و بافت سفتی بدست می آید .خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون ۱۰۰ بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید .ناگفته نماند اگر شما برای خمیر شیرینی میخواین استفاده کنین باقیمانده شکررا هم زمان باشیر به مواد اضافه می کنیداین خمیر واقعا یک خمیر جادویی و خاص می باشد . قول میدم اگه یک با درست کنید برای همیشه عاشق بافت عالی و سبک این خمیر شوید . نان آماده شده فوق العاده ترد و لطیف می شود . نان شکلاتی انواع نانهای مختلف. شیرینی دانمارکی و پیراشکی های شیرین وغذایی. پیتزاو هر چیزی که شما فکرکنید با این خمیر جادویی امکان پذیر است و عالی میشود.فقط اگر برای پیتزا و پیده و...استفاده میکنید شکر خیلی خیلی کم بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛