هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅کیک انجیر😋
✍مواد لازم
شکر 1 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1 پیمانه
آرد 2 و 1/2پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق غ
انجیر به مقدار لازم
🍜طرز تهیه
تخم مرغ،وانیل و شکر رو با هم مخلوط وبا همزن بزنید تا سفید وکشدار بشه بعد
روغن و ماست رو اضافه کرده وباز با همزن بزنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک کرده ودر دو مرحله به مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
کف یک قالب با قطر ۲۰سانت رو کاغذ روغنی بندازید ونصف موادتون رو توش بریزید ، مقداری انجیر خرد شده روی مواد کیک ریخته و بقیه مواد رو روش بریزید و صاف کنید بقیه انجیرها رو روی کیک به طور دلخواه بچینید .توجه کنید که انجیرها رو نازک برش بزنید .
داخل فر 180 درجه به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت قرار بدین تا کاملا پخته و سطحش طلایی شه . با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیکتون آماده ست روش مقداری پودر قند بپاشید ونوش جان کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅ژله نوشابه😋
✍مواد لازم
٣ بسته ژله آلوئه ورا
٢ ليوان نوشابه
ني
🍜طرز تهیه
دو بسته از ژله هارو با ٢ ليوان آب جوش و دو ليران نوشابه درست ميكنيم (آروم هم ميزنيم كه كف نكنه)
بعد دو سوم اون رو توي ليوان ها ميريزيم و توي يخچال ميذاريم
يك سوم باقي مونده رو با هم زن هم ميزنيم كه حسابي كف كنه و وقتي ژله نيم بند شد با قاشق كف رو روي ژله ميريزيم
براي قطعات يخ هم يه بسته ژله ي آلوئه ورا رو درست ميكنيم و اونو به صورت مكعب ميبريم و روي ژله ميريزيم
يه دونه ني هم براي طبيعي شدن تو هر ليوان ميذازيم
چون اين ژله با نوشابه درست ميشه خيلي خوش مزست و يه جورايي انگار گاز داره.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_ساده
رسپی خوشمزه امتحان شده 🙏🙏🙏🙏
موادلازم
ارد ۳ پ
شکر ۱ و نیم پ
تخم مرغ ۴
شیر ۱ پ
روغن ۱ پ
ماست ۴ ق غ
ب پ ۲ ق چ
وانیل ۱ ق چ
طرزتهیه
تخم مرغ + وانیل + شکر حدود ۷ دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود+ ماست + شیر + روغن در اخر ارد و ب پ الک شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم در اخر ۳۰ ثانیه با دور تند همزن میزنیم
در فر ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت یا هروقت تستر تمیز بیرون بیاد
یه کیک فوق العاده و خوش طعم و پنبه ای مناسب خامه کشی.
نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_موز_نارگیل
#كيك_موز
تخم مرغ.....2عدد
موز.....1عدد
آرد......3/4 پیمانه
پودر نارگیل......1/4 پیمانه
شکر......نصف پیمانه
روغن.....یک سوم پیمانه
بکین پودر.....1قاشق چای خوری
طرزرتهیه:
ابتدا تخم مرغ به همراه شکر حدود 2 دقیقه می زنیم.سپس روغن را اضافه می کنیم.بعد موز رنده شده رو می ریزیم.آرد و بکین پودر و پودر نارگیل را مخلوط کرده.الک می کنیم داخل مواد می ریزیم.داخل قالب لوف را یا کاغذ روغنی بندازید یا روغن جدا کنده بزنید.دستور روغن جدا کنده تو پست چیز کیک شاتوت هست☺
فر از یک ربع جلوتر گرم کرده با درجه 180 بمدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم.
نکته: من مواد دوبرابر کردم.پودر نارگیل می تونید حذف کنید به همین میزان آرد بریزد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سوهان_عسلی
سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ،چهل گرم كره ،بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه ،احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ،فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن ،بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ،كمي كه رنگشان طلايي شده ،يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ،مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد ،وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ،يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ،اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ،چند قطره رنگ خوراكي بريزيد ،مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست ،،،،سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيد ،و روش خلال پسته بريزيد ،سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا كرده و نوش جان كنيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_ده_سانتی
مواد لازم :
٣پیمانه آرد
٣عدد تخم مرغ
١ونیم پیمانه شکر
١پیمانه شیر
١پیمانه روغن
١ق م خوری بکینگ پودر
١ق چ خوری جوش شیرین
١ق چ خوری وانیل
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
آرد و ب.پ و جوش شیرین رو هم باهم الک کنید...
تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خووووب پف کنه و کشدارشه...در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیدهرو اضافه کنید....و روغن رو...همزن رو خاموش کنید...حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون...هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه...آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست...حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. ... حتما قالب میان تهی باشه....داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧٥گرم کردید بزارید به مدت ٣٥تا ٤٠دقیقه
اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو خواهید داشت
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱