هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#لازانیا_لقمه_ای
#لازانیا_رولی
رسپي از استاد مرتضي شيرخواني
برای تهیه سس لازانیا ابتدا؛ پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
مقداری زردچوبه، فلفل و پودر سیر به پیازها اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به پیازها اضافه کرده و کمی مواد را تفت دهید.
رب گوجهفرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.
در نهایت کمی آب به گوشت اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا گوشت پخته شود.
بعد از حدود 20 دقیقه، فلفل دلمه خردشده را به همراه آویشن به گوشت اضافه کرده، کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.
حالا ورقههای لازانیا را داخل آب جوش قرار داده و طبق دستور پشت جعبه لازانیا، با کمی نمک و روغن بپزید.
ورقههای لازانیا را بعد از حدود 10 دقیقه آبکش کنید و روی دستمال حولهای بگذارید.
در صورتیکه دوست دارید برای تهیه لازانیا از قارچ استفاده کنید؛ قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و در تابهای جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید. اضافهکردن قارچ به مواد گوشتی باعث میشود که قارچها له شوند و موقع سرو چیزی از آنها باقی نماند.
ورقههای لازانیا را اگر بزرگ هستند از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و در غیر این صورت هر برگ لازانیا را یک لقمه کنید. ورقههای لازانیا را کف سینی بچینید و روی هر یک از آنها با قاشق مقداری از سس گوشت آمادهشده بریزید به طوریکه، 2/3 هر ورق را مایه گوشتی پر کند.
روی مایه گوشتی مقداری پنیر پیتزا رندهشده یا پنیر موزارلا بریزید و به آرامی از لبه ورقه لازانیا شروع به رولکردن کنید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و کمی سس گوجهفرنگی یا سس لازانیا بریزید و رولهای پیچیدهشده را به آرامی و منظم کنار همدیگر کف ظرف بچینید.
روی رولها مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و با پنیر روی آنها را بپوشانید.
برای جلوگیری از خشکشدن لازانیا، روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
بعد از این مدت زمان، ظرف لازانیا را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بردارید و دوباره برای 3-4 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید و اینبار گریل را روشن کنید
لازانيا لقمه اي البته اين ورق لازانيا سايز مختلف داره اين سايز متوسط هست
سس كنار غذا باربيكيو دودي
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
#کوکو_باقلا_تن_ماهی 🐟 جدیدترین غذاهای روز😊👌 🍎 @ashpaziykhs🔱
موادلازم کوکو باقلاوتن ماهی:
کنسرو تن ماهی 1 عدد
تخم مرغ 6 عدد
باقلا بدون پوست 2 پیمانه
شوید تازه خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین کمی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
کوکو باقلا با تن ماهی
🌸🌸🌸🌸🌸
برای 6 نفر
🌸🌸🌸🌸🌸
روش پخت
برای تهیه کوکو باقلا با تن ماهی ابتدا كنسرو تن ماهي را به مدت ۲۰ دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد، دور بريزيد. گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسهاي بريزيد. سپس باقلا را با مقداری آب و كمی نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد.
در كاسهاي مناسب تخممرغها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخممرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد. به كاسه حاوي تخممرغها تن ماهي و باقلاي پختهشده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد. مايه كوكوی آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد. بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكو ها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد.
🍎 @ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
#بیف_استراگانوف😍 کاملاراحت و سریع نوش جان👌 🍎 @ashpaziykhs🔱
🌸🌸
مواد مورد نیاز بیف استراگانوف
گوشت لخم (بدون چربی): 200 گرم
قارچ: 200 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
خامه: 50 گرم
آرد: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره یا روغن: به میزان لازم
🌸🌸🌸
دستور تهیه
قارچ را بعد از شستن ورقه ای خرد کنید.گوشت و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.در یک ماهی تابه پیاز خرد شده را بریزید (در صورت تمایل می توانید کمی روغن یا کره اضافه کنید) و درب ظرف را ببندید و با حرارت کم اجازه دهید تا رنگ پیاز عوض شود و عسلی گردد.گوشت خلالی شده را به پیاز اضافه کنید مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید و درب ظرف را ببندید تا آب گوشت خارج شده و بخار گردد.آرد را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.نمک و فلفل و 2 لیوان آب جوشیده اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید با توجه به نوع گوشت به مدت 45 تا یک ساعت گوشت بپزد.در ظرف دیگری با یک قاشق غذاخوری روغن یا کره قارچ ورقه شده را تفت دهید تا آب آن خارج شده و جمع گرددوقتی گوشت پخت و آب آن جمع شد، قارچ تفت داده شده را اضافه کنید وبا حرارت کم 3 تا 4 دقیقه زمان پخت دهید تا مواد طعمشان را به هم بدهند.خامه یا سس بشامل یا هر دو را اضافه کنید.کنار پاستا یا سیب زمینی خلالی سرخ شده یا پلو سرو کنید.
🍎 @ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_کوکی_اسمارتیزی
مواد لازم:
تخم مرغ:2عدد
شکر:1 لیوان
روغن مایع: 1 لیوان
آرد:3لیوان
وانیل .کمی
بیکینگ پودر.1ق غ سرخالی
پودکاکایو.دوق غ
اسمارتیز:برای تزیین
✍طرز تهیه:
اول تخم مرغها رو در ظرفی میریزیم بعد شکر و روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تاحجیم وکشداربشه بعد آرد
روبابکینک پودرووانیل وپودرکاکایوالک کرده وکم کم توی 3 مرحله اضافه میکنیم تا جایی اردبریزیدکه خمیربه دست نچسبه وبه راحتی گردبشه شایدکمتریابیستراز3 پیمانه بشه حدودنیم ساعت داخل یخچال به خمیراستراحت بدید بعدازخمیربه اندازه گردویابزرگتربرداریدوبادست گلوله کنیدوروشواسمارتیزبزاریدودرفرازقبل گرم شده باحرارت 170 به مدت 15 دقیقه بزاریدبپزه شمازودترچک کنیدچون درجه فرها باهم متفاوته😋
نکات : نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه
💝گلوله های گرد روکه درسینی میزارید زیاد پخش نکنیدچون حین پخت خودش پخش میشه
حتما با فاصله چیده بشه😋
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#محلبی_با_ژله
شیر:1لیوان
شکر:نصف لیوان
نشاسته:1/5ق غ
گلاب:1/5ق غ
بیسکویت خرد شده :نصف بسته
پودر ژله:1بسته
بیسکویتای خرد شده رو میریزیم ته لیوان میذاریم کنار آماده بمونن.داخل یه ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه،از رو حرارت برداشته و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.میذاریم از دما بيفته و بعد میریزیم روی بیسکویتا و میذاریم یخچال تا خودشو بگیره.ژله رو هم طبق دستور روی پاکت درست میکنیم و وقتی خنک شد روی محلبی میریزیم و میذاریم یخچال تا ژله هم سفت شه،بعد تزیین میکنیم.خیلی سریع و راحت و خیلی خوشمزه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱