eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیک مجلسی درست کن . کاسه شم بخور😍😍 استفاده از بادکنک برای درست کردن یه دسر خوشمزه😋😋 میتونین تو کاسه شکلاتی را از میوه های تازه پرکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
Mohsen Chavoshi - Ali.mp3
10.96M
عید سعید غدیر مبارک😍🎈🎈🎈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 🌹 😊 عیدتون مبارک 🌹 عمــــرتون بـلنـد ایـمانـتون راســخ لبتون خندون😊 الله نگهدار تون ❤ علی یارتون 💚🌹 همراهتون دعای خیـروالدین👵👴 روزگارتون پـرمـهر، ❤ دلتـون خوش و نـورانی به نور خدا❤ 🎉 🎊 🎉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه گوشت👌 مواد لازم: گوشت راسته گوساله استیکی: ۴۵۰ گرم روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری فلفل: ۱ قاشق چایخوری زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری سیر: ۴ حبه پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه ای: ۳ عدد پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: ۳ فنجان پنیرمونتری جک: ۲۲۰ گرم ورقه ای چیپس ترتیلا: ۱۸ عدد گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم طرز تهیه: استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات ۱ سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای ۲۵ دقیقه بپزید. سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید. بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۷ تا ۸ عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰۰ میلی (حدودا دو سوم لیوان) روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ) شکر ۱ تا ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) ۱۴۰ گرم (حدودا یه لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم . پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است . اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین . برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم . حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (۱۲۰ گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . و روی پنکیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد شکر 9 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 9 قاشق غذاخوری شیرخشک قنادی 9 قاشق غذاخوری شیرخشک قابل جایگزینی نیست شیرخشک قنادی رو از لوازم قنادی تهیه کنید و با شیرخشک بچه فرق داره(دقت کنید که شیرخشک حتما بدون نمک باشه) پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری برای هر قسمت(ساده و کاکائویی) آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 پنس در قسمت کاکائویی 3 قاشق پودر کاکائو اضافه میشود بنابراین در قسمت سفید باید 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کرد تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. روغن را اضافه و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس شیرخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. بهتر است شیرخشک را ابتدا الک و بعد اضافه کنید تا گلوله نشود. سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. سپس به هر دو قسمت مخلوط آرد+نمک+بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید. به قسمت سفید رنگ 3 قاشق آرد بیشتر اضافه کنید. به دلیل سفت شدن خمیر بهتر است بعد از افزودن آرد کمی با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. لطافت خمیر در حدی است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کنید کاملا لطیف و بدون ترک باشد. خمیر را در دست گلوله کرده و بنا به سلیقه خود در قالب 25 سانت بچینید. میتوانید بین خمیر مقداری مارمالاد؛کرمفیل یا نوتلا گذاشته و بعد خمیر را گلوله کنید. فر را از قبل با دمای 180 روشن کزده و برای 30 تا 40 دقیقه تا زمانی که خمیر دندان تمیز خارج شود بپزید. بعد از اینکه خلال دندان تمیز خارج شد بلافاصله از فر دربیاورید تا کیک خشک نشود. در تابه روی گاز این کیک به راحتی قابل تهیه است. برای فر برقی بیست درجه دما را کمتر کنید. از قالب 25 سانت استفاده کنید و کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتی بدون زغالی کردن و خیلی راحت و آسون و کم هزینه و سریع و بی دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش کنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میکنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و سس مایونز اضافه کنین. مقدار اینا بستگی به مرغتون داره البته هرچی آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توی این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد کف یه قابلمه(تفلون بهتره) یکم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازی ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلی کم نباشه، بعد روش زعفرون دم کرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویی در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسی که مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و کمی هم آب(در مصرف آب صرفه جویی کنید). زیر شعله رو کم کنین و بزارین مرغا حدودا یکساعت بپزه و روغنی بشه. حالا اگه میخواین زغالی بشه، یه زغال رو روی گاز خوب افروخته کنین، بعد مثل من بزارینش توی یه نعلبکی یا کاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودی کنه. بعد که دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش بدون گوشت فوق العاده مفید و خوشمزه 😍 این غذا هم با برنج سرو میشه هم بعنوان خوراک با نون مخصوص گیاه خواران عزیزه 🤗 موادش اختیاریه میتونید به ذایقه خانواگیتون کم وزیاد کنید ویا حذف کنید سبزیجات ریز خرد نشه هویج یک عدد بزرگ ویا دو عدد کوچک لوبیا سبز پر پیاله بزرگ قارچ پر پیاله بزرگ بهتره از قارچ ریز استفاده کنید.قارچ درشت بود نصف کنید ورقه ای نباشه سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد درشت رب یک قاشق نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وپاپریکا وروغن به مقدار لازم هویج رو پوست کنده درشت خرد کنید وبا نصف استکان اب بزارید تا نیم پز بشه لوبیا سبز هم با نصف استکان بزارید نیم پز بشه سپس با کمی روغن تفت بدید تفت که خورد از ماهی تابه خارج کنید تو همون ماهی تابه پیاز خلالی شده هم تفت بدید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه وکمی پاپریکا ویک قاشق پر رب اضافه وبا هم تفت بدید لوبیا و هویج اضافه آب بریزد نمک بزنید درشو بزارید نیم ساعت جوش بزنه سپس سیب زمینی خرد شده و قارچ تفت داده شده اضافه کرده بیست دقیقه تا نیم ساعت دیگه بپزن کافیه ده دقیقه آخر دوست داشتید چند عدد گوجه گیلاسی بریزید اختیاریه خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کنید. با کته ویا نون نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛