eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خورشت غوره اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 مواد لازم فلافل نخود۳۰۰ گرم سیر۳ حبه پیاز۱ عدد آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری جعفری۱۰۰ گرم تخم مرغ۱ عدد زیره۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری نمک به میزان لازم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 دستور پخت و طرز تهیه ابتدا نخود را در آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف و نرم شود. حدود ۶ ساعت زمان نیاز است تا نخودها به خوبی نرم شوند. البته اگر زمان دارید نخود را از شب قبل بخیسانید. حالا اگر مخلوط کن دارید می توانید به راحتی تمام مواد را میکس کنید. توجه داشته باشید که هنگام میکس کردن مواد خیلی له نشوند. ولی اگر مخلوط کن در دسترس ندارید نخود را بعد از خیس خوردن دو بار چرخ کنید. سپس سیر و پیاز را رنده کنید و به نخود اضافه کنید. جعفری را نیز ساطوری خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. در مرحله بعد آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه می کنیم و تخم مرغ را نیز به مواد فلافل اضافه می کنیم. حالا باید مواد را خوب ورز دهیم تا کاملا مخلوط شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد نوبت سرخ کردن فلافل می رسد. برای سرخ کردن فلافل ها باید در یک ظرف گود مقداری روغن بریزیم. توجه داشته باشید باید ظرف کوچک و گود باشد تا فلافل ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند. باید اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس مایه فلافل را در روغن بیندازید. مقداری از مایه فلافل را بر میداریم و مانند کوکوسیب زمینی به صورت دایره شکل حالت می دهیم. البته مانند کوکو سیب زمینی نیاز نیست آنرا تخت کنید و باید به شکل گلوله باشد. حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا فلافل ها به آرامی مغز پخت شوند. پس از اینکه فلافل ها را سرخ کردیم آنها را در یک ظرف می چینیم. در کنار فلافل می توانید مقداری سیب زمین هم سرخ کنید. بهتر است فلافل را به صورت ساندویچی به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و … سرو نمایید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فلافل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم تخم مرغ دو عدد ... پودر قند یک چهارم لیوان .... آرد نصف لیوان ... نشاسته ذرت یک ق غ ... بکینگ پودر نصف  ق چ ... وانیل نوک ق چ .... آب جوش یک هشتم لیوان ... نمک نوک ق چ کممم شربت یا اب کمپوت برای مرطوب کردن....روغن مایع یک ق غ. طرزتهیه .اول از همه یک قاشق از ارد برداشته وبه جاش یک قاشق نشاسته ذرت جایگزین کنید .( بافتش نرم و لطیف میشه اگر نداشتین همون ارد بریزین) . ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید کنار بزارین.شعله پخش کن را هم روی گاز بزارین و بعداگر توی تابه دوطرفه یا قابلمه درست کردین دو لایه کاغذ بزارین و خوب روی کاغذ را چرب کنید. .اگر فر بود از قبل گرم کنید و قالب را کاغذ بزارید و چرب کنید.من قالب رو توی قابلمه گذاشتم و زیر قالبم یه حلقه گذاشتم که تماس با قابلمه نداشته باشه. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را ابتدا خوب با دور تند بزنید تا پف کنه و دوبرابر بشه و وقتیکه ظرف رو برمیگردونی نریزه. .بعد زرده. را با وانیل و پودر قند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .حالا آب جوش را کم کم در حاالیکه هم میزنید اضافه کنید و بعد روغن .زرده ها رو به سفیده اضافه کنید و اروم با لیسک دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید. و بعد مخلوط ارد را اضافه کنید و خیلی اروم با لیسک مخلوط کنید.قالب من گرد بیست و پنج سانت بود . اگر قالب بزرگتر بود دو برابر کنید ( اندازه قالب سی در چهل مواد دوبرابر بشه). قالب مستطیلی خیلی راحت تره و راحت برش مستطیل میزنی قشنگتره .اگر تابه دوطرفه بود واشر رو دربیار حتما. مواد رو توی قالب پهن کرده و و با قاشق صاف کنید حرارت متوسط رو به کم باشه. حدود یک ربع الی بیست دقیقه کافیه در تابه رو باز کن اگر به دست نچسبید خاموش کنید. .بعد دربیارین روی سه پایه بزارین تا خنک بشه روی کیک رو با دستمال بپوشونید خشک نشه. حدود هفت دقیقه .. بعد اگر توی تابه دوطرفه مستطیلی بود از وسط نصف کنید و بعد چهار قسمت تا برشها هم اندازه باشه . روی برشها رو با شیر یا اب کمپوت یا شربت کمی مرطوب کنید خامه فرم گرفته بمالید و صاف کنید و دوباره یه لایه کیک که شربت زدین بزارین و بعد فشار بدین تا به هم بچسبن. و دوباره خامه و بعد در بخچال. اگر با قالب سایز بزرگ درست کردین بهتره دولایه  بزرگ کیک که به هم چسبید دربیارین و بعد با چاقو اره برشهای کوچیک بزنی وتزیین کنید. خواستی کاکایویی بشه نصف ق پودر کاکائو الک شده را با اب جوش حل کرده و به زرده تخم مرغ اضافه کردم. 😋نوش جون اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیرینی تر بدون فر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴کوکو سبزی با نون تست🔴 مواد لازم: 🔺سبزی کوکو: 250 گرم 🔺تخم مرغ: 3عدد 🔺پیاز رنده شده: 1عدد 🔺گردو خورد شده: 3ق غ 🔺آرد گندم: 1 الی 2 ق غ 🔺روغن،فلفل،نمک،زردچوبه: به میزان لازم 🔺نان تست طرز تهیه: همه مواد را مخلوط کرده،وسط نان تست را به شکل دلخواه برش میزنیم و در ماهیتابه نچسب چرب شده میزاریم.مایه کوکو را وسطش میریزیم و هردو طرف را سرخ میکنیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکوی سبزی با نون تست اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم برای تهیه کباب: گوشت چرخ کرده سیصد گرم پیاز رنده شده یک عدد سیر یک حبه نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم پودر یا خمیر نان باگت مقداری ✍طرزتهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید. سپس در یخچال بگذارید دو ساعت استراحت کندبرنج آبکش شده را با مخلوطی از ماست، روغن مایع، زرده تخم مرغ، زعفران و نمک مخلوط کنیدخوب حالا قالبتون رو خوب چرب کنید از مواد گوشتی تقریبا یک سوم کف قالب بگذارید کمی فشار دهید و فیکس کنید. مواد ته چین را روش بریزید و باز هم کمی فشار دهیددر آخر روی قالب را فویل بکشیدقالب را داخل فر ۱۸۵ درجه بگذارید. زمان پخت به سایز قالب بستگی داره. برای قالب های مینی حدود ۴۰ دقیقه. اگر قالب شما بزرگتر بود یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان می برد. البته بازم چک کنیدوقتی پخت از قالب خارج کرده و با گوجه و سبزیجات تزیین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ته چین کبابی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: ماست چکیده یک لیوان شیر یک لیوان ورق ژلاتین ۴ ورق خامه قنادی ۲۰۰ گرم شکر ۱/۴ لیوان وانیل نوک قاشق چایخوری کمپوت مورد علاقه ۱/۲ لیوان ژله ۱ الی ۲ بسته روش تهیه دسر ماست میوه ای : به رنگ یا رنگ های دلخواه ژله درست کرده و از شب قبل داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت بشه. شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شه ولی شیر نباید بجوشه. ورق ژلاتین حل شده رو به شیر گرم اضافه می کنیم. ماست خامه و وانیل را مخلوط کرده هم می زنیم تا یک دست بشه. شیر را به مواد اضافه کرده مجدد هم می زنیم تا مواد یک دست بشن. بعد ژله رو که از قبل درست کردیم به صورت خرده شیشه می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. ژله ها می تونن یک رنگ با بیشتر باشن. اگر از کمپوت استفاده کنیم آب کمپوت را باید بگیریم. میشه از چیپس شکلاتی یا مغز گردو در دسر استفاده کنیم که در این صورت در پایان کار به مواد دسر اضافه میشه. بعد مواد داخل قالب مورد نظر می ریزیم و ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم. البته بهتره دسر ماست میوه ای را از شب قبل یا روز قبل از سرو درست کنیم تا کامل خودشو بگیره. فوروارد فراموش نشه👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر ماست میوه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تجربه اشپزی خاص #پودر_گوجه_خشک 🍅 گوجه ترش رو انتخاب کنین حلقه کنین ضخامت حلقه ها کمتر از یک سانت باشه بزارین تو آفتاب خشک بشه بعد آسیاب و الک نمایید ترفند برای خوش رنگ وآب شدن #خورش ها😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 براي اين سايز قالب تخم مرغ ٣ عدد وانيل خيلي كم شكر ٣ قاشق غ خلال پسته پودر ژلاتين ١/٥ قاشق سوپخوري پودر ژله دلخواه ( من با توت فرنگي درست كردم ، اما پيشنهاد ميدم ژله موز يا آناناس استفاده كنيد ) ( نصف يك بسته ژله را احتياج داريم ) خامه قنادي ٣٠٠ گرم ميوه و خلال را كف قالب به سليقه خودتون بچينيد و نصف ژله مورد نظر رو با ٣/٤ پيمونه آب جوش حل كنيد و روي ميوه ها بريزيد ، تا حدي كه ميوه ها حركت نكنن ، قالب رو داخل يخچال بذاريد تا ژله نيم بند بشه ، يعني وقتي به ژله دست ميزنيد جاي انگشت بمونه ، بعد بقيه ژله رو روش بريزيد و بذاريد نيم بند بشه ، تو اين فاصله پلمبير رو درست كنيد زرده و سفيده را از هم جدا كنيد زرده را با ٢ قاشق شكر و وانيل با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ، هرچه بيشتر بزنيد بهتر است . سفيده ها را با ١ قاشق شكر باقيمانده بزنيد تا فرم بگيرد . ژلاتين را به روش بن ماري آماده كنيد ، ١ ق سوپخوري ژلاتين را داخل ١/٤ ليوان آب سرد بريزيد و بعد داخل مايكروفر يا روي بخار كتري قرار بديد تا ژلاتين كاملاً حل شود . زرده ها و سفيده ها و خامه و ژلاتين را با هم مخلوط كنيد . داخل مواد پلمبير ميوه اي كه از ژله اش استفاده كرديد را خرد كنيد و بريزيد ، خلال پسته هم بريزيد و با قاشق به هم بزنيد تا ميوه و خلال با پلمبير مخلوط بشه . بعد پلمبير رو داخل قالب روي ژلتون ريخته ( حواستون باشه ژله بايد نيم بند باشه ) و داخل يخچال بذاريد تا خودش رو بگيرد . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر پلیمر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ایده_تزیین_سالاد هيچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنيد و هنگامي که ميخواهيد آن را سرو کنيد،به آن نمک بزنيد. نمک تازگي کاهو را گرفته و برگهاي آن را زمخت ميکند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#خمیر_پیتزاخونگی ۱پ آرد‌سفید،۱ق شکر،۱ق م خمیر‌ مایه فوری،۱ق چ نمک مخلوط کن. ۱/۲ پ آب کم کم اضافه کن.۱ق روغن بریز.۵دقیقه ورز بده.داخل کاسه چرب بذار،روش حوله مرطوب بکش و ۴۵دقیقه استراحت. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
امروزتان شاد🌸 ازخدامیخوام امروزبهترین روز رو داشته باشین الهی حال دلتون شاد🎊 احوالتون خوب روزگارتون عالی و سرنوشتتون خوشبختی وعاقبت بخیری🌸🌻 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله دلستر مواد لازم: ژله برنگ دلستر(آناناس،انبه،..) سیخ چوبی ژله آلوورا ✍طرز تهیه: ابتدا جام‌هایی که می‌خواهید ژله را در آن سرو کنید با ژله‌هایی به رنگ دلسترهای موجود ( آناناس ، انبه، لیمو و... ) تا نیمه پر کنید. وقتی ژله‌ها نیم بند شدند، یک عدد سیخ چوبی تمیز را داخل ژله‌ها بصورت نامنظم حرکت دهید تا طرح گازدار بودن را تداعی کنند. حالا برای کف روی ژله می‌توانید از همان نوع ژله‌ای که درست کردید و مایعش باقی مانده یا ژله‌ی آلوئه ورا که بی‌رنگ است، استفاده می‌کنیم. مایع را داخل مخلوط کن ریخته می‌شود و حسابی می‌زنیم تا کف کند و حجمش زیاد شود و این مایع را روی ژله‌های داخل جام ریخته می‌شود که بصورت کف دلستر می‌شود و به همان شکل می‌بندد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله دلستر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 مواد لازم: نشاسته ذرت: 1 پ، آرد برنج: نصف پ، شکر: 2 پ، شیر : 5 پ، آب سرد: 3 پ، گلاب: نصف پ، زعفران و هل : به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نشاسته ، آب سرد و آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، شیر و شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس مواد رو دو قسمت کرده و به نیمی از مواد زعفران اضافه کرده و داخل قالب میریزیم و بلافاصله مواد سفید رنگ رو روش میریزیم .(اگر فاصله بین ریختن دو رنگ بیفته بهم نمیچسبن). سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم. *میشه مواد رو داخل ظرف های پیرکس مستطیل یا مربع شکل ریخت و به روش سنتی لوزی برش زد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تر حلوا نشاسته اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍗 من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر. 🔸آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم. 🔸من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم. 🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کباب کوبیده های تپلی خانگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅دسر ایتالیایی😋 ✍مواد لازم موز ۲ عدد شکر ۲/۳پیمانه شیر ۱پیمانه زرده ی تخم مرغ ۲ عدد پودر ژله موزی ۱ بسته آب سرد ۱/۲لیوان برای حل کردن ژلاتین پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۱ بسته۱۰۰ گرمی وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری آب جوش ۱لیوان و نیم برای ژله ی موز پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری خامه صبحانه یک بسته ی ۲۰۰گرمی آرد ذرت ۳ قاشق غذا خوری(زرد رنگ هست) 🍜طرز تهیه پودر ژلاتین را بر روی نصف لیوان آب سرد پاشیده بعد از اینکه اسفنجی شد آن را به روش بن ماری (روی بخارآب جوش)آب کنید . پودر ژله موز را در یک ونیم لیوان آب جوش حل کرده و کنار گذاشته تا سرد شود سپس درون قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا بسته شود . درون یک ظرف زرده ها ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا مانند کرم شده و رنگ آن سفید و کشدار شود سپس به تدریج آرد ذرت را اضافه کنید. در ظرف دیگری شیر را جوش آورده و خیلی کم کم در حالیکه تند تند هم میزنید به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا زرده ها پخته نشود، کِرِم را بر روی بخار آب قرار داده و هم میزنیم تا به روش غیر مستقیم پخته و غلیظ شود، سپس کنار گذاشته تا خنک شود.(تقریبا یک ربع تا ۲۰ دقیقه) ۲۰۰ گرم خامه را با پنیر خامه ای هم زده تا کِرِم یکدستی بدست آید.این کِرِم را به مخلوط اول اضافه کنید. موزها و بیسکوییتها را خردکرده و به مایه دسر اضافه و مخلوط کنید در نهایت ژلاتین آب شده را کم کم به مواد افزوده خوب مخلوط کنید مایه دسر را در قالب بر روی ژله بسته شده ریخته و حدود چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم پس از این مدت، ابتدا اطراف دسر را با نوک چاقویی از قالب جداکرده چند ثانیه در آب گرم نگه داشته و در ظرف برمیگردونیم. امروزتان شاد🌸 ازخدامیخوام امروزبهترین روز رو داشته باشین الهی حال دلتون شاد🎊 احوالتون خوب روزگارتون عالی و سرنوشتتون خوشبختی وعاقبت بخیری🌸🌻 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر ایتالیایی آشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دوستان عزیزم سلام🙌 روزتون به خیر و خوشی و سلامتی براتون یه دسر خوشگل و بی نظیر دارم . پاناکوتای راه راه رنگین کمان👌 . مراحل کار داخل عکس ها کاملا مشخصه، ابتدا مطابق دستور پاناکوتای وانیلی ساده درست می کنید بعد با یک نی ضخیم قسمت هایی رو که دوست دارید خالی میکنید و با ژله های رنگ های مختلف پر می کنید بعد از بسته شدن ژله ها در صورت تمایل یک لایه پاناکوتای توت فرنگی یا شکلاتی اضافه کنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید☺😘 . مواد لازم شیر  ۳ پیمانه شکر  ۱ پیمانه خامه  ۱ بسته پودر ژلاتین  ۳ قاشق غذاخوری وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر و‌شیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید و‌بزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه  رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. . پاناکوتا یک بسیاااار لذیذه👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاناکوتای راه راه رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاناکوتای راه راه رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم:🍚 ▫️آرد ۲ لیوان ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️شیر ۱ لیوان ▫️روغن مایع ۱ لیوان ▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری ▫️بیکینگ پودر ٢/٣ قاشق غذا خوری ▫️نوتلا ۳ قاشق غذا خوری ▫️شکر ۱ لیوان طرز تهیه:🍰 تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده کف کند بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم میزنیم . نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کرده آرد را دو بار به همراه بکینگ پودر الک کرده اضافه میکنیم به وسیله ی لیسک هم میزنیم.وقالب را چرب کرده مواد را میریزیم در دمای ۱۷۰ به مدت ٤٥دقيقه .روي كيك رو با نوتلا تزيين ميكنيد 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک نوتلا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱