eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردن پاستا به جای سینه مرغ میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد بنا به ذائقه خانوادگی خودتون مواد را کم و زیاد کنید نصف سینه مرغ رو تکه ای یا نواری برش بزنید.با یک عدد پیاز خلال شده ونصف یکعدد لیمو ترش وکمی نمک مزه دار کنید (حدود دو ساعت ) نصف قالب ۵۰ گرمی کره وچند قاشق روغن را داغ کرده وسینه مرغ مزه دار شده بهش اضافه، نمک وفلفل بزنید و بزارید به خوبی تفت بخوره نزارید زیادی سرخ وخشک بشه سینه‌های تفت داده شده از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهیتابه یکعدد پیاز را خلالی نازک برش داده ،تفت میدهیم پیازها که سبک وشیشه ای شدن فلفل دلمه ای هم اضافه چند حبه سیر رنده وباهاش تفت میدیم قارچ ورقه ای شده هم اضافه ونصف آب لیمو ترش میزنیم تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.مواد که تفت خوردن و آب قارچ کشیده شد .نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و رب اضافه کرده دوباره با هم تفت داده پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته آخر سر سینه مرغ تفت داده شده اضافه ومخلوط کرده وگاز را خاموش میکنیم پاستا با نمک وچند قاشق روغن حدود ده الی ۱۲ دقیقه جوش بخوره آبکش میکنیم وبه مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کرده تا سس به خورد پاستا بره شعله گاز موقع هم زدن روشن باشه کمی پنیر پیتزا روش میریزیم درشو میزاریم شعله رو کم کرده تا پنیر آب بشه حدود ۵ الی ۷ دقیقه کافیه پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید پاستا باید کاملا نرم باشه آبکش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر بدون فر با استفاده از نمک فلفل زردچوبه ۲ تا قرص عصاره مرغ(یکی واسه داخل شکمش یکی بیرونش) پودر سیر آب پیاز رنده شده و پیاز هلالی،آبلیمو آب نارنج و خوب مرغمونو ماساژ میدیم. داخل شکمش رو هم هویج و پیاز خلالی میذاریم چند تا پر شویدم بین رون و بالش گذاشتم.روشو میپوشونیم و ۱ شبانه روز تایم میدیم تا مزه دار بشه. مواد داخلش سلیقه ای هست خیلیا همون پیاز و هویج و مقداری سبزی می ریزم ولی راستش من اون جوری دوست ندارم.اونجوری واسه با نون خوردن و اینکه رو جوجه گردون بذاریم بپزه خوبه ولی با برنج اینو پیشنهاد میکنم😋 . ۲۰۰_۳۰۰ گرم سبزی شامل تره،مرزه،جعفری،گشنیز،نعنا ترخون ساطوری میکنیم. مقدار تره و جعفری دوبرابر مقدار باقی سبزی ها باشه و نعنا هم کمتر بزنید. ۱پیاز متوسط به همراه ۳ حبه سیر نگینی خورد میکنیم و تو روغن سرخش میکنیم حین سرخ کردن کمی هم زردچوبه زدم. بعد سبزی هامونو بش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا حجمش کم بشه. حدودا ۱ لیوان گردو رو آسیاب میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مقداری زرشک و حدودا ۱۰ تا دونه آلو بخارا بش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. ۱ قاشق پر رب انار ملس و ۱ ق رب آلو جنگلی رو با آب رقیق میکنیم و به مواد اَافه میکنیم. اگر رب آلو جنگلی نداشتین ۲ ق غ رب انار بزنید. اسن چاشنی هارو باید میزان کنید خودتون. یا اگر رب انارتون ترش بود، با شکر میزانش کنید. نمک و فلفل میزنیم خوب مخلوط میکنیم و درشو برای نیم ساعت تا چهل دقیقه میذاریم تا وقتی که آبش بخار بشه و مواد خوب به خورد هم بزن. باید باید چاشنیشو تست کنید من کمی شکر هم زدم. حالا مواد درشت مرغمونو مثل هویج و پیازای خلالی و شویدو ازش جدا میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم. داخلش شکمشو با موامون پر میکنیم و با نخ و سوزن میدوزیم. من مرغمو بخار پز کردم بعد تو سالار گذاشتم که روش طلایی بشه شما می تونید از همون اول تو فر بذارید و روشو با فویل بپوشونید در آخر هم فویل رو بردارید و گریلروشن کنید تا طلایی بشه. برای تو قابلمه پختن ۳ تا راه دارین یکی اینکه همینجوری مرغو تو قابلمه بذاریم و ۲ لیوان آب توش بریزید درشو بذارید تا با حرارت کم بپزه. راه دوم اینکه یه آبکش فلزی اندازه قطر قابلمتون انتخاب کنید بذاریم تو قابلمه به صورت که کفش به کف قابلمه برخورد نکنه بعد مرغ و بذاریم توش و ۱لیوان آب بریزید درست بذاریم تا بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه کشک بادمجان خوشمزه 😊😋😋😋 بادمجان کبابی شده (همیشه از باریکه بادمجان استفاده میکردم اینسری از تپله بادمجان ) با لهجه بگید . پیاز خرد شده سیر خرد شده. نمک و فلفل نعنا داغ پیاز ها رو سرخ میکنیم طلایی که شد سیر رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم. پیاز و سیر سرخ شده رو تو آبکش میریزیم تا روغنش رو بگیریم .(از روغنش برای سرخ کردن بادمجونا استفاده میکنیم.) بادمجان ها که کبابی شدن پوستش رو میکنیم (من با قاشق داخلش رو خالی کردم ) میریزیم تو ماهیتابه و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه ، روغن پیاز و سیر رو اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و پیاز و سیر داغم اضافه میکنیم تفت میدیم و در آخر نعنا داغ رو اضافه میکنیم و نوش جان 😘😘😘 این مدل برای کسایی هست که مثل من کشک دوست ندارن ولی میتونید در آخر کشک رو بهش اضافه کنید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوق العاده خوشمزه😋 مواد لازم گوشت مرغ 2 قاشق آشپزی به همراه آب ماست 1 رب گوجه فرنگی نصف فنجان روغن فلفل قرمز فلفل سیاه و سفید زیره نمک دستور پخت:📖📖🔖📖📖 ابتدا ماست ، آب ماست ، رب گوجه فرنگی ، زیره ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، فلفل سفید و نمک را اظافه کنید سپس کاملا مخلوط کنید🕯🕯 حال گوشت مرغ را به آن اظافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سپس گوشت ها را مطابق فیلم درون پلاستیک بپیچانید و بمدت 2 الی 3 ساعت درون فریزر قرار دهید ، بعد از یخ زردن کامل آن را بصورت برش های کوچک دراورده و درون روغن کاملا سرخ کنید.😙😙 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه😋 اقا این الویه خوشمزه‌ترین الویه‌ای هست که میتونید درست کنید و انگشتهاتونم باهاش بخورید. مواد لازم🔻 این میزان سالاد، حدود چهل لقمه شد دو کیلو سیب‌ زمینی ( دوکیلو و سیصد گرم بود که بعد از پوست گرفتن شد: دو کیلو) یک عدد پیاز که توی اب مرغ ریختم همراه با یک تکه چوب دارچین و نمک و فلفل و یه‌کم زردچوبه هویج نیم‌ کیلو خیارشور یک کیلو مرغ یک عدد کامل ( دو کیلو و سیصد گرم ) تخم‌مرغ هشت عدد مایونز یک‌ کیلو و دویست گرم ( اون سطل یک‌کیلو و هشتصد گرم هست که من تقریبا سه‌چهارمش رو ریختم توی سالاد) نون هم به اندازه چهل عدد. × حواستون به نمک غذا باشه، اگه توی اب مرغ نمک ریختید، دیگه به خود سالاد نمک نزنید، خیارشور هم شوره ! × حواستون به آب مرغ و آب سیب‌زمینی باشه، خیلی الویه شل نشه. من ریختم توی آبکش فلزی تا آب اضافه‌ش گرفته بشه‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شنبه 25 مرداد ماه خوش آمدین 🌺🍃اول هفته تون عالی 🌺🍃در شروع هفته 🌸🍃برای تک تکتون 🌸🍃از خدا میخوام 🌼🍃7روز حال خوب 🌼🍃7روز حس زیبا 🌺🍃7روز سلامتی 🌺🍃7روز آرامش و 🌸🍃7روز زندگے پر از 🌸🍃خوشبختی نصیبتون بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای چهار یا پنج نفره گوشت گوسفندی یا گوساله اگه بدون استخوان باشه ۳۰۰ گرم در غیر اینصورت ۴۰۰ گرم با استخوان باشه خورش خوشمزه تره کرفس پاک شده و برش زده حدود نیم کیلو پیاز دو عدد نسبتا بزرگ سبزی نعنا وجعفری و برگهای تازه وجوان کرفس، پاک شده وخرد شده جمعا۴۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه مثلا ۲۰۰ گرم جعفری ۱۰۰ گرم نعنا ۱۰۰ گرم برگ کرفس نعنا بیشتر بریزید خورش تلخ میشه آب حدود ۶ تاو۸ لیوان به اندازه ای آب بریزید بعدا مجبور نشید آب بریزید آب غوره،رب آلوچه،روغن ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم پیاز رو با روغن تفت دهید تا سبک بشه گوشت خورشتی اضافه کرده وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید و ی تفت کوچولو بدید واب گرم بریزید درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه تا گوشت نیم پز بشه میریم‌سراغ سرخ کردن سبزی وکرفس ماهی تابه رو گرم کنید سبزی ریز خرد شده رو توش بریزید. آب سبزی که کشیده شد کمی روغن بریزید کرفس رو هم اضافه کنید وباهاش سرخ کنید. گوشت که نیم پز شد سبزی وکرفس سرخ شده رو بهش اضافه کنید نمک بزنید دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن ده الی پانزده دقیقه اخر آبغوره یا آبلیمو همراه یک قاشق رب آلوچه رو اضافه کرده بزارید به آرامی قل بزنه وجابیفته وروغن پس بده😍 نوش جان😋 رب آلوچه نداشتید لواشک بریزید آبغوره هم نداشتید آبلیمو یا لیمو عمانی بزنید حتمااااا برای چانیش از آبغوره استفاده کنید بعضی از کدبانوها از آب نارنج استفاده میکنن راستش من تاحال استفاده نکردم😊البته نداشتم تا استفاده کنم😁 رب آلوچه نداشتید رب انار یا چند تکه لواشک بریزید سعی کنید فقط از سبزی نعنا وجعفری وبرگهای زرد وجوان کرفس استفاده کنید. عزیزان برش زدن کرفس سلیقه ای دوست دارید ریزتر خردکنید😉 سبزی رو تا میتونید ریز خرد کنید هرچه ریزتر بهتر👌🏻سبزی خورش کرفس نباید در حد قرمه سرخ بشه با شعله کم قل بزنه شعله بالا باعث پخت زودتر نمیشه بلکه آبش زودتر تبخیر میشه این خورشت چهار تا پنج ساعت طول میکشه تا جا بیفته میتوند تو زود پز بپزید زمان کمتری میبره عزیزانی که از لوبیا استفاده میکنن لوبیای نیم پز رو همراه کرفس وسبزی اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی لوبیا سبز ترشی لوبیا سبز یکی از خوشمزه ترین نوع ترشیهاست سعی کنید از لوبیای سبز جوان وبدنه دانه استفاده کنید مواد لازم :👇 لوبیا سبز یک کیلو سیر چند حبه شوید تازه ۱۵۰ گرم هویج سه عدد متوسط (اختیاریه)دوست ندارید نریزید فلفل تند چند عدد من نداشتم از فلفل چیلی خشک استفاده کردم تخم گشنیز یک قاشق سرکه سفید به میزان لازم نمک دو قاشق غذاخوری دستور تهیه :👇 سروته لوبیا جدا کنید اما زیاد نه ،بشورید وکنار بزارید مقداری آب بریزید تو قابلمه تا بجوش بیاد وقتی جوش لومد لوبیا رو بریزید توش ۷ الی ۸ دقیقه بپزه کافیه آبکش کنید بلافاصله بریزد تو آب یخ به اصلاح بلانچ کنید تا روند پخت متوقف بشه سه دقیقه تو آب ویخ بمونه کافیه سپس ابکش کنید وبزارید ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا خشک بشه ابی ازش باقی نمونه لوبیا سبز پخته بچینید تو شیشه مورد نظر مابین شوید هویج ،فلفل،سیر،تخم گشنیژ تا شیشه پر بشه نمک رو تو سرکه حل کنید وبریزید روش درشو محکم ببنید وبزارید جای تاریک ودور از نور افتاب تا یک هفته، بعد از یک هفته باز کنید ازش بخورید ببینید بی نمک یا نه اگه بی نمک بود کمی نمک بریزد روش از فرداش قابل خوردنه شوید لازم نیست خرد کنید بشورید و حتما بزارید ابش کاملا بره عزیزان هر نوع ترشی که باشه اگه بی نمک بود وافتاد بهش بخوره سفید رنگ میشه عزیزانی که در مورد سیر سوال کردن که تو ترشی سبز رنگ میشه دلیلش اینه که از نمک نمکدان واسه ترشی استفاده کردید نمک نمکدان چون ید داره ید باعث سبزی سیر میشه بهترینی نمکی که برای ترشی ورب استفاده میکنید نمک دریایی هستش اگه ندارید از نمک شکری استفاده کنید من از نمک شکری استفاده کردم نه اینکه شیرینه دونه هاش مثل شکره بهش میگن نمک شکری سوپر مارکتا فراوونه تو بسته های پنج کیلوی من تو غذا هم از این نمک استفاده میکنم ترشی لوبیا سبز هم میتونید با لوبیای خام درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل ۳۵_۳۰گرم هست) شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم(من حدود یک لیوان سرخالے زدم) معمولا دوبرابر وزن سفیده شڪر اضافه میشه،اگر شڪرتون درشت بود ڪمے اسیاب شود،با این میزان از شڪر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود مے توان شڪر دستور راڪمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطے ڪه سفیده راخوب فرم دهید، اب لیموترش تازه ۱ق چ وانیل یا اسانس دلخواه ڪمی براے تهیه مرنگ بهتراست از سفیده هاے تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا ڪردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزے وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفے تمیز (ظرفی ڪه خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا ڪف ڪند وسپس فومے شڪل شود،دراےن مرحله ڪمے آبلیمو اضافه ومخلوط ڪنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود، حال به سفیده فومے شڪل قاشق قاشق شڪر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شڪر ڪاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدے ڪه با خارج ڪردن سریهاے همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روے سفیده باقے بماند ومرنگ قابلیت شڪل گرفتن پیدا ڪند، مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره هاے دلخواه ریخته وروے سینے ڪاغذ انداخته پایپ ڪنید،سینی رادرفر،با ڪمترین حرارت ممڪن ،حدود صددرجه،تاجاےی شعله راڪم ڪنید ڪه فرخاموش نشه،بگذارےد حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتے ازروے ڪاغذ روغنے جداشوند، اگر دماے فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده، اگر بیشتر داخل فربمونه ڪاملا خشک میشه،اگر ڪمتر داخل مرنگها ڪمے نرم وادامسے شڪل میشه، هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره، برای مرنگ هاے خوڪے شڪل،ڪمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ ڪوچک گوشها، پس از خشک شدن با شڪلات ذوب شده چشم وبینے راڪشیدم، مهمترےن نڪته تهیه مرنگ دماے پایین فرهست باید بادماے خییلے ڪم خشک بشن ڪه هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلے بالا هست ولے بازم مرنگها بد نمیشن فقط ڪمے براق نیستن،،،، اگر حرارت فرتون زیاده مے تونین درب فر را بعد ازحدود ۴۵ دقیقه یڪساعت ازپخت مرنگها ڪمے نیمه باز بگذارید تا ڪمے ازحرارت داخل فرڪم بشه،پس از خشک شدن ڪمے درون فرخاموش بمانندوسپس خارج ڪنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده بصورت پوره درآورده با کره و نمک و فلفل مخلوط کرده داخل ظرف شبیه فیلم در می آوریم با سس گوجه و سسی که از مخلوط کره و روغن و شیر درست شده پر می کنیم گوشت چرخکرده را با جعفری و نمک و فلفل مخلوط کرده و به شکل توپ در می آوریم و داخل ظرف می گذاریم پنیرموزارلا اضافه کرده با دمای ۱۸۰ درجه بیست و پنج دقیقه داخل فر می پزیم پ.ن: طرز تهیه سس سفید رنگ ابتدا آرد گندم را داخل روغن مایع یا کره با شعله کم تفت داده بطوریکه کمی رنگ آرد تغییر کند حال شیر را اضافه کرده صبر می کنیم تا غلیظ شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: برای خمیر: 125 گرم کره 1استکان روغن مایع(100 گرم) 2 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری نمک 4.5 لیوان ارد(با دقت اضافه کنید) مواد داخل: 700 - 800 گرم تره فرنگی نصف استکان روغن زیتون نمک 2 عدد تخم مرغ نصف بسته شوید(حدود 15 ساقه) 1استکان پنیر پیتزا 1استکان پنیر سفید صبحانه فلفل قرمز پرک شده ،فلفل سیاه 1-2 قاشق آرد در صورت نیاز طرز تهیه‌: برای مواد داخل تره فرنگی ها را خرد کرده و خوب تفت بدید از روی اجاق گاز بردارید بعد از اینکه خنک شد بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.برای خمیر همه مواد را با هم مخلوط کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی به دست آورید خمیر را با سلفون بپوشانید و 20 دقیقه داخل یخچال استراحت بدید. سپس با کمک وردنه باز کنید و داخل قالب تارتی که کف قالب قابل جدا شدنی است و چرب شده پهن کنید. با کمک چنگال خمیر را از چند جا سوراخ کنید مخلوط تره فرنگی هارا روی خمیر پهن کنید و با باقیمانده خمیر به دلخواه تزئین کنید و زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر 180 درجه در طبقه پایین فر بپزید.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 250 گرم کره (دردمای محیط) 2 عدد تخم مرغ (سفیده وزرده جدا، زرده برای داخل خمیر وسفیده برای رومال خمیر) 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/2استکان شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 بسته بکینگ پودر10گرمی(1 قاشق مرباخوری) 3/5 تا 4 لیوان آرد 1 استکان فندق خرد شده کنجد برای تزیین طرز تهیه: همه مواد رابجز فندق وآرد وبیکینگ پودررا درظرفی بریزید وهمزده ومخلوط کنید. بیکینگ پودر رااضافه وآرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیف بدست بیاد وبه دست نچسبه. فندق رادر آخر ریخته وکمی ورز دهید. خمیر را دررینگ و یا میزکاربا دست به ضخامت 1 سانت باز کنید وطبق ویدئو برش بزنید وروی خمیر را با فرچه سفیده تخم مرغ بزنید وکنجد را روی سفیده بپاشید تاهمه سطح خمیر کنجدی شود. بعد سینی را درفر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه گذاشته تا زمانی که قرابیه ها پخته و طلایی شوند. پ. ن. زمان پخت به فر شما بستگی دارد زمان پخت حدود15 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک گوشت مواد لازم مایه میانی : پنیر ریکوتا یا پنیر پارمزان :یک پیمانه (اصلاح شده فیلم ) نمک و فلفل :هرکدام ۱/۲ق غ جوز هندی:۱/۴ق غ جعفری خوردشده :۲ق غ پنیر پارمزان :۱/۲ پیمانه ⁦🌶️⁩⁦🌶️⁩⁦🌶️⁩ مواد لازم مایع گوشتی : گوشت چرخ کرده :نیم کیلو تخم مرغ :۲ عدد آرد سوخاری :۲/۳پیمانه سیر له شده:۳حبه جعفری خورد شده:۱/۴پیمانه سس گوجه:۱ق غ نمک و فلفل :هرکدام ۱ق غ ورق پاستا و لازانیا پنیر موزارلا ⁦🌶️⁩⁦🌶️⁩⁦🌶️⁩مواد لازم برای روی کاپ: سس گوجه :۱/۲پ ورقه پنیر موزارلا حالا طبق فیلم آموزشی : برای تهیه مایه میانی :پنیر ریکوتا رو با نمک و فلفل و جوز هندی و جعفری و پنیر پارمزان مخلوط کرده و میزاریم کنار بعد برای تهیه مایه گوشتی ، گوشت چرخ کرده رو با تخم مرغ و آرد سوخاری و سیر و جعفری و سس گوجه و نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا یکدست شود بعد طبق فیلم خیلی خوشگل قالب بزنید کف اش رو یک ورق پاستا یا لازانیا پخته شده و سپس مایه میانی که درست کردیم و بعد یک ورق پنیر موزارلا و بعد مایه میانی و بعد دوباره یک ورق لازانیا و روش پنیر موزارلا و درنهایت با یک لایه گوشت روشو ببندید ،😋 کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت به مدت ۳۰دقیقه بزارید تا بپزه،بعد بیارید بیرون و روش سس گوجه مالیده و دو ورق پنیر موزارلا بزارید و دوباره بزارید تو فر با همون درجه بالا رو حالت گریل دودقیقه بمونه و در آخر روش جعفری خورد شده بپاشید 😍😍😍 به نظر خیلی خوشمزه میااااد حالا چند تا نکته: پنیر ریکوتا کاله موجود هست ولی جایگزین ریکوتا معمولا پنیر خامه ای هست ، جوز هندی حتما برای طعم دهی گوشت استفاده کنید فوق العاده میشه اگر طبق دستور بخواهید درست کنید ورق پاستا باید استفاده کنید ولی جایگزینش ورق لازانیا هست 🍨🍨من سعی میکنم معمولا تو این دستور غذاهای ملل مختلف و فرنگی جایگزین های بعضی مواد رو هم براتون بگم تا ما هم بتونیم این تنوع طعم و غذا رو زندگی و وعده های غذایی مون تجربه کنیم و درعین حال خیلی درگیر مواد اولیه نشیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛